Jump to content

Видеа за реални криминални престъпления


ЧОТУДЕ

Recommended Posts

ЧОТУДЕ

Добър ден. През изминалата година спрях гледането на кеч и открих, че подобни видеа са ми изключително интересни. Попаднах на едно такова и толкова се зарибих, че не можех да спра да гледам и пусках всяко, което ми излезе като предложение. Иначе видеото, което ме зариби беше ето това:

Става въпрос за Chris Watts, който е решил да се прави на адаша си Chris Benoit и избива цялото си семейство. Разликата е, че той не се самоубива и се надява да започне нов живот с любовницата си. Клипът е просто епичен и показва как полицаите го определят като главен заподозрян. Манякът е сниман с body cam в собствената си къща, правейки се, че не знае къда са отишли. Полицаят му прави тест като внезапно почва да говори по радиото, докато Chris е с гръб към него и си цъка на телефона, след което нашето приятелче буквално се насира до ушите и рязко се обръща към полицая. От този момент нататък поведението му става още по-съмнително. След малко съседът на Chris предлага помощта си и вика Chris и полицая да изгледат записите от охранителната камера в дома му. Докато го правят Chris едва не се насира в гащите и е супер нервен и след като преглеждат записите, той напуска първи къщата, при което епичният съсед дърпа полицая на една страна и му казва, че на Chris не му е чиста работата. Реално съседът първи решава случая, само гледайки поведението на Chris. В този момент обаче семейството му просто е изчезнало и няма никакви доказателства, че са убити. Следват дълги разпити и полиграфи. Има доста видеа по темата, ще споделя още три, ако на някого му стане интересно:

 

 

 

Трябва да се отбележи, че в следващите няколко дни след изчезването на семейството му манякът дори дава интервюта за телевизиите, в които се моли за информация и повтаря колко ги обича и иска да се върнат. Прави впечатление, че мърлячът е навсякъде с едни и същи дрехи. Така и не ги смени гнусното копеле. Иначе тактиките на разпитите са повече от любопитни. Реално детективите нямат нищо срещу него. Знаете, че без тяло няма убийство. В крайна сметка го пречупват и Chris си признава как ги е убил и къде ги е натикал.

 

Благодарение на последните три видеа намерих канала JCS - Criminal Psychology, от който изгледах много други любопитни материали. В последствие открих и този https://www.youtube.com/c/ThatChapter/videos, който ми стана любим. В него видеата са около 25-30 минутни. Пичът, който ги представя е един от малкото забавни ирландци и въпреки тематиката на клиповете му, често пуска майтапи, на които нерядко се хиля като малоумен. Ако има интерес и когато намеря време, ще пусна някои негови видеа с кратко резюме, за да ви надъхам.

 

Иначе самите техники на разпит и държанието на заподозрените често ме карат да се замисля какво бих казал, ако съм в тяхната ситуация и как бих се държал. Това реално също си е надлъгване, доста блъф и актьорска игра. А бе интересно си е от всякъде и се надявам да чуя и вашето мнение. Има ли съфорумци, които са били зарибени по подобни клипове? Ще се радвам, ако се заформи интересна дискусия. :beer:

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 7

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
ShiningWizard

Тоз Адам Коул бил много зъл...

Шегата настрана, може би не сте запознати, но това на клипа е един от най-здравите престрелки с куките в САЩ, където само извършителите са умряли, а 20 от ченгетата са били ранени. Твърди се, че извършителите били вдъхновени от филма "Жега". 

Edited by ShiningWizard
 • Upvote 1
Link to post
Sugarev

Гледайте и за Dylann Roof също

пс.. моа ти изброя още много

Edited by Sugarev
Link to post
Huskarl

Много добра тема! Харесват ми такива документалки и следователски материали, само че почти нищо с реални кадри не съм гледал. Преди време по телевизията хващах канала Zone Reality и там имаше няколко криминални предавания, които следях. Сега от време на време гледам Crime&Investigation, който е изцяло на подобна тематика. В 90% от случаите картината е възстановка, но е направена добре и изглежда максимално близо до истината. Там съм изгледал доста интересни и шокиращи неща - като се почне от големи имена като Изкормвача и Сина на Сам, и се стигне до някакви забутани училищни престрелки в малки градчета.

 

Между другото има български сайт на такава тематика, който е с доста богат архив. В него съм чел неща, които реално са ми докарвали страх. В един момент разбираш колко голям изрод може да е човекът. Сайтът е Криминални досиета, който не го знае, препоръчвам да го разгледа.

 

Иначе този тип Chris Watts много ми се струва, че се е повлиял до някаква степен от класическия слашър The Stepfather. И там така главният психар избива семейството си, после създава ново - тръгва да го убива и него и т.н. :D 

 • Upvote 1
 • Like 3
 • Thanks 1
Link to post
Lemmon-714

Това е моята колекция:

 

Spoiler

image.thumb.png.a13553998e30f54f199130454394aada.png

 

Повечето ги има в youtube, но ако някой има интерес и не намира нещо, мога да го кача.

 • Like 2
 • Wank 2
Link to post
Radox

Най-известното такова видео, за което се сещам, е финала на шампионската лига през 2006, но е малко дълго - към 90 минути е..

 • Haha 6

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
baikiro
10 hours ago, Lemmon-714 said:

Това е моята колекция:

 

  Reveal hidden contents

image.thumb.png.a13553998e30f54f199130454394aada.png

 

 

Аз толкова порно нямам, колкото ти убийци и престъпници. :D Да не си случайно в сферата на криминалистиката? 

 

 

Аз лично си падам повече по true crime подкастите. Просто нямам времето да гледам документалки. Ако някой се интересува мога да му препоръчам интригуващи true crime подкасти. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to post
ЧОТУДЕ
15 hours ago, Lemmon-714 said:

Това е моята колекция:

 

  Reveal hidden contents

image.thumb.png.a13553998e30f54f199130454394aada.png

 

Повечето ги има в youtube, но ако някой има интерес и не намира нещо, мога да го кача.

Добре подредено. Щях да кажа, че ми напомня на порно колекцията ми, но Бай Кирякос ме изпревари. Тези, които ми звучат познати и със сигурност съм гледал неща за тях са Ivan Milat, Ken & Barbie и Yorkshire Ripper. Сигурно има и други, на които не помня имената, но ако видя тяхна снимка ще се сетя. Иначе, ако ти се занимава може да качиш нещо или да сложиш линк от YouTube като го резюмираш. :) Аз лично само от имена не се надъхвам да гледам, трябва нещо да ми грабне вниманието.

 

Нека да дам тон. Днес ще ви представя Adrian Loya (след това, което е извършил наистина му е трябвал добър ЛОЙА :ph34r:). Нашето приятелче се е влюбило в своя колежка. Смятал я е за своя сродна душа. Тя обаче е била в лесбийска връзка. Въпреки това една вечер явно е щял да му излезе късмета, защото го е поканила у тях и са били само двамата. Тогава, според неговата версия, тя се е опитала да го целуне, но той се дръпнал. Тя му налетяла отново, но той я отрязал за втори път. Това, че тя го виждала само като обект за плътски удоволствия го разочаровало страшно много и той се почувствал УМСТВЕНО ИЗНАСИЛЕН. Дали това се е случило или тя го е отрязала няма как да знаем, но съм склонен да му вярвам, защото, когато прави пълни самопризнания още от началото казва "ще ви разкажа всичко без никакви овъртания" и изглежда искрен. Та след въпросната нещасна вечер, господин ОЛИГОФРЕНЪТ решава, че това момиче няма повече място на този свят и започва планирането на нейното убийство, което нарича МИСИЯ. За негово нещастие лесбийската двойка се премества в друг град, но той открива новата им къща и ги наблюдава с месеци. Иначе манякът е бил огромен фен на Star Wars. Това май го няма във видеата, които ще постна, но бях гледал клипче, на което пътува към къщата им, а в колата си е пуснал песента на Star Wars и я е увеличил до дупка. Тук не издържах и се насрах от смях. Просто тоя кавал е нереално абсурден. В крайна сметка след месеци наблюдение, поставяне на камери пред къщата им и надъхване да я убие, най-накрая се решава да го извърши на рождения си ден, за да си направи сам подарък. Единственото, което го е спирало е, че в края на годината е щяло да излезе продължение на Star Wars, но все пак е решил да действа. Може би е щял да го направи дори по-рано, но е получавал паник атаки от мисълта (има видео доказателство в клиповете). Реално планът му е бил да бъде убит от полицаите след като изпълнението на МИСИЯТА. В крайна сметка убива момичето, но явно не успява да накара полицаите да го убият и се предава. Джедаят е записвал мисията си с GoPro камера. Двете момичета успяват да звъннат на 911 преди едното от тях да умре (записът е във второто видео). На полицаите им трябват цели 35 МИНУТИ, за да стигнат до местопрестъплението, в които ранената и в крайна сметка оцеляла приятелка на жертвата остава на телефона през цялото време. Адрианката е осъден на затвор до живот, като интересното е, че по време на делото се самосаботира, обръщайки се към журито и казвайки "GUILTY". Ето и две видеа за откачалката в YouTube:

 

 

 

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 5

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
Suffer-H

@ЧОТУДЕ , запознат ли си с вече позабравеното риали "To Catch a Predator", с легендата в криминалната журналистика, Крис Хансен? Мен искрено ме забавлява повече от всички други риалитита с престъпна тематика. В TCaP залагат капани с актриси, които играя малолетни момичета и примамват педофилите да им дойдат на гости, след което излиза Крис Хансен и ги насира на място, без жертвите да подозират кой e, и че всичко се записва на камера. Хубавото е, че некадърниците, в повечето случаи го мислят за детектив или за баща на момичето и се опитват да скалъпят всякакви абсурдни оправдания, докато Хансен вади копие от онлайн чата им и им цитира собствените сексуални извращения и фантазии. Накрая водещия им казва, че за заловени в разследване на Dateline NBC, навира им камерите в лицата и ги пукат да си ходят, само за да бъдат сгащени от полицията, която чака пред вратата. Жалко че предаването не се задъжа дълго, а през 2015 опитаха да го подновят под формата на Hansen vs Predator, но само след няколко епизода, пак спряха. Ето някои отбрани дебили:

 

Spoiler

 

 

Spoiler

 

 

Spoiler

 

 

Spoiler

 

 

Spoiler

 

 

И разбира се Undertaker!

 

Spoiler

 

 

Edited by Suffer-H
 • Upvote 5

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to post
ЧОТУДЕ

@Suffer-H, да, знам го. Гледал съм това с Джеф Сокола, пичът даже беше точен и му предложи пица. :D Гледал съм и едно друго, но не се сещам сега. Тия обаче са дребни риби, аз предпочитам да гледам за убийства, а и кадрите и снимките, каквито пускат в документалките правят нивото на реализъм съвсем друго. Тези с Крис Хансен може и да са режисирани, знам ли. Ще изгледам това с Гробаря обаче, сигурно има кавалщини. :D 

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
Suffer-H

Сори, без да искам си re-post-нах коментара вместо да го едитна. Форума се е променил. :D

 

 

ПС: Не оказа се, че съм го изтрил., да се еба!

Edited by Suffer-H

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to post
ЧОТУДЕ
18 minutes ago, Suffer-H said:

Сори, без да искам си re-post-нах коментара вместо да го едитна. Форума се е променил. :D

 

 

ПС: Не оказа се, че съм го изтрил., да се еба!

Аз ти видях коментара. Ми за мен тия момичета не са на 12 години. Тая, с която гледах видеата си беше симпатяга и аз бих я вършал (дано Крис не чете форума).

sDGgiAZ.jpgmaxresdefault.jpg

 

На теб прилича ли ти на 12-годишна? Бе ше и пръсна гъза. В училище на тия години ги въртяха на Виенски колела от курове. А тая 100% е по-голяма. Не можах да й намеря истинското име, но примерно тая:

mqdefault.jpg

Пише, че е била на 19 като са правили снимките. Реално не е честно спрямо тия маняци, ако наистина са осъдени.

 

Като цяло слабо, друга работа са си убийствата. :D 

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
Suffer-H

^Да, точно така, това са актриси на по 19 години всяка, но се представят за 12, 13 или 14 годишни. Престъплението е в това, че хищниците си мислят че отиват гости на малолетни, за да ги ибандурят. По време на чатовете обаче, екипите които стоят зад залавянето, пращат снимки на истински малолетни, 12/13/14 годишни момичета, а ония изроди, понякога връщат снимки на куровете си и дори видеа как лъскат бастуна. Така че са си 100%-ови педофили повечето. Някои обаче наистина са някакви отчаяни девственяци, които са отишли там просто защото си мислят, че най-накрая им се е усмихнало щастието и реално може да не са педота, но пак го отнася, защото нарушават закона. Наприме Тейкъра е 19 годишен лузър когато го залавят. Има много като него, за които донякъде може да ти стане кофти и да ги съжалиш. Но пък има някакви нереални изроди например, даскали, свещеници, полицаи, военни и семейни мъже с деца и роднини на същата възраст с момичета, с които си чатят. Накои идват с камери за да снимат детско порно. Един тип доведе малкия си син на среща за да ебе 13 годишно момче, смятай. За такива никаква милост!

 • Upvote 1

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to post
ЧОТУДЕ

Аз мислих, че пращат снимки на актрисите. Ми те трябва да не са пращали лицата тогава? Само голи тела на малолетни. Иначе тия ще се усетят. Според мен повечето са лузъри, които от 20 години са на чекии и са готови да ебат всичко, което има пулс. Реално тук обаче става въпрос за подтикване към престъпление и залавянето на извършителя по бели гащи, а не за видеа относно вече извършени криминални нарушения, каквито са ми интересни (главно убийци и серийни такива).

 • Upvote 1

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
Suffer-H
11 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Аз мислих, че пращат снимки на актрисите. Ми те трябва да не са пращали лицата тогава? Само голи тела на малолетни. Иначе тия ще се усетят. Според мен повечето са лузъри, които от 20 години са на чекии и са готови да ебат всичко, което има пулс.

 

Пращат и лицата, но тия типове са толкова вманиачени, че в повечето случаи не се усещат докато не стане твърде късно. На Лорн Армстронг са му претили сними на три различни руси момичета, представящи ги за едно лице, а накрая пича като отива в къщата, "примамката" е с червена коса под предтекст, че я е боядисала, за да го изненада. :D Но дори и хищниците да се усетят, в момента в който прекрачат прага на къщата, вече са нарушили закона и няма връщане назад. Има случаи, в които се усещат и палят на момента, преди още Хансен да се е появил, но отвън ги чака полицията и пак лапат хурката. В ютюб са качени и полицейските разпити на повечето. И те също са култови, ако намираш такива неща за интересни:

 

 

 

Иначе като цяло имаме различни вкусове. Аз лично предпочитам тези по-леки предавания, убийствата са натоварващи понякога. Специално това за Крис Уатс обаче го изгледах с интерес, и 4-те видеа. Харесва ми когато сгащват престъпниците пред камера и виждаме реакцията им. Харесва ми и че във видео има анализ, който дава светлина върху полицейските методи при разпит. Ако ти се намират още такива материали, давай насам.

 • Upvote 1

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to post
ЧОТУДЕ
13 hours ago, Suffer-H said:

Специално това за Крис Уатс обаче го изгледах с интерес, и 4-те видеа. Харесва ми когато сгащват престъпниците пред камера и виждаме реакцията им. Харесва ми и че във видео има анализ, който дава светлина върху полицейските методи при разпит. Ако ти се намират още такива материали, давай насам.

Изгледах доста подобни, ще се опитам да ги намеря тези дни. Сега съжалявам, че не направих темата по-рано, за да публикувам в момента на гледане, защото доста от нещата съм ги забравил. Примерно видеата за Крис Уатс и Адриан Лоя ги гледах преди месеци и карам по спомен. Иначе за феновете на брутализмите утре ще постна видео за един маняк, който вари главата на майка си в тенджера. :D Обещавам обаче и че ще пусна и видеа с разпити скоро.

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 3
 • Like 1
 • Thanks 1

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
ЧОТУДЕ

Добър ден. Както обещах днес ще ви представя един малоумен психар. Когато не съм на работа ще постна и някое интересно видео от разпит (трябва да съм вкъщи, за да видя в историята какви неща съм гледал). Да се върнем към олигофрена. Неговото име е Joel Guy Jr. Манякът до 28-годишна възраст е издържан от родителите си, макар и да живее отделно. Те са имали 4 деца, всички от които са били вече възрастни, така че са решили да се пенсионират и да се отдадат на заслужена почивка. Дори са щели да се изместят в къщата на вече починалата майна на бащата. Това обаче е означавало, че нашето приятелче е трябвало да започне да се издържа едва на 28 ГОДИНИ. На него обаче му идва гениална идея, с която да избегне това. Лесният път е да избие семейството си, за да прибере $500 000 от тяхната застраховка живот, както и техните коли и имоти. Малоумникът дори си е направил план и списък, който по-късно е открит в къщата му (има снимка във видеото, което ще публикувам) с велики подточки като "get sledgehammer -> crush bones", "money -> all mine" и др. Манякът е убил родителите си, след което е разчленил телата, увеличил е отоплението на максимум и е пуснал всички котлони, което според него е щяло да му осигури алиби, защото труповете са щели да се разлагат по-бързо. Олигофренът явно се е изморил и е решил да се прибере вкъщи и да релаксира, след което да се върне след някой друг ден и да довърши работата. Мързеливецът обаче не е съобразил, че неявяването на майка му на работа ще разтревожи нейни колеги, които изпращат полицаи да проверят къщата. Това, което откриват те е покъртително - огромна жега, кръв навсякъде, две разчленени тела и специална гозба, която е вряла на котлона - женска глава. На детективите не им отнема дълго време да свържат 2 и 2 и гяурът е арестуван. Той извършва убийствата след Деня на благодарността - прекрасен начин да се отплатиш на хората, които са те издържали 28 години. Ето, че има и поука от тази история - не отглеждайки така децата си, защото не само че няма да стават за нищо, но може и да си направят курбан с главата ви. Забавното видео може да гледате тук:

 

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 6

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
ЧОТУДЕ

Добър ден. Когато ЧОТУДЕ обещае, той винаги доставя. Поискахте интересно документално видео с разпит, чрез който е уловен престъпник, така да бъде. Днес ще ви представя може би най-забележителния разпит, който съм гледал. Защо? Защото извършителят не е някакво обикновено лайно, а полковник в канадските военновъздушни сили! Colonel Russell Williams е бил топ пилот и високо уважаван военачалник. Той дори посреща Кралицата на Великобритания (на 5:20 във второто видео, което ще публикувам) при нейна визита в Канада! Какво го е накарало да се превърне в човека от лявата снимка в този от десните?

Williams-uniform-and-undies.jpg

 

Точно така, на върха на кариерата си той започва да влиза в чужди къщи, да облича женско бельо, да се снима и да лъска бастуня. По-късно започнал да изнасилва и да краде бельото на жертвите си. Престъпленията му ставали от все по-голямо естество и логично скоро извършил и първото си убийство. Той изнасилил и удушил не случайна жертва, а негова подчинена! Това обаче му се разминало и два месеца по-късно той повторил упражнението с друга жена. Обичащият да мирише гащички обаче леко се осрал при второто убийство и оставил следи. Полицаите разполагали с такива от обувките му и гумите на колата му. Скоро след това той бил спрян за проверка и гумите му съвпаднали с тези от местопрестъплението. Ръселчо бил поставен под наблюдение и не след дълго извикан за разпит. Едва ли има нужда да споменавам, че тези доказателства са били абсолютно недостатъчни, така че детективите са имали нужда от самопризнание. Полковник Сутиенов обаче не е вчерашен, така че начинът, по който това е постигнато е наистина впечатляващ. Детектив Джим Смит тотално ебава путката майчина на гордия заподозрян и през цялото време се отнася с уважение към него. Видео с анализ на разпита може да видите тук:

 

След ареста му в къщата му са открити десетки чифтове женско бельо. Чудя се как жена му не ги е намерила. Че кой пере в тая къща ве? Подробно видео от ирландчето Майк за престъпленията на господин фетишиста може да видите тук:

 

В него също има кадри от разпита, така че препоръчвам да ги скипнете и да изгледате ПЪЛНИЯ АНАЛИЗ по-горе. Ще се радвам да чуя мнението ви по случая. Къде според вас сгреши Ръселчо? Вие как бихте се държали при разпита? Кои негови отговори щяхте да промените или щяхте да поискате веднага адвокат, с което да застрашите репутацията си? Ако бяхте на негово място, щяхте ли да надхитрите детектив Джим Смит или щяхте да бъдете обругани още по-брутално от него?

 

Надявам се да има и други във форума освен @Suffer-H и мен, на които са им интересни анализите на такива разпити. Ако е така, дори да ви мързи да пишете, драснете по два реда, за да знам дали да пускам подобни случаи по-често. :beer:

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 1
 • Thanks 1
 • Wank 1

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
ЧОТУДЕ

Добър ден. Извинявам се, че не съм писал в темата от няколко дни, но бях зает да чета хилядите ви отзиви. :beer:Днес ще ви представя случай, който може би ще ви е по-интересен, защото е замесена българка!

 

14163730-7088031-image-a-35_155924252794

 

14164188-7088031-image-a-51_155924360771

 

Позната ли е на някого от вас? Силвия Венциславова, професия... camgirl. Това котенце успява да отмъкне $200 000 от малоумен безработен американец, подобен на този, който ви показах преди няколко дни. Олигофренът е откраднал парите от семейството си и след като баща му е забранил комуникацията със Силвето, плешивецът убива собствените си родители и единия си брат! Преди да извърши това той е бил... медицинска сестра. След като е уволнен, любимите му хобита на 29-ГОДИШНА възраст са да играе видео игри, да гледа аниме и очевидно да лъска бастуня на български курви. Интелектуалният му багаж можете да оцените, когато на разпита го питат къде е България и той отговаря "някъде извън Германия". Още веднъж историята е поучителна - внимавайте с вманиачаването по такива като Велиту, пичове. Grant Amato, дамА и господа:

 

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 1
 • Thanks 2
 • Haha 1
 • Wank 2

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
ЧОТУДЕ

Добър ден. Нещо различно: неразрешени престъпления и теориите за тях.

 

Мистериозната смърт на Плажния човек - намерен на пясъците в костюм. Съдържанието на джоба му поражда различни теории.

 

Банковият обир с бомба за каишка. Доставчик на пица е принуден да обере банка, в противен случай механизмът на врата му ще бъде задействан, което би го раздробило на парченца (както и става). Има няколко теории за възможните извършители. Дали той не е бил един от тях?

 

Невъзможното бягство от затвора на остров Алкатрас. Какво се е случило с извършителите?

 

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 3

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
Radox
On 1/18/2021 at 6:23 PM, ЧОТУДЕ said:

Още веднъж историята е поучителна - внимавайте с вманиачаването по такива като Велиту, пичове. 

 

 

Така е, трябва да се опитаме да помогнем на чикяра HBK Forever :(

 • Haha 1

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
Suffer-H
2 hours ago, ЧОТУДЕ said:

Невъзможното бягство от затвора на остров Алкатрас. Какво се е случило с извършителите?

 
 

 

 

То май филмът "Бягство от Алкатраз" от 1979г., с бачи Клинт Истууд, разказва точно за това бягство. Колко достоверно обаче са пресъздадени там събитията, не мога да кажа, все пак филмът е доста стар, а от оттогава несъмнено са намерени нови улики и са заформени куп нови теории. По-късно ще хвърля едно око на видеото.

 

Иначе и аз отбрах някои забавни случаи от "Criminal Psychology" в youtube, жалко че там няма повече материал, харсева ми стила на тоя пич.

 

Първо имаме типична "gold digger-ка", която набързо успява да омае някакъв богаташ, да го разведе с жена му и на свой ред да се венчае за него. Само 6 месеца след сватбата им, се свързва с някаква бишва нейна пионка, с молба да й уреди наемен убиец за мъжа й. Бившият cuck обяче отива в полицията, а оттам й организират бруталната постановка. Спукал съм се да се хиля на това, не е зле да има и такива "по-ведри" случаи, които не винаги водят то трагичен край.

 

 

 

Следващата история е малко по-мрачна. Дженифър Пан някога е била обещаващ млад фигурист, но тежка контузия спъва шансовете й да се състезава професионално. Без бъдеще на ледената пързалка, родителите изискват от нея строго да наблегне над ученето и оценките си, нещо което, дотогава не й се е налагало да прави. Така Дженифър започва да фалшифицира бележките си в училище, в последствие фалшифицира и дипломирането си и дори получава фалшиво одобрително писмо за колеж. За капак на всичко, нашето момиче поддържа връзка с наркоман и дилър. В един момент обаче, техните науват цялата истина за схемите и й поставят ултиматум - да ходи да живее с приятелчето си и да забрави за всякаква финансова подкрепа, или да заживее под домашен арест и да набляга над уроците на 24 годишна възраст. Дженифър избира домашния арест, но само защото крои пъклен план с който да отмъсти на родителите си.

Това ми хареса най-вече защото ченгетата нямат никакви сурови улики и отново разкриват истината, изцяло следвайки езика на тялото на виновничката, както и чрез прилагане калкулиран натиск, за да я предизвикат да се пропука в лъжите си.

 

 

Edited by Suffer-H
 • Upvote 3

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to post
ЧОТУДЕ

@Suffer-H, според мен затворниците от Алкатрас са се удавили, но дори и да съм прав планът им и до къде са стигнали са наистина впечатляващи. Особено като се има предвид, че повечето престъпници са олигофрени, то тези направо са били нобелови лауреати. Иначе на мен това с бомбата ми беше дори по-интересно, не е истина какви схемаджии има на тоя свят, особено ако тоя пич е бил в кюпа. :D

 

Клиповете за тия двете съм ги гледал иначе. Любопитни са, но може би нямаше да ги постна, защото мисля, че няма да предизвикат интерес тук, така че благодарско за това. Радвам се, че все пак има хора във форума, които се радват на подобни видеа и се надявам по-често да стават дискусии в темата. :beer:

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 1

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
ShwN

Леко отклонение, но да се знае - ID extra e най-яката програма. Има ли и други закачени като мен? Буквално през повечето време телевизора ми е на тоя канал. :D 

 • Upvote 2
Link to post
ЧОТУДЕ

Аз не гледам телевизия, но като съм си в България си пускам само този канал. Един път даже се бях изнервил, защото всяко следващо предаване ми беше по-интересно и по-интересно и буквално цял ден бях пред телевизора, което е страшно нехарактерно за мен. На другия ден реших, че е по-добре да не я пускам, иначе няма да излезна от нас. Спомням си, че бащата ми беше казал "дай да гледаме новините, стига с тия убийства". :D Това ме ядоса доста и почнах да го упреквам, че е станал на 50 години, а още гледа тия помии и позволява да му промиват мозъка, което доведе до дълга дискусия, заради която пропуснах едно предаване. :D

 

@ShwN, ами хайде, ставай по-активен в темата. :)

 • Like 1

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...