Jump to content

От архива на DaZN

HEIDENREICH

Recommended Posts

Taкааа... след като инвестирах крупната сума от 3 лв за да видя как Кобрата бе ебан в дупянцито, засега реших да запазя абонамента си . Освен галавечерите, на сайта има анализи ток шоута тио Ак и Барак както и Playback където се анализира някой стар мач.

Към това има и архив от стари мачове- не особено голям , но има доста мачове на Канело, Мейуедър , Головкин и по 2-3 мача на Де ла Оя, Мосли, Хопкинс и прочее.

Голяма част от мачовете съм гледал, но има и пропуснати както и такива каквито съм видял пак.

Какво гледах тази седмица :

Поветкин-Уайт - може би лебедовата песен за руснака. Тъжно ми е като се сетя как едно време Камен се пенявеше, че това едва ли не е белият Тайсън и ако има някой , дето може да ебе братя Кличко той е човека. Поредица от контузии, каръщини и грешки на щаба му така и не му дадоха да вземе титлата, би се с Владимир чак 2013 , като съдията си затвори очите за безобразното държане и висене от страна на шампиона. Хубаво клинч ама не да държиш нон стоп, чак по едно време бодислем му направи.

Как да е , в наши дни Поветкин е прехвърлил най добрите си години и е един солиден gatekeeper . Вече не е толкова опасен като преди 10 години, но все още може да накаже всяка грешка и даже Джошуа яде доста бой в началото. 

Боят му с Уайт бе зрелищен, братушката оцеля след нокдауна  и направи зрелищен нокаут. Очаквам обаче да бъде ебан в реванша.

Мейуедър-Майдана - този мач го пропуснах когато мина, но бях чел че аржентинецът е оказал голям отпор. Това е твърде меко казано. Ел Чино имаше някаква странна тактика -залепяне на Флойд за въжетата и  засипване с куки, оувърхенди и балтии , учудващо обаче голяма част от тях влязоха на Флойд и то в тиквата при все прекрасната му защита.

От средата Мейуедър се поосафери и добре контрираше с прави, но пак на моменти бе залепян за въжетата и бит и това продължи до края на мача. Оценките на съдиите бяха равен, 117-111 и 116 -112 , но според мен тука му удариха солидно рамо, в най-добрия случай беше равен боя, за мен даже загуби , въпреки че голяма част от ударите на Майдана не бяха чисти и попаднаха във врата.

Доколкото четох, след това е спечелил реванша лесно и е неутрализирал тия оувърхенди дето му разбиха простата тиква

Бърнард Хопкинс - Кели Павлик - тука дъртият B- Hop изнесе лекция на младока. Спечели всичките рундове, вкарваше му серии от прави, комбинации от 4-5 удара , блъска си го като шкембе у дувар цял мач и му направи тежка аркада. Абе с 2 думи доста сериозно го еба. 

Бърнард Хопкинс -Джо Калзаге - този мач e бил преди скуаша над Павлик. Боят ми беше по-скучен , най-интересното бе как Хопкинс го засрещна още в първи рунд и го свали в нокдаун. Близка битка но за мен твърденията за грабеь са преувеличение мисля че Джо си спечели боя макар и с малко. 

Освен това гледах един Playback където Де ла Оя и Хопкинс коментираха мача си, който Хопкинс спечели с нокаут. Честно казано доста тегаво ми вървеше, Бърнард не си затвори устата , а мача не бе кой знае колко зрелищен.

Това е засега  мисля да гледам Де ла Оя -Мейуедър и Мосли-Мигел Кото, тия дни, може и Амир Хан-Заб Джуда

От първия ден още се абонирах за DAZN, чаках го с голямо нетърпение, но архивът им е под всякаква критика. Верно, за 3 лева - толкоз, ама ... имат 20-на мача на кръст и това е. Очаквах повечко. Дано вземат да пускат повече събития и в източна Европа, все едно сме истински хора. Другото е, че за LG аппът им е супер мазаляк и половината неща не ги отваря, не знам що.

Но едно нещо не мога да не им призная - за три лева гледаш много добри мачове. Погледнато реално за 2.99 да гледаш в един месец Головкин, Канело и ДжошЛа - еми ко повече да искаш. 

Иначе за UFC Fight Pass набих около 170 лв за цялата година (не помня вече точната сума, ма нещо такова беше), но съм супер доволен - има брутално много неща за гледане, а архивът е уникален. Излъчват всичко на UFC, като за при нас дори PPVтата ги отключват след няколко дни. Отделно има едно кило малки ММА федерации, граплинг, кикбокс, бокс - каквото се сетиш. Документалните шоута са много яки и правят нови епизоди относително редовно. А за стари галавечери - имат от пиле мляко - Pride, k-1, Strikeforce ... По цял ден може да си зяпаш. 

Мислех дали да не си пусна и FITE, ама то няма нищо там на практика, за всичко си плащаш отделно - ай баста. 

Аз само да питам ако има някои запознат, еее тоя мамин убавец

Spoiler

download.jpg.e853ae401e77627adce00ad68716444a.jpg

Има ли нещо повече с DAZN: като дялове и други различни нехарактерни фин. интереси (освен договорите, където рабоят на принципа Клиент-Доставич).

Taкаа вчера изгледах още няколко мача

Започваме с Амир Хан. Помня го тоя резак като аматьор, после не знам защо но го заклеймих като пакистанско пути. О т профи кариерата му помня само как бе ебан от Канело. След гледането на тези два мача леко ми се дигна в очите. Пути е и резак но има много бързи ръце, едни от най -бързите дето съм виждал.

Амир Хан-Заб Джуда -мач за унифицуране на титлите им. Джуда е некакво много гнусно и КРИВО негро с нестандартен стил. Доколкото си спомням по преразкази на нешович даже Флойд беше видял зор с него в началото на мача им докато го разгадае. Аз го бях гледал няколко пъти по Евроспорт, когато още даваха бокс как скуашва джобъри. 

Тук започна добре, движеше се, подскачаше , но се оказа че резака е с по-бързи ръце от него, понякога му вкарваше комбинации от 4,5,6 удара,

Нокаутът бе зрелищен точно на границата на лоу блоу , го удари, негрото ревеше че е ниско , но според мен го удари в слънчевия сплит и кура.

След това понеже ме мързеше да стана , плейъра ми пусна нов мач на Амир Хан този път с аржентинския чукундур Маркос Макдана  дето изкърти тиквата на Флойд от крошета и балтии. Бях почти сигурен че това е първата загуба с нокаут на резачето и очаквах Ел Чино да го скуашне , още повече че за снимка от мача бяха дали Кан с тотално разбита глава , целия в кръв.. 

За мое учудване още в първия рунд Хан вкара некаква страхотна комбинация и свали Майдана в тежък нокдаун , едва успя да стане.След това боя мина с поделено надмощие , Хан си спечели първите рундове, но от средата Майдана се поокопити и започна да го притиска и да вкарва неговите оувърхенди , куки и ъперкъти. В 10 рунд удари резака и вкара му серия от 3 силни удара и той подви крачета, но не падна. Учудващо  издържа рунда , въпреки че вече беше и с разбит нос , изтърпя боя и в следващия рунд и даже вкара няколко добри комбинации. Присъдиха му победа по точки, според мен близък бой, не ми се видя супер несправедливо, не съм броил рундовете, но пакистанския камилар май спечели повече. Яд ме е че така и не го видях срещу Пакман , боят щеше да е супер зрелищен.

И последния бой дето гледах бе между един от любимците ми Шугър Шейн Мозли срещу Мигел Кото .

Гледал съм Кото срещу Пакман, Флойд , Маргарито и Канело и за мен е доста кораво копеленце , което удря силно и носи на бой. Мосли е единственият човек дето видях да създава проблеми на Мейуедър ( преди да гледам боя с Майдана ) -вярно само за 2 рунда и после загуби всичките, но във втори си го нацели много добре и за малко да го свали.

В началото Мосли пробваше джабове , после не знам какво му стана да го еба и простия негер, но тотално проспа рундовете между 2 и 7 и загуби всеки един от тех, почти без да прави нищо. Много се учудих , ама си рекой- е той си е дърт тука, нема въздух . Да ама не - в 8 рунд се събуди, започна комбинации, да доминира в размените, да не дава да го ударят, да вкарва ъперкъти и джабове и спечели с лекота всичките останали рундове- айде последния бе равен.

Дадоха му загуба по точки със 2 рунда разлика, според мен можеше и повече  да е, защо проспа половината бой еба ли го. Но в тия рундове дето се активизира просто беше на супер ниво.

Това определено бе най-хубавия бой който съм гледал от архивните. Гледаха ми се и боевете на Мозли с Де ла Оя , но имат само този и този с Флойд Мейуедър .

Както гледам по 2-3 боя на ден за 10 дена ще ги изгледам всички. Мисля да видя първия бой на Джошуа срещу дюнерджията и ако има някой интересен дето не съм гледал. 

The Making of Anthony Joshua започна доста добре, ще се гледа. Тая неделя излиза втори епизод. 

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...