baikiro Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Добре дошли на първите годишни мафия награди! По изключение тези награди ще включват и първите две сезона на играта, които се проведоха през 2019 година. За да можете да гласувате трябва да сте участвали в поне един сезон на играта като участник. От началото на играта във форума се проведоха 11 редовни и 3 междинни сезони. Един сезон не се състоя изобщо (8), а един беше прекратен преждевременно (7.5). В играта досега участваха 47 различни потребители, които изписаха около 16 хиляди поста. В края на този пост ще тагна въпросните 47 човека, които могат да гласуват. За разлика от форумните награди тук всеки МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА СЕБЕ СИ, СВОЯ ОТБОР ИЛИ СВОЯ СЕЗОН, ако прецени за правилно. Малко контроверсиално за тролски форум като нашия, но негативни награди няма да има, за да няма насирания, отказвания от играта и други изпълнения. Номинации ще има само в някои категории, като тези номинации ще са безспорни. В останалите категории изборът ще е свободен. Така се избягва каквато и да е пристрастност от моя страна. Засега няма краен срок на гласуване за да могат да гласуват възможно най-много хора. На по-късен етап ще съобщя кога точно затваряме урните. Ето ги и категориите: 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - свободен избор 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - свободен избор 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - свободен избор 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - свободен избор 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - свободен избор 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - baikiro за сезони 1,2 и 4.5 - neshev за сезон 2.5 - U_Think_U_Know_Me за сезон 3 - The Olimpic Hero за сезон 4 - Socki за сезони 5,6 и 10 - ЧОТУДЕ за сезон 6.5 - Bobotsi за сезон 7 - Radox за сезони 9, 11 и 12 - hacky за сезон 12 * редно е да се отбележи, че neshev завърши сезон 3, а baikiro помагаше по време на сезон 6, но и двамата не са официални водещи на сезоните. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - свободен избор 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - свободен избор 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - свободен избор 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - гражданите от сезон 1 - гражданите от сезон 3 - гражданите (хората) от сезон 4.5 - гражданите от сезон 6 - гражданите от сезон 7 - гражданите от сезон 9 - гражданите от сезон 11 - гражданите от сезон 12 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - мафиотите от сезон 2 - мафиотите от сезон 2.5 - мафиотите от сезон 4 - мафиотите от сезон 5 - мафиотите (WCW) от сезон 6.5 - мафиотите от сезон 10 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА - свободен избор 1. @The Best 2. @U_think_U_Know_Me 3. @Loop 4. @Bobotsi 5. @Himler 6. @ShiningWizard 7. @Cecoborg1 8. @Lemmon-714 9. @neshev 10. @hacky 11. @YoTheReal 12. @THE ENEMY 13. @The Olimpic Hero 14. @BrockLesnar 15. @BAITO6O 16. @seekstah 17. @Brutalnia 18. @MJ23 19. @StoneColdFaN 20. @prenti 21. @Farest 22. @NiaJax>2kantara 23. @Prince10 24. @soundcloudrapper 25. @baikiro 26. @Stun Damage 27. @Dudley 28. @damtiham 29. @Socki 30. @Chocho95 31. @Kill_Steen_Kill 32. @G 33. @Mariyan01 34. @HEIDENREICH 35. @Radox 36. @ЧОТУДЕ 37. @yaripim 38. @Splin 39. @Enough* 40. @Price 41. @Jack Bauer 42. @LightOne 43. @gboy 44. @kabakov 45. @OyeaH 46. @Triple H (HHH) 47. @viky_milanov Мафия - психологическа игра Мафия 2 - психологическа игра Мафия 2.5 - MARRY EFFIN XMAS! Мафия 3 Мафия 4 Мафия 4.5 - THE THING Мафия 5 Мафия 6 Мафия 6.5 Мафия VII MAFIA - СЕЗОН 9 Mafia X: All-Stars Мafia - Сезон 11 Мафия XII Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Radox Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Тук гласувам за neshev. Останалите го следват винаги, като е гражданин прави добри пълни анализи, а като е мафиот се прикрива идеално и играе по същия начин, така че никой никога не може да е сигурен какъв е. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА Еми тук смятам да отдам заслуженото на Dudley, защото и в трите сезона, в които водех, най-късно на Ден 3 беше надушил почти всички мафиоти. Също така и в Сезони 5 и 6 игра много силно. Винаги пише неуморни постове, не оставя мафиотите на мира с въпросите си и никога не се отказва. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА Чел съм и старите сезони преди аз да започна да участвам и смятам, че Loop с уникалното си прикриване в Сезон 2 мисля че беше, заслужава наградата. Сега вече може би тази негова игра няма как да мине, защото хората станаха много по-бдителни и опитни, но за тогава си беше класика, защото никой не знаеше какво става и всички лапаха въдичките му. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА Тука ще трябва да си дам наградата на себе си с легендарната си игра като Врачка в митичния Сезон 5 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Не мисля, че ще има особена конкуренция тук Farest. Къф лидер си ти бе? Къф лидер си ти БЕ? 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Socki за сезони 5,6 и 10 - реално той разви доста от ролите и въведе повечето от тях, които се ползват и до днес. Балансът на ролите му беше добър и сезоните му бяха интересни и напрегнати. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА Мислих доста тук и в крайна сметка ще гласувам за мегасезона - СЕЗОН 9, защото беше с много неочаквани обрати, имаше доста надигравания с ролите и блъфове и така. Бях го овърбукнал леко, но стана дълъг и непредсказуем. 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА Може би Сезон 2. Той беше първият сезон с "пълен брой" участници и постави рамките на това как трябва да се провеждат сезоните. Първият сезон беше по-скоро пробен и за опипване на почвата със само 8 участника. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Доста труден избор тук. Имаше много интересни отигравания, но ме мързи сега да ги препрочитам всичките. Айде ще дам 1 точка на Чичо Митко за малоумния му шерифски блъф, защото все пак не беше правено дотогава и и до днес се говори за него. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Гражданите от сезон 11 - Тук се колебаех с гражданския отбор от Сезон 6, когато със своя "Списък на гласувалите срещу MJ23" поведох отбора към победата и съсипахме заедно мафията, но там беше повече едностранна игра, така че няма да е той Гласувам за Сезон 11, защото там разкритията на ролите си водещите граждани много добре се надушиха и играха заедно до края, без да дадат шанс на мафията. В допълнение Dudley нацели кръстника още в Нощ 1! 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Мафиотите от сезон 5 - Мисля, че това е най-добрият мафиотски отбор, макар че и в Сезон 2 и 4 също играха на много високо ниво. Слагам все пак гласа си за мафиотите от Сезон 5, първо защото и четиримата бяхме "големи имена" и освен това и поради уникално добрата игра на hacky, който май абсолютно никой не заподозря до края на сезона дори и за секунда. Също така и нито един от четиримата не беше елиминиран, мисля че е рекорд това и не се е случвало друг път - 4 мафиота и и четиримата да оцелеят до края. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА ГОСПОДИН МАФИОТЕ от Марянката, естествено Link to comment
HEIDENREICH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА neshev. Колебаех се между него и Olimpic , но умението на нешката да кара стадото да го следва независимо какви конски фъшкии им пробутва , независимо дали е мафиот или гражданин , отделно винаги прави шоу , мисли 15 хода напред абе евала. Olimpic също заслужава , още го ебавам за ужасния рийд във втори сезон, но после задобря и няколко пъти е имал доста добри серии. Лишавам го от първото място заради самохвалството след участието му като Кръстник. Колкото и това да беше тролеж, успя легитимно да ме нервира. Dudley, Socki и Loop също са имали много силни моменти, но нешев е човека -мафия 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА Dudley - не знам дали е късмет , дали е интуиция , дали е рийд но няколко пъти сериозно го положи на мафиотите 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА Loop -сезон 2 -изигра блестяща рола тип Карло Гамбино, води всички за носа -учтив , внимателен извън подозрение и накрая им го наби . Най-добрата игра на Кръстник досега 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА Ба ли му мамата , нямам спомен на кой кога му е първи сезон , мене ме ебаха рано в сезон 5 значи не съм аз . Пас 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Тук и аз ще гласувам за Farest - с последния сезом изкърти с видеата си. Иначе и Radox и ЧОТУДЕ и Енеми и нешев са ме разсмивали многократно , аз също се развихрих с Роршах гимика , но Farest вдигна нов стандарт. prenti също много ме разсмиваше с култовите си реакции когато се разбере че гражданите ядат хурката. 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Socki бе перфектен , безпристрастен водещ, Radox бе забавен водещ кавал но наградата трябва да е за baikiro все пак той накара народа да пощръклее по тази уйня и то повече от година. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА И аз ще гласувам за сезон 9. Не че останах докрая , но ми беше забавен почти до последния ден. Горкия ЧОТУДЕ още ме беше жал дето не му видях зова за помощ, ама Акрапович яко ме еба във финалните часове. 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА Баси, почти за всичко гласувам като Radox бе . И аз гласувам за сезон 2 , първият мейнстрийм сезон 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Хаки дето излъга че е президент/принц ба ли го какъв а беше доктор и мафиотите не го отгърмяха 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Гражданите от сезон 11 - е тука вярно имаше и късмет , но буквално скуашнаха мафията. Не без помощта и на водещия де 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Мафиотите от сезон 2 , под деликатното и лукаво ръководство на Loop ебнаха всички до самия край 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА Естествено предсмъртните думи на нешев ,когато неговия приятел чичо Митко паранояса и го бутна в пропастта : МИТКООООО КАВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЛ Link to comment
Radox Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Забравих да кажа горе, че според мен истинският ALL STAR сезон беше пети. Само помислете кои участваха - Neshev, Radox, Olimpic, THE ENEMY, Loop, HEIDENREICH, baikiro, hacky, G, Prince10. Беше пълно мазало откъм ростър тогава Link to comment
neshev Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ако Киро някога ви натяга колко сте спрели и как може да гледате/да сте фенове на еди какво си, просто му линкнете тази тема. 3 hours ago, baikiro said: 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Olimpic - Този глас боли, но няма как. Не мога да отрека КПД-то. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - Dudley - И тук не може да се отрече КПД-то, макар че ако можех да избера един играчи, с когото бих играл гражданин всяка игра, това е baikiro, но за съжаление, РАНДУМ ГЕНЕРАТОРА не беше милостив към него. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - Olimpic - С оглед на това, че два пъти печели, а е сравнително удобен вот всеки път, явно е направил нещо добро. Въпреки че не съм играл никога с него като мафиот, а нощната игра не е за подценяване и там си проличава кой е напред с мат'ряла. Отново Рандум ГЕНЕРАТОРА ме лиши от тази възможност. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - Chocho95 в сезон 4 - Тази категория ми е леко излишна, защото всички сме ДЕБЮТАНТИ кажи-речи. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Farest - Да не си гражданин с него, че е тегавня. 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Socki за сезони 5,6 и 10 - Като цяло, неговите сезони май-минаха с най-малко драми. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Сезон 2 - Страшна дебилщина беше този сезон. Особено накрая, когато гражданите бяхме в тотална паника. Култово. 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Сезон 1 - НАЧАЛОТО! 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - Olimpic с шерифския блъф. Класика. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - гражданите от сезон 6 - Тук бяхме доста силни и като нищо, сезонът мина без някакви караници и борби за надмощие. 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - мафиотите от сезон 2 - Железни бяха. Без блъфове, без гимици, просто ни надиграха тотално. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА - Фарест за мечо пух, ама то не е изказване. Не знам... Дано догодина има пак. Link to comment
Jack Bauer Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Реално съм играл само 3-4 сезона, а не съм от хората които ще седнат да чета сезони в които не съм играл, просто не ми е интересно, така че ще дам моите оценки на база на тези сезони в които съм играл 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Дъдли. Доста се колебаех между него и Нешев, но Дъдли за мен е показал много добра игра, както като гражданин така и като мафиот, освен това в предпоследние сезон утилизира страхотно ролята на Ловеца още в ден едно убивайки мафиот, при това най-важния такъв. Много добър рийд и усет за играта. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - Дъдли. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - Ще кажа Нешев, защото играе със стил при който е много трудно да го заподозреш. Последние сезон почти до края никой не го подозираше като мафиот. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - Тук съм пас, не мога да преценя. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА -Лично на мен Price ми е много забавен, щото често се обяснява като пути, но ще кажа обективно Farest 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Radox - просто съм играл най-много в негови сезони, а другите водещи с които съм играл са правили за мен неприемливи гафове(като Бобоци който ме издаде че съм го питал въпрос за играта на лично или ЧОТУДЕ остави в играта участници явно нарушили правилата). 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - 12 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Трудно ми е да кажа кой е бил най-значим - може би 9, защото разбрахме че не трябва да има сезон с толкова много участници, така че е бил важен в дългосрочен план. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - Дъдли с убийството на Соки в ден 1 на сезон 11 - просто още в този момент на мафиотите ни беше ясно че играта е тотално изгубена, останалото бяха гърчове и печелене на време. Едва ли някога ще има по-перфектно отиграване на ловец - в нощ 1 убийство на Кръстника. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - гражданите от сезон 11 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - 6.5 Price & LightOne според мен бяха много добро мафиотско дуо и успяха заслужено да си спечелят играта в този сезон. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА - Пас Всъщност се сетих за един култов дълъг пост на Чичо Райх от сезон 9 (на 13та страница от сезона е на който му се чете целия), но най-култовата част за мен е : Има ли смисъл да оставам в играта? Ами естествено че няма, малоумни ли сте ? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
BAITO6O Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - E тука е ясно. Нешев е човека. Няма смисъл да се споменава защо. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - Офф а са де. Към БайКиро съм останал с добри впечатление, НО май вярно Дъдли е най-постоянен и винаги души. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - Loop. Това дето го направи (С2) беше много добро. Знаех за възможноста (5% май бях казал) да е мафиот, но не иксах да я приема хахаха. Евала напълни ми душата тогава, въпреки преебаната ми ситуация. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - Не съм на 100% сигурен, но в Сезон 2 Loop май беше дебютант с роля на мафиот. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - ААААХ тоя Мечо ПУХ. Еми Farest И сега да го гледам пак ще се смея като дебил хаха. А и другите глупости са му добри хаха. Фарка, за напред искам и Прасчо да влезе в играта, но не го коли (много). 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Може би на пук на повечето аз ще кажа Radox. Има стил на водене ( на мен лично ми харесва) и е точен. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Щях да кажа 11, защото гражданите бяха перфекти въпреки късмета, НО сезон 12 беше МАМА МИЯ. От баси кефа към баси тъпото до баси кефа. 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Всеки сезон е значим. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - От сезон 11 хода на Дълдли. УЖАСНО много помогна това на гражданите. Това ни спечели играта. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - Е то пак е ясно. Сезон 11. Гражданите бяхме перфектни. 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - Сезон 2. Тогава просто ни ебаха мамата. Всички знаехме, че БрокЛеснар е мафиот и въпреки това не го махахме хахахах, а търсихме другите дето бяха на топ ниво. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА - Къв лидер си ти бе, къв лидер си ти бе. Link to comment
Splin Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА hacky - Моите скромни наблюдения са, че почти всеки от ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА с повечко сезони зад гърба си му се отдава повече играта или като мафиот, или като гражданин и това е нормално. За мен най-добрият комплексен играч без значение от фракцията му е Хаки. Като мафиот остава под радара до последно, като гражданин винаги е ползен за отбора си. Развива постояно играта си и успава да я нагоди спрямо вижданията на останалите играчи за него. The numbers don't lie. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА Dudley - Гражданският рийд на Dudley има легендарен статут в играта още преди сезон 11. С отиграването си като ренегат в първата нощ само затвърди впечатленията, че има стртахотна интуиця в играта си като гражданин. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА The Olimpic Hero - Успява да ти донесе от девет кладенеца вода за да се измъкне, като изглжеда искрен в цялата работа. В сезон 5 направи, за мен, най-зрелищното мафиотско отиграване. В сезон 10 заради репутацията си, смятам, беше поставен в много трудна ситуация още с началто на играта, но все пак с отбора си успяха да стигнат до чиста победа без нито един изгонен мафиот. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА Radox - Нямам идея в детайли кой кога дебютира. Играчите включили се за пъври път в по-късните сезони определено по-лесно биха могли да оставят някакви трайни впечатления. Да кажем, че е Radox заради врачко-шерифския си блъф, което си беше силен момент. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Farest - Не може да му се отрече, че доставя. Последния сезон вдигна сериозно летвата с видеата. 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА Socki - Безупречен водещ. Еталон за водене на играта. Наложи немалка част от станалите традиционни за играта роли. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА Сезон 5 - За мен като страничен наблюдател беше интересен за следене през цялото време. Имаше от всичко - напрежение, изненади, силен ростер, безупречно водене. 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА Сезон 5 - Гласът ми отново ще отиде за него. Сезон 1 и 2 поставиха началото, но 5 промени играта в много аспекти. От този сезон насам сякаш начинът на мислене за играта занчително се разви. Наложиха се нови стандарти на активност и обем мнения, начин на водене на играта. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Шерифският блъф на Чичо Митко - Сам по себе си подобен ход е близко да акъла. Тук обаче таймингът и развитието на играта до момента бяха перфектни и почти никой не се усъмни. Изненадата беше огромна - за мен най-култовият момент през сезоните. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Гражданите от сезон 11 - Късмета имаше немалка роля, но мисля, че това беше най-отборната игра от гражданите до момента с почти оптимално използване на голяма част от ролите. 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Мафиотите от сезон 2 - Сякаш с лекота победиха. Заблудиха тотално гражданите и до голяма степен останаха извън съмнение до края на играта. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА Клетвите на LightOne от сезон 12 в деня, в който беше изгонен. Spoiler On 1/4/2021 at 9:41 PM, LightOne said: Недейте така бе, хора! Погубвате невинен човек! Съвест нямате ли?!?! НАРОДЕ!!! Моля ти се, @BAITO6O , бъди истински комунист и прояви милост към страдалческото ми работническо потекло! На колене ти се моля! И аз пея от душа Нас червеното знаме роди ни! Наизуст знам и химна на Коминтерна! Питай ме за която и да е реч на Тодор Живков от Конгресите на ЦК на БКП! За петолъчката поне! За младата комбайнерка на село! Цял кашон банани ще ти дам! Ще ти уреда първи да вземеш трабанта! И за Юнуса мога! Само дай ми милост и смени гласа си! Айде бе! Дъщеря ти капиталист да доведе дано! На стари години акции да купуваш! Да построят на гроба ти мавзолей и демократите после да ти го разрушат! @MJ23, грешен залог поставяш! Ако не си смениш гласа, всичките ти банкови карти да блокират! Нов профил за залози никога да не видиш! Милан цял живот в Серия Ц да се продъни! Интер от Сан Сиро да Ви изрита! На местната нива да играете! Смени гласа уе! По цели нощи само Чудото от Истанбул да сънуваш и да се събуждаш целият облян в пот от ужас! На дърти години всичко да си профукал на залози! Синът ти customer service в сайт за залози да работи! Цял ден да го псуват! Farest, ти.... ти... дейба, как да кълнеш някого, който вече е наказан от оня горе, дейба... ай пусто да опустее! Никакъв принц не си! Долу монархията! Ей, BAITO6O виж как проклинам монархисто-фашистите! Ай сменете гласа си! МОЛЯ ВИ! Link to comment
Dudley Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Нешката- отнася хейт понякога и е възложен със задачата на Лидер всеки сезон. Понякога доставя , понякога зачервява , но за мен е точно най комплексен. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - Избирам себе си , не защото се имам за нещо повече от останалите , а защото просто от 8-9 изиграни сезона имам само 1 мафиотски - УЗРЯЛ СЪМ ЗА БРАНЕ другия сезон 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - Олимпик - Безспорно и 2-та му мафиотски сезона бяха спечелени с много добра игра и замисъл. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - Трудно ми е , защото не знам кой кога е дебютирал , но Оуен направи добри 2 сезона , така че гласувам за ИБАЧА 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Фарест без конкуренция 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА На Радокс сезоните са доста интересни защото има много роли и при добро стечение , може да се получи мега мазаляк, но пък на Соки са супер изчистени и без забележки , така че ще трябва да е Соки 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Труден избор , бих казал , че сезон 5 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Пас 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - Имаше доста топ ходове - На олимпик шерифския обаче бие всичко тъй като го направи още в ден 1 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Не знам кой сезон беше , но сезона в който Бруталния , Фарест и още някои бяха мафиоти , тогава беше просто мега класна победа за гражданите 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Сезон 5 Link to comment
hacky Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Neshev 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - Dudley 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - Мафиотската игра винаги съм я чуствал прекалено лесна, но гласувам за Loop. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - нямам наблюдения за дебютите 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Farest 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Socki 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Сезон 9 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Сезон 2 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - Хаки блъфира президент, докато е доктор. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - гражданите от сезон 11 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - мафиотите от сезон 5 или 2, много се колебая, ще гласувам 5. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА Някой от на моя човек фарест, изберете си това с най-много други гласове! Link to comment
Socki Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА neshev - Тук варианти има доста, но нешката ме спечели с играта си в сезон 12. Тъй като не ми се пише в другата тема ще го кажа тук - поздрави за мафиотската игра. Като страничен наблюдател бях убеден, че е гражданин до последно. Като цяло играе много нестандартно и "комплексен" играч е най-доброто определение за него. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА Dudley - Ясно е тук няма какво изобщо да коментираме. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА The Olimpic Hero - Тук е доста трудно тъй като има много мафиоти с по 1 победа и като цяло малко хора са били мафиоти повече от веднъж. Olimpic обаче е бил 2 пъти мафиот и е печелил 2 пъти без нито един от мафиотите в отбора му да отпадне. Отделно е много контроверсиален играч и въпреки това като мафиот винаги се задържа до финала, което говори доста. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА Radox - Реално той се превърна в неизменна част от Мафия в последните месеци и всичко стартира с впечатляващо представяне като Врачка в сезон 5. Реално това беше първото сериозно включване на ролята и Radox я изигра по много интересен начин и допринесе за колорита в сезона. Отделно въпркеи, че нямаше представа какво е Мафия се включи адекватно от самото начало и още в ден 2 играеше така сякаш е играл във всички предишни сезони. Добре, че го навих да играе с 300 зора а? 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Farest - Тук основният друг вариант беше THE ENEMY, но слабата му активност напоследък му коства победата. 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА baikiro - От солидарност няма да гласувам за себе си, а Radox нашумя като водещ едва напоследък с доста агресивно поемане на сезони, но пък подхожда много сериозно към играта и това е похвално. Аз гласувам за baikiro тъй като той въведе играта в BWC и реално ме мотивира да се пробвам като водещ. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА Сезон 5. За мен основните кандидати са 5 и 9 (следвани от 2 и 12), но сезон 5 ми е най-близо до сърцето не само, защото бях водещ, а и защото имаше най-нагрухания каст и също така се случиха страшно много интересни отигравания. 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА Сезон 5. Всички сезони са значими по свой си начин, но за мен сезон 5 е нещо като повратна точка за Мафия в BWC. Цялостният манталитет на играчите сякаш се промени след този сезон и започнаха да се правят някакви много луди отигравания и блъфове и като цяло играта стана доста по-трудна сякаш от тук нататък. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Шерифският блъф на Olimpic - Има няколко култови отигравания, за които се сещам, но този блъф сякаш постави началото. Преди това нямаше някакви кой знае какви блъфове и рискови изпълнения в Мафия и всички играеха по-скоро на сигурно. В ретроспекция този блъф сега изглежда елементарен и никога не би минал отново, но в момента на изпълнението му си беше класика и преобърна представите ни за Мафия и за възможностите от към отигравания. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Сезон 11. Отпаднах доста калитарско, но не мога да отрека, че тук гражданите разбиха Мафията като цяло. Щом съм бил застрелян от Ловец значи съм бил подозрителен и не мога да се оправдавам. Сезон 6 е много близо също. 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Сезон 5 - Както знаем да си мафиот е много лесно в BWC и е трудно да преценя между сезон 2 и 5, но се спирам на 5. В сезон 2 мафията игра страхотно и надигра гражданите, но играта беше все още в ранен стадий и беше трудно да се прави ПРОЧИТ. В сезон 5 имахме перфектно изиграване на мафиот-скатавка (hacky), атрактивният и агресивен, блъфиращ Кръстник (Olimpic) и уравновесеният мафиот, който играе посредата на партньорите си (baikiro). 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА OLIMPIC, КАВААААААААААААЛ! от neshev - Класика още в началото на играта, но има още страшно много други. Link to comment
Mariyan01 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Нешката 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА - Дъдли 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА - Хаки 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА - Аз, най-добрият Адвокат ever 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА - Farest 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - Socki 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Сезон 5 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА - Сезон 5 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА - Шерифския блъф на чичо Митко в сезон 5 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - гражданите от сезон 6 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА - мафиотите от сезон 5 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА - чичо Митко: Тогава всичко ще е точно, но в противен случай усещам как започвам да пия вода, примесена със сперма Link to comment
THE ENEMY Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Олимпик 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА нешев 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА Ди Енеми Ако не можех да гласувам за себе си, щях да сложа хаки. В сезони в които ми се е падал мафиот, е имало случаи в които ме върти на малкия си пръст. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА На байкиро дебюта винаги ще го помня, в който го гръмнаха през първата нощ. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Чотуде 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА - baikiro за сезони 1,2 и 4.5 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА 2 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА 6.5 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Не помня вече кой сезон беше, но когато Соки беше шериф и съвсем спокойно мяташе граждани докато си събира инфо. Супер рискован ход, но в крайна сметка се оказа ключов за гражданите. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА гражданите от сезон 7 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА мафиотите от сезон 2 Link to comment
Price Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА neshev - няма нужда от особени обяснения. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА Dudley - също като при Нешев, без особена конкуренция. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА Olimpic - две flawless победи, няма какво повече да се иска от един господин мафиот. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА LightOne - игра перфектна мафиотска игра, направи забавен последния ден с идеята си за блъф на кръстник и реално извади играта за нашия отбор. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Farest!!! 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА Radox - колебаех се дали да не е Соки, но отдадеността на Радокс лично мен ме печели. Постоянни ъпдейти на гласовете, интересни разказчета в началото и края на фазите (сезон 9), разни клипчета подготвя, за мен той трябва да спечели. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА Сезон 5 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА Сезон 2 - реално от него започна манията по играта и запали повечето от редовните и до днес играчи. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Убийството на Соки от Dudley в 11 сезон. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Сезон 11 без особени обясненя. Повече от категорични победители би следвало да сме гражданите от 11. 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Сезон 2 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА Къв лидер си ти ве, къв лидер си ти ве, къв лидер си ти ве от Farest. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1. НАЙ-ДОБЪР МАФИЯ (КОМПЛЕКСЕН) ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Играя едва от сезон 6 и няма как да съм кондендер за приза, затова гласувам за Нешев, за да може, ако спечели, двата пъти, в които го надиграх да бъдат по-престижни. Иначе го признавам като играч (нещо, което той няма да направи). Когато си писах с LightOne след сезона разбрах някои неща от кухнята на Мафията и установих, че имаме общи неща с Нешев. В някои ситуации имаме сходен начин на мислене. Хайде ще спра до тук, because it's not about me, motherfucker. 2. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНИН НА ГОДИНАТА Гласувам за Дъдли - когато е мотивиран (абстрахирам се от сезон 12, в който ме издразни) е много важен играч за отбора си и с качествен рийд. Трябва да се отбележи, че Олимпик има доста силна социална игра (вероятно най-добрата от всички ни) и има дарбата да убеждава другите само с писане, но в останалите компоненти отстъпва. Дъдли реално си е изградил една рутина като гражданин и мисленето му като такъв идва натурално. Примерно аз в последния сезон бях забравил какво е да си гражданин (не съм играл такъв от половин година) и първите дни ми бяха тегави. На Дъдли мафиотската игра не мисля, че беше нещо особено, но като гражданин е в свои води. Да се надяваме, че ще се падне мафиот пак, за да видим как ще се представи. 3. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТ НА ГОДИНАТА Доста хора имаме само по 3-4 нощи общо като мафиоти, което е жалко. Не съм чел първите сезони, но съм чувал за играта на Loop. Човекът ми е доста симпатичен и съжалявам, че филмиранията на някои потребители го изгониха от Мафия. В момента няма нито един играч, който би казал "евала, страхотна игра" каквото той би направил, така че това е само наша загуба. Надявам се да се върне за някой сезон все пак. Иначе смятам себе си за доста добър в тази роля, но не съм се доказал особено. Все пак гласувам за hacky, чийто начин на писане е труден за разчитане и той успешно го прилага и като мафиот. 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА Гласувам за Радокс, който макар и да не е открил нито един мафиот се е представил завидно добре като Врачка в дебютния си сезон. Никой, който не е играл тази роля не знае какво е да си насран и в двете фази и да играеш абсолютно сам. Иначе, ако избора беше Врачка на годината, щях да гласувам за себе си, нищо лично Радоксе. 5. НАЙ-ЗАБАВЕН ИГРАЧ НА ГОДИНАТА Определено клипчетата на Фарест в последния сезон откраднаха шоуто, но няма да гласувам за него, защото в обикновените си постове не ми е особено забавен (мой Принце, все пак ще те гласувам за изказване на годината, не се обиждай). Тук избора ми е между мен, THE ENEMY и Radox. Доста съм се смял на тези двамата глупостите, но за жалост имат прекалено малко игрови дни. Разбира се, няма да гласувам за себе си, така че тук избирам THE ENEMY, за да го насърча да участва по-често като играч. 6. НАЙ-ДОБЪР ВОДЕЩ НА ГОДИНАТА Гласувам за Соки. Като изключим, че не е постоянно във форума като Радокс, за да отчита гласовете, е безупречен. 7. НАЙ-ДОБЪР СЕЗОН НА ГОДИНАТА Гласувам за сезон 12. Най-много емоции и смях имаше в него, а и играта беше равностойна, докато сезон 5, колкото и да е бил добър, май си е бил удължен скуаш (извинявам се, не съм го чел целия). 8. НАЙ-ЗНАЧИМ СЕЗОН НА ГОДИНАТА Тук ще гласувам за сезон 5, след него почна зарибяването. 9. НАЙ-ДОБЪР ХОД/БЛЪФ/ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОДИНАТА Струва да се спомене убийството на Хаки от ЧОТУДЕ, с което бе унищожен всякакъв votting patern (и двете влакчета бяха граждански и против мафиотите нищо не можеше да се каже) и представянето на втория като ВИП, след като Хаки бе играл като негов бодигард в предния ден и бе написал "не пипайте ЧОТУДЕ", с което реши играта за мафиотите. Разбира се, аз съм спортсмен и няма да гласувам за себе си, така че тук вотът ми е за убиването на Кръстника в Ден 1 от Дъдли. 10. НАЙ-ДОБЪР ГРАЖДАНСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Гласувам за гражданите от сезон 6. С изключение на нулевия ден във втората фаза, в която и двете влакчета бяха мафиотски, играта на нашия отбор не остави никакви шансове на мафиотите и то без индивидуални убийства, като например Ловец или Ренегат. 11. НАЙ-ДОБЪР МАФИОТСКИ ОТБОР НА ГОДИНАТА Гласувам за мафиотите от сезон 10 - да, в отбора съм, но това е моя избор, не заради индивидуалната ми игра, а защото с Олимпик и Prince10 доста се разбирахме и спечелихме със задружна игра в последната дневна фаза. Да не забравяме и, че Шерифът падна още в първата нощ. Общо взето почти всички решения взимахме абсолютно единодушно, а това е отборен приз. 12. НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОДИНАТА "Къв лидер си ти бе, къв лидер си ти бе" от Фарест докато шамари Мечо Пух. Link to comment
neshev Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 ^ Споко, 2021 ще е твоята година. Наистина го мисля. Link to comment
baikiro Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 6 minutes ago, neshev said: ^ Споко, 2021 ще е твоята година. Наистина го мисля. Next year is his year! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 15 minutes ago, neshev said: ^ Споко, 2021 ще е твоята година. Наистина го мисля. Мба, ако мине т'ва с Covid едва ли ще имам толкова време вкъщи и на работа, че да играя толкова вманиачено, така че пуснайте сезони колкото може по-скоро! Иначе honorable mentions, които пропуснах горе: Olimpic за мафиот, neshev за забавен играч и "НЕ СЕ ОПОЗОРЯВАЙ" за впечатляващо изказване, което дори не знам откъде тръгна. Май Радокс към Мариян? 8 minutes ago, baikiro said: Next year is his year! Пидал такав. Link to comment
neshev Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Животът и дискотеките ще са пречка за Мафията, но вярвам, че ще успеем да ги преодолеем. Link to comment
hacky Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Защо пренебрегвате Хаки, който беше мафиот в два ПЪЛНИ сезона на мафия и победи без проблем, щеше да победи и в трети, но гражданите се отказаха? Гласувайте за мафиота Хаки! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 5 minutes ago, hacky said: Защо пренебрегвате Хаки, който беше мафиот в два ПЪЛНИ сезона на мафия и победи без проблем, щеше да победи и в трети, но гражданите се отказаха? Гласувайте за мафиота Хаки! Сменям на hacky. Link to comment
Radox Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 4 hours ago, ЧОТУДЕ said: 4. НАЙ-ДОБЪР ДЕБЮТАНТ (ИГРАЛ НАЙ-ДОБРЕ В НЕГОВ ПЪРВИ СЕЗОН) НА ГОДИНАТА Гласувам за Радокс, който макар и да не е открил нито един мафиот се е представил завидно добре като Врачка в дебютния си сезон. Грешиш, открих ментето Olimpic в Ден 4 Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Между другото наистина сменям на hacky. Бях забравил за него, добре, че се обади. Редактирах си и първия пост. Link to comment
Farest Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Гласа ми тука е като на току що изнасилен гей, но важен е поздрава към моите форумни братя. VID_20210109_000034.mp4 Link to comment
baikiro Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 Принце, Вие кога ще благоволите да гласувате? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.