Jump to content

Из архивите на кеч форумите по времето на Attitude ерата

Just a fan

Recommended Posts

Вчера попаднах на канал в YouTube, в който качват клипове от Attitude ерата и докато четях коментарите на едно от видеата попаднах да дискусия за как между IWC тогава и сега няма особена разлика и че дори в онзи период, който в днешно време е сложен на пиедестал, интернет феновете също са срали на това, което компанията е доставяла като продукт. Стана ми интересно, до колкото е вярно и се опитах да намера нещо от онзи период и за няколко минути открих това: 

THE ROCK SUCKS, 30 Jan 2000 - Човека писал темата с култово изказване, "Неговите фенове са най-вече малки момиченца и педали, които си падат по него". :D 

Which stars are left?, 13 Jun 1998 - Според този маняк с изключение на Stone Cold, Undertaker, Road Warriors, Mankind, и Dustin Rhodes всички други в ростъра по онова време са второ качество... :( 

Is Stone Cold Dying Out?, 25 Jun 1999 - Годината е 1999, Attitude ерата е в разгара си, Остин също, но има хора, които се опасяват, че скоро Остин ще доскучее или вече е доскучал.

HBK to go to ECW, 7 Dec 1999 - Shawn Michaels в ECW. Звучи нереално нали? Не и според слух по онова време, че се кача изтичането на договора му с WWF и той ще подпише с ECW, за да може да помогне на своите ученици от кеч училището му. 

The Rock Died!, 24 Dec 1998 - Съобщение за смъртта на Скалата. Той умрял след като без да иска отхапал кура на Остин, докато му въртял дудук. Ледения се ядосал и го наръгал в кура. Жалко, имаше потенциал момчето... 😢 

Пробвах се да намеря дали е пускана такава тема преди, ама търсачката продължава да е кур. Гледам, че даже съм коментирал в старта тема, но съм забравил. :D Ако прецените изтрийте тая.

@neshev @Just a fan а какъв е процента на положителните мнения спрямо тия неадекватщини? Смисъл преобладава ли хейта както в момента или просто тези негативни мнения са малко на брой и повечето се кефят на кеча? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Тогава е по-зле, защото само крайно зарибени смаркове са посещавали тези форуми. Тъй че е предимно хейт, да. :D

Обективно не мога да ти кажа, защото не намерих активен форум от тогава, че да видя сам общото мнение по онова време, но по описанието на хората, които са били част подобни форуми нещата не са много по-различни и може би дори са по-зле. За Остин и Скалата нещата са 60-40, за хора като Тейкър примерно нещата клонят на 80-20 от към хейт. Обвиняват го, че заради него(и Остин) не се дава шанс на млади надежди като Енгъл и Джерико, че вече е дърт и му е време за пенсия. Въобще нищо общо отношението към него сега. Друго, което ми направи впечатление е, че Рейвън е бил сред най-големите любимци на смарковете, което само трябва да ти подскаже, за какво става въпрос. :D 

И в момента кеча (конкретно WWE) е в най-интересния си период от поне 15 години насам и положението е абсолютно същото във форума. :D

18 minutes ago, THE ENEMY said:

И в момента кеча (конкретно WWE) е в най-интересния си период от поне 15 години насам и положението е абсолютно същото във форума. :D

Горещ тейк, защото този период обхваща 2006-2012, когато все още имаше интересни персонажи и вражди.

Не, че сега няма, но всичко е доста инцидентно. Ако скъсим периода на 5 години, по бих се навил.

Личното ми мнение е такова, при това изглежда като да сме в зората. Естествено, винаги може да наебат нещата, но в момента следя с огромен кеф и хора като Reigns, McIntyre, Owens, Lashley, Killer Kross, Riddle, както и по-голямата част от жените са ми супер интересни образи, а в мидкарда има и други пичове с потенциал. Продукта се подобрява постоянно, дори в Raw вече се вижда светлина. Надъхан съм.

38 minutes ago, THE ENEMY said:

Личното ми мнение е такова, при това изглежда като да сме в зората. Естествено, винаги може да наебат нещата, но в момента следя с огромен кеф и хора като Reigns, McIntyre, Owens, Lashley, Killer Kross, Riddle, както и по-голямата част от жените са ми супер интересни образи, а в мидкарда има и други пичове с потенциал. Продукта се подобрява постоянно, дори в Raw вече се вижда светлина. Надъхан съм.

S2ES.gif

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Лекичко off topic, но тази тема ме провокира да се разровя в коментари под кеч клипове във вбокс7 от преди 10-15 години, ето няколко, от мач между Джерико, Крисчън и Сина. :lol:

Spoiler

misho2oo0

8 год. 10 мес.

cena e nai dobriq

da mi go duha6
martimart199

da go duha6

8 год. 6 мес.

fakeone_em

9 год. 8 мес.

cena sux za6to toi triabva se toi da e 6ampion mamicata mu deba

mario_0304

9 год. 11 мес.

abe ei. purvo cris4an e samo 2-ti hampion na ecw , a puk cina e 9-ti hampion na wwe i vtoro v ke4a ima mnogo trygi ke4isti koito se izlagat mnogo pove4e naprimer dolf ziglar i treto fseki si ima pretpo4itanie.

farona1128

10 год. 3 мес.

da ti ti eba maikata v Коментатор samo cena the best we laino

nightkiller

10 год. 2 мес.

cena e bokluk pederas laino mastiq gaz nestava za ni6to samo scenariq mu pomaga vse pak vij s koi sa bii tuka we laino

texhukc

11 год. 5 мес.

samo sina i batistaa. jeriko ko da mu sa vashi6tavam na toq BOKLUK.i vkusa v e .. haresvate nai golqmata jena na sveta ne v federaciqta
отговори

rated_r_superstar

11 год. 5 мес.

Тихо бе педерас насран ! Това е по сценарий , Джерико и господ могат да го направят по тоя сценарий , ае ся млъкни ти го фрасна през муцуната !

kane_95

11 год. 4 мес.

malkni be gei prdi da pi6e6 takiva komentari po dobre prekarvai malko pove4e vreme tuk i nai dobre sloji si avata pederast grozen ebi se v gaza

hardkore

10 год. 6 мес.

Aи тихо бе идиот кат не разбираш от кеч бегаи от тука.Фен на най големите идиоти сина и батиста ко праиш тук бе п*дал.Тука такива кат тебе т.е маркчета изобщо нямат право на мнение Джерико и Крисчън са велики Шампиони а Сина е най голямата фуст*.

kane_95

11 год. 4 мес.

mlakni be leshper grozen

fogrider92

11 год. 11 мес.

John Cena e boklyk
отговори

moliva233

11 год. 11 мес.

ti si bokluk

edge_wwf

12 год. 2 дни.

e toa tup,smurdel,pedeofilsi oligofren.Sina na ti (finger) (mooning)
отговори

moliva233

11 год. 11 мес.

ot sina na tebe (finger) (mooning)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...