Jump to content

Мафия - EL PRESIDENTE! - El Mas Grande Edicion!

THE ENEMY

Recommended Posts

elprezofull.jpg

-

@LightOne

@StoneColdFaN

@Prince10

@Jack Bauer

@Stun Damage

@neshev

@ЧОТУДЕ

@Triple H (HHH)

@Mariyan01

@kabakov

@Farest

@hacky

@Bobotsi

Нека тази грандиозна игра започне сега! 

Водещия пожелава успех на всички участници и ги поздравява:

НАЧАЛО НА СЕЗОНА!

В играта има 13 участника, за елиминация са нужни 7 гласа

Дневната фаза приключва в Четвъртък 22:00

Ааах, красивия Ел Тропико! Чаках това заслужено пътешествие в дебрите на джунглата и поизостаналата цивилизация.

Май от всички участници досега само със Stun Damage не съм играл. Само той ще ми е напълно потаен, танцувайки в сенките на дълбините на своята сибирска пещера, но накрая се надявам да разкрие виниловата си душа.

Сезонът ще ми бъде интересен за развитие покрай новите роли и как ще бъдат изиграни. Има тезгях за интересни и уникални врътки.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Triple H (HHH)

¡Buenas noches a todos! 

Se rumorea que agentes de la CIA han llegado a nuestra preciosa y pequeña isla para derrocar a nuestro gran líder supremo, El Presidente. Vienen con el pretexto de que quieren introducir la democracia y ayudarnos. Pero sabemos muy bien que no viniste aquí para ayudarnos, sino para conquistar las riquezas de nuestra isla. Pero nosotros, la gente de El Tropico, no permitiremos esto. No permitiremos que hieren a nuestro Presidente. No queremos una invasión estadounidense en nuestra isla. El Presidente ha demostrado que es un buen líder y lo queremos. Ustedes, los agentes de CIA, los encontraremos y mataremos. 

Хола мучачос! Надявам се, че всички ще бъдем активни през Ден 1 и той няма да бъде само тролене. Колкото по-бързо хванем мафиот, толкова по-добре, така че да няма оправдания от типа: ,,ох, тернер тука малко ходя назад, настрани, болят ме пръстите от щракане", не искам да ми скачате надолу. Ако има проблем кажете, че сте преяли и препили и всичко е точно. 

Сори за реактването на коментара на Хаки, но не мога да не ударя една чикия всеки път като видя Дейвид Тенант - любимия ми Doctor Who :D

А сега време е да започваме ударно. По абколютната вечна мафия традиция, аз съм прост гражданин без роля, ако не друго време е да еба мафията, защото в последните игри само ме елиминират в първите дни, без да успея да се насладя на играта.

Имам важен въпрос към @StoneColdFaN - бате, ти всеки сезон си от първите записали се, и после си вечно неактивен, обикновено заминава един цял ден от играта в чудене дали да бъдеш изгонен като най-безполезен играч, та въпросът ми е защо продължаваш да се записавш и смяатш ли в този сезон да си активен?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

1 minute ago, Triple H (HHH) said:

¡Buenas noches a todos! 

Se rumorea que agentes de la CIA han llegado a nuestra preciosa y pequeña isla para derrocar a nuestro gran líder supremo, El Presidente. Vienen con el pretexto de que quieren introducir la democracia y ayudarnos. Pero sabemos muy bien que no viniste aquí para ayudarnos, sino para conquistar las riquezas de nuestra isla. Pero nosotros, la gente de El Tropico, no permitiremos esto. No permitiremos que hieren a nuestro Presidente. No queremos una invasión estadounidense en nuestra isla. El Presidente ha demostrado que es un buen líder y lo queremos. Ustedes, los agentes de CIA, los encontraremos y mataremos. 

Оля, Ел Масоне. :)

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Пак съм мирен гражданин без роля! Не очаквайте много от мене тоя сезон. Ще ви помагам за вотове и горе долу в общи линии и е тва. Като играя сериозно никой не иска да играе с мен така че няма смисъл да се напъвам този сезон

Късното ми включване в миналата тема бе наказано с гнета на гражданството, тъй че поне тук бързам да се отчета. Нямам мъдри встъпителни слова, но абсолютно подкрепям принца за нуждата от активност. На първо време е важно именно да си проличи кой смята да мишкува, като @StoneColdFaN разбира се има предостатъчно време да изкупи неактивността си в миналите сезони. Съгласен съм и с изложението на @Triple H (HHH), естествено.

Аз смятам да мишкувам този сезон.

Кое е обратното на моето мишкуване? Нешев! Значи глас за Нешев! 

6 minutes ago, Farest said:

Аз смятам да мишкувам този сезон.

Кое е обратното на моето мишкуване? Нешев! Значи глас за Нешев! 

Е гражданският дълг повелява да се отдадеш на догадки и параноя, отсъствието помага единствено на американските отрепки, а в този случай, и да не си от тях, пак си за гонене. Аз отсега си казвам, че ако не изникне нещо наистина съмнително, в края на деня просто ще погна някой непишещ.

Just now, Stun Damage said:

Е гражданският дълг повелява да се отдадеш на догадки и параноя, отсъствието помага единствено на американските отрепки, а в този случай, и да не си от тях, пак си за гонене. Аз отсега си казвам, че ако не изникне нещо наистина съмнително, в края на деня просто ще погна някой непишещ.

Нека погнем Нешев! Още не е писал в темата тоз безсрамник

Ае много мирни граждани без роля излезнаха е, лошото е че и аз съм и има вероятност някой преди мен да лъже

1 hour ago, Mariyan01 said:

Ае много мирни граждани без роля излезнаха е, лошото е че и аз съм и има вероятност някой преди мен да лъже

Ти не се обаждай много, че...

Spoiler

maac7088020.jpg

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Мараба. До колкото виждам - в тоя сезон съм мирно гражданче без роля. Поне няма да се чудя как да си прикривам ролята от Мафиотите като мишка, ако не друго. На въпросите, свързани с АКТИВНОСТТА ми няма да отговарям, но сега ще задам контра въпрос на г-н Бауър. Как се очаква от мен да се включа, като през целия конкретен ден (вчера) - аз съм на легло и със здравословни проблеми бе, да еба?! Да не съм магьосник? :)

Тегав сезон се очертава. Повечето участници са трудни за прочит, а и няма изгледи за много висока активност. Дано поне няма изцепки и играчите играят сериозно.

Има време за активност. Всичко се решава след 21 часа. Колко сезона вече е така. Едва ли и тука ще е различно.

Пък и е първи ден - пак ще стреляме в тъмното, но вместо мафиоти ще отстрелваме агентчета от противното, разпростряло пипалата си по целия свят ЦРУ.

Аз по подразбиране решавам да тръгна срещу StoneColdFan, защото и без това е време един път да си отиде в ден едно.

Глас за StoneColdFan.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...