Jump to content

РЕШЕНИЕТО!

neshev

Recommended Posts

Деееба резака ти просто АРЕ РЕШИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ВЕ!

Тука няколко месеца ноно стоп обяснява че няма да се връща, че Ислам е следващия шампион и негов наследник, сега изведнъж обърна. Уж беше големия мъж на честта дето супер много си държи на думата, ко стана сега ве путка майна?!?!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

До няколко дена излиза интервю от Дагестан, в което казва, че е си е пенсиониран, тоя филм го гледаме за 5-ти път в последните 2 месеца. Самият факт, че продължава да се бута в светлината на прожекторите ми говори, че ще се бие отново.

Ще има доста хейт от страна на ветераните в UFC :D

Очаквах в такъв случай да направят Конър-Дъстин за титлата.

Може да е всякакъв Джонката, ама е прав. Така и не разбрах хората които се опитват да изкарат Хабиб че е GOAT. Мога да се съглася че е GOAT в дивизията, ама:

- човека има 3 защити на титлата,

- в последните години се би веднъж годишно.

- За мен никога не е блестял с някакво personality

В смисъл вярно е, че е доминантен, но единственото супер значимо при него е, че си остана непобеден. Другото в негов плюс е, че е супер популярен сред резаците. Не ме разбирайте погрешно - велик боец е, но да говорим че ГОАТ за мен е абсурдно, просто няма основание да бъде поставян пред хора като Джоунс, GSP, Dj или Аманда Нунес.

Еми прав си е Джоунс. Това да се говори, че Кхабиб е GOAT и изобщо да се слага сред най-големите за мен е абсолютно непонятно. Спечели си титлата и я защити два пъти, това е. Това постижение тотално бледнее пред постижения като тези на Jon Jones, GSP, Мишока, Алдо, Силва и прочее и прочее. С какво я е доминирал тая дивизия по-точно? Да, най-добрият е на своето поколение, но Джон Джоунс разчисти три, включително далеч по-млади бойци от него. GSP и Андерсън също. Това е нелепо ебаси. 

Тези неща са крайно субективни. Кой е КОЗАТА, кой е КИТЪТ, това са чисто фенски страсти. За мен Хабиби има някои силни козове.

Като това, че никога не е гърмял с ДОПИНГ. :rolleyes:

Както и това, че има може би само една битка, която може да се нарече контроверсиална, във всички беше ясният, категоричен победител. И лично за мен, като човек, който не гледа от днес или от вчера, няма боец в 155, в миналото или настоящето, който да ми изглежда като тегав опонент за руснака-дагестанец.

Джонката го гложди, явно е. Но редицата гафове си казват влиянието. Както и няколко съдийски решения, които буквално бяха на кантар и му бяха подарени от съдиите. Тъй че доста от феновете просто не го бръснат за слива вече. :D И тези жалвания не будят съжаление. Пичът си е heel отвсякъде. 

Поне хийлското в него да беше гимик, маняка си е 100%-ов лайнар. Не вярвам Стипе да го бие, надеждата е, че Нгану ще го закачи и ще ги приспи, така че май ще съм за него другата седмица.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...