OyeaH Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Стинг къде е? Тай Конти е яка путка, може да хвърля око и на мача на Миро. Link to comment
jobber91 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Най-накрая Миро в действие! Стинг мисля че ще се появи по време на мача за TNT титлата...ще видим Link to comment
THE ENEMY Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Brian Cage е мускулест изрод, изглеждащ като екшън герой, с готин гимик, с FTW титла, гледа ядосано, no brainer е да спечели титлата и мача срещу Алин... но все пак тук говорим за душевно болни хора от AEW. Имаме шибаната легенда Стинг, един от най-великите евър в този бизнес. Какво правим с него? Нека го сложим гуру на това шибано наркоманизирано емо, с нула харизма - Дарби. Дарби е много готино име между другото, ако имах женско кученце и аз бих си го кръстил така. Кефи ме как тоя пич си боядисва лицето и се прави на пънкар, но и Фин Балър е доказателсво, че само с камуфлаж не става. Жалка картинка е, тоя пич дори има някакъв розов маникюр на ноктите, wtf. Това ли ви е представата за големи звезди ве, AEW? С такива хора ли ще се репчите на WWE и ще се правите на някаква алтернатива? Вие сте позор за целия кеч бизнес, позор сте, че петните името на хора от ранга на Стинг с такива неща, на хора като Таз. Вие сте едни клоуни, които превръщат кечът в клоунада и криндж шоу за фрийкове, ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА! Link to comment
Wildchild Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Динамиката в мача на Миро ми беше изключително странна, не знам кои са им агентите на AEW, ама беше супер шизофренично изпълнение. Омега в тоя образ е топ просто, не знам защо не започнаха така с него, явно така е ринал пари в Япония. Кейдж - Алин си беше супер, ама със Стинг нямат изобщо идея какво да правят, това че си боядисват лицата с Алин не ги прави близки като gimmick... Link to comment
neshev Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, THE ENEMY said: Brian Cage е мускулест изрод, изглеждащ като екшън герой, с готин гимик, с FTW титла, гледа ядосано, no brainer е да спечели титлата и мача срещу Алин... но все пак тук говорим за душевно болни хора от AEW. Добре, че не си видял как The Revival sell-ваха на някакво джудже. Мен Darby ме кефи. За разлика от повечето spotfest маимуни, Darby си е легитимен психопат и е на крачка от осакатяването всеки spot. А и самият мач беше добре изигран, двамата имаха химия помежду си. Но е факт, че Brian Cage може да е топ име в компанията, а засега го третират като голяма, нацепена батка, която го играе бодигард на Team Taz. И си мисля, че можеха да го защитят доста по-добре. За Sting съм съгласен, изглежда ми нелепо с този сняг и да бягат от него като насрани. Не върви... Rusev с добър squash, но ми е крайно безинтересен в AEW. Нещо не се получава за момента. Изкефих се на ебавките по Cody. Тази черната мадама е няма такъв кон у фейса и наистина вече започнах да губя края. Cody враждува с половината roster, женка му и тя, но не може да се появява, защото е бременна, та си е викнала някаква лакейка. Абе, ташак работа. И защо по дяволите имат две женски титли, като ги събират женките от кол и въже? Pac и Eddie Kingston направиха добър мач, макар че не им дадоха особено време. Нямах интерес към тази програма и не ме ебе особено за PAC vs. Archer. YB явно пак ще го играят объркани tweener-и. Казвал съм много пъти. НЕ МЕ ЕБЕ за Omega, нито пък за КЛУБА. Историята с Inner Circle не е лоша, как MJF се опита поетапно да унищожи този stable отвътре. По принцип, Inner Circle винаги ми се е струвал форсиран stable. Просто някакви хора, сложени като лакеи на JeriCOVID. Доста рандом ми седят всичките тези пичове. Деба, като го няма Brodie Lee осъзнаваш колко жалък stable е Dark Order. Манякат наистина ги издигна до нещо гледаемо. Доста пребозиха тези тематични шоута. Според мен желанието им всичко да се случва бавно, с много тийзове и дългосрочен букинг, леко им сере на шоутата, защото започват да стават доста предвидими и го няма това усещане, че всичко може да се случи. Link to comment
THE ENEMY Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, neshev said: Казвал съм много пъти. НЕ МЕ ЕБЕ за Omega, нито пък за КЛУБА. КЛУБА са просто едни посредствени фенбойс и NWO уанабита, които изглеждат като група нърдове тръгнали към сбирка за комикс фенове. И това важи най-вече за бъксовете и Омега. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 On 1/14/2021 at 6:07 PM, THE ENEMY said: Имаме шибаната легенда Стинг, един от най-великите евър в този бизнес. Какво правим с него? Нека го сложим гуру на това шибано наркоманизирано емо, с нула харизма - Дарби. Дарби е много готино име между другото, ако имах женско кученце и аз бих си го кръстил така. Кефи ме как тоя пич си боядисва лицето и се прави на пънкар, но и Фин Балър е доказателсво, че само с камуфлаж не става. Жалка картинка е, тоя пич дори има някакъв розов маникюр на ноктите, wtf. Това ли ви е представата за големи звезди ве, AEW? С такива хора ли ще се репчите на WWE и ще се правите на някаква алтернатива? Вие сте позор за целия кеч бизнес, позор сте, че петните името на хора от ранга на Стинг с такива неща, на хора като Таз. Вие сте едни клоуни, които превръщат кечът в клоунада и криндж шоу за фрийкове, ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА! Забрави дамските му панталонки. 🙃 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.