Jump to content

Цанов - назад и надолу

Radox

Recommended Posts

Е то тея работи са ясни, на хората които се занимават/интересуват от това. Митовете за чичковците с пари не са само при жените.

Тия бастуни ме убиха от скука и тъпизъм, като дойде Киро Скалата ги сложи в малкия си джоб, просто човека бъка от харизма в сравнение с тия, макара да е супер простак :D

Иначе в културизма е ясно че хората си зобят, то това не е тайна все пак се състезават и имат потенциала да вадят стабилни пари, така че е разбираемо донякъде. За мен срамота е че по залите редовно виждам млади момчета, още ученици , които обясняват кой какво пие, кой какво си е бил и тн, не за друго а да впечатлят някоя просто малка кифла, и сигурно не осъзнават, че с това могат дългосрочно да си нанесат много вреди на тялото. Той още реално не се е развил и си бие тестостерони, тромби и всякакви други боклуци в гъза. :suicide:

А тоя кавал че се снимал да лъскат гейовете на него даже няма да го коментирам.

• Upvote 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Кирчо съвсем е издухал, не е реално просто. То не бяха революции, комунисти, запада, плащал си сметките с въздух, ахахахахахаха.

• Haha 2

Според мен, когато журналист взима интервю не трябва да вини госта си, а да извлече най-доброто и интересно от разговора. Цанката тука като неква баба съди оня дето нема морал, а просто трябваше да зададе правилните въпроси. Ясно е, че не е правилно и да си биеш лайна в тебе, но вместо да съдиш човека 10 минути използвай тие минути за да се разберат максимално много неща

Доколкото разбирам тези момчета сега са безработни, защото дискотеките са затворени и няма къде да работят като сотаджии?

12 minutes ago, MJ23 said:

Доколкото разбирам тези момчета сега са безработни, защото дискотеките са затворени и няма къде да работят като сотаджии?

Когато направиш такова тяло, тогава говори!

Тоя Кирчу Брейка е типичния мякащ бг чичка, дето разбира от всичко и дава акъл навсякъде. Доста противен тип е 😂

35izpu1.jpg

14 minutes ago, Radox said:

Тоя Кирчу Брейка е типичния мякащ бг чичка, дето разбира от всичко и дава акъл навсякъде. Доста противен тип е 😂

Ти си лумпер и нищожество! Дойнетни му в патреон, ако си МЪЖ и виж че говори само истината. Никога няма да те излъже и винаги е прав.

Но сериозно, след като гледах тоя клип, пробвах да заспя, и ме цепи главата яко за където го слушах 20 мин. тоя маняк гологлав. Отвратителен тип, който едва ли ще те остави ако сте на една маса да си кажеш мнението. С кеф ще го пребия.

• Upvote 1
  • Wank 2

Клипа на Брейка го свалиха,точно като реших да го гледам, знам,че не съм пропуснал нищо,щото (бе аз ви ги гуворйъ чия нища от толкова годжини),ама ми се щеше да му се посмея на лаланиците.

Все пак, свален ли е или ограничен само за Бг

3kuoda.gif

25 minutes ago, yaripim said:

Клипа на Брейка го свалиха,точно като реших да го гледам, знам,че не съм пропуснал нищо,щото (бе аз ви ги гуворйъ чия нища от толкова годжини),ама ми се щеше да му се посмея на лаланиците.

Все пак, свален ли е или ограничен само за Бг

Свален е изцяло , опитах с промяна на държавата и не излезе, който го е гледал ще каже ли горе долу какви ги е плямпал

• 1 month later...

Повечето жени обичат да ги бият при секс. Нищо ново не е тва. Да го духат тия сатанисти дето го направиха мейнстрийм с холивудските филмчета и педалите инфлуенсъри... Ся и бдсм-а ще прецакат тия либерали. 😕

• Upvote 2
  • Sad 1

jlny.gif

HBK_forever
31 minutes ago, Hachiko said:

Лошо ми е кво гледам?! Баси хората има на тоя свят.

По-точно не можех да го кажа. Какви са тея изроди бе?! Честно казано, не може мозъкът ми да побере, че наистина има такива болни мозъци, според мен не се касае за някаква форма на различност, а просто за даден вид психическо или по-точно психологично отклонение...не съм специалист по темата, макар че ми е интересна, не мога и да ги окачествя акуратно подобни индивиди, няма и да правя по-детайлни оценки. Знам само, че преди време лесно са били преодолявани подобни индивиди, в една друга държава и по едни други, пак така доминантни правила, изчистващи боклука. Лошото е, че не е нормално да трябва да се стига до радикализъм и крайности, но пък как се отстранява от обществото подобни нездрави нагласи, които очевидно вече са се трансформирали трайно в тенденции? Очевидно има доста хора със свободно време дори в България, което не мога да си го представя, предвид равнището на нашия народ, визирам чисто социално-икономическо в битов аспект. Не мога да се представя, че наистина има мнозина, търсещи такива "развлечения" - според мен това е пропаганда, в чиито основи стои целта да бъдат тотално разградени устоите на българското общество. Прави му чест обаче на Цанов, когото уважавам, че показва и тази страна на нещата, и че дава свободно своето мнение по въпроса.

Edited by HBK_forever
  • Upvote 2
  • Facepalm 1

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Mariyan01

Някой случайно да се е абонирал за Пейтриана му, да пусне цялото видео?

Edited by Mariyan01
  • Upvote 2
  • Haha 1
natopor4en

Не знам защо, но първото, за което се сетих след този клип е култовият въпрос "Ефф..... есемес получавам..... от който нищо не разбирам. Ефрем обича ли... фистинга???? Какво е фистинг, бе Драго ?" 😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Аз като чух че тая разправя как има мъже дето им сере в устата и се сетих що има изразът "да ти сера в устата". Извратена курветина, а клиентите й още повече. 

• Upvote 2
  • Sad 1
natopor4en
4 hours ago, Hachiko said:

Аз като чух че тая разправя как има мъже дето им сере в устата и се сетих що има изразът "да ти сера в устата". Извратена курветина, а клиентите й още повече. 

Е това наистина може да се приеме за малко странно. 

В смисъл да душиш женски гащички и дупета е ок. Ама това да ти акат в устата вече звучи малко странно. :( 

natopor4en

Поредно безапелационно безкомпромисно видео. Цанов е велик. Дано да влезе в политиката. Говори умно и казва много истини. 

• 3 weeks later...

Ако има тука във форума некой с подобни психически проблеми да ми яде хуя!

zachervilii buzki
16 minutes ago, Hachiko said:

Ако има тука във форума некой с подобни психически проблеми да ми яде хуя!

Тея деца още по зле ,че са момичета ще им е трудно бъдещето от толко малки така да им се товари психиката и мозъка,какво са преживели и преживяват.Не знам толко гнусен и  шокиращ случай.