Jump to content

ЧОТУДЕ и Bobotsi представят: "ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ" - футболната мега игра!

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

ЧОТУДЕ

images?q=tbn:ANd9GcTik7fMZjwDnwWkr_Mi_qt

Добър ден! С @Bobotsi ви представяме един проект, който ще определи кой е най-големия футболен разбирач във форума. Регламенът накратко е следния:

- Всеки играч избира един футболен отбор от Англия, Испания и Италия, който според него ще победи в следващия кръг.

- Ако избраният отбор победи, играчът продължава напред, но няма право да избере същия отбор нататък в играта!

- При равенство или загуба, играчът отпада.

- Играчите могат да избират еднакви отбори.

- Ето един прост пример:

Играч Y избира Барселона, Играч X избира Байерн Мюнхен, Играч Z избира Манчестър Сити. И трите отбора побеждават, съответно всички участници се класират за следващия кръг, но не могат да правят същия избор повече. В следващия кръг Играч Y избира Челси, Играч X също избира Челси, а Играч Z избира Ювентус. Челси побеждава, но Ювентус завършва наравно - за следващия кръг се класират само първите двама, но Играч Y няма право да избира Барселона и Челси, а Играч X няма право да избира Байерн Мюнхен и Челси. Играч Y избира Байерн Мюнхен, а Играч X - Реал Мадрид. И двата отбора побеждават и участниците се класират напред, но Играч Y няма право да избира Барселона, Челси и Байерн Мюнхен, а Играч X няма право да избира Байерн Мюнхен, Челси и Реал Мадрид. В следващия кръг Играч Y избира Атлетико Мадрид, а Играч X - Барселона. Атлетико побеждава, а Барса губи, което означава, че Играч Y печели.

Разбира се, с повече участници играта ще продължава по-дълго. Все пак BWC се слави като форума, в който се намират най-големите футболни разбирачи! Всъщност "простия" пример може повече да ви обърка, но играта изобщо не е сложна. Ако тя се превърне в успешен проект, ще отбелязваме победителите от изданията в първия пост и ще водим всякаква възможна статистика. Оставям темата отворена за всякакви коментари и въпроси по регламента. В нея ще пускаме и ъпдейти за започването на играта. Не пропускайте началото, защото ако не се запишете, ще можете да се включите чак в следващото издание!

Очаквайте много клетви и емоции, а накрая някой от вас ще може да се нарече ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ!!!

:wank:STAY:wank:TUNED:wank:

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Кефи мЪ, я са записвам.

П.С. У футболО топката тряаше да влезе у това квадратното, къде един пипа и с ръце, нали?

ЧОТУДЕ
2 minutes ago, Himler said:

Добави още 10-15 първенства от  Европа.

Решението е взето и от двамата водещи. Ако не ти харесва, може да не играеш.

3 minutes ago, gboy said:

Кефи мЪ, я са записвам.

Още не сме отворили официалното записване. Със сътружника ми ще обсъдим регламента и той ще направи темата за играта.

ЧОТУДЕ
3 minutes ago, Radox said:

Сложете поне Германия ве...

Ще се мисли за следващия сезон. Но сега не остават много кръгове до края на първенствата и с по-широк избор може и играта да не завърши. Реално трябва да направим едно издание, за да преценим как ще вървят нещата.

1 minute ago, Radox said:

Сложете поне Германия ве.

Както и първенствата във Франция,Белгия,Холандия и Португалия.Явно обаче Чотудката неяма грам понярие за тия първенста и затова  няма да ги има.

ЧОТУДЕ

Ще оставя на Bobotsi да се включи. Реално като му обясних идеята си за играта му казах, че точно заради това се чудя дали да я правя. :D След първото издание, ако иска може и да я оставя изцяло на него. А на ЧОТУДКАТА му е през оная работа дали да играе дори. Може и да съм само водещ.

Аре вътре съм. Казвайте ми само срещу кои отбори играят лузарите, че не им знам програмата. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

1 hour ago, ЧОТУДЕ said:

Ще оставя на Bobotsi да се включи. Реално като му обясних идеята си за играта му казах, че точно заради това се чудя дали да я правя. :D След първото издание, ако иска може и да я оставя изцяло на него. А на ЧОТУДКАТА му е през оная работа дали да играе дори. Може и да съм само водещ.

Е, не! Не обръщай внимание на джобЕрите. Идеята е много добра, формата е готин и ви разбирам напълно. Който не го кефи, нека просто не се записва, а конкретно Химлер усещам как много скоро отново ще ми се моли да му махам бана, но аз съм закоравяло коравосърдечно копеле и май ще го разбере по трудния начин. :(

12 minutes ago, gboy said:

Аре да почваме докато Пуул са в слаба форма е!

Споко, по мои изчисления ако играта се проведе през следващите 30 години сме окей. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ЧОТУДЕ

Пичове, не избързвайте със записванията, Бобоцката ще отвори официалната тема през уикенда и ще пуснем записването в нея. Мислех, че ще го обяви тук, но явно е зает в момента.

Звучи много добре, НО къде е първенсвото на Гибралтар. Даже и това на Косово ми липсва.

НОООО иначе играта си я бива.

Ей, момченце. Я не ни се прави на интересен. Я не ни се прави на интересен. 

Иначе за играта - звучи интересна. А двамата инициатори на тази идея наистина да включат и други първенства. В Австрия тепърва започват шампионската и изпадащата група. В Гърция също. Чехия и Холандия са в разгара си. В Хърватия пък Динамо за пръв път от над една петилетка не си е спечелил титлата 20 кръга преди края на шампионата. В Белгия и там тепърва започват групите. Андерлехт, Ст. Лиеж, Гент записват разочароващ сезон. В съседна, а за някои от вас и родна Турция пък лидера се сменя всяка седмица. Така че и там не се знае знае ли се. В Словения по стара традиция Олимпия и Марибор са се хванали гуша за гуша. В женската ЛаЛига на ИСпания пък за пръв път от една петилетка титлата няма да се решава между Барса и Атлетико Мадрид. 

Така, че има има още първенства, които може да обмислите и да включите. :) 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

5 hours ago, ЧОТУДЕ said:

- Всеки играч избира един футболен отбор от Англия, Испания и Италия, който според него ще победи в следващия кръг.

Шефилд Юнайтед, Осасуна и Специя. Благодаря за достойната конкуренция, лека нощ! 

ЧОТУДЕ

Наясно съм, че почти всички тролите, но все пак да поясня, че целта на играта е да се избере един победител във всеки кръг. Как познаване на такъв от 15 първенства означава, че си имаш "грам понятие"? Точно обратното - колкото повече е стеснен е кръга на избор, толкова по-трудна е играта. Даже оригиналната идея е за едно първенство, но решихме да са три засега, за да се проточи по-дълго даденото издание, но също така и да завърши преди края на сезоните.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...