gboy Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 UFC продължават да вадят ебаси кардовете и да пеят курь на пандемията. Няма слаб мач в мейн-а, а и прелимките са доста добри. Почти всичко е 50-50 т първия мач още. Link to comment
Jack Bauer Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Стискам палци на Кондит да вземе добра победа в този мач. Силно се съмнявам да го предподпишат така или иначе, поне да се махне с победна серия може да му издейства добър договор и евентуално бърз път до тайтъл шот в друга организация Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Jacob Kilburn - Austin Lingo ще е много интересен мач с оглед на ситуацията при двамата. Общо взето този мач ще се доказват кой става за UFC и кой ще обикаля казината в нискоразрядните галавечери. И двамата мачкаха извън UFC, но като влязоха в октагона и нещо не се получи. Jacob Kilburnе 5 - 2 в последните си 7 мача, само че двете му загуби са точно където не трябва. Единият път на DWCS, вторият - при дебюта му в октагона срещу Billy Quarantillo (който си е сериозен боец). Austin Lingo е още по-фрапантен случай. Той беше непобеден, МЕ в LFA, победи в първи рунд, а-у ... накрая дойде в UFC и за "добър ден" Youssef Zalal (също дебютант) му намачка физиономията. Така че тия двамата ще се бият на живот и смърт, ако искат пикът в кариерата им да не е помитането на пода в прелимките. Щото съм убеден, че загубилият хубаво няма да види, ако не ги и изритат още тая вечер. Ей за такива мачлета си струва някой път Link to comment
gboy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Баси бруталният МЕ беше това 😍 Макс - Волкановски 3 трябва да го буукне Динята, особено след това шоО. Link to comment
Jack Bauer Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Какво е сега това с АBC, нали бяха ексклузивно по ESPN? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 ESPN и ABC са сестрински телевизии. Link to comment
gboy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Доста разочарования имаше снощи. Santiago Ponzinibbio и Joaquin Buckley загубиха с нокаут още в първия рунд. Айде, аржентинецът как да е- при него беше ясно, че я има тая възможност, ама за Бъкли ме е яд. Изглеждаше като човек, който може да е фактор в тая дивизия, а всъщност е 2-2 в момента в UFC и най-вероятно ще си е вовеки мидкардър. Интересен мидкардър, вярно, но нищо повече. Това човек с 0-3 да те нокаутира така, нищо добро не говори. Иначе Punahele Soriano с много силна победа снощи. Има баси тупаницата това момче и определено дава заявка за добра година, а и защо не качване на следващото ниво. На 28 е, тъкмо влиза в добрите си години, пък и е атрактивен. Има само един мач, който не е победил в първия рунд, всичко друго е бърз финиш. Carlos Felipe и Justin Tafa беше разкошен кръчмарски бой. Дано да не са настинали коментаторите от целия вятър, който двамата правеха, докато размахваха безцелно ръцете си. Иначе втора победа за Фелипе, току виж Дайна му даде по-големичък мач другия път. То и без друго е такъв дроп тая дивизия, че ... Ramazan Emeev макар и трудничко, но успя да си спечели мача. Корав си е руснака и победи сериозен боец тука. Не ми се чини да изкласи много в тая дивизия точно, но си е солиден майстор. Дано да му дадат някой по-интересен опонент вбъдеще. Много ще се радвам да го видя срещу някой като Кхаос Уйлямс например. Austin Lingo def. Jacob Kilburn - писах за тоя мач по-нагоре и определено беше интересен. Килбърн очевидно нямаше много какво да предложи, макар че се би надъхано. Според мене бъдещето му е извън UFC. Макар че и за Линго ми важи същото. Не мисля, че блестеше особено, не ми се струва класен боец. Добър страйкинг показа, но не го виждам срещу никой по-читав. От ранните прелимки нагоре не мисля, че ще мръдне с тия умения. ------------- МЕ-та беше уникален мач и Макс показа, че е шампионски материал. Катар да го отнесеш по тоя начин и то с бокс - наистина впечатляващо. Според мен следващият му мач трябва да е за титла, който и да е шампиона. Не виждам някой друг, който в момента да си е заслужил повече от него. Да не говорим, че втория мач с Волкановски беше меко казано на кантар. Малко е тъпо, че две-три имена окупират така толкова силна дивизия, но ситуацията е такава в момента. Забит се твърди, че ще се бие скоро, така че той би могъл също да претендира за тайтълшот, но ще видим. Според мен Макс си го заслужи. Link to comment
neshev Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 Силна победа за Max, но и Calvin Kattar помогна доста за тази доминация. Седя пред макс 5 рунда, когато Max мяташе комбинации, Calvin вдигаше ръце и ги поемаше и постоянно се набиваше на деснячките му. Даже накрая Max директно почна да троли и да се заиграва с коментаторите, толкова предвидим и лесен му беше Kattar. Volkanovski е скандално подценен. Писах още като дебютира, че този човек ще е бъдещ световен шампион. И в момента той има победа върху считания за най-добрият боец в тази дивизия (Aldo) и две победи над другият считан за най-добър боец в тази категория (Max). И какво, сега ни се внушава, че това е някакъв нов и подобрен Max? Ами, не, просто Volkanovski втората битка беше зверски подготвен, никога не седеше статичен и постоянно се движеше срещу слабата страна на Max. За мен е вероятно Volkanovski да държи титлата дълго време. Чисто като IQ ми изглежда много над останалите бойци и прави нужните промени в хода на самата битка. Докато Max е огромен талант и винаги ще бъде такъв, но понякога се бие прекалено емоционално. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.