Jack Bauer Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Чисто откъм страйкинг Адесаня е техничния боец, но Блахович не е за подценяване а и един правилен удар от негова страна може да реши мача. Иначе Нунес и Ян мачкат според мен. Круз също се надявам да спечели Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Just a fan Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Честно казано още не мога да реша дали харесвам Адесаня или не, така че съм раздвоен дали искам да бие. Oт една страна ме дразни извън октагона, но когато влезе там е трудно да не му симпатизираш. Отделно предпочитам да си седи на задника да да остане в MW, но пък там вече би, каквото имаше и единствената опция е Whittaker и има резон от качване. Link to comment
OyeaH Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 И на мен ми е много антипатичен Изи, ама е класа... Очаквам Блахович да даде сериозен отпор, обаче. Много хора го отписват, но няма да се даде лесно. Жал ми е за всяка жена, която заключат с Нунеш в октагона. Ян не трябва да има проблем. Ракич е интересно биче и ми се иска да победи. Круз в прелимките... Заеби. Link to comment
Farest Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Топ мачове на това Ппв. Очаквам Израел да изяде Бляхович! Link to comment
gboy Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Това е една от най-силните галавечери, които някога са правили UFC, просто няма слаб мач. От съвсем първите, до МЕ, всичко е топ. 😍 Mario Bautista започва още от първия мач - супер добър проспект, който е 8-1, две поредни победи в UFC и е съвсем реално да запише трета. Урош Медич и Карлос Улберг правят дебюти и за двамата съм супер надъхан. Определено бяха сред звездите на DWCS миналата година. Шон Брейди влиза при 13-0. Бивш шампион на Cage Fury, три мача е записал в UFC, и трите ги е взел. Опонент му е Джейк Матюс, който също е топ проспект, с три поредни победи е, последно намля Диего Санчез. Това ще е супер голям мач. Джоузев Бенавидез срещу Аскар Аскаров - това е абсурдно да е прелим мач. Номер 3 срещу номер 4 в категорията. Аскаров има пълното право да претендира за тайтълшот. Нереално е колко го унижават, ама ясна работата ... Kyler Phillips - също страхотен проспект, едва на 25 години, и той вече е 2-0 в UFC, сега с възможност за трета победа. Също очаквам як кютек тука, защото опонентът му е много лют кореец. Това трябва да е страшно атрактивна битка това. Абе, няма слабо, Дайната извади карда тоя път. За Петр Ян - изобщо не е чак такъв фаворит според мен. Стърлинг е животно и превъртя диизията. Най-добрият мач за 135 паундовите със сигурност. Много ми е интересно, ако Изи вземе титлата, какво ще стане с категорията да 185 и дали няма да я наебат жестоко. По принцип, тръгне ли си шампионът, нещата стават супер безинтересни. От друга страна, ако загуби, акциите му ще паднат супер много. Като цяло не съм много "за" такива мачове "шампион срещу шампион", когато са скалъпени набързо, както е този. Има смисъл единствено, ако и двамата са разчистили дивизията си. В момента в LHW всички изглеждат слаби заради дългото царуване на Кокалите, а MW едвам се възстанови от мизериите с Бизбинг и GSP. Пак се наебават нещата за един единствен money fight, а той не е и толкова money. Link to comment
neshev Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 Изи е точен, ако спечели, надали ще прави путкенски номера и ще се бие често, колкото му позволява тялото и графика все пак. Но нещо не виждам каква му е играта. Champ-champ вече леко се изтърка, а пък влакът на Джонката замина към тежките. Според мен видя, че за да си траен в спомените на феновете, трябва да си активен и да взимаш големи битки. А тука показва огромни топки, да отива категория горе, без да качва кила и ще е с едно 10 кг по-лек в самата битка. Според мен е правилната тактика, защото видяхме с Rockhold какво стана. Беше се нацепил, качил бая мускулна маса и полякът му еба майката. Изи, ако бие, ще е с бързина и точност. Според мен е фаворит и ще бие, ама няма как да е сигурен човек. Просто щото категориите има защо да ги има и затова малцина успешно качват. Камоли да качиш и да биеш шампиона. Но Изи е специален, отдавна съм му отдал заслуженото. Яки битки, на килограм. Обикновено, като сложат 2-3 шампионски битки, другото е леш, ама този път са се постарали. Явно така са се улучили нещата. Има поне 4-5 битки, които спокойно могат да оглавят някое от второстепенните им шоута. Thiago Santos и Rakic ще е някакво зверско мазало. Link to comment
Beks Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Кво беше това коляно на Ян.. Във филма ли влезе за частни от секундата, много глупаво! А чялото ми уважение към Нунес, но няма какво да доказва повече! Няма кий да блесне заради нея. КЛАСА! Блахович си беше голям залък за Адесаня. Лично аз не очаквах друг резултат освен победа за поляка. Не знам, не съм толкова навътре в мма спорта, любител съм и нищо повече, но рано му беше на Адесаня за такъв мач. В моите очи не спечели нищо от спортна гледна точка, а точно обратното, но.. Джоба да е пълен другото майната му Link to comment
Just a fan Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Не знам за вас, но на мен Ян винаги ми се е струвал крайно прост и не става въпрос за "fight IQ", така че не съм крайно изненадан, че се стигна до това. Отделен въпрос е, дали това правило трябва да съществува. Ясно е, че ще има реванш, който Ян ще вземе, но в такъв момент от мача да направиш такава грешка е скандално. Нунеш е на друго ниво в сравнение с 99% от останалите жени в UFC и подобни битки ще ги печели на лягане и на ставане. Реално погледнато имам интерес да гледам Аманда само срещу Шевченко, която според мен вече я би веднъж, въпреки че не й дадоха победата, и Сайборг, защото там един удар променя развитието на битката. Адесаня-Блахович вече казах, че предпочитах да не се случва. Сега доминантният шампион в MW записа първа загуба, макар и извън дивизията, а LHW шампиона би човек с 10 кила по-лек от него. Освен пари, какви позитиви се извлякоха, за който и да е боец? На всичко отгоре поне временно умряха надеждите за битка между Изи и Джоунс, но пък с оглед на това, което се случи е ясно, че е по-добре. След 1-2 години, ако Изи продължи да доминира, а Джоунс продължи в LWH не е изключено да ги видим един срещу друг, но засега е по-добре всеки да поеме по собствен път. Link to comment
Jack Bauer Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Един от най-добрите евенти които съм гледал в скоро време. свалих си и Preliminary event-a защото още не беше качен основния. Интересно ми беше - гледах и бойци които не бях виждал досега. Kai-Kara France vs Rogerio Bontorin - Bontorin доминира целия първи рун дна земята, даже очкавах че ще го събмитне, на няколко пъти беше доста близо, но го изтърва в последните секунди на мача и Кай забоде КО-то. Доста добър и неочакван обрат Бенавидез, се усеща че вече няма много мотивация, слабо представяне, май е добре да обмисли треньорска кариера, или пък ако ще се бие просто да мине в горната категория. Ако не, просто да си ебе яката жена Доминик Круз с добро представянеа, мача беше доста близък, но Дом успя да измъкне победата. Вижда се че не е онзи Круз, който беше шампион, но все още е с класи над повечето бойци, дано няма повече тежки контузии които го образа от кариерата му и да го видим още поне няколко години. Мач с Алдо или Едгар, legend vs legend според мен е задължителен Сантос тръгна надолу след онази загуба иот Джоунс и тежките контузии, дано отново си намери mojoto защото като цяло е интересен и атрактивен боец Ислам Махачев с доминантно представяне, надявам се скоро наистина да го видим срещу класен опонент, защо не топ 5. Направи call-out към Фъргюсън, което би било добър мача и е най-близкото което ще видим до Тони-Хабиб. Махачев има доста подобен стил на неговия, а Тони скоро няма да види мач за титла, изобщо не е в микса, та бих се радвал да видим този мач есента (заради рамадана, няма да видим Махачев да се бие по-рано) И тук стигаме до големите мачове Ян с брутална издънка. В този случай просто нямаше правилно решение. Със сигурност мача нямаше как да продължи, Стерлинг си беше нокаутира ни не можеше да се изправи. Ако беше по лек удара и беше адекватен, просто рябваше да му вземат 2 точки и мача да продължи, Стерлинг щеше да си спечели напълно заслужено титлата. Малко е тъпо да се сменя титла при DQ, но пък и разбирам до голяма степен. No contest-a също беше вариант, но тогава как наказваш нелегалния удор. Очаквам да направят реванш веднага Аманда Нунес просто размаза Андерсън, това е Нунес която скача guns blazing и просто размазва, не я виждахме такав в последните и мачове, явно наистина детето и дава нова мотивация. Въпросът е там че какво правим сега? FW дивизията се изчерпа, очаквам да я закрият, освен ако не я сложат на изчаване докато Kayla Harrison е свободна за мач в UFC. Иначе Аманда и BW дивизията омете, не знам кой може да я придзивика. Няма де се учудя да направят трети мач с Шевченко. Много се кефя на Блахович, Адесаня може да е по-добрия техничен боец, но дори само размерите и силата си казаха думата. Дори Изи да има някакви умение на земята from the bottomр как да ги покажеш срещу някой толкова тежък. Просто момчето беше се надъхало яко след силната си серия в UFC, trash talk-a с Jones и се качи при първа възможност в горната дивизия, без нужната подготовка, даже без да качи маса. GSP е обяснявал доста навремето как ако ще се качва в горната дивизия, ще му трябват 7-8 месеца трениране само за това, за да качи правилното необходимите кила и да си настрои тялото за тази дивизия, за което е отнесъл и доста критики, но се видя днес, че е нужна повече подготовка като ще се биеш с по-тежки от теб. Texeira vs Blachowicz очаквам да е доста добър мач между двама old scool бойци, надявам се да го букнат лятото. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Гледах само Главната Карта и не може да се каже, че съм екзалтиран. Adesanya се би добре, ако слушаш коментара, ще си кажеш, че е спечелил всеки рунд. Понякога тия маняци са в собствения им филм и са напълно пристрастни. Особено като Rogan коментира, има моменти, в които се чудя дали гледамe същата битката. Защото поляка си взе битката, имаше два силни, доминантни рунда и беше конкурентен в първата част. Според мен, 3-2 до 4-1 за Ян са коректни резултати, аз 10-8 рунд не видях, но все тая. Тук се разкриха някои слаби страни на Izzy, а именно това, че срещу хора, които контрират, не е сигурен и на земя имаше сериозни проблеми. Не мисля, че тази загуба ще му провали кариерата, но ще ми е интересно как ще се държи в 185, защото много хора ще учат тази битка и ще се опитат да повторят успеха на поляка. Но лично аз очаквам да продължи да доминира в 185 и да го видим отново в LHW в бъдещето. Ян е изрод, супер яка история и един от малкото, които успяха на дърти години да станат шампиони, след като са били средняци цяла кариера. Абсолютно заслужен шампион, макар че на всички е ясно, че Jones щеше да ги бие и двамата. Petr Yan с много глупава грешка, но и самото правилото е пълен шит. Това е положението, Aljo не може да бъде винен за нищо, според мен наистина това коляно му еба майката и в тази ситуация си взимаш титлата и чакаш реванша. Иначе Yan ми изглеждаше по-добрият боец. Супер спокоен, издържа убийственото темпо на Sterling в началото и след нокдауна, Sterling леко увисна. Ян контролираше нещата в клинча и на земята и беше взел контрола върху битката. По всичко изглеждаше, че ще си вземе решението без проблеми, но сам се наеба. Май за сефте виждам нещо подобно, но не се оплаквам от реванша. Nunes и Anderson беше брутален miss match. Фен съм на кивито, ама изглеждаше тотално насрана и при първата комбинация, в която усети за каква сила става на въпрос, напълни гащите и рухна. Няма какво да се коментира толкова. Nunes е GOAT-ът при женките и ми е трудно да повярвам, че някой може да я спре в момента. Доста хора насраха от Islam Makhachev и се вижда, че е с право. Dober е стабиляга, но беше тотално доминиран и обруган на земя. И доста пичове ще имат същата съдба. Ще е някакъв нереален култаж, ако Makhachev успее да повтори постижението на Khabib. Тъкмо си мислят, че са се отървали и идва нов дагенстанец да ги тормози. Thiago Santos вече не е същият боец. Явно контузиите са си оказали влиянието, защото я няма тази експлозивност и не успя да скъси дистанцията. Rakic тук можеше сериозно да разклати дивизията и да даде заявки, че той трябва да е #1 претендент, но не успя да направи нищо скандално, тъй че title shot-ът ще отиде в Glover почти сигурно. Link to comment
Just a fan Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Ако Валентина мине през Андраде не виждам друг вариант освен битка с Нунеш. Това е логичното решение и за двете. Link to comment
baikiro Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Нешка, ти ли хайпваше Изито като голяма звезда? Поредния ти хайп трейн дерайлира без време. Няква чичка дето мяза на 50 да го бие си е срамно вече. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Тия в Дагестан какво ядат, бе, да му бера лайката Само като видя смешната брада и ми е ясна работата. И в борбата, и в самбото, сега вече и в ММА-я мачкат всичко наред. Тая вечер трима души направиха зверско впечатление - Аскаров, Макхачев и Аманда. Аскаров направи нереално добър боец и накара ветеран като Бенавидез да изглежда като качен в рейса към залата на стоп. Пълна подигравка е това да беше мач в мидкарда на прелимките. Номер 2 срещу номер 3 в дивизията, WTF? Аскаров може да стане шампион и боят срещу Фигуеrрeдо ще е зверски сблъсък, но отново без никакъв хайп. Макхачев пак със зверска доминация и пак ще го видим кой знае кога ... вървят работите към втори Кхабиб. Невероятен боец, но си играе по свои правила и се бие когато му е кеф, ако му е кеф, което не е много добре за дивизията. А Дрю Добър е супер добър, между другото, нищо че в тоя мач беше own-нат тотално. Фактът, че такъв човек е разпилян, говори много. Аманда си е GOAT и това беше поредният мач, който просто доказва очевидния факт. Няма такова друго животно като нея. Победи всички големи имена - Ронда, Тейт, Валентина на два пъти, Киборга, Холи Холм, Рандами ... то вече не останаха. Всъщност опонентката и тая вечер също си е голяма работа, но просто Лъвицата е на друго ниво и прави всички да изглеждат жалки. Нещо като Андерсън Силва едно време, който така доминираше, че феновете искрено вярвахме, че за едно десетилетие всички в MW бяха посредственяци. ---- Мега добър дебют за ДокторО - Урош Медич. Тоя пич ми направи впечатление в DWCS и бях яко хайпнат за дебюта му. Победи с нокаут в първи рунд и направо смаза от бой Аалон Круз. На въпросния нещо хич не му тръгна на добре в UFC и май ще му пожелават всичко хубаво в бъдещите начинания. Не е лош боец, но е посредствен, а такива в UFC изглеждат жалко, просто конкуренцията е убийствена. Сърбина обаче ме кефи много и е с много сила в ръцете. В LW ще му е трудно, но съм сигурен, че ще е интересен за вбъдеще. Дано само Динята да не го наебе с втори съперник от голяма класа и да му скапа кариерата. Шон Брейди също продължава да мачка в WW и вече е 14-0. Ще му трябва сериозен опонент на това момче видя се. Да биеш така Джейк Матюс си говори за сериозна класа. Да не говорим, че още е млад, тепърва влиза в добри години. Пичът много може да постигне, след тоя мач съм сигурен, че мина на следващото ниво. Голямото разочарование на вечерта със сигурност беше Калос Улберг, който се е взел много насериозно. Талант голям е, но беше несериозно това, което направи - супер интересен мач за гледане, даже MOTN май се води, но като отношение на боец това е тотално аматьорска работа. Глътна водица заслужено и дано му дойде акъла в главата. Има огромен потенциал, но още един два пъти така да му отвъртят главата и е до там. Като цяло се кефя на опонента му. Не, че някога ще мога да му произнеса името на Kennedy Nzechukwu 🥺, но човекът има супер кофти история и си заслужи светлините на прожектора, евала. МЕ-та много не разбрах как отиде толкова изразително за Блахович. Според мен 3-2 е реален резултат, ама все тая. Изи не можа да смогне на разликата в килограмите, видимо беше това. Иначе като страйкър е невероятен, но като те нагънат на борбЪ си требе лебец, че иначе е кофти. Къде ще му се изправи на това животно, той 30 паунда отгоре, баси. Джоунс доста гадно го е own-нал в туитър btw Link to comment
Bobotsi Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 На дагестанските маймуни какъв им е филма с рамазаните? Link to comment
Jack Bauer Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 5 hours ago, Bobotsi said: На дагестанските маймуни какъв им е филма с рамазаните? Понеже са резаци мюсюлмани и постят по това време и съответно не са във форма да се бият. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Farest Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Макхачев истински звяр! Може би бъдещ шампион! Аманда няма кой да я спре! Това е ясно! Тиаго Сантош не е същия боец. Просто беше в октагона само защото трябва да бъде там! Главния мач беше интересен, но сте прави, че никой не печели в него освен повечкото кинти. В борбата се изи доста се затрудни и си пролича, че килограмите имат значение. Това пък му беше и гейм плана на Блахович, да държи кльощавия на земята. По едно време все едно гледах свиня върху пинчер. Е то как да стане бате. Няма как. Чудя се обаче защо винаги дясната гърда на Адесаня е увиснала около зърното и стои доста неестествено на фона на другата му гърда. Някой разбирач ако може да каже Link to comment
Jack Bauer Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 6 hours ago, Farest said: Чудя се обаче защо винаги дясната гърда на Адесаня е увиснала около зърното и стои доста неестествено на фона на другата му гърда. Някой разбирач ако може да каже В предишната му битки имаше много шум около това, даже много хора твърдяха че е ефект от стероиди, но той каза че е някакъв медицински проблем. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Farest Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Четох, че е казал, че е от марихуана, но не е възможно според мен от трева това да се получи. Който е пушил редовно знае за кво става на въпрос. Link to comment
YORDANOFF Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 26 minutes ago, Farest said: Четох, че е казал, че е от марихуана, но не е възможно според мен от трева това да се получи. Който е пушил редовно знае за кво става на въпрос. Много ясно, че не е от това. Ако кажа, че познавам лично поне 150 души, които пушат изобщо няма да преувелича и никой от тях няма каквито и да е странични ефекти, камо ли такива. Най-великите шампиони в различни спортове пушат. Майкъл Фелпс, железния Майк, Арнолд Шварценегер, Юсеин Болт и Джоунс са само част от тях. С това си изказване Адесаня стана за смях на половината свят. Вече проблема какъв е може само да се гадае, щом той се срамува да го разкрие. Дали е от забранени препарати, атрофирал мускул, генетика или нещо друго никой не може да определи. Link to comment
baikiro Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Култов, култов гбой. Изписал един тон за някакви анонимници, които само той следи и гледа и нито дума за един от тайтъл мачовете и няколко реда за главния мач. Never change, gboy. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Farest Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Dana white недоволства, че са дали 10-8 за Блахович в два рунда. Според мен е прав. За да се даде 10-8, загубилия рунда трябва да е ял мощно хурката. Ми то примерно почти всички рундове на Кхабиб в кариерата му трябва да са 10-8 по тая логика Link to comment
Jack Bauer Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 1 hour ago, Farest said: Dana white недоволства, че са дали 10-8 за Блахович в два рунда. Според мен е прав. За да се даде 10-8, загубилия рунда трябва да е ял мощно хурката. Ми то примерно почти всички рундове на Кхабиб в кариерата му трябва да са 10-8 по тая логика Ами те масово са Иначе със сигурност се преувеличава с 10-8 рунодвете. Не си спомням да съм гледал мач и твърдо да си кажа - това е 10-8 рунд. Трябва да е имало много яко ебане за да е такъв рунда Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Just a fan Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Докато не се приложи точно правило, за това как всъщност се отсъжда 10-8 ще има такива моменти, то е ясно. В бокса е ясна работата - нокдаун, 10-8, в ММА е по-сложна работата. На земя примерно може да се приложи правило, че при повече от 3 минути контрол на земята се дава 10-8 по презумция и в останалото време противника може да го довлачи обратно до 10-9 или нещо от тоя сорт, но това пак се свежда до личната преценка да даден съдия. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.