Jump to content

WWE SmackDown - 15 януари 2021


Recommended Posts

THE ENEMY

20210108_MatchGraphic_SD_feedcard_Roman_

Roman Reigns and Adam Pearce set for Universal Title contract signing

 

PREVIEW:

 

20210108_MatchGraphic_SD_feedcard_Nakamu

"Main Event" Jey Uso to face an irate Shinsuke Nakamura tonight

After emerging victorious in three grueling parts of the Gauntlet Match, Shinsuke Nakamura was robbed of his opportunity to battle Roman Reigns for the Universal Championship at Royal Rumble when the unhinged Jey Uso and The Head of Table laid him out in the middle of the ring with a brutal attack.
Now, as announced last weekend on Talking Smack, The Artist will go one-on-one with Jey Uso in what is sure to be a heated fight. Will Roman Reigns’ family once again run the show?

 

20210114_MatchGraphic_SD_FC_ReyCorbin_To

Rey Mysterio looks for retribution against King Corbin this week on SmackDown

King Corbin continued his crusade against the Mysterios this past Friday night when he brutally ambushed Rey and Dominik, but The Master of the 619 will have an opportunity for payback against the devious despot when they go one-on-one tomorrow night on SmackDown.

The Ultimate Underdog will need Dominik watching his back, though, as Corbin’s Knights of The Lone Wolf will surely be lurking close by. Can Rey show the blue brand’s vicious ruler ruler what it truly means to be king? 

 

20210108_MatchGraphic_SD_feedcard_Roman_

Roman Reigns and Adam Pearce set for Universal Title contract signing

The Head of the Table makes the rules, and even WWE official Adam Pearce has now found himself in Roman Reigns’ path of destruction.

After Reigns took exception to Pearce’s recent decision making, the WWE official set up a Gauntlet Match to determine the Universal Champion’s next challenger at Royal Rumble. An impressive display by Shinsuke Nakamura seemingly set The Artist up for a title showdown, as Pearce remained as the final competitor. Reigns and Jey Uso, however, would impose their will and dish out unbelievable punishment to Nakamura and laid a leveled Pearce into place for the pin.

With the unlikeliest of title matches now in motion, what message does Reigns still have to send as the two competitors sign the dotted line on the Universal Championship contract?

 • Upvote 4
Link to post
Yulian

За пореден път Smack-а е на ниво и с класи над RAW. Логичен буукинг + добри мачове = entertainment.  Факт е, че е това се дължи и на това, че едното шоу е 2 часа, другото 3, но в RAW хем се случва толкова много, хем толкова малко - много неща на брой, почти нищо значително. Хареса ми, че Cesaro спечели голям мач. Топ образ, топ кечист. С Bryan имат добра химия на ринга. Nakamura face сме го гледали, но пък не бих отказал да го гледам като такъв. Тъпо е, че Owens пак ще се бие с Reigns, можеха още сега да джобнат Nakamura, което е пределно ясно, че ще стане, но дано самият мач е интересен за гледане и стане яко бой. Много добре го измислиха иначе, просто не ми доставя удоволствие да гледам как Owens пада нонстоп. 

 • Upvote 2
Link to post
LONE WOLF

Скалата ще бие Романа, не Кевин Оуенс разбра се и от новата мърчиндайзинг реклама с бика символ на Скалата.Пуснати са да се продават артикули освен с лицата на големите фигури в основния ростер и на Скалата ,но само символа му без неговия образ все още. Може би потатам ще видим подобрена рекламата.Доминик Мистерио дали няма се присъедини към рицарите на крал Корбин и да търне хийл и после да гледаме вражда Рей Мистерио и Мърфи срещу крал Корбин и рицарите му с присъединения към тях и Доминик.Хареса ми Бейли ,как се гаври с доктор Брит Бейкър от AEW правейки подобно шоу на нейното.Аполо е търнал хийл ,но няма да вземе титлата на BIg E другата седмица. По скоро ще прецака Кевин Оуенс на РР намесвайки се за Романа след договорката, която си направиха само ,че очаквайки на ринга да е Адам Пиърс не Кевин Оуенс.Джей Усо дали ще изпълнява двойна роля заяви rи той участието си на мелето.Сезаро,Накамура и Сами Зейн са фейсове вече ?

 • Upvote 2
Link to post
THE ENEMY

Нямах против да гледам и Адам Пиърс на ринга, все пак пичът не е Майкъл Кол и има реномето на инди легенда, освен това си е heavyweighter, а не някакъв ванила миджет. Но все пак, изненадата с завръщането на КО си е приятна, с оглед на това, че двамата с Роман направиха нечовешки добра вражда, имат химия и на ринга и ми се гледа още отсъщото. Огромен шанс за Оуенс е това, дано във втората половина на годината да полчуи царуване със световна титла, узрял е вече достатъчно за подобен пуш.

 

Що се отнася до Рейнс, да, ако по някакъв начин се получи шанс Мания да се проведе пред зриители, има голяма вероятност да видим Скалата. Но след избирането на Байдън и заканата, че поне още 3 месеца ще има пълен локдаун, това въобще не е сигурно.:D А ако трябва да сме сериозни, не виждам начин Скалата да се съгласи да се кечи в празни зали и в период на рекордно ниски рейтинги.

 

Кефи ме как (почти) всички които Хейман гласеше в Raw, сега са в SD и получават пуш. Дали има криейтив контрол, само можем да гадаем, но ето, и Аполо заради когото се носеха легенди как се е карал с Винс, в момента е на път да се окаже част от стейбъла на самоанците. И в последното си царуване с US титлата Crews показа сериозно израстване, лично аз съм надъхан да видя докъде ще го развият. Стискаме палци и на Лив Морган да направи така очаквания пробив в женската дивизия.

 

Другото интересно което може да се случи е вражда между Мистерио и Доминик за WM. Напълно в стилистиката на латино драмите в които обикновено ги забъркват е подобен сторилайн, а и двамата са наясно, че това е най-добрата програма която може да даде силен старт в кариерата на синчето и да го направи релевантен, ако решат окончателно, че е готов за full time кариера. Дано само да е зобал през времето в което не се изявяваше на ринга, защото моято най-голяма критика към него беше именно, че физически изглежда много по-зле от всички останали в ростера. Иначе има и размерите и таланта да бъде голяма звезда.

 • Upvote 3
Link to post
natopor4en

Прави ми впечатление, че за втора седмица говорите за ДБ срещу Роман. Това от някой спойлер ли го чухте ? От някое клипче в интранета ли ? Не знам, но за мен ми звучи нелепо. ДБ къде не е нито старият Браян, нито Новият Браян, къде си подстрига косата и скъси брадата. Та тоя към момента няма нищо общо с ДБ от преди няколко години. Дори го няма Йес мувмънта. Към момента е доста иррелевантен и не знам как го виждате да е в тайтъл пикчъра. Да не говорим, че Роман трябва да го склошне това джудже за отрицателно време. ДБ.... та тоя маняк е станал ученик на джобъра Чарлс Гейбриъл...... за какво изобщо си говорим. При ДБ ъндърдог сторилайна веднъж хвана дикиш. Втори път, ме съмнява. Още повече срещу Роман от 2021г.

 • Haha 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
HBK_forever

За първи път от доста време изгледах целият Смак без скип, определено доста силно шоу се получи тази седмица, евала. Добри мачове направиха, особено ми хареса Сезаро срещу Браян, но все пак тези двамата са изключителни таланти, бих ги гледал всеки ден без да ми писват. Рейнс продължава да е интересен с този си образ, а КО е пичага и съм доволен, че получава шанс за това да се бие за титлата, но това ще е именно на РР, което е филър ППВ за такива мачове, ясно е, че тупкат топката за Мания, когато ще сложат някой друг МЕ-тър, КО ще го употребят за храна и трамплин, но нямам против, защото все пак му се дава възможност за изява на МЕ сцена, а той го заслужава. Като цяло стабилни истории се изграждат, а този Адам Пиърс ми допада като образ, не е поредния тъпанар, облечен с мениджърски права, а го градят като интелигентен и хитър, макар и добряк. Щеше да ми бъде любопитно да го видя в мач срещу РР. Иначе, надявам се силно, че са подготвили силна история за Браян за Мания. Даже се чудя дали няма шанс да грабне мелето, ама май се размечтах прекалено. Накамура иначе е пълен ташак - тоя дядка жълтур, дето само подскача напред-назад, му мина отдавна времето, при това след като го наебаха така зверски у трета глуха, сега да го възраждат и ребилдват от нищото ми идва мега пресилено и зле. Изобщо не желая да му гледам мутрата на тоя аутист, а те му бутат пуш тея уроди - единственото негативно нещо от цялото шоу.

 • Upvote 2

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to post
neshev

Успяха да ме филмират, че това ще е мачът на RR, но както се разбра впоследствие, Adam Pearce не може да има мачове на ринга. Когато вече изиграха филма как уж Adam Pearce се съгласява на исканията на Roman, беше ясно на къде ще повее вятъра, но KO и Roman имат химия, тъй че не бих отказал още един мач. LMS, извън Hell in a Cell, е може би единственият gimmick мач, който останах. Иначе е интересно как се опитват да разгърнат stable-а на Roman Reigns, но нещо Apollo не ми изглежда естествен в тази роля. 

 

Nakamura като face... Еми, с Nakamura закъсняха 5 години сигурно. :lol: Интересно, но Asuka успя да се утвърди като топ име при жените, Nakamura изглежда доста по-мързелив, а и нещо с gimmick-а не успяха да го наложат. Иначе спокойно и той можеше да е в подобна роля.

 

DBryan е един от фаворитите, защото все пак е бил в ME на WM, а и в момента Roman Reigns си упражнява creative control-а и като нищо би искал да направи една програма с Daniel Bryan, с който имаха само едни соло мач, доколкото помня, и си имат готова история. Тъй че колкото и да пада, това си е стандартно за WWE, когато почваш да job-иш често, това в много случаи значи, че ще те засилят към ME, колкото и шизофренично да стои.

 

Иначе целият build към RR мача е една хуйня за мен. Всеки идва и заявява, че ще влиза в RR мача. Еми, хубаво. :D Но къде е престижът, след като всеки случаен джаброн може да заяви, че влиза? Тук можеше да направят някакви елиминационни мачове, да разчупят нещата. Ама не ги ебе. 

 • Upvote 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Royal Rumble winner Bianca Belair to make her WrestleMania decision tonight
    
   PREVIEW:

   The Street Profits to battle Sami Zayn & King Corbin
   The Street Profits have been clamoring for a rematch against SmackDown Tag Team Champions Dolph Ziggler & Robert Roode for several weeks, going so far as to approach WWE Official Sonya Deville about the issue during the live WWE Elimination Chamber Kickoff Show last Sunday.
   Tonight, Angelo Dawkins & Montez Ford will go head-to-head with Sami Zayn & King Corbin, both of whom just finished battling inside this year’s Elimination Chamber. Can Corbin and Zayn get back on the same page after their experience inside the career-altering structure? Will The Street Profits finally prove they have what it takes to reclaim their tag team gold?
    

   Rey Mysterio & Dominik Mysterio once again take on Otis & Chad Gable
   Last week, Chad Gable & Otis got disqualified in their match against Rey & Dominik Mysterio, as they continued their attack after the bell with an earth-shattering splash by Otis off the second rope on The Master of the 619. 
   In the wake of the matchup, Gable declared in a WWE Network Exclusive video that their actions were, in fact, a victory and that his larger-than-life cohort is finally getting the full extent of his Alpha Academy training.
   With the two teams once again squaring off this week and the Mysterios surely out for redemption, will Otis and Gable’s new level of aggression continue?
    

   Royal Rumble winner Bianca Belair to make her WrestleMania decision tonight
   At the 2021 Royal Rumble, Bianca Belair outlasted 29 other Superstars to triumph in the Royal Rumble Match, giving her the opportunity to headline WrestleMania against whichever World Champion she chooses. 
   With speculation at a fever pitch, will she select SmackDown Women’s Champion Sasha Banks on The Grandest Stage of Them All, a Superstar whom she has exchanged words and even teamed with in recent weeks? Might she pull a Charlotte Flair and select NXT Champion Io Shirai? Or does the up-and-coming Superstar think she is ready for Raw Women’s Champion Asuka?
    
    
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Owens, Bryan & Cesaro battle Uso, Corbin & Zayn for Elimination Chamber momentum
    
    
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Seth Rollins returns to SmackDown tonight!
   As The Road to WrestleMania kicks into overdrive, Seth Rollins makes his highly anticipated return to the blue brand.
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   WWE SmackDown Preview For Tonight: Royal Rumble Fallout
   Tonight’s WWE SmackDown on FOX will feature fallout from Sunday’s Royal Rumble pay-per-view.
   WWE Hall of Famer Edge is scheduled to make his return to SmackDown tonight. It’s rumored that he will challenge WWE Universal Champion Roman Reigns for WrestleMania 37, but that has not been confirmed.
   Women’s Royal Rumble winner Bianca Belair will also be on tonight’s show to celebrate her big win from Sunday’s pay-per-view.
   wrestlinginc.com
    
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Reigns and Owens will engage in a war-of-words en route to Royal Rumble
    
    
    
×
×
 • Create New...