Jump to content

Мафия 13


neshev

Recommended Posts

Начало на Ден 1!

 

Активните участници (14/14):

 

@hacky

@The Olimpic Hero

@Jack Bauer

@MJ23

@Radox

@ЧОТУДЕ

@Himler

@Socki

@Farest

@THE ENEMY

@baikiro

@Dudley

@Brutalnia

@StoneColdFaN

 

За елиминация са нужни 8 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 20.01.2021.

 

Моля гласувайте с удебеляване. Успех! :beer:

Link to comment

Брутален, заклеваш ли се Ливърпул да не спечелят титла следващоте 50 години или да те пишем сигурен мафиот,защото ще се издадеш както в сезон 6?

Link to comment

Колкото и да ми се иска да махна Олимпик още в ден едно, то гласувам за StoneColdFan. Статистически има голям шанс да е мафиот.

Link to comment

Здравейте на всички. Така ... след дълги месеци ... бачи Radox се завърна! Дали не е показателно, че това става именно във "фаталния" Сезон 13? Доста доволен съм, че се събра мега звезден каст и се очертава всичко да си ебе путката майчина! Яд ме е само, че нешката насра и не направи сезона с нормалните 16 човека, а само с 14, което ни лиши от някои хора като Prince10, защото набързо се записаха доказани джобъри като StoneColdFaN и Himler, но какво да се прави... Иначе мисля че това вече наистина ще е най–трудният сезон досега, защото всички мастъри сме тук, вече стратегиите се усъвършенстваха много, всеки познава другите отлично и почти всички ходове вече са правени, така че играта ни ще е истински ад.

 

Естествено, за пореден път съм мирен гражданин... Този път поне обаче ИМАМ роля, която е доста ... интересна, но според мен ще е важна в по-късните етапи на играта, така че засега не е важно каква е. И не, не е Шериф, защото знам че това си помислихте.

 

Нека сега ви припомня защо ме нямаше толкова дълго. След като собственоръчно разказах играта на мафията с легендарното си представяне в Сезон 6, изчезнах задълго, защото водих цели три перфектни сезона, а пък и в двата в които участвах междувременно, бях елиминиран от насраните мафиоти още в първата Нощ (сезони 7 и 10). Това означава, че реално от Сезон 6 насам не съм имал възможност да участвам като хората. Но граждани, не унивайте, защото аз отново съм тук за да ви поведа като лидер към победата! А дори да умра, делото ми ще бъде запомнено и след смъртта ми, запомнете тези думи добре. А на Farest мога да кажа само едно - КЪВ ЛИДЕР СИ ТИ БЕ??? КЪВ ЛИДЕР СИ ТИ БЕ??? 

 

Нека започна "играта си" с по няколко думи за най-големите имена в сезона, около които е ясно, че ще се върти екшъна в него.

 

От всички участници най-интересен ми е Socki, защото с него никога не съм играл в един сезон, но като водещ съм следил изкъсо играта му и мога да кажа само ... дано не е пак мафиот, че жална ни майка.

 

THE ENEMY се радвам, че и той се завърна, един от най-забавните и лигави играчи е, но същевременно и един от най-силните когато е сериозен. Така че дано да е гражданин, защото ще ни помогне страшно много срещу мафията.

 

И стигаме до Баче Митко, който демонстративно не участва нарочно в сезони 11 и 12, но постоянно висеше в темите им, защото беше насрал. Най-после се завърна, ще го видим какви попари ще дроби тук, но едно е сигурно - този път няма да го оставя на мира до самия край и ще анализирам всеки негов пост. Не искам да чета пак тонове помия за майсторлъка му след сезона, ако пак се е "паднал" мафиот. Така че ... ИЗБИРАМ ТЕБ, ПИКАЧУ! Ъъъ, така де ... Olimpic.

 

hacky и baikiro - също потенциално много опасни играчи, ако са се паднали мафиоти. Не им позволявайте да ви завъртят главите с уж неадекватните си първи постове в началните етапи на играта. Четете ги внимателно!

 

Да кажа сега нещо и за мен. Мафиотите цели два пъти се подиграха с мен първата нощ, но ги разбирам - аз също нямаше да искам да играя срещу мен. Този път, обаче няма да успеят! Знам, че още като са видели, че ОТНОВО съм факан гражданин, са опърдяли тотално кочана и вече кроят планове как за пореден път ще ме гръмнат още в Нощ 1, но този път няма да стане! Защо ли? Ами защото този път надявам се имаме адекватен Доктор, който най-сетне ще вземе правилното решение и най-сетне ще ме предпази довечера! MJ23 насра в Сезон 10 и провали шерифската ми игра, но се надявам сегашния доктор да е по-смел. Нали затова е отборна игра - за да се взимат отборни решения. Е, този който няма да е зле да ги взима засега от името на отбора ни, съм аз. Така че, ДОКТОРЧЕ, помисли си хубаво дали ще ме предпазваш тази нощ или пък следващата. Нека мафията да насере и да не знае дали и кога да стреля по мен. Може би е блайндсайд за тях? Може би е некст левъл стратегия?

 

Така че да обобщя идеята ми. Директно предлагам на доктора ни сделка - защитава ме във всяка четна/нечетна нощ, без да казва коя, а в останалите нощи защитава себе си. Така получаваме на практика двама почти неуязвими гражданина и мафията бива здраво хендикапната и прецакана от самото начало. Мисля, че е трудно да се откаже подобно предложение и не е правено досега.

 

Леле, надъхан съм като за световно да играя, чуеци! Нека ги ебем!

35izpu1.jpg

Link to comment
The Olimpic Hero

Доста ми е интересен ростерът този път, защото има потенциал доста от враждите от форума да се пренесат и тук.

 

Аз срещу Radox, аз срещу hacky, аз срещу Dudley. По-скоро тази ми срещу hacky и тази срещу Dudley е плод на тролни след Мафия сезоните, а не нещо повече. Така или иначе аз в Мафия нямам проблем да играя с всеки играта и всякакви неща извън играта няма как да ми влияят. Усетя ли, че някой е мирен гражданин, то ще играя с него.

 

Himler vs. Brutalnia също може да бъде забава, а тук някъде посредата на двамата е baikiro.

 

Абе много ми допада ростерът. С THE ENEMY исках да играя отдавна в един сезон. Със Socki винаги е интересно също, така че очаквам фън.

 

И още нещо, което искам да напиша в този мой първи пост. Тук жребият е истински и не е нагласен, тоест абсолютно всеки един човек може да се е паднал мафиот. Ако в сезон на Radox бих се заклел, че ще има поне 2 големи имена сред мафиотите, то тук няма как да бъда убеден в това. Тоест ще наблюдавам всеки под лупа и няма да изпускам никой.

               

Link to comment

Ибааан, от рандум гиниратора ибааан,

в сезона нов за роля плачех пааак,

Девятчице, живота ми без теб е пропиляяян,

как можах да съм такъв глупааак?

 

И пак в темата се ровя всяка нооощ

и проклинам този свяяят,

боли и Мафията ме реже като нооож

и не виждам край на този ааад.

 

Кой сега мафиот се паднааа,

кой ебе гражданитиии?

Колко ли ми се присмиваааш,

щом допуснах това да бъдеш тиии?

 

Кой сега мафиот се паднааа?

Трябваше това да съм аааз.

Трябваше Нешката да е щастливааа,

как съсипах всичко между нааас…

 

giphy.webp

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

От сега предупреждавам, че заклевания в каквото и да било, не важат за мен. Провокации като тази на Химлер ще ги подминавам. Ще се доказвам като гражданин посредством действия и думи, изказани в конкретния сезон. Ако в даден етап ме изгоните от играта, това ще означава, че не съм бил достатъчно убедителен. Или пък мафиотите са ме изиграли или натопили, има го и този вариант. Иначе, ДА гражданин съм, но НЕ, няма да се закълна в нищо! 

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Аз пък веднага ще гласувам за Олимпик. Твърде рисковано е да се играе с него и е много вероятно да ни върти на пръста си през целия сезон, както Нешев ни направи на глупаци в миналия.

Link to comment
7 minutes ago, Brutalnia said:

От сега предупреждавам, че заклевания в каквото и да било, не важат за мен. Провокации като тази на Химлер ще ги подминавам. Ще се доказвам като гражданин посредством действия и думи, изказани в конкретния сезон. Ако в даден етап ме изгоните от играта, това ще означава, че не съм бил достатъчно убедителен. Или пък мафиотите са ме изиграли или натопили, има го и този вариант. Иначе, ДА гражданин съм, но НЕ, няма да се закълна в нищо! 

Този път не се скри, а се обясняваш като путенце.Глас за Бруталният.

Link to comment

Ще карам по същество още в първия си пост този сезон.

 

Имам специална роля и тя е Президент. 

 

Нямам си на идея защо neshev би вкарал тази роля в сезон с 14 човека, така че днес смятам да мисля малко в следните насоки:

1. Какви други граждански роли би вкарал щом има Президент?

2. Колко мафиота би имало в такъв случай?

3. Има ли Кръстник?

 

Относно заявката ми - нека някой да ме опонира още сега ако желае и да се свършва. Шерифът да ме проверява още в нощ 1, при което има (очевидно) два варианта:

1. Мирен гражданин съм. Тук има два подварианта:

1.1. Наистина съм Президент. Няма какво повече да се анализира тук - всички знаете ролята.

1.2. Гражданин съм, но блъфирам, че съм Президент. Това може леко да ви филмира наистина като опция, но за мен подобен блъф би бил безумен като гражданин още в началото на играта, а и не бих искал да хвърлям цялата фаза в хаос ако не съм наистина това, което казвам.

Ако шерифът ме провери и изпише гражданин според мен е по-добре да си трае и да излезе с информацията по-късно (може би като намери поне 1 мафиот).

 

2. Мафиот съм. Тук е ясно, че съм на 99% Кръстник и за мен би си струвало Шерифът да се разкрие още в ден 2 и да ме издаде. Имате безплатен вот при който ако не съм Кръстник излитам безславно, а при 14 играча отпадане на мафиот в ден 2 е супер важно. Ако пък съм Кръстник значи има максимум още 1 мафиот, защото при 14 играча да има Кръстник + 2 редовни мафиота е абсурд и ще го солим после за БАЛАНСА. 

 

Та така, успех на мафията, а за колегите граждани само се надявам да не се филмирате прекалено много тъй като както съм казвал много пъти - в Мафия много често нещата са просто така както изглеждат на пръв поглед.

635682_orig.jpg

Link to comment

Глас за Socki.

 

Тия номерца малко трудно ще минат толкова лесно още с първото постче? Не казвам, че си сигурен мафиот, но просто ми изглежда прекалено странно, че да е истина:

 

1. Още откакто въведох тази роля, ти повтаряше, че ако някой се падне Президент, трябва да се разкрие веднага, за да му повярват? Ето, че сега използваш удобно това, даже можеш да правиш препратка и с предишни сезони и да кажеш "казах ли ви, че така ще играя"...

2. Не вярвам neshev да вкара тази роля в сезон със само 14 човека? Няма логика, прекалено силно е. Освен това, това е роля въведена от мен, а той едва ли би се "унижил" да я вкара в сезона си :D

3. Защо по дяволите ще се разкриваш, вместо да си траеш и да се надяваш мафията да те нацели някоя нощ и да се наебе. Каква ти е сметката да се разкриеш веднага? ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Himler едитна пост, още 2 пъти ако го направи да изхвърча безславно. Вероятно е факан гражданин, но напънло безполезен както винаги.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Хахахахаха, още не са минали 20 минути от играта и имаме разкрити Президент и Принц. :D Малко ми се струва невъзможно и двете роли да ги имаме, ама пък знае ли човек? Трябва да се направи ПЪЛЕН АНАЛИЗ на баланса.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Днеска явно на дневен ред ще е джобърската вражда между Бруталния и Химлер. Еми да изхвърча единият и да си играем по-спокойно следващите дни викам аз ;)

 

Himler-е, стига едитвай като аутист бе, СТИГА БЕ!

35izpu1.jpg

Link to comment

Срещу # Гласували
The Olimpic Hero 2 hacky, StoneColdFaN
Brutalnia 1 Himler
Socki 1 Radox
Не Гласували 10 The Olimpic Hero, Jack Bauer, MJ23, ЧОТУДЕ, Socki, Farest, The ENEMY, baikiro, Dudley, Brutalnia
За елиминация са нужни 8 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 20.01.2021.
Link to comment

Ще си спестя да чета фалшивите встъпителни слова на Радокс и Олимпик и директно ще си гласувам за Соки. Да видим дали ще тръгне някакъв влак с пътник нашия президент. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Ок, Radox е гражданин. Интересно ми беше кой ще е първият, който ще започне да прави МЕТА анализи и ето го филмара веднага тръгна да ми анализира предишните участия и какво съм бил казал за ролята.

 

За мен тази роля не е добра и не ми харесва, че е вкарана в сезона, но няма да мрънкам, а ще я изиграя така както смятам за правилно. Изобщо не смятам да играя насрано и да чакам да ме гръмнат, за да им пусна нулева нощ. Помниш как играх като Шериф, как ли пък няма да играя така с роля която е с ИМУНИТЕТ от нощна елиминация. Ясно ми е, че няма как да се приеме за чиста монета, но както казах - Шерифът да ме преслуша и да казва още на следващата фаза, че съм гражданин, за да мирясат всички. 

 

За мен е правилно Президент да се разкрие в ден 1. В сезон 9 hacky ме заблуди и му повярвах донякъде в ден 3-4, защото беше първото участие на ролята, но след като наблюдавах няколко сезона, в която присъстваше ролята вече съм убеден, че това е правилният ход. Отделно neshev винаги е бил на същото мнение и това е единствената нишка, която виждам в потенциална причина да вкара ролята - за да види дали някой ще я отиграе по този начин или ще насере. Е, късмет за водещия, че се падна на мен.

 

Пак казвам - реакцията на Radox ми изглежда гражданска за момента. Чакам да видя и другите реакции.

635682_orig.jpg

Link to comment
1 minute ago, Radox said:

Днеска явно на дневен ред ще е джобърската вражда между Бруталния и Химлер.

 

Вражда от моя страна няма. Нацистът ме атакува от миналата година, а преди тва ми се правеше на приятел. Лицемерието е тежък порок  А ти Радоксе вземи се отнасяй с повече уважение към обикновените потребители, господин МАФИОТЕ !

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Аз ще ви кажа съвсем откровено, че съм най-обикновен гражданин/селянин, щото бах тоя РАНУДМ ГЕНЕРАТОР, един на 5 пъти се падам с някаква роля.

 

Тая игра сме тръгнали много ударно с разкриване на роли, Фарест смятам да го игнорирам засега, той си започва с някакви негови филми, но Соки ми е много интересен. Или  наистина е президент, или за втори пореден негов сезон се пада Кръстник. Друге вариант нЕма според мен. Това да е Президент е много малшанс и засега ме съмнява. 

ОТ друга страна,

 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
The Olimpic Hero

hacky и StoneColdFaN гласуват за мен от нищото, добреее. Удобна тактика би била ако някой от тях е мафиот. След края на деня ще кажат: "Ами изгонихме го, защото е Олимпик и да не ни завърти пак".

 

Radox заявява в първия си пост роля, но номинира Socki за същото. Разбира се, че и двамата веднага ми стават съмнителни. Обаче кой ми е по-съмнителен от двамата, трудно ми е. И двамата в прав текст ни заявяват. "Не можете да ни пипнете до края на сезона". Тоест един вид оправдават това, че няма да бъдат елиминирани през нощите.

 

Socki поне ясно заяви евентуалната си роля, дали казва истината или не ще видим, но Radox ти, с тези тийзвания, няма да станат нещата. За мен всеки, който тийзва така роля, просто трябва да бъде гонен в Ден 1 и каквото такова... Отделно и заявява, че делото му ще бъде запомнено след смъртта му. Това пак с цел да оправдае това, че няма да бъде гонен през нощите.

 

Та, Radox, давай някакви обяснения.

 

А ти Socki, кажи твоят Президент каква му е силата. Тоест кога не може да бъде изгонен - през нощта или през деня, защото сме виждали и двата варианта през сезоните.

               

Link to comment

постнах без да искам....

 

та, от друга страна защо опитен играч като соки ще пробва да изиграе тоя блъх като е почти сигурно че ще е много съмнителен с това. Освен да е наистина Президент, което е доста силна роля за сезон с 14 души. Хмм интересна ситуация.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Реално нямам нищо против да отпадна още днес и този риск ми беше ясен още от самото начало. Ще изпише мирен гражданин и ще ви стане доста тъпо, но играта ще продължи без една от най-силните граждански роли в играта. Ако пък съм мафиот - отпадам още в ден 1, което е супер. Ако съм Кръстник значи съм наебал отбора си от самото начало. Принц няма как да съм и да правя такъв идиотски блъф и няма как да ме пази Адвокат, така че при нулев ден реално отпадам от играта образно казано тъй като никой няма да ме ебава за жив докато не се намерят другите мафиоти. Не е интересно така.

635682_orig.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...