Jump to content

404 page not found


Maradona

Кой ще спечели ръмбъла?  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

itzo1994

ГЕРБ продават най-много мърчъндайз, логично е пак да им дадат победата. Надявам се обаче букърите на шолото да рискуват и да сложат за победител някое ново лице - например г-н Трифонов или г-жа Манолова. А може и да видим яко завръщане в лицето на г-н Цветанов. :w00t:

За мен обаче най-интересно е как ще излъчват шолото. Дали ще бъде само на живо или ще може да се гледа и по интернет. Все пак много пари отидоха за електронна федерация (е-фед).

spacer.png

Link to post
kabakov

ГЕРБ печелят изборите, ще имат отново няколко депутата по-малко от сега, но пак ще са първа политическа сила. Следват БСП и дпс. Ще влезе и Слави като четвърта сила. Никой с никой няма да се коалира и до края на годината, заедно с президентските избори, ще имаме пак парламентарни.

ring2.png.538ce23918992338276d662ac0e11f49.png

Link to post
natopor4en

Остават ГЕРБ, БСП и ИмаТакъвНарод.

ГЕРБ елиминира БСП. Заедно с ИмаТакъвНарод изчакват кой ще излезе под номер 30.

Но чакайте малко, Ohhh Bah Gawd, Слави прави опит да изхвърли Бойко. Слави прави опит да изхвърли Бойко над въжетата. Дали Слави ще успее да поднесе изненадата ? Дали това няма да е големият ъпсет на вечерта ?  Но Бойко като старо изпечено ченге успява да се спаси. Контрира и с лолблол поваля Слави. Ченгесарските номерца на банкянската тиква край нямат. Публиката започва все по-силно да скандира Please retire. *clap-clap-clap-clap-clap* Please retire. *clap-clap-clap-clap-clap* Please retire. *clap-clap-clap-clap-clap*

10....9....8....7...6......5..... публиката е екзалтирана, кой ли се крие под номер 30.....4...3..... For the love of mankind, Бойко успява да изхвърли Слави над въжетата. Ах този изпечен кучи син. Със самодоволна усмивка се строполява в ъгъла на ринга и чака финалният претендент. 2....1. дъъъъъъъъъъъъд. Сирената бие. Зазвучава "Мила родино" и джж..... О, Боже мой.... THAT`S GOTTA BE......... THAT`S GOTTA BE RADEV !!!!! THAT`S GOTTA BE RADEV !!!!

Бойко е в шок. Ибрикчиите започват да му подават пачки евро и кюлчета злато, с които Бойко замерва Радев. Но Радев контрира с дрон и отблъсква атаката. Самият той започва атака с дрона върху Бойко. БОй по кухата тиква, бой по тулупа. Аs God is my witness, he is broken in half. Тулупа най-после се свлича безпомощен и изнемощял, което прави задачата на Radev лесна. Със сетни усилия успява да изхвърли тулупа от Банкя над въжетата. Публиката е в екстаз. Чуват се чантове this is awesome, this is awesome, this is awesome....... Thank you Radev. Thank you Radev. Thank you Radev.

 

На следващата вечер, вечерта след мелето победителят Radev излиза пред милионите, и милионите, негови фенове и обявява, че става андиспютед победител на Републиката и слива титлите в една, а той става вселенски президентски шампион на Републиката.

  • Upvote 1
  • Haha 7
  • Wank 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
Farest

Дали ще видим последните трима да са Доган, Слави и Бойко. Бойко и Доган изхвърлят плешивия и остават двамата. Доган сам се изхвърля като Бойко ляга долу за да може Доган да стъпи отгоре и да достигне горното въже. Все пак нали се сещате кой разпределя порциите на ДЪРЖАВАТА

Link to post
Himler

Гроб свършиха с управлението. Мъдривт български народ ще се осъзнае и ще  ги изрита както направи точно преди 20 години с драгалевският мавър

Edited by Himler
  • Upvote 1
Link to post
Radox
26 minutes ago, Himler said:

одузнсе

 

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
Radox

Номер 30 според мен изненадващо ще е Ахмед Доган.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
  • Maradona changed the title to 404 page not found

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...