Jack Bauer Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Деееба резака ти просто АРЕ РЕШИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ВЕ! Тука няколко месеца ноно стоп обяснява че няма да се връща, че Ислам е следващия шампион и негов наследник, сега изведнъж обърна. Уж беше големия мъж на честта дето супер много си държи на думата, ко стана сега ве путка майна?!?! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Just a fan Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 До няколко дена излиза интервю от Дагестан, в което казва, че е си е пенсиониран, тоя филм го гледаме за 5-ти път в последните 2 месеца. Самият факт, че продължава да се бута в светлината на прожекторите ми говори, че ще се бие отново. Link to comment
Jack Bauer Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Ще има доста хейт от страна на ветераните в UFC Очаквах в такъв случай да направят Конър-Дъстин за титлата. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 И баче Конор му честити в неговия си стил. Link to comment
neshev Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 И Джонката няма как да не коментира. Link to comment
Jack Bauer Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Може да е всякакъв Джонката, ама е прав. Така и не разбрах хората които се опитват да изкарат Хабиб че е GOAT. Мога да се съглася че е GOAT в дивизията, ама: - човека има 3 защити на титлата, - в последните години се би веднъж годишно. - За мен никога не е блестял с някакво personality В смисъл вярно е, че е доминантен, но единственото супер значимо при него е, че си остана непобеден. Другото в негов плюс е, че е супер популярен сред резаците. Не ме разбирайте погрешно - велик боец е, но да говорим че ГОАТ за мен е абсурдно, просто няма основание да бъде поставян пред хора като Джоунс, GSP, Dj или Аманда Нунес. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Еми прав си е Джоунс. Това да се говори, че Кхабиб е GOAT и изобщо да се слага сред най-големите за мен е абсолютно непонятно. Спечели си титлата и я защити два пъти, това е. Това постижение тотално бледнее пред постижения като тези на Jon Jones, GSP, Мишока, Алдо, Силва и прочее и прочее. С какво я е доминирал тая дивизия по-точно? Да, най-добрият е на своето поколение, но Джон Джоунс разчисти три, включително далеч по-млади бойци от него. GSP и Андерсън също. Това е нелепо ебаси. Link to comment
neshev Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Тези неща са крайно субективни. Кой е КОЗАТА, кой е КИТЪТ, това са чисто фенски страсти. За мен Хабиби има някои силни козове. Като това, че никога не е гърмял с ДОПИНГ. Както и това, че има може би само една битка, която може да се нарече контроверсиална, във всички беше ясният, категоричен победител. И лично за мен, като човек, който не гледа от днес или от вчера, няма боец в 155, в миналото или настоящето, който да ми изглежда като тегав опонент за руснака-дагестанец. Джонката го гложди, явно е. Но редицата гафове си казват влиянието. Както и няколко съдийски решения, които буквално бяха на кантар и му бяха подарени от съдиите. Тъй че доста от феновете просто не го бръснат за слива вече. И тези жалвания не будят съжаление. Пичът си е heel отвсякъде. Link to comment
Just a fan Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Поне хийлското в него да беше гимик, маняка си е 100%-ов лайнар. Не вярвам Стипе да го бие, надеждата е, че Нгану ще го закачи и ще ги приспи, така че май ще съм за него другата седмица. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.