Jump to content

AEW Dynamite - 10 март 2021

neshev

Recommended Posts

Не предполагах веднага да изкарат Крисчън срещу Кени, но се получи добре. Мач, и като цяло вражда между тях определно ще бъдат интересни.

За следващата седмица прогнозирам Крисчън, Моксли и Кингстън срещу Люк, Карл и Кени.

ps. нещо важно, надявам се Миро Бърняшев чете Форума,

Spoiler

Миро, изключително съм притеснен от присъствието на Грамадата в AEW. Веднага когато разбрах, че е подписал, заподозрях че е изпратен от Винс Макмеън, за да разрушава AEW отвътре!

Много те моля, говори с Тони Кхан по въпроса, Пол Уайт трябва да бъде държан настрана от бъдещите сценарии.

Подозирам че именно той стои зад издънката на Revolution, вероятно е полял фойерверките с вода.

Смятам да изготвя план за противодействие срещу този потенциален доносник, включващ достигането на невярна информация до него, за да бъде хванат на място, ако се опитва да прецака нещата.

Абе направо ми напиши на лс телефона на Тони, да му се обадя и да му обясня какво да направи.

2 hours ago, jobber91 said:

ps. нещо важно, надявам се Миро Бърняшев чете Форума,

Reveal hidden contents

Миро, изключително съм притеснен от присъствието на Грамадата в AEW. Веднага когато разбрах, че е подписал, заподозрях че е изпратен от Винс Макмеън, за да разрушава AEW отвътре!

Много те моля, говори с Тони Кхан по въпроса, Пол Уайт трябва да бъде държан настрана от бъдещите сценарии.

Подозирам че именно той стои зад издънката на Revolution, вероятно е полял фойерверките с вода.

Смятам да изготвя план за противодействие срещу този потенциален доносник, включващ достигането на невярна информация до него, за да бъде хванат на място, ако се опитва да прецака нещата.

Абе направо ми напиши на лс телефона на Тони, да му се обадя и да му обясня какво да направи.

Спами му в инстаграм под снимките и ще го види.

18 hours ago, spirtologa said:

Спами му в инстаграм под снимките и ще го види.

Ако е истински професионалист, ще се интересува какво пишем ние тук, а не какво му спамят в инстаграм ;)

1 hour ago, jobber91 said:

Ако е истински професионалист, ще се интересува какво пишем ние тук, а не какво му спамят в инстаграм ;)

Или направи хаштаг в туитър че Грамадата е плъх.

Новият stable ме кефи. Shawn Spears е абсолютно ненужен, jobber 4 lyfe. Но MJF + Tully + FTR си е добра комбинация. Пък накрая, когато нещата се разтурят, може да направят програма между MJF и Wardlow. Inner Circle май ги обърнаха на face-ове, но това ми напомни леко на face turn-а на Sasha Banks. Като си бил heel толкова дълго време, трябва да е нещо по-силно, отколкото другият heel да те преебе, поне за мен.

Решиха да спасяват положението, след ужасния финал на PPV. Мисля, че го обясниха задоволително. King кефи доста повече като babyface и партньорството с Moxley би му донесло само позитиви. Christian засега ми изглежда леко дървен. Сякаш не го ебе особено и е там да прибере чека, но ще се радвам да ме обори. Да е директно в програма с Omega е логично, честно казано, макар че AEW леко надценяват колко значим е Christian през 2021. Според мен хората вече им писна да гледат пенсии, които се връщат за един финален run.

Maki Itoh е тотал щета. Въобще тия японките са ужасни и тикат женката им дивизия до jobber status.

За другото не ме ебе достатъчно, че да пиша каквото и да е било. Мирката продължава да копае дъното, сега в някакъв мач, където ще има аркадни игри до ринга... :D Ама боли го уя и него вече. 

On 3/14/2021 at 3:59 PM, neshev said:

AEW леко надценяват колко значим е Christian през 2021. Според мен хората вече им писна да гледат пенсии, които се връщат за един финален run.

Абсолютно :dry: Те така го хайпваха Крисчън, че хората очакваха едва ли не Скалата да се завърне в кеча. То не беше Пънк, Сина, Брок Леснар ... 

Кейдж е 50 годишен, пенсиониран кечист, който за последно беше голямо име преди 10+ години, когато носеше TNA на гърба си. Не ме разбирайте поглешно, кефи ме супер много като кечист, но далеч не е някаква МЕ звезда, която да е gamechanger за AEW. 

Напоследък малко попредобриха работата с WWE мидкардъри, което не ме кефи особено. Разбирам да се взима някой и друг, на който да се даде шанс (както впрочем трябваше да е случаят с нашия Миро) и да докаже, че е бил подценяван напразно, ама ся ... Big Show, Мат Харди, Крисчън - айде аман. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...