Jump to content

XV годишни награди на българското Кеч Общество


Recommended Posts

The Best

Петнадесети годишни награди на BWC

 

awards12.jpg

 

Здравейте, уважаеми съфорумци! Изпратихме много неприятна година за всички нас, година на загуби и рестрикции, но ето ни отново заедно - тук, във форума. Този път изисквам вашето внимание по повод една форумна традиция - нека да гласуваме за хората, които смятаме, че са допринесли с нещо за форума през изминалата 2020г. и да им отдадем заслуженото. Да съхраним един от малкото положителни поводи да говорим за изминалата година. Нека новата 2021г. да е по-успешна за всеки един от нас, а също и за форума, който да регистрира рекордна активност.

 

Искам също и да благодаря на хората от Екипа и други съфорумци, които много помогнаха с идеи и предложения, както и за помощта относно резюметата за някои събития и вражди в различните категории, защото тази година реших да не пиша сам за себе си, след като тънката ирония не се разбра или не допадна на определени съфорумци, а в крайна сметка - тази тема съществува основно за забавление и не бива да предизвиква раздразнение.

 

Правила за гласуване:

 

  

Quote

 

Правила

= Гласуването се извършва чрез пост в темата.
= Ако в някоя категория не искате да гласувате, можете да я пропуснете.

= Посочвайте само по един избран от вас победител във всяка една от категориите, като нямате право да посочвате имена извън номинираните, освен в темите, които са без номинации.

= Нямате право да гласувате за себе си в категории, в които сте номинирани, но имате право да гласувате за ваш конкурент, ако сметнете, че е по-достоен от вас за дадена награда.

= Право на глас имат потребители с поне десет мнения през годината.
= Едитът е позволен до 10 минути, след пускането на даден пост. Постове, едитнати след зададения срок, няма да бъдат зачетени. При наличието на технически проблеми, пишете на лично съобщение.

= Гласове ще бъдат зачетени само на потребители, които са регистрирани преди 01.12.2020.

= Няма да бъдат зачетени гласовете на потребители, които се опитват да гласуват от повече от един акаунт.

 

И през тази година няма да има категория "Дива на годината", но за сметка на това Екипа реши да промотира нова оспорвана категория - "Насиране на годината", а също и дебютиралите категории при миналогодишното издание - "Подкаст на годината" и "Ку-Ку" на годината".  

 

 

1. Потребител на годината:

 

@baikiro

 

Spoiler

Две години след като той стартира манията по играта мафия във форума, бай Киро, познат още като Киряка, заработи своята заслужена номинация за потребител на годината. Той също така се отчете с доста тролни на футболна и кеч тематика след като се завърна във форума, което допринесе за тази номинация. Надяваме се тази чест, която му отдаваме да му подейства като поощрение за повече активност и бъдещи стабилни изяви на форумен терен.

 

@hacky

 

Spoiler

Лидерът по победи във форумни игри заслужи номинация с постоянството си през годината и участието си в почти всеки сезон на Мафия, където често издържаше до самия край на играта. Освен това той се изказваше по почти всяка новостартирана тема във форума през годината и винаги имаше какво да сподели, а също така изкушаваше другарите съфорумници с изкусните си гозби, които за съжаление не можем да опитаме през екрана, докато не измислят 7 или 8 джи мрежа. Също така нашумя и с това, че бе избран за новия водещ на Предикшън контест във форума.

 

@HEIDENREICH

 

Spoiler

The Best и Heidenreich – миналогодишните носители на купата ”Потребител на годината” станаха толкова гъсти след успеха си, че решиха да се явяват заедно в защита на отличието. Гласуваш за Бест, а получаваш Райх… и обратното. Тежката мафия в BWC намери своето лице в двамата форумни биячи – крав магаджия и каратист, които ползват купата за потребител на годината, за да си наливат алкохол в нея. Нещо като рогът на изобилието на Тор, само дето ние рядко се лигавим с бира. В заключение – какво сме направили през годината ли? Нови игри, скандални и забавни коментари, участия в инициативи и прочее, заслужени номинации за двама от най-активните форумни потребители през шибаната 2020г. които се грижеха за доброто настроение и активността във форума.

 

@MJ23

 

Spoiler

Когато стане дума за награди няма как да пропуснем Ем Джей 23, един от активните и забавни потребители в нашето форумно общество. През годината той се запомни с участието си в няколко сезона на Мафия с променлив успех като краен резултат, но пълно себераздаване. Също така се отчете с полезни коментари на тема политика и коронавирус, както и с градивна критика съсипваше некадърниците във властта и техните смехотворни решения. Мислите, че съм забравил за клетвите? Не. Всъщност до мен достигна информацията, че Ем Джейката ще стартира нов бизнес – клетви по телефона. Хора ще поръчват завъртяни клетви за тъстове и тъщи, свекърви, бивши гаджета и тн. А някои от нас може би дори ще си поръчат сочна клетва за рождения ден – в крайна сметка човекът с такъв ентусиазъм и креативност ги измисля, че чак драго ти става на душата.

 

@neshev

 

Spoiler

Модераторът - двигател на форума след напускането на Парцалесте, продължи доминацията си през противоречивата 2020г. и с огромен хъс ни информираше за всяка новост от света на кеча, а и на бойните спортове. Активен през цялата година, модераторът и потребител Нешев ни доказа за пореден път, че го е грижа за форума и дава своя дан за просперитета на нашето скромно общество. Той дори намери време да участва и води някои игри, където записа противоречива статистика що се отнася до резултати, но също така се раздаде на максимум и беше запомнен с интересните си тактически решения. Нека бъде все така активен и в следващото десетилетие.

 

@nWoHulkster

 

Spoiler

Рекордьор по създадени форумни теми за поредна година и отново с внушителна разлика спрямо втория, няма как да не се отдаде заслуженото на Хълкстера и той отново присъства сред номинираните за потребител на годината във форума. Той може да се счете за единствения човек тук, който пишеше само за кеч през цялата година. Все пак трябва да отправим и една добронамерена критика – миналата година той създаде рекордните близо 300 теми в различните кеч раздели, а тази година падна на около 50. Дано през новата година стигне своето познато ниво и ни дари с още много информация за инди федерациите и кечистите по света.    

 

@Radox

 

Spoiler

 

Абсолютният лидер по спечелени награди във форума, Радокс се явява за пореден път като очаквана номинация в тази категория. През годината той отпразнува юбилеен епизод на своя подкаст NVP, а също така записа рекорди като водещ на играта Мафия – за водене на поредни сезони, както и за общ брой сезони, в които бе водещ. Внушителна статистика. Изяви се още като съдия в играта ”Сериозен ли си или ще се излагаш?”, където на участниците не ни е леко да чуваме неговите добронамерени препоръки след края на всеки кръг. Но да не се отплесваме – Радокс е сред МВП-тата на форума и заслужи своето място в категорията, в която смея да твърдя, че този път няма слаба номинация и всеки номиниран заслужава да спечели.

 

@The Best

 

Spoiler

The Best и Heidenreich – миналогодишните носители на купата ”Потребител на годината” станаха толкова гъсти след успеха си, че решиха да се явяват заедно в защита на отличието. Гласуваш за Бест, а получаваш Райх… и обратното. Тежката мафия в BWC намери своето лице в двамата форумни биячи – крав магаджия и каратист, които ползват купата за потребител на годината, за да си наливат алкохол в нея. Нещо като рогът на изобилието на Тор, само дето ние рядко се лигавим с бира. В заключение – какво сме направили през годината ли? Нови игри, скандални и забавни коментари, участия в инициативи и прочее, заслужени номинации за двама от най-активните форумни потребители през шибаната 2020г. които се грижеха за доброто настроение и активността във форума.

 

@THE ENEMY

 

Spoiler

Каубоят и старшина Енеми изпрати една плодородна година във форума – игра в почти всички форумни игри и остави добри впечатления с изпълненията си в тях. Той неуморно създаваше теми за седмичните шоута на WWE и бе сред малцината пишещи коментари на кеч тематика през тази година. Нещо повече – той стартира своя собствена мафиотска платформа – Омерта, която се запомни с колоритните си дневници. Не е ясно все още какво ще бъде бъдещето на инициативата през новата година, а също и дали той ще върне най-доброто си творение – Гладиаторската арена, но тук говорим за изминалата година и можем да кажем, че той заслужи номинацията си в тази категория.

 

@The Olimpic Hero

 

Spoiler

Тази година Олимпик се доказа в множество различни форумни игри и успя да се представи достойно във всяка от тях – наблюдавахме го като мафиот и гражданин в Мафия, като умник във форумните куизи, където отпадаше винаги трудно и за малко не успя да се добере до финалите, а също и като строг съдия в ”Сериозен ли си или ще се излагаш?”, където се изявява като нещо средно между Любен Дилов-син от журито на ”България търси талант” и Калин Терзийски, който досега не е бил в никое жури. Освен това той даде зелена светлина за дълго очаквани промени във форума и вероятно ще стартира още много такива в близко бъдеще. Благодарение на всички тези форумни деяния той заслужи своето място в тази категория. Явно каръка, който го гонеше в последните години най-сетне бе преборен.

 

 

2. Модератор на годината:

 

@HEIDENREICH

@itzo1994

@neshev

@Radox

@THE ENEMY

@The Olimpic Hero

 

3. Събитие на годината:

 

Мартин от ”Последният печели” се регистрира във форума

 

Spoiler

Една звезда от родния небосклон реши да ни зарадва с присъствието си и дойде да отговаря на въпросите ни. Мартин е по-широкоскроен човек отколкото го изкарват в Бг Мама и това си пролича тук. Просто хора като него(а слагам и себе си в това число) трудно могат да бъдат изкарани наистина извън нерви и обичат да се забавляват разкривайки комплексите на наистина комплексираните. Всички потребителки на онзи форум, които го обвиняваха в егоизъм, самочувствие без покритие, раздразнителност и обиждаха неговата визия и същност, всъщност приписваха своите негативни черти на характера и ги лепяха безпардонно на него. Не знам дали някога той отново ще се върне във форума, но едно е сигурно – в тази шибана година Мартин беше едно от най-големите събития за малкия ни форум.


Форумните игри дефинират 2020г. в BWC

 

Spoiler

Тази година събитие, а от другата – закономерност. Така бих коментирал тази номинация в категорията. Почти всеки един от нас си има своя любима игра, в която би искал да участва и чака с нетърпение поредния ѝ сезон. Разбира се, има хора недоволни от високата популярност на форумните игри във форума и това доведе до множество ексцесии по темата през годината. Напаст или благословия, не може да се отрече, че тези игри ще продължат своята форумна доминация още дълго, дълго време и едва ли нещо може да бъде направено по въпроса.


Коронавирусът удря форума

 

Spoiler

Коронавирусът удари целият свят. При такава брутална заплаха за здравето на всеки човек, най-нормалното нещо бе да подходим с внимание и разбиране към този вирус. Това бе най-нормалното нещо, но както добре знаем – BWC е земя на ненормалността в най-чистата ѝ и красива форма. Заради това много потребители се бяха изплашили прекалено много, а други неглижираха вируса и опасността от него. Ще допълня, че се радвам, че тази година нито един форумец не си отиде от КОВИД и се надявам през новата година тази добра тенденция да се запази.


Гробаря се пенсионира… този път завинаги?

 

Spoiler

Всички сме гледали този филм вече няколко пъти. Ама дали… няма все пак най-накрая да се окаже истина? Човекът е на години, трябва да пази здравето си, да помисли за семейството си. От друга страна Гробаря е иконична фигура, която никога няма да слезе от ринга завинаги. Напълно възможно е да го виждаме и занапред в брутални сегменти или мачове като филми(гимик мачове), но не и като кечист на ринга. Смятам, че говоря от името на всички, когато изрписвам думите: ”Гробарю, благодарим ти за хубавото детство!”

 

HBK_forever участва в "Съдебен спор"

 

Spoiler

Когато дадат човек от форума по телевизията независимо точно къде и защо, това несъмнено е голямо събитие. А пък ако предаването е ”Съдебен спор”, където ежеседмично се разиграват тежки житейски драми с участието на цигани, шимейли, гейлии, диви селтаци, изветрели старци и плодове на кръвосмешение, то това печели бонус точки за аудиторията ни. В случая форумният адвокат HBK_forever се яви в предаването и се чуха отзиви, че се е представил добре в него. Като оставим шегата настрана, съвсем сериозно му пожелавам успех в кариерата и да стои по-далеч от подобни пошли предавания.


Тумба цигани преби Боби Ейнджъл

 

Spoiler

Ето, че това, което се случва редовно из територията на българските села се случи и на човек от форума, а именно – тумба цигани изтумбиха Боби Ейнджъла. Поне не се споменава да е имало насилие от сексуален характер, а това смекчава обстоятелствата, но същевременно показва, че дори човек да е бизнесмен, режисьор, актьор, сценарист, кечист, спортист и бог знае още какво взети заедно не е застрахован от подобни набези. Надявам се следващата година Секулово продъкшънс да излезе с документален филм именуван ”Секуловския Рамбо”, в който Ейнджъла от първо лице да издирва своите биячи, докато обяснява пред камерата: ”Аз нищо не им направих, а те ме набиха”.


YoTheReal спира да пише във форума

 

Spoiler

Ако това се беше случило преди две-три години всеки щеше да си каже, че е филм. Но днес, о, боже, о, чудо – Йо реалния го няма във форума или поне е неактивен тук. Как? Как се стигна до това човекът изгарящ да бъде на всеки гъз лайното(модерен вариант на ”на всяка манджа мерудия”) да преустанови своето дейно участие във форума? Филм ли е това или може би това момче се е нормализирало и е спряло да поучава и подиграва батковците си безпочвено? Възможно ли е? Едва ли, но аз ще съм скептичен относно напускането му още дълго време. В крайна сметка Йо реалния е с такъв коефициент на полезно действие,  че разликата между това дали е тук или не, се забелязва трудно. Каквото и да стане, аз и модераторите на този реномиран форум няма да се учудим каквото и тежко решение да е взел за бъдещето си Йо, дори и в това решение да не присъства скромния ни форум, В крайна сметка – човекът и пола да си смени, с тези модерни политически течения ние не бихме се изненадали. Да е жив и здрав и да успява.


Премахването на минусите

 

Spoiler

Безспорно огромно събитие за изминалата година, дейно участие в което взеха всички форумци. Буквално всеки съфорумен имаше мнение по въпроса и се образуваха две фракции – антиминусджии и проминусари, които влизаха в не една и две нелеки престрелки през годината и се топорчиха след свирения от модераторите мач. Макар да имаше много резерви относно това управленско решение, то успя да докаже своята ефективност за момента и предотврати доста разпри между съфорумците. А опасенията, че сега няма да има караници за дадени реакции не се оправдаха – все още има форумци, които питат защо аджеба някой им е фейспалмнал и се чудят и се маят. Мъдростта, която всички научихме покрай обновените реакции е следната – докато има реакции, ще има и писмени възмутени реакции на негативните реакции…

 

4. Вражда на годината:

 

The Best срещу Maradona

 

Spoiler

Вражда, започнала от нищото и прераснала в кампания, за да завърши като най-доминантната и продължителна вражда в историята на форума… или поне за годината, нека не преувеличаваме. Марадона се заканваше, че ще прави кампания, за да може златното момче на форума да влезе в политиката(но не като златен пръст). С времето и напускането на определени потребители майтапите ставаха все по интензивни и горещи, а когато подигравките завиха в хомоеротична тоналност, The Best реши да влезе с двеста, както обикновено прави и да прекрати протяжното словоблудство с елементи на иронично мазнене – качество, което Марадона владееше до съвършенство. Не след дълго станахме свидетели на поетичен двубой между двамата, на дължината на който биха завидели дори поетите от древността. Наложи се служител на реда да влиза във форума и то във време, в което навън не се излиза и да охлажда страстите. Благодарение на цялата вражда The Best отново се доказа като непреклонен пред сквернословията по негов адрес(жалко, че няма титла трол над троловете), а Марадона се сдоби с няколко нови прякора, благодарение на Бест, Топора и Фарест. Възможно ли е двамата да са планирали всичко това, за да спечелят форумна награда? Уви, не е изключено, както и опцията двамата просто да страдат от копрофилия.

 

Мафия срещу ОМЕРТА

 

Spoiler

Гимик враждата между двете мафии започна след западането на класическата мафия, в момент когато сезоните или не започваха или не завършваха. Омерта се появи на картата и изглеждаше като легитимния мафия убиец, само че и сезоните на тази групировка не видяха бял свят. Постепенно Мафия започна да възвръща временно позициите си, а Омерта дори се сдоби с дебютен и засега единствен сезон. Какво ще се случи в бъдеще все още не е ясно, но ни предстои да разберем ще има ли брожения сред феновете на двете огледални игри или не.


The Best срещу baikiro

 

Spoiler

Отново вражда с участието на Бест, но този път тя бе някак по-обща и възникна между бивши съмишленици. Форумът се разцепи на хора, които поддържат Мафия и хора, на които буквално им писна от тази игра. Като своеобразни лидери на двете движения двамата влязоха в задочен спор в чата и не им отне време да прехвърлят своя яд върху персоната на опонента. Бяхме свидетели на кратка, но дашна вражда, а Бест беше във вихъра си онзи ден, напомняйки за добрите си времена, когато правеше разногледи едни други господа, в един друг форум. В защита на Киро, който сякаш влезе изморен и неподготвен в тази кратка престрелка трябва да се спомене, че той бе влязъл в няколко вражди по това време – срещу Хаки, Съфъра и Хачико, а се оправдаваше и за слаб сезон в мафията. Всичко това довeде до съвсем закономерно действие – той тегли майна на форума за известно време.

 

bWc срещу bg-Mamma

 

Spoiler

Винаги са прелитали искри между тези два форума, но благодарение на Мартин искрата на старата вражда се разпали отново със страшна сила. Хейтът на бг. мама срещу любовта на БВЦ – този път ролите са сменени и ние заемаме светлата страна, правилната. Дали това ще се промени в бъдеще или ще сме сплотени само докато не се наложи да преебем някого и дали от бг. мама се готвят да ни ударят както преди години удариха кеча по БТВ – въпроси, които остават без отговор. Засега.


Suffer-H срещу The Olimpic Hero

 

Spoiler

Недоволен от развитието на форума и форумния пуш на играта "Мафия", Suffer-H започва офанзива срещу The Olimpic, включваща фейк акаунти, спам във форума и клетви. Както повечето вражди между обикновени пУтрибитили и хората от Икипа, враждата завърши с перманентен бан на Suffer-H. 


BAITO6O срещу Jack Bauer

 

Spoiler

Може би най-бруталната вражда през годината, в която се стигна дори до нелицеприятни клетви за смърт. Тя ескалира бързо покрай неразбирателства тлеещи още от играта Мафия и впоследствие продължи с редица цинизми и от двете страни, а бай Тошо като по-напористата страна в спора логично отнесе няколко бана, единият от които беше за порядъчно дълго време. Към днешна дата двамата са по-скоро приятели или казано на езикът на BWC – търпят се.

 

The Best срещу YoTheReal

 

Spoiler

Миналогодишна вражда с дъх на… цветя? Започнала с неясната причина за непоносимостта на Йо реалния спрямо Бест, която рязко го караше да му играе контра на всеки коментар и превърнала се във взаимна непоносимост между двамата впоследствие, тази вражда ще се помни дълго време и може би за нея ще се носят легенди както за враждите между Олимпик и Радокс и Институцията и Радокс. Последната бе инженерска, а тази – журналистическа. Двамата родиха култови спорове на тема политика, довели до една енигматична тема за вакуума в главата на политиците. В тази прокажена тема кринджът се лееше на талази от всеки пост. После оправиха вкуса на аудиторията със спорът за името на най-успешния продуцент в историята на киното – Кевин Фейдж – спор, който спечели драгоценната статуетка за филм на миналогодишните награди в конкуренция на явлението Мафия. Смятайте как са се постарали двамата. Жалко, че Бест не намеси в спора доктор Менгеле, защото само и само да му бъде опозиция, Йо можеше да го нарече доктор Мангала и така да направи поредния лингвистичен анализ за Оскар. Вероятно изпускам още култови моменти от враждата между двамата, но и тази ретроспекция ви стига. Какво ли ще ни поднесе форумното бъдеще на тези двамата? Сдобряване, взаимно изтърпяване, нови низини или култови бруталщини зависи от нюансите в главите им и конкретния момент.

 

BAITO6О срещу natopor4en

 

Spoiler

Още една вражда тръгнала от чатбокса на форума. Ако се тегли чертата ще излезе, че половината вражди тази година започнаха там. И това при положение, че дори не е на главната страница. Какво ли би било, ако беше – нехуманно е дори човек да се замисли в тази насока. Що се отнася за тази вражда, макар и не толкова злостна и крайна, колкото другите вражди през годината, все пак тя си имаше своите моменти. Топора и Тошето със своите тежки гимици пускаха лафове и затапки, които да принудят другият да отстъпи, а самата вражда беше на приливи и отливи, като и двамата имаха своите моменти на превес. Към днешна дата те са приятели… или може би само така изглежда?

 

ShiningWizard срещу THE GRIM REAPER

 

Spoiler

Поредна брутална вражда в тази брутална за форума и света година. Шайнинг се възмущаваше от възприятията за живота и околните същества на своя опонент - THE GRIM REAPER, като повод за това бяха признанията, че той е сталквал непълнолетно момиче. Стига се до момент, в който Шайнинг директно нарече своя противник с думата ”педофил”. Арогантното отношение на THE GRIM REAPER по време на словесните престрелки с Шайнинг показваха някаква странна и необяснима страст към случващото се. Той отговаряше кратко, спокойно и уверено, сякаш за да разпали още повече неприязънта, която опонентът му таеше към неговата персона. На по късен етап, Шайнинг се ядосваше, че екипът не предприема нужните мерки срещу деградиралите коментари на THE GRIM REAPER, а на моменти в пристъп на ярост казваше, че ще ограничи присъствието си във форума или дори ще обмисли възможността да го напусне, на което неговият противник отговаряше лаконично с цялото безразличие на света – „ами, напускай, де, кой те спира?”. За щастие тази вражда затихна и към днешна дата и двамата главни герои в нея са във форума без да се нападат вече.  

 

baikiro срещу hacky

 

Spoiler

Защо бай Киро напусна форума за няколко месеца? Отговорът на този въпрос изглежда се корени донякъде в тази вражда. Киро защитаваше своето отроче Мафия като майка орлица и не даваше дума да се издума срещу него, като осъждаше остро идеите, които не съвпадат с неговата визия за играта. Но… най-успешният играч в историята на Мафия Хаки реши да го постави под въпрос авторитета му. А… дали пък не допринесе и слабата му игра като сериен убиец в един конкретен мафия сезон? Историята мълчи.

 

5. Филм на годината:

 

Ай Кю тест доказва, че хората от BWC сме каймакът на обществото в интелектуален план

 

Spoiler

Накратко, Нешката пусна много труден Ай Кю тест и о, чудо, все едно не знаехме, че ще се случи точно така – всички го изкарахме с отличие, защото има една ултимативна истина, която не може да бъде отречена от никой злосторник и завистчия, а именно – в BWC сме се събрали най-изобретателни и интелигентни люде в малката ни държавица. Да пием за това!


Farest ще става модератор

 

Spoiler

Мнозина искат да се доберат до лелеяното модераторско място във форума и пред тях да се отворят дверите на забранения раздел, от който никаква информация не може да бъде копирана или изнесена и където се решават форумни съдби и дългосрочни планове за далечното бъдеще. Е, един, но не и пръв, може би заслужил, но не единствен, той – Фарест, реши да се кандидатира за модератор пред модераторите. И макар мнозина да сметнаха това за подигравка и шега, може би дълбоко в себе си Фарест наистина желае да се присъедини към А отбора на форума

 

Варненските мутри обезчестяват YoTheReal

 

Spoiler

Доброволно или по принуда, това не можем да коментираме. И не искаме да навлизаме в спекулации относно тъмните дебри на случилото се в живота на един изстрадал съфорумец. Не му ли стигаше да работи за Прокопиев, а го налазиха и мутрите? И защо точно варненски, а не например – сопотски? Историята мълчи, но благодарим на потребителя Джак Бауър, който изнесе тази важна информация във форума и я направи обществено достояние. Всякакви подробности относно случилото са добре дошли.


ОМЕРТА 

 

Spoiler

Омерта се появи изненадващо през лятото със серия от разкази на Енеми, включващи почти всички най-известни и активни съфорумни към онзи момент. Те бяха забавни, а по онова време големият враг Мафия изживяваше първата си форумна криза и някои виждаха в Омерта новия титан на форумните игри. Постепенно ситуацията се закучи, но идва нова година, а с нея и нов късмет. Не се знае какво ще се случи с тази игра и дали няма да вземе превес над другите в битката на форумните игри през 2021г. 

 

Легендата G се връща за две седмици и отново напуска

 

Spoiler

Джи се завърна внезапно, дебютира в Мафия и стартира книга-игра, след което си тръгна също толкова внезапно. Гимик ли е това или нещо повече? Може би човекът просто няма време за форума, а може би се изявява под друг ник и сега ни гледа сеира. Каквато и да е истината, факт е, че той се завърна и отново напусна. Дали през 2021г. няма да повтори това упражнение – предстои да разберем.

 

Миналогодишните годишни награди

 

Spoiler

По стара традиция миналогодишните награди се номинират за филм на годината, но… о, боже, какъв интензивен и дълъг филм бе това – цял сериал, пълен с обрати. Накратко, отново имаше наговаряния в скрити чатове, след това контра на наговарянията и в крайна сметка в игра влязоха правилата за гласуване на годишните награди и "гросмайсторските" ходове на водещия. В резултат на неговата безпристрастна природа – всички останаха доволни, като за пръв път бе направено така, че избранниците и на двете страни спечелиха, макар едни да спечелиха повече категории от другите и то с тяхна помощ. Въобще – пълно мазало, за което ще се говори дълго като еталон за форумен филм, към който никой не остана безразличен и който прерасна в 5-6 минорни вражди, даде хляб за няколко серии на подкаст, както и за много, много интрепретации на всичко случило се.  

 

Любовните драми на THE GRIM REAPER

 

Spoiler

Този потребител реши да разкрие душата си и своята наранена същност пред останалите съфорумци, правейки любовните си драми обществено достояние. Важен съвет – не правете това, отприщва кутията на Пандора и не ви прави услуга. Но след това лирическо отклонение, необходимо е да преминем и към положителните последствия – той си завоюва номинация в тази престижна форумна категория. А дали и решил любовните си несгоди – това може би ще разберем, когато той пусне ”Как продадох душата си” втора част.

 

6. Кеч тема на годината

 

 

WWE Kласика от миналото: Chris Jericho vs. Chris Benoit (Brock_Lesnar)

5 Добри и 5 лоши кеч игри от последното десетилетие (ShiningWizard)

Най-доброто от WWE за 2019-а (Brock_Lesnar)

30 Days of The Deadman (UNDERTAKER*)

Петте в битката за номер 3 (nWoHulkster)

Undertaker: The Last Ride - документален филм (UNDERTAKER*)

 

7. Тема на годината:

 

Детство мое реално и наивно (Metzgermeister)

Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER)

Държавата и хората на абсурда (rockkaksd)

Мезе за уиски (The Olimpic Hero)
Сблъсък на цивилизациите (Мега тема) (YoTheReal)

Минута е много и Последният печели (dadoktor)

"Сред дивата природа" Истината за Асен/ Дъ Бест/ The Best (Hachiko)

РЕАЛНО НЕРЕАЛНА ИСТОРИЯ (brayan_lotusrenault)

 

8. Дискусионна тема на годината:

 

Коронавирус (Дискусия) (hacky)

Хомофоб ли сте (Himler)

Hell's Kitchen България - Сезон 3 (hacky)

Warcraft Universe (Huskarl)

Политика - мега тема (YoTheReal)

Какво четете в момента? (Talon)

БОКС: Ситуацията в тежка категория (gboy)

Истинската Футболна Тема (The Pain)

NBA - National Basketball Association (c0ld)

Професионален ДАРТС (LightOne)

Тема за вашите контроверсиални мнения (The Pain)

 

9. Подкаст на годината:

 

Бобо и Боби (wascop)
НВП (Radox)
Със сценарий (neshev & buhala)

HBK_forever Podcast (HBK_forever)
Хачика си лафи сам (Hachiko)

Без сценарий (neshev & The Olimpic Hero)


10. Рубрика/Дневник на годината:

 

Сериозен ли си или ще се излагаш? (The Best)

BWC Top 20 Wrestlers of the Month (UltraMadd)

ИЗБОР: Герои и злодеи ("книга" игра с потребители) (G)
Филмов Куиз (The Best & Suffer H)

Мафия

Омерта - Дневниците (THE ENEMY)

"HIGH" School (The Pain)
Кой е убиецът? (The Best & Stun_Damage)

 

11. Нов потребител на годината:

 

@DjiDjo

@Dwight from The Office

@dumbyte

@Кърт_Енгъл

@MOXLEY

@Prince10

@Price

@raquishi

@romanreigns989898

@Stun Damage

@Zlatomir

 

12. Гимик на годината:

 

"Дон Диего" Maradona
"Ебача на Велиту" HBK_forever
"Мафия Гуру" The Olimpic Hero

"Магистър" Farest

"MMA/кеч експертът" The_Eagle

"Таткото с близнаците" Prince10

"Бореца за истината" natopor4en

"Пуро (с)марка" njpw_puroresu

"Чекиджията с фейк акаунтите" Pillar
"Сержант" THE ENEMY

"Комуниста_98" BAITO6O 

"Младия Ромео" THE GRIM REAPER

 

13. Насиране на годината:

 

YoTheReal напуска форума заради комплексни причини
LONE_WOLF спира да пише, след като е скастрен от ЕКИПА

baikiro насира заради Мафията

Suffer-H изперква и започва да псува Olimpic
Hachiko зачервява, след като вижда номинациите за годишните награди на форума
Институцията U_Think_U_Know_Me напуска форума след скандален Мафия сезон

 

 14. Най-неприятен потребител на годината:

Свободен избор

 

15. Марк на годината:

Свободен избор

 

16. Куку на годината:

Свободен избор

 

17. Спамър на годината:

Свободен избор

 

18. Най-конфликтен потребител на годината:

Свободен изобор

 

19. Най-забавен потребител на годината:

Свободен избор

 

20. Цитат на годината: 

Свободен избор

 

Важно: Имате на разположение девет дни да гласувате - на 19.01.2021г. в 00:00ч. темата ще бъде заключена! Успех на всички номинирани и нека най-заслужилите спечелят!:beer: 

 

 • Upvote 10
 • Thanks 1
 • Facepalm 1
Link to post
 • neshev pinned this topic
Himler

1.The Best

3.Коронавирусът удря форума

4.Yo vs The Best

11. BAITO6O

 
 • Upvote 2
 • Wank 1
 • Facepalm 3
Link to post
Bobotsi

Защо Prince10 е номиниран за нов потребител на годината като е логнат 2019? :D

 • Upvote 3
Link to post
ShiningWizard

Гримчо нямаше нищо общо с мислите ми да напускам форона, но ОК. 

 • Upvote 3
Link to post
The Best
51 minutes ago, Bobotsi said:

Защо Prince10 е номиниран за нов потребител на годината като е логнат 2019? :D

Някои потребители в категорията са с регистрация от 2019г. но са започнали да пишат активно мнения през 2020г. и Екипът реши да ги поощри за това.

 • Upvote 3
 • Facepalm 1
Link to post
BAITO6O

1. Потребител на годината: baikiro - За мен лично той трябва да е човека. Другите хора изпратиха по-слаби, години спрямо стандартите за тях. Затова БАЙКИРО е. А и си признавам постовете му във Футболанта тема и експертните му анализите свързани с Пул са на интересни. И Тръмп и кеча пак все стабилно. Иначе " Мафията" стартира преди 1г и 3 месеца, а не 2г.

 

2. Модератор на годината: Ами Нешев. Най-много неща ми е горил и то без много забавяне. Бди за реда във форума.

 

3. Събитие на годината: Форумните игри дефинират 2020г. в BWC. Тази година фор.игри бяха в изобилие и различни.

 

4. Вражда на годината: Хмм ами политическата вражда между Бест и Кабаков къде е. Тя повече заслужава да присъства отколкото моята " вражда " с Джак, защото тя си беше чиста ебавка и беш никаква лоши чувста ( там онова за цветята просто реших да видя до къде мога да стигна). Аз лично към него нямам никакви лоши чувста. Единствено ме леко подразни, когато май каза за Тениса, че е скучен спорт с причината, че правят едно и също (да бият там една топка). То и на мен тениса не ми е интересен спорт, но всеки с предпочитанията си.

Затова моят глас тука отива за The Best срещу YoTheReal, от всички изброени тая ми беше най-интересна дето има предистория от повече от година.

 

5. Филм на годината: ОМЕРТА - Бъдещето е в тази игра.

 

6. Кеч тема на годината Undertaker: The Last Ride - документален филм (UNDERTAKER*) Oткъм кеч тая година беше слаба, но филма на Тейкър беше добър => и темата.

 

7. Тема на годината: Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER)Е повечето от темите ВЪОБЩЕ не ги помня, само тая помня по-така. То са верно, тая темата беше МЕХ. Как ще се жалваш за неква пикла бе ти луд си. КУРВИ БОЛ.

 

8. Дискусионна тема на годината: Коронавирус (Дискусия) (hacky) - Е няма как. Короната е събитието на година. Даже лично за мен това трябва и да е тема на годината. МА аре карай, здраве да е.

 

9. Подкаст на годината:   НВП (Radox). До голяма степен гласувам заради юбилейното издание дето имаше, а и други епизоди.

Иначе в безсценария си имаше и силни гости освен обичайните двама заподозряни.

 

10. Рубрика/Дневник на годината: Хмм тука е трудно, НО гласувам за Кой е убиецът? (The Best & Stun_Damage). Нямах много големи очаквания към тази игра/рубрика, но МНГООООГОО ме изкефи. Пък и не изисква много задълбаване като в Мафията.

 

11. Нов потребител на годината:  Ами тази година си беше силна. Май на всички е ясно, че един между Принца10 и Цената е човека. И двамата заслужават, но Принца е по-активен и редовен. Затова избирам Prince10

Доволен съм от наследника ми в тази категория. Пък и двмата са по-стабилни от мен хаха.

 

12. Гимик на годината:  Е магистъра или бащата с близнаците трябва да е. НОО глас за бащата с близнаците Prince10. 
Фарката трябва да покаже повече магистърските си качества.

 

13. Насиране на годината:  Стабилни дришни си имаше. Окендзването Хачи и Ютхинк също бяха добри. НО Йото се пренасра ииии затова YoTheReal напуска форума заради комплексни причини

 

16. Куку на годината: HBK_forever. Тая олигофрения с цигането Вили е прекалена. И затова просто с тази номинация го призовавъм да спре.

 

17. Спамър на годината: Пиларе върни са еееееее

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: Ми за мен няма конфликти хора по моите стандарти. Е са вярно аз спадам в тая категория, но при мен е различно хаха.

 

19. Най-забавен потребител на годината: baikiro искам още и повече от тебе. Искъм да съсипеш Пулци, Кеча, феновете на Тръмп и всички дето ти се изпречи на пътя. МАЧКАЙ КИРО.

 

20. Цитат на годината:  Фарката и Мечо Пух " КЪВ ЛИДЕР СИ ТИ БЕ "

 

Edited by BAITO6O
 • Upvote 3
 • Haha 2
 • Facepalm 1
Link to post
damtiham

1. Потребител на годината: hacky. Член на BWC е вече близо 15 години, правил е доста неща за него, както и нещата, които са описани по-горе. Също така е създател на най-обсъжданата тема във форума за годината, а и не само. През последната година не съм го виждал да е бил сред конфликтните потребители. Доколкото знам даже май още си следи кеч или поне последно, когато писах редовно в кеч темите доста често го срещах, така че не е изключено и в кеч раздела да се всява все още.

 

2. Модератор на годината: neshev. Не мисля, че има две мнения по въпроса тук.

 

3. Събитие на годината: Мартин от ”Последният печели” се регистрира във форума. Култово събитие. Макар и за 5 дена при нас дойде на гости един от най-гледаните по телевизията хора в България и същевременно с това един от най-умните. Бих се радвал, ако реши отново да ни навести, а защо не и посещава за постоянно. Няма голямо значение, че не следи кеча. Така или иначе сигурно поне 70% от посещаващите форума са на същото дередже в момента. Има още толкова много раздели и теми, в които може да се включи. Дори и да не влезне повече все пак съм му благодарен, че отговори на въпросите, които му зададох, както и на други потребители.

 

4. Вражда на годината: The Best vs. YoTheReal. Миналата година беше слаба откъм вражди, като изключим може би някакви спорове в играта Мафия, но почти всички спорове от там са си останали само в рамките на конкретния сезон. Няма човек, който да не е разбрал, че YoTheReal и The Best имаха дърлянка. Не разбрах кой излезна крив и кой прав, но ясно си личи, че YoTheReal доста навътре е влезнал на The Best, щом още го споменава и си прави някакви закачки с него без той да присъства във форума към днешна дата. Факт е, че Йоан е трън в гащите на много хора и има различно мнение от останалите. Аз самия също имах в първите си години неразбирателства с него и смятах също, че е на всеки гъз лайното, но тогава и той имаше основания да ме скастри. В последствие някакси нещата се изгладиха и до последно, като комуникирахме бих казал, че бяхме в много добри отношения и мненията ни по много въпроси се припокриваха. Даже бих казал, че сме приятели. Благодарен съм му, че отдели от времето си и откликна на един мой въпрос, на който ми даде доста изчерпателен отговор, съдържащ добри съвети и ме ориентира. Дори последните му мнения, в които води спор ми станаха някакси забавни. По-забавни от доста от тъпите му шеги, които съм виждал да ръси. Всичко зависи от това от какъв ъгъл ще погледнеш ситуацията. Мога само да гарантирам на The Best да не си мисли (ако си го мисли), че е победител във враждата, като YoTheReal си е тръгнал от форума и именно той е причината. Не знам точно какви са обстоятелствата за липсата му, но се съмнявам враждата му с Асен да е една от тях. През годините е имал къде повече вражди и хора, които са го насирали и въпреки всичко си беше тук. Колкото до The Best - вече нямам нищо против него. Както самият той казва игнорирането на определени хора, които не са ти приятни доста помага и е прав. Откакто го нямаше известно време, след като си подели наградата с HEIDENREICH миналата година и се върна спрях да му обръщам всякакво внимание. Предполагам, че и след като видя, че доста други хора не харесаха gimmick-а и е поспрял да го използва. Без лоши чувства. Жив и здрав да е и да продължава със своите рубрики, за да помага за развитието на форума в други насоки и най-вече чакаме появата му в ,,Последният печели"! :)

 

5. Филм на годината: Миналогодишните годишни награди. Дано този път не ми анулирате гласовете, че отделих повече от час, за да гласувам обективно.

 

6. Кеч тема на годината: 5 добри и 5 лоши кеч игри от последното десетилетие (ShiningWizard). Не бих казал, че е точно кеч тема, но с оглед и на останалите предложения не смятам, че има някое уместно, като изключим темата на Brock_Lesnar. Все пак избирам темата на ShiningWizard, защото за мен лично беше малко по-развлекателна, а и се обосновава какво му харесва и какво него в съответната игра.

 

7. Тема на годината: Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER). Не е за първи път някой да излива любовната си мъка пред съфорумци, но тази тема наистина беше култова и описана в най-тънки детайли. Както и в описанието е написано - след толкова неспогодби от цялата тази история поне малко позитиви да извлече човека. Ако тази легендарна тема спечели наградата смятам, че ще си е струвало словоизливанието на THE GRIM REAPER, който надали е създал и темата с тази цел да бъде номиниран в годишните награди, а по-скоро да потърси утеха от нас. Уви, явно късно разбра, че не е това мястото не само да се похвалиш, че си ЕБАЛ (Djambazov знае), но и да споделиш провалите си в любовта.

 

8. Дискусионна тема на годината: Тема за вашите контроверсиални мнения (The Pain). Тук ми е пределно ясно коя тема ще спечели и не искам да гласувам за нея (извинявай, hacky :(). От друга страна, темата на The Pain наистина е брутална и прочетохме доста интересни мнения. Колкото и странно да звучи целта на темата е именно да споделиш някакво мнение, което не е съобразено с масовката, но парадоксалното е, че открих доста себеподобен начин на мислене с доста потребители по някои теми.

 

9. Podcast на годината: НВП (Radox). Юбилеен брой излезна през тази година, а също и аз имах едно много интересно участие, в което бате Radox се нагърби със задачата да ми проведе лекция за форумната история. За тези, които са пропуснали, интересно им е и могат да отделят около 2 часа и половина от времето си да дърпат брой №51!

 

10. Рубрика/Дневник на годината: "HIGH" School (The Pain). Отново е ясно кой печели тук, но нека отдадем заслуженото на The Pain, че реши да довърши първия сезон след толкова години пауза и в последствие да добави нови персонажи и storyline-ове на любимият ми форумен дневник.

 

11. Нов потребител на годината: Кърт_Енгъл. Направо VIP му дайте!

 

12. Gimmick на годината: "Магистър" Farest. Слабо откъм образи тази година, но Farest най-много ме забавляваше как изтъкна, че е МАГИСТЪР и всички почнаха да го ебават с това негово изказване. Изказване, което се превърна в нещо повече - докторантура може би в скоро време?;

 

13. Насиране на годината: baikiro насира заради Мафията. Култово беше ,,бащата" на ,,детето" да се откаже от него.

 

14. Най-неприятен потребител на годината: BAITO6O. Наистина много се чудех тази година дали да не пропусна да гласувам в тази категория, но все пак BAITO6O определено ми се набиваше в очите с изказванията си. Нека този мой вот бъде за него по-скоро поучителен, защото не бих казал, че го мразя, нито пък, че не го харесвам. Просто самият му начин на изказване, gimmick-а му нито са ми забавни, още по-малко пък приятни. Също така много рядко се случва мненията ни да съвпадат. Образът на Бай Тошо е добра идея за нашият форум, но самото изпълнение на актьора (потребителя) е много слабо поне в моите очи. Даже си бият на спам неговите мнения понякога и ми изглежда сякаш се чувства да длъжен да отчете активност. А виждам, че може да пише адекватно и си спомням едно негово мнение, в което казва, че си личало кога е в образ и кога не. Ето и сега, докато гледах той за кого е гласувал в годишните награди виждам, че си гласува абсолютно обективно спрямо неговите възгледи. Но все пак да не си помисли, че съм вражески настроен към него или нещо подобно - да го "похваля": един от добрите играчи в Мафия е, подкрепя правилният отбор от Англия и наистина още не мога да разбера дали е стар потребител на форума, защото съм повече от убеден, че е. Май и преди съм го питал, но продължавам, като стара грамофонна плоча да се въртя около това си твърдение.

 

15. Mark на годината: njpw_puroresu

 

16. Куку на годината: HBK_forever. Детайлните обяснения какво би направил с Велито, ако му падне в ръчичките и самият факт, че участва в Съдебен спор е достатъчен. От приятен потребител, с когото да коментираш кеч до това да го видиш как пише във всяко свое мнение как ще разцепи нечия путка, е доста дълъг път и се радвам, че съм свидетел на пълната му метаморфоза! :beer:

 

17.  Спамър на годината: Hachiko

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: seekstah

 

19. Най-забавен потребител на годината: HEIDENREICH

 

20. Цитат на годината: 

 

On 3/27/2020 at 10:40 PM, Radox said:

Чувал съм, че ако качиш снимки на 3-те мерцедеса, които си паркирал днес пред хотела, където работиш като пиколо, се изчистваш?

 

 

 • Upvote 4
 • Thanks 1
 • Haha 2
 • Wank 1

THE CHOSEN ONE!

Link to post
Hachiko

1. Потребител на годината: neshev

 

2. Модератор на годината: neshev

 

3. Събитие на годината: Форумните игри дефинират 2020г. в BWC

 

7. Тема на годината: Коронавирус (Дискусия) (hacky)

 

9. Подкаст на годината: Без сценарий (neshev & The Olimpic Hero

 

10. Рубрика/Дневник на годината: Мафия

 

Туй от мене пичове. Исках и на други места да гласувам, но просто слаба година изобщо. 

 

Две критики (нали треа мрънкам):

 

Къде е Opend Mind ве? пичове.....

 

Що не съм номиниран за потребител на годината?

 

 

 • Haha 3
 • Facepalm 1
Link to post
Metzgermeister

Да упражня и аз своето право на вот:

 

1. Потребител на годината: neshev - и тази година е активен по всички възможни раздели, така че за пореден път гласувам за него.

 

2. Модератор на годината: itzo1994 - тази година почти го забравих, че изобщо е част от Екипа, но за поредна година гласувам за него, защото е най-сдържан.

 

3. Събитие на годината: Премахване на минусите - след толкова години във форума не съм и мислил, че един ден ще се случи. Аз лично много рядко съм давал минуси и тази промяна не ме засегна толкова, но ако не друго, то поне няма опасност да ядосаш някого и той да те накаже, като ти намали репутацията от няколко акаунта :D

 

4. Вражда на годината: The Best срещу YoTheReal - от целия филм останах с впечатлението, че и двамата легитимно не се харесват като Шон и Брет, вместо просто да се хранят заради кейфейба. Даже на Асен му бях отправил предизвикателство в последния сезон на "Сериозен ли си или ще се излагаш?" да каже как би се разправил с опонента си, ако има един час и двамата ги заключат сами в стая и го освободят от последствия.

 

5. Филм на годината: Любовните драми на THE GRIM REAPER - слабо откъм филми беше тази година, но като безнадежден романтик любовните словоизлияния на колегите от БВЦ винаги ще са ми интересни.

 

6. Кеч тем на годината: 30 Days of The Deadman (UNDERTAKER*) - пенсионирането на Гробаря е историческо събитие в света на кеча и тази тема, посветена на него, заслужава да спечели, макар и да се състои повече от линкове към документалки вместо да е от чаршафи текст, написани от автора.

 

7. Тема на годината: Минута е много и Последният печели (dadoktor) - тук дълбоко в себе си ми се иска аз да спечеля с моите бисери от детството, но съм реалист и марк на тема куизове, поради което спортсменски гласувам за тази тема, посветена на гросмайсторските въпроси в този тип шоЛОта и състояща се от десетки страници.

 

8. Дискусионна тема на годината: Тема за вашите контроверсиални мнения (The Pain) - сигурно има хора, които са писали неща в темата повече заради контроверсията, отколкото защото ги мислят наистина, но все пак дава повод за размисъл и интересни дискусии и с удоволствие прочетох всички постове.

 

9. Подкаст на годината: НВП (Radox) - по принцип винаги съм гласувал за "Без сценарий", още откак водещите му започнаха да го правят, но тази година Олимпик се пропи, а и загуби интерес към кеча покрай коронавируса, а Нешев едва ли би седнал да се записва соло, докато бачи Радко избухна напролет с часове квалитетна помия и отново доказа, че може да се разчита на него за забавно съдържание.

 

10. Рубрик/ Дневник на годината: Филмов Куиз (The Best & Suffer H) - колебаех се между куиза и "Сериозен ли си или ще се излагаш?", но избрах куиза, защото половината каст насра и се отказа от участие в другата игра. Жалко - бях намислил да предизвикам The Pain да изшмърка едно "Степ"-че и да каже какво е усещането, но, уви, няма да имам този шанс, а само той сигурно би се навил да го изпълни :D 

 

11. Нов потребител на годината: MOXLEY - почти щях да гласувам за Мартин, но все пак подобна титла е редно да отиде у човек, който пише в кеч разделите, та този момък ми е направил най-добро впечатление, затова гласът ми отива за него.

 

12. Гимик на годината: "Пуро (с)марка" njpw_puroresu - този потребител е парт-таймър, но не пречи да избухва по култов начин при всяка своя поява, макар и сигурно да е нов акаунт на старо куче. 

 

13. Насиране на годината: Hachiko зачервява, след като вижда номинациите за годишните награди на форума - и тук е слаб филмът, ама като цяло Хачико, макар и да не ме дразни, съм останал с впечатлението, че е сред по-чувствителните потребители и на много пъти съм се питал как още пише, след като периодично се сърди за нещо на някого и се погрижва целият форум да научи за това :D 

 

14. Най-неприятен потребител на годината: Shaider_Three - и тази година гласувам за него. Една среща на живо с него и противната му мутра е достатъчна да си припомня защо, ако ще и да не пише в този форум :D 

 

15. Марк на годината: buhala - правеше ми впечатление, че преди премахването на минусите от акаунта на tanchii той даваше неимоверно количество от тях на всеки, дръзнал да каже нещо против AEW. Дори по едно време се чудех дали да не предложа на Екипа да го прекръсти на markchii :rofl: 

 

16. Куку на годината: Maradona - човек остава с впечатлението, че той наистина е мръднал, затова отново гласувам за него. Не знам как функционира в реалния живот, но в БВЦ е забавен.

 

17. Спамър на годината: Pillar - тук пак гласувам за неуморния чекиджия и неговите безброй други акаунти, с които не спира да ни бомбардира с материал за лъскане.

 

18. Най-конфликтен потребител: Yo The Real - Йоан успя тази година да настрои огромно количество потребители срещу себе си, затова гласът ми отива при него, макар и още да държа на мнението си, че за годините си е един доста интелигентен младеж.

 

19. Най-забавен потребител на годината: Radox - бачи Радко само глупости пише тази година, особено както кечът е пълна скука и сигурно дори не се опитва да бъде забавен и просто си прави кефа както винаги, но мен ме сцепва със своите едноредови постове, макар и много от тях да са малко женомразки.

 

20. Цитат на годината: - отново липсват култови лафове тази година, но гласувам за това избухване на ЧОТУДЕ, макар и всичките ебавки на чичо Райх с клетия еднокрак Лари Цонка също да са култови:

Quote

Освен всичко Винсарата може би е забранил да се казва думата Коронавирус от служителите му, както едно време беше направил с Wrestling, което символизира едно от двете W в името на шибаната му компания. Представям си как след години някой пърдич си е свалил всичките Кечмании и след 35, която е на стадион с 80 000 души си пуска 36 и вижда орландовска маза. Ми той горкия няма и да разбере каква е причината, тъй като всички ще се правят на ударени. Сигурно, ако следващата година падне метеорит на земята, Винси ще проведе Wrestlemania 37 на луната с пари от арабите и дори няма да спомене къде е, а Майкъл Кол ще вика, че никога в живота си не е виждал толкова дълъг скок след като Ricochet е изпълнил 630 splash, при който е летял половин час.

 

 

 • Upvote 4
 • Like 1
 • Haha 1
 • Wank 3
 • Facepalm 2

 

 

Link to post
LONE WOLF

Ха ха тва момченце Бест,как така ,не е в класацията ,като насра бая пъти гащите в различни случаи.Колкото до Екипа нищо,не са насрали просто се отказах да се занимавам с хора доближаващи се до управлението на Вини Мак къде го е хванала склерозата и,не мисли толко трезво вече та банва за туитър акаунти и налага други прости наказания.

 • Upvote 2
 • Haha 1
 • Confused 1
 • Facepalm 1
Link to post
ShiningWizard

Толкова много форумни игри имаше, пък една отделна категория за тях не направиха. R.I.P Wrestling Game Challenge

 • Upvote 4
 • Haha 1
 • Sad 2
Link to post
MJ23

Привет на всички. Благодаря за номинацията за потребител на годината, но съм доста силно изненадан от нея, предвид това, че кеч тази година почти не съм гледал, във форума 95% от постовете ми са като играя Мафия,а и семейния живот малко или много те променя. Например Sugarev заслужава доста повече от мен, но все пак благодаря. По същество:

 

1. Потребител на годината: hacky- Доста се двоумях между него и neshev, но нека има интрига.

 

2. Модератор на годината: neshev- Стриктно си върши работата, без да се набива на очи, поддържа форума в приветлив вид.

 

3. Събитие на годината: Форумните игри дефинират 2020г. в BWC - Поне за мен това си е събитието на годината. Определено годината на Мафия , ако не беше тя щях да пиша и изобщо да влизам тук супер рядко, още повече, че нещо и интереса ми към НБА напоследък е спаднал значително, а към WWE вече да не говорим.

 

4. Вражда на годината: BAITO6О срещу natopor4en  - За мен това е най - забавната вражда, с най - силните наливанки и изсипвания. Същото важи и за Марадона де, но тук и двамата покриват критериите, докато Ди Бест е доста по - сдържана личност. Враждата му с Йоан също беше силна, но втория явно зачерви бузки и беше скуошнат. :( 

 

5. Филм на годината: Варненските мутри обезчестяват YoTheRea - Грехота ще бъде, ако не гласувам за собственото си предложение. Радвам се, че е намерило място тук, макар че за съжаление.. май не е точно "филм", а по скоро 🔞 филм.

 

6. Кеч тем на годината: 30 Days of The Deadman (UNDERTAKER*) 

 

7. Тема на годината: Минута е много и Последният печели (dadoktor) - Заради тази тема започнах да следя предаването му. Все пак едно е родителите ти да кажат - Интересно е, погледни го. Друго е да видиш тема в БВЦ с 2 страници за под ден, нали? Тук се появи и one hit wonder-a Мартин дори, който благодари за подкрепата ни с БГ Мама, преди да напусне форума ни, защото явно е твърде известен за подобно място. :( 

 

8. Дискусионна тема на годината: NBA - National Basketball Association (c0ld) - Макар и ковид-а , празните зали, мачовете в балон и т.н. да поубиха желанието ми да гледам НБА, а и не само моето, то няма как да гласувам за друго.

 

9. Подкаст на годината: НВП (Radox) - Любимия ми подкаст, а и съм благодарен за поканата да участвам в юбилейното му издание!

 

10. Рубрик/ Дневник на годината: Мафия - Не бих  я оприличил към някоя от тези две категории, но щом е тук.. то гласа ми отива при нея.

 

11. Нов потребител на годината: Prince10- Не съм сигурен до колко е нов, но щом сте го сложили , ще гласувам за него. Половината от другите потребители дори не съм ги срещал из форума.

 

12. Гимик на годината: "Магистър" Farest  - Поне на мен той и Марадона са ми най - забавни, но може би това е годината, в която преоткрих Фарест като едно супер забавно копеле. :D 

 

13. Насиране на годината: YoTheReal напуска форума заради комплексни причини- Еемии.. Бая червени бузки виждаме тук. :( 

 

 

16. Куку на годината: Maradona - Не е точната категория за него, но.. Гимика, който поддържа го прави такъв. Другия вариант беше натопор4ен, но все пак трябва и за Марадона да се гласува.

 

17. Спамър на годината: Pillar - Лошото е, че чикиджийството не е гимик май при него.

 

18. Най-конфликтен потребител: baikiro - Ясно е, че тук в "конфликтен" влагам положителни чувства и възнаграждавам всичките заяждания и гаври, които си прави с Ливърпул.

 

19. Най-забавен потребител на годината: Radox - Тук бих гласувал и за Марадона и Фарест, но на Радокс постовете и тролежите са на най - високо ниво. (След моите де :D ) 

 

20. Цитат на годината: - Слаба година откъм лафове, но да уважим seekstah:

Quote

Браян, и аз минах през тва нещо но пропуснах глупостите на личната с тестването и си останах вкъщи на самолечение. Странното е че тая температура 37.7 я имам почти винаги и до сега(вече почти 2 месеца по късно). Иначе заразих едни 2ма глупаците дето искаха да пием водка заедно, явно руския стандарт не убива вируса... 

 

 

Живи и здрави на всички, които спомогнаха и през тази тежка година БВЦ да остане все същото забавно и приятно място. Дано това продължи още дълги години! :beer:

 • Upvote 7
Link to post
ShwN

1. Потребител на годината: baikiro 

 

2. Модератор на годината: Radox

 

3. Събитие на годината: Пенсионирането на Гробаря

 

4. Вражда на годината: The Best срещу baikiro

 

5. Филм на годината: Миналогодишните награди

 

6. Кеч тема на годината: Undertaker: The Last Ride - документален филм (UNDERTAKER*)

 

7. Тема на годината:  Сблъсък на цивилизациите (Мега тема)

 

8. Дискусионна тема на годината: Тема за вашите контроверсиални мнения (The Pain)

 

9. Подкаст на годината:   НВП (Radox)

 

10. Рубрика/Дневник на годината:  BWC Top 20 Wrestlers of the Month (UltraMadd)

 

11. Нов потребител на годината:  Prince10

 

12. Гимик на годината:  "Дон Диего" Maradona

 

13. Насиране на годината:  Suffer-H изперква и започва да псува Olimpic

 

 

14. Най-неприятен потребител на годината: The Olimpic Hero

 

15. Марк на годината: njpw_puroresu

 

16. Куку на годината: HBK_forever (заслужи си го, силен образ)

 

17. Спамър на годината: Pilar (продължавай все така <3)

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: baikiro

 

19. Най-забавен потребител на годината: BAITO6O

 

20. Цитат на годината:  MJ23: Спартак на баскетбол ме издъниха и проклех Плевен за корона вирус , ама не е тва начина (на следващия ден в Плевен бяха открити първите заболели от корона в България :D

 • Upvote 5
 • Haha 2
 • Wank 3
Link to post
Lemmon-714

1. Потребител на годината: The Best

 

2. Модератор на годината: neshev

 

3. Събитие на годината: Мартин от ”Последният печели” се регистрира във форума

 

4. Вражда на годината: bWc срещу bg-Mamma

 

5. Филм на годината: Миналогодишните годишни награди 

 

6. Кеч тема на годината: Undertaker: The Last Ride - документален филм (UNDERTAKER*)

 

7. Тема на годината: Минута е много и Последният печели (dadoktor)

 

8. Дискусионна тема на годината: Hell's Kitchen България - Сезон 3 (hacky)

 

9. Подкаст на годината: Без сценарий (neshev & The Olimpic Hero)

 

10. Рубрика/Дневник на годината: Кой е убиецът? (The Best & Stun_Damage)

 

11. Нов потребител на годината: Кърт_Енгъл

 

12. Гимик на годината: "Магистър" Farest

 

13. Насиране на годината: Suffer-H изперква и започва да псува Olimpic

 

 14. Най-неприятен потребител на годината: Всички такива са с блокирани коментари и не ми излиза нищо. 

 

15. Марк на годината: Pillar

 

16. Куку на годината: Pillar

 

17. Спамър на годината: Pillar

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: Пас

 

19. Най-забавен потребител на годината: HEIDENREICH

 

20. Цитат на годината: Всеки коментар на HEIDENREICH от Hell's Kitchen темата

 • Upvote 6
 • Like 2
 • Thanks 2
 • Facepalm 1
Link to post
neshev

Време е и аз да се разпиша. Първо, да благодаря на хората, които попълниха анкетата с предложения. Някои от тях попаднаха в крайните награди, тъй че не е било безпредметно. Благодаря на ИКИПА, които също се включиха и казаха тежката си дума. И благодаря на The Best, който се нави да ги проведе и написа анонсите за почти всички категории. :beer: Тъй че тази година, наградите са възможно най-обширни и заслужени. :ph34r:

 

1. Потребител на годината: THE ENEMY - Тази година решихме да разнообразим нещата и избрахме хората, които имат най-много репутация през годината. Системата не е перфектна, но мисля, че излъчи един пъстър ростер от потенциални кандидати. :lol: Тук култовото е, че Хачика беше под #11 и отпадна на сантиметри от финалната селекция. :( 

 

За мен, THE ENEMY, както миналата, е ЧОВЕКЪТ за тази година. Един от малкото, които пише за кеч, пуска теми за седмичните шоута и се включва и в другите раздели. 

 

2. Модератор на годината: Пас - Тази година нямахме много работа, а и самите потребители мисля, че вече се кротнаха и спряха да се филмират за бунтове и преврати. :beer:

 

3. Събитие на годината: Коронавирусът удря форума - Това е събитието, което афектира форума до най-голяма степен. Другите неща са по-скоро свързани с потребители от форума, а не със самият форум. 

 

4. Вражда на годината: BAITO6О срещу natopor4en - Смях се доста на моменти, макар че съм трил по-грубите неща. 

 

5. Филм на годината: Варненските мутри обезчестяват YoTheReal - Самата формулировка е просто култова. :D Но си е стабилен филм, защото YTR беше един от най-зарибените хора по BWC и кажи-речи спря да пише от нищото. Надявам се, че е само фаза и ще се превърне в закУрявал Ценин Путрибитил. 

 

6. Кеч тема на годината: 5 Добри и 5 лоши кеч игри от последното десетилетие (ShiningWizard) - Ще подкрепя младото тази година.

 

7. Тема на годината: Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER) - Изродска тема, НИКИТУ е голям. :beer: Липсваха такива, чисто любовни разкази от млади инсели. :)

 

8. Дискусионна тема на годината: БОКС: Ситуацията в тежка категория (gboy) - Тук малко автореклама, но темата наистина е стабилна и се пишат добри неща, без да има напрежение. 

 

9. Подкаст на годината: Хачика си лафи сам (Hachiko) - Доста слаба година от към подкасти, дано догодина се върне тази мания. 

 

10. Рубрика/Дневник на годината: BWC Top 20 Wrestlers of the Month (UltraMadd) - Глас за Ултрата и неговата рубрика. Пичът е железен, не пише от дълги години във форума, сигурно не гледа и кеч, но продължава да пуска класацията. Обещавам, че ще гласувам по-често догодина!

 

11. Нов потребител на годината: Prince10 - Кога се регистрира, кога стана баща... Да, има някои, които са регнати през 2019, но не попаднаха в класацията миналата година. Тази година доста нови лица, дано се задържат. 

 

12. Гимик на годината: "Ебача" HBK_4ever - Култов гимик и HBK спазва кейфея. :beer:

 

13. Насиране на годината: LONE_WOLF спира да пише, след като е скастрен от ЕКИПА - Щях да гласувам за Съфъра, който прещрака тотално, НО... LONE_WOLF писа в темата и зачерви. :lol: Заслужи си моят вот, евала. 

 

 14. Най-неприятен потребител на годината: ПАС - Бейбелицеско, но тази година нямаше никой, който да ме дразни постоянно. 

 

15. Марк на годината: buhala - Обсебията му по АеДъб ми се струва нелепа. Въобще целите напъни да се изкара като факан смарк. :D

 

16. Куку на годината: Metzgermeister - Пичът избухва на моменти с абсолютно дегенератски истории. Евала.

 

17. Спамър на годината: Chicky_Ricky - Бивш потребител, който съм банвал неколкократно. Този акаунт се задържа, но продължава да пише неща, колкото да има. 

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: BAITO6O - Често влиза с обидите директно. Тегаво.

 

19. Най-забавен потребител на годината: Farest - Избухна с доста добри неща. 

 

20. Цитат на годината: ПАС - Щом не мога да се сетя за нищо, явно положението не е било запомнящо се. :(

 

 

 • Upvote 7
 • Thanks 1
 • Facepalm 1
Link to post
Jack Bauer

1. Потребител на годината: -  Ще кажа hacky, защото е един от малкото които коментират в разнородни теми, личи си че има богата обща култура и мненията му почти винаги са обосновани, като в същото време успява и успешно да троли когато иска.

 

2. Модератор на годината: -  Тотално не обръщам внимание на това кой какъв модератор е, но ще кажа Нешев

 

3. Събитие на годината: - Ще кажа Коронавируса удря форума, заото реално това беше нещото което вдигна драстично активността във форума тази година, включително и за мен самия, от години не бях писал толкова много във форума акто в периода Март-Май когато си стоях предимно вкъщи.

БТВ - с риск Лимончето и мен да ме блокира, разбирам че е интересна регистрацията на Мартин във форума, ама пича писа 5-6 коментара и си би шута, не разбирам защо е събитие на година.

 

4. Вражда на годината: - Ще кажа The Best vs Yo - дори предизвика моменто завръщане на втория към форума.

 

5. Филм на годината: -Варненските мутри обезчестяват Йоан

 

6. Кеч тема на годината: WWE Kласика от миналото: Chris Jericho vs. Chris Benoit (Brock_Lesnar) - много добра тема покриваща може би любимата ми вражда откъм чист кеч, която ме зариби и да изгледам повечето им мачове отново

 

7.Тема на годината: - Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER) - не мога да опиша колко много съм се смял на тая тема, както и на повечето коментари в нея.

 

8. Дискусионна тема на годината: - Коронавирус (Дискусия)  няма как това да не е темата на годината

 

9. Подкаст на годината: - НВП. Други не слушам

 

10. Рубрика/Дневник на годината: - Мафия

 

11. Нов потребител на годината: - Не ги следя тия чавета, но ще щажа Price защото ме забавлява в мафията

 

12. Гимик на годината: Prince10 

 

13. Насиране на годината: -YoTheReal напуска форума заради комплексни причини

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: BAITO6O - на майтап или не, Тошето често се намира във вербална конфронтация с някой потребител, най-видните сме аз, топордяка и Лимончето. Със сигурност има още много, просто не чета всичко навсякъде. И от моя страна няма лоши чувства, но фактите са си факти :D 

 

19. Най-забавен потребител на годината: Heidenreich  - Чичо Райх доставя винаги

 

 

 

Edited by Jack Bauer
 • Upvote 5
 • Like 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to post
Huskarl

1. Потребител на годината: THE ENEMY

 

2. Модератор на годината: neshev


3. Събитие на годината: YoTheReal спира да пише във форума - Сега ще обясня защо. Това е негативен вот. Изключително популярната ми тема за Warcraft се четеше средно от двама човека и сега с изчезването на Йо останах с един читател. Ми не е яко. :( 

 

4. Вражда на годината: The Best срещу YoTheReal - Уж се старая да не ги следя тия неща, обаче нямаше как да не забележа въпросната вражда, основно заради The Best, който нещо се е вманиачил по личността на врага си и не спира да го споменава.

 

5. Филм на годината: Любовните драми на THE GRIM REAPER - Абсолютен култ!

 

6. Кеч тема на годината: Undertaker: The Last Ride - документален филм (UNDERTAKER*)

 

7. Тема на годината: Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER) - Абсолютен култ! (х2)

 

8. Дискусионна тема на годината: Тема за вашите контроверсиални мнения (The Pain) - В тази тема имаше мнения, които даже успяха леко да ме подразнят. Пичове, гледайте си работата, Властелинът е велика трилогия! Отделно от това, ако сред номинираните беше „Кой филм гледахте последно?“, вероятно щях за тази тема да гласувам, основно заради супер интересните мини-ревюта на Metzgermeister.

 

9. Подкаст на годината: НВП (Radox)

 

10. Рубрика/Дневник на годината: Сериозен ли си или ще се излагаш? (The Best)

 

12. Гимик на годината: „ММА/Кеч експертът“ The_Eagle - Не се интересувам от ММА, но много се забавлявам с мненията (и с правописа) на въпросната личност в кеч разделите.

 

18. Най-конфликтен потребител на годината: Хм, я да видим сега. The Best срещу kabakov и Dudley; The Best срещу Maradona; The Best срешу baikiro; The Best срещу YoTheReal... не знам, като че ли клоня към The Best. :D 

 

19. Най-забавен потребител на годината: HEIDENREICH

 • Upvote 4
 • Wank 1
Link to post
hacky

1. Потребител на годината:
The Best - След целия хийт срещу него той успя да се завърне без да го ебе от шитпостинг критиците!

 

2. Модератор на годината:

neshev - Нямам информация, кой каква работа върши, но Нешев ми е приятел и ще гласувам за него!

 

3. Събитие на годината:

Премахването на минусите
 

4. Вражда на годината:
baikiro срещу hacky - Най-добрата вражда, тъй като се стигна и до бой!
 

5. Филм на годината:

Миналогодишните годишни награди - Не, че беше филм, но бъдете благодарни, че ви даваме материал.
 

6. Кеч тема на годината

5 Добри и 5 лоши кеч игри от последното десетилетие (ShiningWizard)

 

7. Тема на годината:

Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER)

 

8. Дискусионна тема на годината:

Коронавирус (Дискусия) (hacky)

 

9. Подкаст на годината:
Хачика си лафи сам (Hachiko)


10. Рубрика/Дневник на годината:

BWC Top 20 Wrestlers of the Month (UltraMadd)

 

11. Нов потребител на годината:

Price - тук много се колебаех между него и Prince10, но Прайс го чуствам по-близък. ❤️

 

12. Гимик на годината:

"Комуниста_98" BAITO6O 

 

13. Насиране на годината:

baikiro насира заради Мафията

 

 14. Най-неприятен потребител на годината:

❤️

 

15. Марк на годината:

baikiro - определено най-големия кеч мафия марк.

 

16. Куку на годината:

❤️

 

17. Спамър на годината:

Pillar

 

18. Най-конфликтен потребител на годината:

The Best

 

19. Най-забавен потребител на годината:

Farest

Edited by hacky
 • Upvote 5
 • Thanks 1
Link to post
LONE WOLF

1. Потребител на годината:
THE ENEMYсъздаде арената за битки и си вършеше добре работата 

 

2. Модератор на годината:

@The Olimpic Hero

 

3. Събитие на годината:

Гробаря се пенсионира… този път завинаги?


6. Кеч тема на годината:

5 Добри и 5 лоши кеч игри от последното десетилетие (ShiningWizard)

 

8. Дискусионна тема на годината:

Коронавирус (Дискусия) (hacky)

 

9. Подкаст на годината:
Без сценарий (neshev & The Olimpic Hero)

 

11. Нов потребител на годината:

Prince10

 

12. Гимик на годината:

Бореца за истината" natopor4en

 

13.Насиране на годината:

 YoTheReal напуска форума заради комплексни причини

 

 14. Най-неприятен потребител на годината:

The Best

 

15. Марк на годината:

njpw_puroresu най запаления по японския кеч

 

16. Куку на годината:

HBK_forever

 

18. Най-конфликтен потребител на годината:

The Best

 

19. Най-забавен потребител на годината:

@HEIDENREICH

 

Edited by LONE WOLF
 • Upvote 3
 • Haha 1
Link to post
HEIDENREICH

1. Потребител на годината:
The Best - има и други заслужили като neshev , Socki , Radox и The ENEMY ,но Асен като че ли е най ентусиазиран и активен и има участие във всички раздели на форума несвързани с кеч. Кудос за рубриките и игрите

 

2. Модератор на годината:

neshev - никой от ИКИПА не става за чеп за зеле, особено чичо Митко напоследък :( , залагам на нешката понеже благодарение на него никой не може да стане СП

 

3. Събитие на годината:

Форумните игри дефинират 2020г. в BWC - корона вируса еба мамата на целия свят, в това число и на любимия ни кеч ( въпреки че още от 2009 всяка година мрънкаме че продуктът е толкова тъп че не се гледа, не сме знаели какъв пачи хуй ни чака). Игрите във форума особено в настоящия момент когато не може да се гледа кеч са основния източник на забавление на ценните путрибитили 

 

4. Вражда на годината:
The Best срещу YoTheReal -за мен тази вражда засенчва останалите, просто двамата малоумници се развихриха . Започна се със самохвално теми ' Как победих 1 община ' " Как съсипах държавата " мина се през лични нападки и мерене на пишките кой е топ журналистът на BWC  , и година по-късно до ден днешен престрелките не спират . Ще рече човек че раздаваме награди Пулицър тук. 

 

5. Филм на годината:

 Варненските мутри обезчестяват YoTheReal -след изчезването на Йо от форума , възникнаха съмнения че злата корпорация Исторически парк се е разправила с него и след като се е сбогувалл с аналната си девственост сега спи при рибите в някой язовир

 

6. Кеч тема на годината По обективни причини доста слаба година в това отношение , нито една от номинираните теми не е от класата на тези предишните години. Все пак глас за 

Петте в битката за номер 3 - nwohulkster Не гледам нито една от тези федерации , но ми беше интересна темата за тяхното развитие след появата на резашката федерация и прогнозите за будещето им. Поздравления и за Brock_Lesnar за това че поддържа рубриката ' Най-доброто от WWE ' вече имаме класации за всяка година от 1990 насам. Имам сантимент към тази рубрика , която започнах аз преди доста години.

 

 

7. Тема на годината:

Как продадох душата си! (THE GRIM REAPER)

И тук не съм много впечатлен, слаба селекция от теми (Мезе за уиски WTF ??? ) , залагам за темата на Рийпъра понеже беше нечовешки брутална и се смях много. В нормална страна би трябвало след тия изпълнения да е с ограничителна заповед , а в нашата мила татковина да е пребит от възмутени родители на девойчето.

Темата на Метзгера също бе добра, особено срещите му с педофила и влюбването в Ники Кънчев. 

 

8. Дискусионна тема на годината: Тук ще гласувам за тема ,която няма шанс за крайна победа , но съм се забавлявал най-много на нея- Hell's Kitchen България-сезон 3. Зоофилът Ангелов и сбирщината му подчовеци отново ни доставиха много забава. Даже заради тях се завърна моето оркче Монтесо, 

 

 

9. Подкаст на годината: И тук оскъдица. Гласувам за NVP на Radox/Mistery които имаха юбилеен брой
 


10. Рубрика/Дневник на годината:

"HIGH" School (The Pain) -завършването на сезон 1 бе отвъд епиката, сезон 2 пак започна много силно с новите лица, но  свърши по средата . Отделно героят ми получи як пуш в последните епизоди.Как ти ги ражда напушената главица. :)

 

11. Нов потребител на годината:

Някои от потребителите като Stun Damage съм сигурен че ги е имало и преди това и даже са писали макар и малко. Все пак след като го има в листа гласувам за него, тъй като неговото К.П,Д. е най-високо - направи Асен анална мръсница , а Лимончето -отрудена простовата лелка от Грудово

 

 

12. Гимик на годината:Гимикът на бай Тошо  е лош гимик, който му ебава мамата във форума , хиените от ИКИПЪ обаче не искат  да му го сменят ( сорка чуек, ядеш хурката- само 1 глас за имаше)

От останалите въпреки че njpw-puroresu и The Eagle да са ме разсмивали, най-солиден бе магистър Farest

 

 

13. Насиране на годината:

Институцията U_Think_U_Know_Me напуска форума след скандален Мафия сезон- това е едно от най-епичните насирания в историята. Сезонът му също бе култов и съжалавям че не присъства в Мафия наградите

 

 

 14. Най-неприятен потребител на годината:

Himler

 

15. Марк на годината:

buhala на тема AEW

 

 

 

16. Куку на годината:

Tук за разлика от всички други категории имаме изключително богат избор- то не са seekstah, Grim Reaper, на моменти HBK_forever и даже Метзгера , дори оригиналния куку wascop , но мисля че THE GRIM REAPER макар и с малко бие конкуренцията 

 

 

17. Спамър на годината:

Pillar - въпреки че често го банват и му трият прекрасните теми той се завръща като птицата Феникс под нови имена , отново и отново

 

18. Най-конфликтен потребител на годината:

The Best - Асен е силен тук-брани си убежденията от изкореняване на неправди до как се пише Кевин Файги  с люта страст и независимо от опонента насреща. Отделно участва в най-много вражди през годината

 

19. Най-забавен потребител на годината:

Farest - тук спечели в силната конкуренция на Radox, Tопордяка, Metzgermeister , The Olimpic Hero 

 

20. Цитат на годината: 

И тук изключително мизерен избор, само 2 странички на фона на 5-6 в други години. Все пак гласувам зa лекия сблъсък между колегите The Enemy и Radox 

 

Quote

 

Тъжно е как си мислиш, че някой го ебе за теб, за вражди от преди 10 години, или за мнението ти по какъвто и да било въпрос свързан с форума.

 

Пожелавам ти тази година да видиш щъркел.

 

 

Quote

Е за теб ли да го ебе някой, мякащо чаве? :unsure: От толкова години съм в тоя форум, видял съм всичко в него, но едно от нещата които така и не разбрах е как и защо ти беше направен мод? Сигурно някой щъркел те е донесъл.

 

 • Upvote 4
 • Thanks 1
 • Wank 1

 

Link to post
Radox

Аз само не разбрах, тия награди са направени от The Best с цел The Best да спечели в половината категории, така ли? По-нарцистично издание едва ли е имало в историята на форума. Бие даже и наградите на Olimpic от 2010, които той сам си беше организирал под наслов "админите са и модератори, а модераторите са и обикновени потребители, за да мога да спечеля и трите категории". (Спойлер - не успя в нито една от трите, но това е отделен въпрос). Тъжно, тъжно....

 • Upvote 1
 • Thanks 1
 • Haha 10
 • Sad 1

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
Hachiko

The Best е отдаден на форума и си заслужава там номинациите. Това, че е откаченяк е друга тема.

 • Upvote 1
 • Thanks 1
 • Wank 3
Link to post
 • The Best locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...