Jump to content

AEW Dynamite - 6 януари 2021


neshev

Recommended Posts

Ех, ако имаше как Ролинс и Рейнс да помогнат на Мокса, това щеше да избие рибата.

Link to comment
58 minutes ago, Hachiko said:

Ех, ако имаше как Ролинс и Рейнс да помогнат на Мокса, това щеше да избие рибата.

 

По една жилетка и са готови. 🤭

 

image.png

Link to comment

Omega и Fenix направиха нелош spotfest. За подобни мачове не ме ебе и грам, но имаше логика да почнат 2021 със силно, а самият мач играеше по силите и на двамата, защото и двамата са изродски акробати. Финалът беше предвидим, но се получи добре. Лично аз никога не съм бил фен на Bullet Club, изглеждат ми като жалко копие на nWo, а всичко с Young Bucks ми е антипатично. Особено, след като тези момчета turn-ват през шоу. Надявам се, че тук Gallows, Anderson и Omega ще ги изхвърлят от stable-а като мокри псета. :D Иначе Moxley се завърна най-накрая, промото ми се стори леко жалкарско. Образът уж е на някакъв asskicker, а ми говори за респекти и тем подобни. Не се вписваше. 

 

Никога не съм бил фен на Снууп, но предполагам си има доста фенове и мисля, че предложиха нещо прилично. Този frog splash беше ужасен, но се очакваше. Ясно е, че Cody трябва да се намеси във всичко, но тук поне имаха оправданието, че двамата със Снууп ще правят общо шоу и го рекламираха. Леко WWE lite изглеждаше това. Известни личности бият кечисти. Еми, леко си серат въобще на шоуто. Всеки катил може да се качи на ринга и да скача от третото въже. Не върви. 

 

Sting ми е леко смешен в тази роля. Идва, пускат сняг и всички насират от него. :D Ще видим как ще се развие, но според мен леко се насраха със Sting и далеч не е атракцията, която се очакваше да бъде. Brian Cage изглежда внушително, сега е моментът да го засилят с титлата, а Darby да стане ученик на Sting. Кантарът в кеча вече се изтърка. Не виждам причина да изтъкват, че Darby е 50 кила с мокри дрехи. :D  

 

Wardlow и Hagar направиха приличен мач, Wardlow е перспективен и дано успеят да го развият. Харесва ми MJF, как го играе добряк и помага на всички от кликата си. Вероятно Jericho ще бъде отлъчен от глутницата и това ще доведе до по-сериозна вражда между двамата.

 

Не беше лошо шоуто, но нищо чак толкова да се набие на очи. Казвам го с уговорката, че нали не се подмокрям на Bullet Club и не ме ебе особено за женките им, нито пък за отборната им дивизия. Това е AEW за мен. Нищо must see, но нищо да те кара да се мразиш, след като си го гледал. 

Link to comment

Сега изгледах шоуто и като цяло ми хареса....но нещо липсва в AEW.....Липсва някое огромно разпознаваемо име, като БРОК ЛЕСНАР.

Казвам ви, Брок трябва да дойде!

Например изненадваща поява на Hard to kill като free agent, след което IMPACT и AEW да се надпреварват кой да го привлече.

7, 8, дори 10 милиона долара напълно си заслужават за такава инвестиция.

 

Време е някой да покаже на WWE че не са върха на сладоледа!

Време е някой да покаже на Винсънт Кенеди че като 15 години сереSH върху феновете си, накрая ти се връща двойно!

 

Сега се обръщам директно към Леснар:

Spoiler

БРОК ЕДУАРД ЛЕСНАР, НЯМА КАКВО ДА ПРАВИШ В ШУРОБАДЖАНАШКИЯ WWE ПОВЕЧЕ, ВСИЧКО СИ ПОСТИГНАЛ ТАМ. СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЪЗДАВАШ ИСТОРИЯ. СЕГА!!! ЗАЩОТО КОГАТО СТАНЕШ НА 66 ГОДИНИ И  ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ ИМЕННО ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА В ПРОФЕСИОНАЛНАТА БОРБА EVER - ЩЕ Е КЪСНО. ЩЕ СТОИШ ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО КАТО ЛЕГЕНДАРНА ПАЧАВРА НА РАМПАТА НА RAW, ДОКАТО ЗЯПАШ КАК СИНЪТ НА РОМАН РЕЙНС ПРЕБИВА ВНУКА НА РИКИШИ, СЛЕД КОЕТО ЩЕ СЕ ПРИБИРАШ СМАЧКАН С 2 ЛИТРА БЪРБАН В ДУПКАТА СИ В КАНАДА, МЯСТОТО ИЗВЕСТНО НА КЕЧ ФЕНОВЕТЕ КАТО MEXICO NORTH. ALL ELITE WRESTLING ТЕ ОЧАКВА, БРОК!

 

( Г-Н Мирослав Бърняшев, знам че четете Форума, преведете му го на английски, и му го изпратете! Ако Г-н Леснар се почувства обиден и иска да ми каже нещо, да заповяда на паркинга на Кауфланд-Младост 3, да си поговорим. )

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...