Jump to content

UFC Fight Night "Rozenstruik vs. Gane" - 27 февруари 2021


neshev

Recommended Posts

Сирил Ган ми е надеждата, че тая дивизия все пак може да има боец за шампион. Мачът беше скучен, но беше спечелен с майсторлък, а не със случайна тупаница. Вече се чудех дали ще видя подобен мач в тежката, то напоследък всичко опираше до някоя случайно влязла тупалка. Иначе французинът го следя от известно време, защото наистина е много силен проспект. вече втори мач на високо ниво прави и се представя много силно. Мисля, че е на един мач от тайтълшот, или на два максимум . Зависи как се развият нещата. Има логика да се срещнат с Волков в някакъв по-късен етап. 

Анкалаев също скучничко и без да блести, но успя да обърне срещата и а доминира корав съперник като Крилов с борба. За мене тоя пич ще качи лека по лека до петицата, пък за повече ще видим. 

Много бях надъхан за мача на Дъстин Джейкъби, който има много интересна история. Пичът получи втори шанс и ще е интересно дали ще стигне по-нагоре от прелимките. Последно раздаване е за него. В интерес на истината не разбрах как спечели мача, спокойно можеше да отиде и за Гришин. Равностойни бяха, размениха по един рунд и третият беше на кантар. Така или иначе се радвам за Дъстин, защото бях за него. Ще видим дали ще успее да постигне нещо в малкото му оставащи години. 

 

Link to comment

Бай Кирил показва умения доста над опита си. Нещо различно от средностатистическият свинчуга, който има един силен удар и дотам. Тук си изпълни плана перфектно и отне деснячкатя на Rozenstruik. Само, че това не беше победа, която ще го изстреля до любимците на Динята и ще трябва да овършее дивизията, ако иска битка за титлата. Но поне е положително развитие, че има свежа кръв и вече поколението на Орловски бива изтласквано към пенсията.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...