Jump to content

Инвестиции, акции, злато...

prenti

Recommended Posts

Абд кво стана, тая помия нали отиваше на 0? Аз още чакам 12к... 🥹🥹🥹 Тя пък направила за тая година 120% ръст.

• 1 month later...
On 4/18/2023 at 1:29 PM, Radox said:

29,931.00USD

Ахахах, тая помия РУХНА тотално! Еба й се майката! Нали беше минала 30.000 и беше бъдещето ве??!?!?!?!?!?!? АХАХАХАХАХХАХА!!!!!!!! РУХНА!!!

❤️❤️❤️❤️ 

On 9/13/2022 at 11:17 PM, Radox said:

@MJ23 ко стана е, артик???

20.301,30USD

Дано се върне Радокс да пише как сме късметлии и скоро тая урина ще е 0. Феновете на Киро Брейка, споделил ли е нещо по въпроса и той? 

Все още не е. Той го смята за хазарт от който  ще си губещ на дълъг етап. 

Аз му слушам съветите и си стискам спестеното в кеш и разчитам да си повиша доходите с работа и повишение. Така поне няма да  сложа въжето около врата си поради тази причина. 🙂

Е това за хазарта е така. Печеливш, губещ не знам, но не е ли хазарт? Не съм чул нещо реално да е застанало като покритие зад стойността на биткойна. 

Сигурен съм, че който не е слушал Киро Запора и е купил на 15 хиляди $ в момента е на огромна загуба. А за в дългосрочен план да не говорим - след година - две ще е пред самоубийство.. 😂😂😂

@MJ23 Ма Киру bReAk-О и финансов специалист ли е? :laugh: Аз мислех, че само знае как да оправи държавата, експерте е по външна политика, познава в тънкости ситуацията в Украйна, има исторически познания за времето на социализма (в България, на Балканите и отчасти в Северна Корея), любител вирусолог е и разбира се - кондиционен треньор. Сега разбирам, че давал и финансови съвети. Дайте моля ви линк, че искам да си набутам всичките пари в квото каже и да съм спокоен за старините си. 

17 minutes ago, gboy said:

Дайте моля ви линк, че искам да си набутам всичките пари в квото каже и да съм спокоен за старините си. 

Сори, Кирчу го прави за малцината, които искат да правят нещо, тъй че ще трябва да се абонираш в ПЕЙ ТРИ ЪН.

Иначе бих обобщил финансовите му съвети като:

1. Не теглете кредити.

2. Дръжте си парите в кеш, ако имате излишни обръщайте в евро/долари.

3. Учете занаяти (стругари, зидаро-мазачи, поддръжка на асансьори), ЗАЩОТО НЯМА КАДРИ!!! 

България е чао, защото има само АЙ ТИ та, КРИПЧУ инвеститори, брокерчета и всякакви такива ЯРЪМ ЧАКАЛИ, а няма кой да изрине снега. 🙏

Edited by neshev

То пък и аз ... разбира се, че когато големите говорят, това ще е на PPV :beer: . Но горе-долу разбрах - обръщам всичко в кеш и на струга!

1 hour ago, gboy said:

@MJ23 Ма Киру bReAk-О и финансов специалист ли е? :laugh: Аз мислех, че само знае как да оправи държавата, експерте е по външна политика, познава в тънкости ситуацията в Украйна, има исторически познания за времето на социализма (в България, на Балканите и отчасти в Северна Корея), любител вирусолог е и разбира се - кондиционен треньор. Сега разбирам, че давал и финансови съвети. Дайте моля ви линк, че искам да си набутам всичките пари в квото каже и да съм спокоен за старините си. 

Човекът си върти успешен бизнес в интернет, а навремето е имам милиони,които са си били негови. Със сигурност разбира  поне нещо от финанси.

2 hours ago, Himler said:

Човекът си върти успешен бизнес в интернет, а навремето е имам милиони,които са си били негови. Със сигурност разбира  поне нещо от финанси.

Стига, бе, ти си интелигентно момче, не може да им се връзваш на такива. Тоя е типичния кръчмарски ляляджия, от всичко разбира и всичко знае. :laugh: То си личи, че няма капацитет за елементарни неща да схване, какво остава чак акъл да дава и то по толкова сложни теми. 

19 hours ago, Loop said:

Само аз ли признавам, че съм на загуба от крипчуто, бре… бахти, всеки стана милионер, само аз не. 

Биткойн ми е на -1.27% (woohoo!)

ETH ми е на -28.53% (shit happens…)

:( Добре, че са старите скучни акции, петролът и войните в Близкия Изток, че да има някакъв плавен и приемлив кяр от инвестирането, макар че и там явно само аз не хванах бързо спечелените ламбота. Желая много просперитет на Apple, Microsoft, Tencent, петролните производители и китайския автосектор.

Слагайте на норвежкия петрол и след 10 години ще си пием кафето на Малдивите, а жените ни ще се правят, че нямаме 150 любовници и ще тичат с децата на брега на частния ни плаж ;)

Не обичам трейдването, но се наложи вчера да продам малко след загуби в бета. Ако не издържи 40к, скоро може да сме на 33.

6 hours ago, Prince10 said:

Пазарът е яко надъхан. Време е за short, не мислите ли?

Недей бърза. По-добре изчакай малко. Подобна амплитуда винаги се наблюдава в края на годината.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

• 4 weeks later...
On 9/1/2022 at 6:20 PM, Radox said:

Ко стана ве, бит урината пак се сурнала до 19 хилки.

On 9/7/2022 at 12:29 PM, Radox said:

Ко стана ве, урината пак са СУРНА до 18К :(:(

On 9/12/2022 at 4:27 PM, Radox said:

Защото това очевидно е бъдещето и мултимилиардерите идват. Добре че е Битконя, та да ни спаси от бруталната криза тая зима.

On 9/13/2022 at 11:17 PM, Radox said:

@MJ23 ко стана е, артик???

20.301,30USD

Година и половина по - късно сме на почти 50 к :D Имаме одобрени ЕТФ-и , всички, които не просто стискаха, а на тия цени акумулираха - честито. Знам, че не са малко.

А на Радокс и Киро Брейка - благодаря, разсмиваха ме яко през тоя период. :D Аз му казах, че след 2 години по това време ще пише как е пропаднала от 120 до 100 хиляди примерно.

Ракуишка, недей така смело да се гаргариш, особено срещу пучрибитил, който вече не е сред нас. Аз мисля че цялото това с битконя на Радко беше един гимик, една тролня спрямо криптомакситата във форума. Реално не го ебе, просто го кефеше да се подиграва, в моментите в които може. Изобщо цялото му форумуване, откакто аз съм регистриран потребител, е такова. Иначе биткойна съществува от достатъчно време, че да можем да го оприличим какво е - За мен това е спекулативен инструмент, с движения като на акция, но много по-волатилен и с по-кратки бичи и мечи пазари. Мисля че почти никой вече не се залъгва че БИТКОЙНА Е БЪДИЩИТУ, а това че Големите вече започнаха да се интересуват, означава единствено и само, че надушиха че могат да правят пари И от това, и си мисля че може да дойде момент, в който волатилността на биткойн ще изчезне, ако Големите накупят достатъчно, за да си въртят сами играта. 

Радокс наблюдава и записва.

Завръщането му като ДИРЕКТОРА на BWC ще има тежки последствия за неверниците. :happy:

Които ще си откупуват свободата с биткойн, предполагам? :( @raquishi тия халвинги нали са заради това, за да се намаляват двойно изкопаните биткойни. 19.595.580 от 21 млн към днешна дата. Последния ще бъде изкопан през 2140 година. За това няма как големите да изкупят всичко, да не говорим и колко загубени има по портфейли и т.н. А и за да купиш трябва да има кой да продаде от другата страна. Към момента не го правя, ще го направя при крайна необходимост от кеш за покупка на нещо. С риск после някои завърнали се хора да пишат - не продаде на 49 к, сега като сме на 20, ровиш ли по кофите. :)