raquishi Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 По-скоро нещо такова, брате хацки. krriiissss 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Абд кво стана, тая помия нали отиваше на 0? Аз още чакам 12к... 🥹🥹🥹 Тя пък направила за тая година 120% ръст. krriiissss 1 Quote Link to comment
raquishi Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Бачи радокс изчезна от бевеце и веднага крипчуту тръгна нагоре...Невидимата ръка на БВЦ. itzo1994 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Туй беше нормално и очаквано. В на предвид последните събития от този месец. Quote Link to comment
MJ23 Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 On 4/18/2023 at 1:29 PM, Radox said: 29,931.00USD Ахахах, тая помия РУХНА тотално! Еба й се майката! Нали беше минала 30.000 и беше бъдещето ве??!?!?!?!?!?!? АХАХАХАХАХХАХА!!!!!!!! РУХНА!!! ❤️❤️❤️❤️ Quote Link to comment
MJ23 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 On 9/13/2022 at 11:17 PM, Radox said: @MJ23 ко стана е, артик??? 20.301,30USD Дано се върне Радокс да пише как сме късметлии и скоро тая урина ще е 0. Феновете на Киро Брейка, споделил ли е нещо по въпроса и той? Quote Link to comment
Himler Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Все още не е. Той го смята за хазарт от който ще си губещ на дълъг етап. Аз му слушам съветите и си стискам спестеното в кеш и разчитам да си повиша доходите с работа и повишение. Така поне няма да сложа въжето около врата си поради тази причина. 🙂 Quote Link to comment
Loop Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Е това за хазарта е така. Печеливш, губещ не знам, но не е ли хазарт? Не съм чул нещо реално да е застанало като покритие зад стойността на биткойна. Himler 1 Quote Link to comment
neshev Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Брейка в момента е зает да разкрива имотната мафия и яръм чакалите! MJ23 1 Quote Link to comment
gboy Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 И да плюЙ по Карбовски Хубаво е, че има вътрешна конкуренция между гъзолизачите. MJ23 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Сигурен съм, че който не е слушал Киро Запора и е купил на 15 хиляди $ в момента е на огромна загуба. А за в дългосрочен план да не говорим - след година - две ще е пред самоубийство.. 😂😂😂 Quote Link to comment
gboy Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 @MJ23 Ма Киру bReAk-О и финансов специалист ли е? Аз мислех, че само знае как да оправи държавата, експерте е по външна политика, познава в тънкости ситуацията в Украйна, има исторически познания за времето на социализма (в България, на Балканите и отчасти в Северна Корея), любител вирусолог е и разбира се - кондиционен треньор. Сега разбирам, че давал и финансови съвети. Дайте моля ви линк, че искам да си набутам всичките пари в квото каже и да съм спокоен за старините си. Quote Link to comment
neshev Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) 17 minutes ago, gboy said: Дайте моля ви линк, че искам да си набутам всичките пари в квото каже и да съм спокоен за старините си. Сори, Кирчу го прави за малцината, които искат да правят нещо, тъй че ще трябва да се абонираш в ПЕЙ ТРИ ЪН. Иначе бих обобщил финансовите му съвети като: 1. Не теглете кредити. 2. Дръжте си парите в кеш, ако имате излишни обръщайте в евро/долари. 3. Учете занаяти (стругари, зидаро-мазачи, поддръжка на асансьори), ЗАЩОТО НЯМА КАДРИ!!! България е чао, защото има само АЙ ТИ та, КРИПЧУ инвеститори, брокерчета и всякакви такива ЯРЪМ ЧАКАЛИ, а няма кой да изрине снега. 🙏 Edited December 6, 2023 by neshev itzo1994 1 Quote Link to comment
gboy Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 То пък и аз ... разбира се, че когато големите говорят, това ще е на PPV . Но горе-долу разбрах - обръщам всичко в кеш и на струга! Quote Link to comment
Himler Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 1 hour ago, gboy said: @MJ23 Ма Киру bReAk-О и финансов специалист ли е? Аз мислех, че само знае как да оправи държавата, експерте е по външна политика, познава в тънкости ситуацията в Украйна, има исторически познания за времето на социализма (в България, на Балканите и отчасти в Северна Корея), любител вирусолог е и разбира се - кондиционен треньор. Сега разбирам, че давал и финансови съвети. Дайте моля ви линк, че искам да си набутам всичките пари в квото каже и да съм спокоен за старините си. Човекът си върти успешен бизнес в интернет, а навремето е имам милиони,които са си били негови. Със сигурност разбира поне нещо от финанси. Quote Link to comment
gboy Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 2 hours ago, Himler said: Човекът си върти успешен бизнес в интернет, а навремето е имам милиони,които са си били негови. Със сигурност разбира поне нещо от финанси. Стига, бе, ти си интелигентно момче, не може да им се връзваш на такива. Тоя е типичния кръчмарски ляляджия, от всичко разбира и всичко знае. То си личи, че няма капацитет за елементарни неща да схване, какво остава чак акъл да дава и то по толкова сложни теми. Quote Link to comment
Prince10 Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 19 hours ago, Loop said: Само аз ли признавам, че съм на загуба от крипчуто, бре… бахти, всеки стана милионер, само аз не. Биткойн ми е на -1.27% (woohoo!) ETH ми е на -28.53% (shit happens…) Добре, че са старите скучни акции, петролът и войните в Близкия Изток, че да има някакъв плавен и приемлив кяр от инвестирането, макар че и там явно само аз не хванах бързо спечелените ламбота. Желая много просперитет на Apple, Microsoft, Tencent, петролните производители и китайския автосектор. Слагайте на норвежкия петрол и след 10 години ще си пием кафето на Малдивите, а жените ни ще се правят, че нямаме 150 любовници и ще тичат с децата на брега на частния ни плаж Loop 1 Quote Link to comment
Prince10 Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Пазарът е яко надъхан. Време е за short, не мислите ли? Quote Link to comment
MJ23 Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Не обичам трейдването, но се наложи вчера да продам малко след загуби в бета. Ако не издържи 40к, скоро може да сме на 33. Quote Link to comment
natopor4en Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 6 hours ago, Prince10 said: Пазарът е яко надъхан. Време е за short, не мислите ли? Недей бърза. По-добре изчакай малко. Подобна амплитуда винаги се наблюдава в края на годината. Quote Link to comment
raquishi Posted December 15, 2023 Share Posted December 15, 2023 АЙДЕ СЪФОРУМНИЦИ! БЪРЗО НА АКЦИИТЕ! Quote Link to comment
MJ23 Posted January 11 Share Posted January 11 On 9/1/2022 at 6:20 PM, Radox said: Ко стана ве, бит урината пак се сурнала до 19 хилки. On 9/7/2022 at 12:29 PM, Radox said: Ко стана ве, урината пак са СУРНА до 18К On 9/12/2022 at 4:27 PM, Radox said: Защото това очевидно е бъдещето и мултимилиардерите идват. Добре че е Битконя, та да ни спаси от бруталната криза тая зима. On 9/13/2022 at 11:17 PM, Radox said: @MJ23 ко стана е, артик??? 20.301,30USD Година и половина по - късно сме на почти 50 к Имаме одобрени ЕТФ-и , всички, които не просто стискаха, а на тия цени акумулираха - честито. Знам, че не са малко. А на Радокс и Киро Брейка - благодаря, разсмиваха ме яко през тоя период. Аз му казах, че след 2 години по това време ще пише как е пропаднала от 120 до 100 хиляди примерно. Quote Link to comment
raquishi Posted January 11 Share Posted January 11 Ракуишка, недей така смело да се гаргариш, особено срещу пучрибитил, който вече не е сред нас. Аз мисля че цялото това с битконя на Радко беше един гимик, една тролня спрямо криптомакситата във форума. Реално не го ебе, просто го кефеше да се подиграва, в моментите в които може. Изобщо цялото му форумуване, откакто аз съм регистриран потребител, е такова. Иначе биткойна съществува от достатъчно време, че да можем да го оприличим какво е - За мен това е спекулативен инструмент, с движения като на акция, но много по-волатилен и с по-кратки бичи и мечи пазари. Мисля че почти никой вече не се залъгва че БИТКОЙНА Е БЪДИЩИТУ, а това че Големите вече започнаха да се интересуват, означава единствено и само, че надушиха че могат да правят пари И от това, и си мисля че може да дойде момент, в който волатилността на биткойн ще изчезне, ако Големите накупят достатъчно, за да си въртят сами играта. MJ23 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 11 Share Posted January 11 Радокс наблюдава и записва. Завръщането му като ДИРЕКТОРА на BWC ще има тежки последствия за неверниците. raquishi and MJ23 1 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted January 11 Share Posted January 11 Които ще си откупуват свободата с биткойн, предполагам? @raquishi тия халвинги нали са заради това, за да се намаляват двойно изкопаните биткойни. 19.595.580 от 21 млн към днешна дата. Последния ще бъде изкопан през 2140 година. За това няма как големите да изкупят всичко, да не говорим и колко загубени има по портфейли и т.н. А и за да купиш трябва да има кой да продаде от другата страна. Към момента не го правя, ще го направя при крайна необходимост от кеш за покупка на нещо. С риск после някои завърнали се хора да пишат - не продаде на 49 к, сега като сме на 20, ровиш ли по кофите. Quote Link to comment
Recommended Posts