Jump to content

WWE SmackDown - 15 януари 2021


Recommended Posts

THE ENEMY

20210108_MatchGraphic_SD_feedcard_Roman_

Roman Reigns and Adam Pearce set for Universal Title contract signing

 

PREVIEW:

 

20210108_MatchGraphic_SD_feedcard_Nakamu

"Main Event" Jey Uso to face an irate Shinsuke Nakamura tonight

After emerging victorious in three grueling parts of the Gauntlet Match, Shinsuke Nakamura was robbed of his opportunity to battle Roman Reigns for the Universal Championship at Royal Rumble when the unhinged Jey Uso and The Head of Table laid him out in the middle of the ring with a brutal attack.
Now, as announced last weekend on Talking Smack, The Artist will go one-on-one with Jey Uso in what is sure to be a heated fight. Will Roman Reigns’ family once again run the show?

 

20210114_MatchGraphic_SD_FC_ReyCorbin_To

Rey Mysterio looks for retribution against King Corbin this week on SmackDown

King Corbin continued his crusade against the Mysterios this past Friday night when he brutally ambushed Rey and Dominik, but The Master of the 619 will have an opportunity for payback against the devious despot when they go one-on-one tomorrow night on SmackDown.

The Ultimate Underdog will need Dominik watching his back, though, as Corbin’s Knights of The Lone Wolf will surely be lurking close by. Can Rey show the blue brand’s vicious ruler ruler what it truly means to be king? 

 

20210108_MatchGraphic_SD_feedcard_Roman_

Roman Reigns and Adam Pearce set for Universal Title contract signing

The Head of the Table makes the rules, and even WWE official Adam Pearce has now found himself in Roman Reigns’ path of destruction.

After Reigns took exception to Pearce’s recent decision making, the WWE official set up a Gauntlet Match to determine the Universal Champion’s next challenger at Royal Rumble. An impressive display by Shinsuke Nakamura seemingly set The Artist up for a title showdown, as Pearce remained as the final competitor. Reigns and Jey Uso, however, would impose their will and dish out unbelievable punishment to Nakamura and laid a leveled Pearce into place for the pin.

With the unlikeliest of title matches now in motion, what message does Reigns still have to send as the two competitors sign the dotted line on the Universal Championship contract?

 • Upvote 4
Link to post
Yulian

За пореден път Smack-а е на ниво и с класи над RAW. Логичен буукинг + добри мачове = entertainment.  Факт е, че е това се дължи и на това, че едното шоу е 2 часа, другото 3, но в RAW хем се случва толкова много, хем толкова малко - много неща на брой, почти нищо значително. Хареса ми, че Cesaro спечели голям мач. Топ образ, топ кечист. С Bryan имат добра химия на ринга. Nakamura face сме го гледали, но пък не бих отказал да го гледам като такъв. Тъпо е, че Owens пак ще се бие с Reigns, можеха още сега да джобнат Nakamura, което е пределно ясно, че ще стане, но дано самият мач е интересен за гледане и стане яко бой. Много добре го измислиха иначе, просто не ми доставя удоволствие да гледам как Owens пада нонстоп. 

 • Upvote 2
Link to post
LONE WOLF

Скалата ще бие Романа, не Кевин Оуенс разбра се и от новата мърчиндайзинг реклама с бика символ на Скалата.Пуснати са да се продават артикули освен с лицата на големите фигури в основния ростер и на Скалата ,но само символа му без неговия образ все още. Може би потатам ще видим подобрена рекламата.Доминик Мистерио дали няма се присъедини към рицарите на крал Корбин и да търне хийл и после да гледаме вражда Рей Мистерио и Мърфи срещу крал Корбин и рицарите му с присъединения към тях и Доминик.Хареса ми Бейли ,как се гаври с доктор Брит Бейкър от AEW правейки подобно шоу на нейното.Аполо е търнал хийл ,но няма да вземе титлата на BIg E другата седмица. По скоро ще прецака Кевин Оуенс на РР намесвайки се за Романа след договорката, която си направиха само ,че очаквайки на ринга да е Адам Пиърс не Кевин Оуенс.Джей Усо дали ще изпълнява двойна роля заяви rи той участието си на мелето.Сезаро,Накамура и Сами Зейн са фейсове вече ?

 • Upvote 2
Link to post
THE ENEMY

Нямах против да гледам и Адам Пиърс на ринга, все пак пичът не е Майкъл Кол и има реномето на инди легенда, освен това си е heavyweighter, а не някакъв ванила миджет. Но все пак, изненадата с завръщането на КО си е приятна, с оглед на това, че двамата с Роман направиха нечовешки добра вражда, имат химия и на ринга и ми се гледа още отсъщото. Огромен шанс за Оуенс е това, дано във втората половина на годината да полчуи царуване със световна титла, узрял е вече достатъчно за подобен пуш.

 

Що се отнася до Рейнс, да, ако по някакъв начин се получи шанс Мания да се проведе пред зриители, има голяма вероятност да видим Скалата. Но след избирането на Байдън и заканата, че поне още 3 месеца ще има пълен локдаун, това въобще не е сигурно.:D А ако трябва да сме сериозни, не виждам начин Скалата да се съгласи да се кечи в празни зали и в период на рекордно ниски рейтинги.

 

Кефи ме как (почти) всички които Хейман гласеше в Raw, сега са в SD и получават пуш. Дали има криейтив контрол, само можем да гадаем, но ето, и Аполо заради когото се носеха легенди как се е карал с Винс, в момента е на път да се окаже част от стейбъла на самоанците. И в последното си царуване с US титлата Crews показа сериозно израстване, лично аз съм надъхан да видя докъде ще го развият. Стискаме палци и на Лив Морган да направи така очаквания пробив в женската дивизия.

 

Другото интересно което може да се случи е вражда между Мистерио и Доминик за WM. Напълно в стилистиката на латино драмите в които обикновено ги забъркват е подобен сторилайн, а и двамата са наясно, че това е най-добрата програма която може да даде силен старт в кариерата на синчето и да го направи релевантен, ако решат окончателно, че е готов за full time кариера. Дано само да е зобал през времето в което не се изявяваше на ринга, защото моято най-голяма критика към него беше именно, че физически изглежда много по-зле от всички останали в ростера. Иначе има и размерите и таланта да бъде голяма звезда.

 • Upvote 3
Link to post
natopor4en

Прави ми впечатление, че за втора седмица говорите за ДБ срещу Роман. Това от някой спойлер ли го чухте ? От някое клипче в интранета ли ? Не знам, но за мен ми звучи нелепо. ДБ къде не е нито старият Браян, нито Новият Браян, къде си подстрига косата и скъси брадата. Та тоя към момента няма нищо общо с ДБ от преди няколко години. Дори го няма Йес мувмънта. Към момента е доста иррелевантен и не знам как го виждате да е в тайтъл пикчъра. Да не говорим, че Роман трябва да го склошне това джудже за отрицателно време. ДБ.... та тоя маняк е станал ученик на джобъра Чарлс Гейбриъл...... за какво изобщо си говорим. При ДБ ъндърдог сторилайна веднъж хвана дикиш. Втори път, ме съмнява. Още повече срещу Роман от 2021г.

 • Haha 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
HBK_forever

За първи път от доста време изгледах целият Смак без скип, определено доста силно шоу се получи тази седмица, евала. Добри мачове направиха, особено ми хареса Сезаро срещу Браян, но все пак тези двамата са изключителни таланти, бих ги гледал всеки ден без да ми писват. Рейнс продължава да е интересен с този си образ, а КО е пичага и съм доволен, че получава шанс за това да се бие за титлата, но това ще е именно на РР, което е филър ППВ за такива мачове, ясно е, че тупкат топката за Мания, когато ще сложат някой друг МЕ-тър, КО ще го употребят за храна и трамплин, но нямам против, защото все пак му се дава възможност за изява на МЕ сцена, а той го заслужава. Като цяло стабилни истории се изграждат, а този Адам Пиърс ми допада като образ, не е поредния тъпанар, облечен с мениджърски права, а го градят като интелигентен и хитър, макар и добряк. Щеше да ми бъде любопитно да го видя в мач срещу РР. Иначе, надявам се силно, че са подготвили силна история за Браян за Мания. Даже се чудя дали няма шанс да грабне мелето, ама май се размечтах прекалено. Накамура иначе е пълен ташак - тоя дядка жълтур, дето само подскача напред-назад, му мина отдавна времето, при това след като го наебаха така зверски у трета глуха, сега да го възраждат и ребилдват от нищото ми идва мега пресилено и зле. Изобщо не желая да му гледам мутрата на тоя аутист, а те му бутат пуш тея уроди - единственото негативно нещо от цялото шоу.

 • Upvote 2

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to post
neshev

Успяха да ме филмират, че това ще е мачът на RR, но както се разбра впоследствие, Adam Pearce не може да има мачове на ринга. Когато вече изиграха филма как уж Adam Pearce се съгласява на исканията на Roman, беше ясно на къде ще повее вятъра, но KO и Roman имат химия, тъй че не бих отказал още един мач. LMS, извън Hell in a Cell, е може би единственият gimmick мач, който останах. Иначе е интересно как се опитват да разгърнат stable-а на Roman Reigns, но нещо Apollo не ми изглежда естествен в тази роля. 

 

Nakamura като face... Еми, с Nakamura закъсняха 5 години сигурно. :lol: Интересно, но Asuka успя да се утвърди като топ име при жените, Nakamura изглежда доста по-мързелив, а и нещо с gimmick-а не успяха да го наложат. Иначе спокойно и той можеше да е в подобна роля.

 

DBryan е един от фаворитите, защото все пак е бил в ME на WM, а и в момента Roman Reigns си упражнява creative control-а и като нищо би искал да направи една програма с Daniel Bryan, с който имаха само едни соло мач, доколкото помня, и си имат готова история. Тъй че колкото и да пада, това си е стандартно за WWE, когато почваш да job-иш често, това в много случаи значи, че ще те засилят към ME, колкото и шизофренично да стои.

 

Иначе целият build към RR мача е една хуйня за мен. Всеки идва и заявява, че ще влиза в RR мача. Еми, хубаво. :D Но къде е престижът, след като всеки случаен джаброн може да заяви, че влиза? Тук можеше да направят някакви елиминационни мачове, да разчупят нещата. Ама не ги ебе. 

 • Upvote 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Ziggler & Roode and The Street Profits set for SmackDown Tag Team Title clash
    
   PREVIEW:

   Rey Mysterio and Otis set for clash of styles
   Both the Mysterios and The Alpha Academy have their sights set on The Dirty Dawgs, but both teams have to climb over each in pursuit of the SmackDown Tag Team Champions.
   Rey Mysterio and Otis will both look to provide their team’s an upper hand when they battle on SmackDown. Rey & his son Dominik have golden dreams about father-son tag team glory, but Otis & Chad Gable have plans of their own.
   Who will emerge victorious when the high-flying Master of the 619 takes on the bruising Otis?
    

   Street Profits get their opportunity against Roode & Ziggler
   Robert Roode & Dolph Ziggler cunningly staved off three other teams last week to preserve the SmackDown Tag Team Titles. Will The Dirty Dawgs be as lucky when they defend against former champions The Street Profits this Friday night?
   Montez Ford & Angelo Dawkins appeared to be on the cusp of recapturing the titles in a chaotic Fatal 4-Way Match last week that also involved Chad Gable & Otis and Rey Mysterio & Dominik. Ford hit a sky-high frog splash on Gable, only to be blindly tagged by Roode before eating a huge superkick from Ziggler, and Roode opportunistically pinned Gable.
   The Street Profits have relentlessly looked to reclaim the gold they lost three months ago. Is Friday the night they break through? Or will Roode & Ziggler again find a way to victory?
    

   Pat McAfee joins Friday Night SmackDown announce team
   McAfee will be joined at ringside every week by Michael Cole, VP of WWE’s on air announce talent and voice of Friday Night SmackDown on FOX.
   Known for his candid, relatable, and refreshing opinions, McAfee’s insight and sense of humor have built him a large, loyal and active fan base. In addition to being a philanthropist, social media influencer, stand-up comedian and former All-Pro punter for the Indianapolis Colts, McAfee is also the host of the #1 international daily streaming sports show The Pat McAfee Show, which is simulcast both on YouTube and on Sirius XM Channel 82 Mad Dog Sports Radio. Additionally, McAfee is the host of the popular  podcast The Pat McAfee Show 2.0 and has performed both inside the ring and behind the microphone on WWE’s NXT.
    
    
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Reigns, Bryan and Edge to address the WWE Universe
   Special WrestleMania Edition of SmackDown
    
   PREVIEW:
    

   The Andre the Giant Memorial Battle Royal to be featured on a special WrestleMania SmackDown
   The annual Andre the Giant Memorial Battle Royal will take center stage as a multitude of blue brand Superstars step into the squared circle to collide for the honor of claiming this year’s coveted trophy. The annual Andre the Giant Memorial Battle Royal was introduced at WrestleMania 30 in honor of late WWE Hall of Famer Andre the Giant. It will begin with all participants in the squared circle at the same time, and competitors are eliminated once they are thrown over the top rope and both feet touch the floor. The last man remaining is the victor.

   WWE Official Adam Pearce announced the combatants for the prestigious free-for-all will include:
    

   Fatal 4-Way Tag Team Championship Match
   For months the SmackDown Tag Team division has been extremely competitive, forcing WWE Official Adam Pearce to make a major decision. Next Friday, SmackDown Tag Team Champions Dolph Ziggler & Robert Roode will look to defend their titles in a Fatal 4-Way against The Street Profits, Rey & Dominik Mysterio and Otis & Chad Gable. 
    

   Universal Champion Roman Reigns, Daniel Bryan and Edge to address the WWE Universe
   Two days before they square off in the highly-anticipated Universal Championship Triple Threat Match, the WWE Universe will hear from The Head of the Table, The Leader of the "Yes!" Movement and The Ultimate Opportunist as they prepare to collide on The Grandest Stage of Them All? 
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   How will Roman Reigns and Daniel Bryan strike back following Edge’s vicious attack?
    
    
    
  • THE ENEMY
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Edge to battle Jey Uso to become the Special Enforcer at WWE Fastlane
    
   PREVIEW:
    

   Sasha Banks to put her SmackDown Women’s Title on the line against Nia Jax
   Two nights before Sasha Banks will attempt to become “2 Belts Banks” by teaming with her WrestleMania opponent Bianca Belair in a WWE Women’s Tag Team Title Match at WWE Fastlane, The Boss will attempt to defends her SmackDown Women’s Championship against “The Irresistible Force” Nia Jax, with her new beau Reginald watching closely.
   Is The Irresistible Force destined to walk into WWE Fastlane with the SmackDown’s Women’s Title?
    

   Big E and Apollo Crews to sit down for an exclusive interview en route to WWE Fastlane
   Last week, Intercontinental Champion Big E returned from an injury he suffered at the hands of Apollo Crews only to taste the metal of the steel steps once more during another brutal sneak attack.
   Prior to their Intercontinental Championship Rematch at WWE Fastlane, Michael Cole will sit down with The Powerhouse of Positivity and his fierce challenger. 
    

   Edge to battle Jey Uso
   This Friday, The Rated-R Superstar will battle “Main Event” Jey Uso one-on-one. Whomever emerges victorious with be named as the Special Enforcer of the Universal Title Match at WWE Fastlane.
   Will Jey Uso stop The Ultimate Opportunist and stack the deck for Universal Champion Roman Reigns in the March 21 title showdown? Or can The Rated-R Superstar put himself into a position to assure a level playing field?
    
×
×
 • Create New...