January 7, 20215 yr 46 minutes ago, Radox said: В крайна сметка нещата опряха до 3:3 и BAITO6O трябваше да решава кой да отпадне със седмия глас. Все пак той гласува за LightOne, но в последните секунди ЧОТУДЕ незнайно защо смени на neshev. По този начин Кръстникът събра необходимите гласове, но не отпадна, защото имаше и друг мафиот в отбора му. Защото Нешев щеше да махне гласа си, за да предизвика нулев ден и на следващия ден без никаква информация всички щяха да гласуват Нешев и пак щеше да стане нулев ден. Та след като MJ23 отказа да сложи гласа си за LightOne, а BAITO6O чакаше последната минута и нямаше време да навивам още MJ23, реших да не чакам Нешев да си махне гласа (което той и направи) и да действам (да докажа, че е Кръстник). То реално вотовете на тримата бяха между някакви секунди, а на следващия ден НАГЛИЯТ LightOne, след като ме беше убил през нощта, написа как явно ми се бил изчистил и затова съм си сменил гласа. Нереална безочливост. Edited January 7, 20215 yr by ЧОТУДЕ
January 7, 20215 yr ЧОТУДКА, не е срамно да те надиграят. Няма нужда да се обясняваш като сладко, малко путинце.
January 7, 20215 yr 8 minutes ago, neshev said: ЧОТУДКА, не е срамно да те надиграят. Няма нужда да се обясняваш като сладко, малко путинце. Не можах да разбера кой ме е надиграл. Преди да сменя вота си написах на гражданите възможните варианти и ПЪТЯ КЪМ ПОБЕДАТА. Това, че доказах, че си Кръстник убеди останалите в това, което казвах и те затвориха играта. Знам, че е гадно в два поредни сезона да бъдеш ибандурен от един и същи човек, но ще дойде и твоя миг, Нешка.
January 7, 20215 yr 2 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Не можах да разбера кой ме е надиграл. Преди да сменя вота си написах на гражданите възможните варианти и ПЪТЯ КЪМ ПОБЕДАТА. Това, че доказах, че си Кръстник убеди останалите в това, което казвах и те затвориха играта. Знам, че е гадно в два поредни сезона да бъдеш ибандурен от един и същи човек, но ще дойде и твоя миг, Нешка. В случая, както самият казваш, направи каквото АЗ исках, демек си надигран от мен. Както беше в предишните колко там 5-6 дена. Иначе от какво точно трябва да ми е гадно? Аз не се бия всяка игра да съм МВП-то и да се жалвам като путянци, че никой не ме отразява. Както казва баче Големия Кев:
January 7, 20215 yr 1 hour ago, neshev said: В случая, както самият казваш, направи каквото АЗ исках, демек си надигран от мен. Както беше в предишните колко там 5-6 дена. Иначе от какво точно трябва да ми е гадно? Аз не се бия всяка игра да съм МВП-то и да се жалвам като путянци, че никой не ме отразява. Както казва баче Големия Кев: Хайде, да не се лъжем, това, което ти искаше беше никой да не бъде гласуван. И за малко да го изпълниш, но ЧОТУДЕ те разкри като менте. Единственият ви шанс за победа беше да останете живи двамата, даже не мога да разбера как някой си е представял, че точно в този момент щеше да оставиш LightOne да умре. И да, не всичко е относно мен, аз осъзнах, че дори и само да повтарям едно и също на MJ23, това няма как автоматично да му промени мнението, че ти не си вота, така че реших да му докажа. Оттам нататък играта стана механична. Или както казваше баба ми (да почива в мир) "не губи кураж, идва следващия тираж". Този път си казах, че няма да ви троля, ама си го просиш. Edited January 7, 20215 yr by ЧОТУДЕ
January 7, 20215 yr И как ще спечелим с нулев ден? Надеждите бяха Ярипимпи да провери мен и да бъда гласуван аз или той. Ако бях видял, че си си сменил гласа, аз нямаше да го сменя. Просто не видях. Иначе в темата се чудеше кой ми е партньорът, не знам защо сега даваш задна. Според мен просто се филмира, че Тошака е Капото. Случват се и такива неща. Аз не си прося нищо, просто ми е смешно как твърдиш, че съотборниците ти били слаби, а ти видиш ли, си бил единственият адекватен. Нагло ми дойде. Сори.
January 7, 20215 yr 1 minute ago, neshev said: Аз не си прося нищо, просто ми е смешно как твърдиш, че съотборниците ти били слаби, а ти видиш ли, си бил единственият адекватен. Нагло ми дойде. Сори. Аз само за останалите живи накрая говорих ве, те се лигавиха. 1 minute ago, neshev said: Иначе в темата се чудеше кой ми е партньорът, не знам защо сега даваш задна. Според мен просто се филмира, че Тошака е Капото. Случват се и такива неща. Повтарях на всички, че LightOne е вотът и че ти си Кръстник. Написах всички възможни варианти все пак. Не съм се филмирал за Тошо, може да питаш LightOne, че му писах след като ме елиминирахте "защо насрахте от ЧОТУДЕ".
January 7, 20215 yr 25 minutes ago, ЧОТУДЕ said: може да питаш LightOne, че му писах след като ме елиминирахте "защо насрахте от ЧОТУДЕ". Това е абсурдно! Да пишеш на други участници по време на сезона! Позор! Няма ли всички да осъзнаете най-после, че една единствена думичка може да обърне сезона наопаки?? ЧОТУДЕ е най-най-най лошият участник в историята, проумейте го!
January 7, 20215 yr 3 hours ago, hacky said: Съгласен съм, че водещия не трябва да се меси, аз също съветвах на Радокс да не пише нищо на играчите. , но не е имло никакъв съвет към Оъеах, реално той писа късно вечерта след като започна дневната фаза "Утре ще ви дам име, по което да стрелям". И радокс шеговито му отвърна ти май не можеш да си седнеш на гъза за една нощ? Това е, по начина, който го беше писал ренегатчето изглежда, че някой му е давал съвет, реално в контекста на чата нямаше такова, мисля, че @OyeaH може да потвърди. Естествено, че не е имало съвети, просто ебаните водещи ме гавреха. Чатовете с тях не са променяли преценката ми и не са ме насочвали към определени хора. Някои путрибитили се хващат за всичко за да дискредитират водещите, но истината е, че Ибах мафията без чужда помощ. След това живите граждани довършиха започнатото. Ще чакате още за пълен анализ. А ако не гласувате за Ибача за дебют на годината... Ще говоря с Фарест да праща Пухича да ви прави женски гълъби!
January 7, 20215 yr 5 minutes ago, OyeaH said: А ако не гласувате за Ибача за дебют на годината... Ще говоря с Фарест да праща Пухича да ви прави женски гълъби! Чекай ве... То дебюта ти беше в Сезон 11, където игра кат малко сладурско пути, а не в 12-ката
January 7, 20215 yr 2 minutes ago, Radox said: Чекай ве... То дебюта ти беше в Сезон 11, където игра кат малко сладурско пути, а не в 12-ката Аз се бях пенсионирал след като Ибах мафията в 11, така че го бройте дИбют! Still undefeated! В идните дни ще обявя бъдещето си.
January 7, 20215 yr Author 20 hours ago, neshev said: . В друга нощ, Светлия ми съобщи как Радокс го е хранел колко зле играел, колко бил очеваден и как трябвало да пише по-малко, което за мен също е нереален дебилизъм. Сега се замислих върху казаното, реално сте си писали извън мафиотски чат?? Това е нарушение и трябва да ви дисквалифицират.
January 7, 20215 yr 4 minutes ago, hacky said: Сега се замислих върху казаното, реално сте си писали извън мафиотски чат?? Това е нарушение и трябва да ви дисквалифицират. Това ми го написа в мафиотския чат. Иначе, хубаво се ебавате, но според мен това е сериозен проблем. Ако няма доверие, нещата си ебават майката.
January 7, 20215 yr Author 10 minutes ago, neshev said: Това ми го написа в мафиотския чат. Иначе, хубаво се ебавате, но според мен това е сериозен проблем. Ако няма доверие, нещата си ебават майката. Аз адресирах случая сериозно в преден мой пост, друго нямам какво да добавя, Oyeh потвърди това което казах. Ако някой друг иска да сподели дали Радокс му е писал лично с разни съвети и тн да каже, аз моето становище вече го казх.
January 7, 20215 yr Не го отразих в обзора си, но след като вече се спомена името ми, да уточня. Радокс ми писа в края на третия ден, че ми е слаба играта. Аз му върнах да ме дисквалифицира, като не му харесва. 😁 Реално не ми е повлиял и не си промених играта и стила, опълчих му се на "помощта" даже. Но никак не е ок водещият да ти пусне любовно писъмце какъв слаб играч си, когато си под напрежение в последния час на деня. Информацията я споделих на нешев в мафиотския чат, а не отделно. И още тогава имаше конфронтация между нешев и радокс по темата, та не е тайна от водещите. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
January 7, 20215 yr Ролята на водещия трябва да бъде да ти напише ролята, да те попита разбрал ли си и ако потвърдиш - до там. Вече в мафиотския чат е окей, ако попита час преди края на нощната фаза, ако още не е потвърдено кой участник ще бъде елеминиран, кой евентуално проверен, заглушен и т.н. Но да пишеш - Играеш слабо не е особено ок. Всякакво вмешателство в сезони е ненужно, както се вижда гражданите си бяхме ебали майката и за 2 дни обърнахме и спечелихме играта.
January 7, 20215 yr 5 hours ago, Mariyan01 said: да бъда мафиот(бях един път ама шибаняка БайКиро ме застреля първата нощ) Той не те е застрелял, защото беше Серийният убиец и нямаше факан патлак. Посече те със сатъра!
January 7, 20215 yr Author 8 minutes ago, MJ23 said: Ролята на водещия трябва да бъде да ти напише ролята, да те попита разбрал ли си и ако потвърдиш - до там. Вече в мафиотския чат е окей, ако попита час преди края на нощната фаза, ако още не е потвърдено кой участник ще бъде елеминиран, кой евентуално проверен, заглушен и т.н. Но да пишеш - Играеш слабо не е особено ок. Всякакво вмешателство в сезони е ненужно, както се вижда гражданите си бяхме ебали майката и за 2 дни обърнахме и спечелихме играта. Т.е. само писането към лайт е нередно от целия сезон. Няма смисъл да се преовеличават нещата.
January 8, 20215 yr Офффф, изключих, аз забравих най-откаченото нещо и с оглед разкритието на ролите направо паранормално, да споделя. В нощта след края на втория ден, когато Price се спаси. За първи и единствен път сънувах как играя мафията у форума. Беше кратък откъс и помня само едно. Как Price влиза в мафиотския ни чат. Счетох го просто за сън тогава. След като се оказва, че Price наистина е бил шибаната Врачка, положението с тоя сън става WTF. 😲 "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
January 8, 20215 yr 4 minutes ago, LightOne said: Офффф, изключих, аз забравих най-откаченото нещо и с оглед разкритието на ролите направо паранормално, да споделя. В нощта след края на втория ден, когато Price се спаси. За първи и единствен път сънувах как играя мафията у форума. Беше кратък откъс и помня само едно. Как Price влиза в мафиотския ни чат. Счетох го просто за сън тогава. След като се оказва, че Price наистина е бил шибаната Врачка, положението с тоя сън става WTF. 😲 Щом не си сънувал как ренегата го отстрелва като куче, значи няма поводи за притеснение През цялото време бях сигурен, че Бауер е врачка, а то бил Цената. Блъфа на ХХХ беше скандален, дано дойде да се обясни като пути що го направи. Това гражданин да симулира роля без да има такава е... Тъпизъм. По късно ще опитам да направя анализа, моля всички да спрат да искат съвети от мен на ЛС и да напишат въпросите си по играта ми тук - с радост ще отделя време да отговоря на всеки фен.
January 9, 20215 yr Време е и за пълния анализ или как за втори пореден сезон мафията беше Ибана. Започнах сезона с необходимата доза увереност, като закриването на мафията в сезон 11 и разкриването на Бест като менте ме бяха надъхали да Иба наред. Обясних на водещите, че ще шитна поне двама мафиоти с трите патрона(отново ДОСТАВИХ даеба) и се заех да анализирам. В ден едно беше тролня и лигавщина, но Ярипката и Химлер най-много ме съмняваха - изглеждаха все едно крият нещо. Реших да отстрелям Химлерчо и чОкнах първия си мафиот за сезона. Прекрасен рийд от моя страна, бях се притеснил да не убия шерифчето когато получих ролята, а то верно съм бил на косъм ДА ГО ЕБА. Ден две беше сложен - тук вече ми се наложи да спирам с лигните, щото КРЪСТНИК Нешев започна много убедително да ме подготвя за рибите. Доста хитро извъртя, че не съм се израдвал за смъртта на мафиот(който сам ОТСТРЕЛЯХ!) и започнах да събирам гласчета. Прайс ми беше подозрителен, като забелязах разлика с поведението му, в сравнение със сезон 11 (в който го бях взел под крилото си и му показвах няколко пози, с които да го подава елегантно на крехките мафиоти). Когато не успя да събере гласовете нещо ми светна, другият на пангара бях аз и бях убеден, че мафиотите го спасяват от кладата. Това ми беше достатъчно за да му тегля ножа. В този етап на играта си мислех, че не ми остава много. Доста хора вече ме бяха нарочили заради тролежа с Ибача, а нешев добре ми плювна и му бях на хуя за следващия ден. В тази нощ за първи път го заподозрях, но какво можех да направя? Прецених, че шериф ще го провери и не е правилно да го стрелям, защото ако е гражданин ще загубим добър играч. Ден 3 вече беше лека параноя за мен, Ибах пърия си гражданин(или поне така мислех), а гласовете се събираха срещу мен. Реших да променя малко стратегията и да се направя на супер разочарован и открит гражданин, който се дразни че го нарочват. Тотално излезнах от обувките на Ибача, започнах да се карам с повечето колеги и намалих тролежа. В края на деня даже призовах РЕНЕГАТА да ме стреля и да се приключва, като успях да си завоювам още една нощ. И какво направих с нея? Ми Ибах гражданин номер две за сезона. Бауер играеше логично, като изключим как ме беше нарочил. Единственото, което ме притесняваше при него беше възможността да го играе скатавка. В този момент бях близо да отстрелям и Принца, който играеше доста неебателно и нехарактерно за себе си. Не споделих с водещите, но в последните часове на нощната фаза бях готов да стрелям и по нешев. Можеше ли този човек да има толкова грешен рийд? Не ми се вярваше, в дневните фази му се мазнех за да не ме махне, но определено беше мега съмнителен. Колко психични заболявания щях да си отключа ако бях стрелял по него и не бях успял да го убия? Щях да съм тоталка на другия ден. Ден 4 вече нямах какво да губя, бях решил да се разкрия като МЕНТЕ РЕНЕГАТ С МЕГА СЛАБ РИЙД. Поне давах един сигурен гражданин на колегите. Чаках да видя и кой първи ще ме нарочи за гонене. Тогава обаче всички кавали почнаха да разкриват роли да го ЕБА? Ярипката разкри шерифската роля и бях склонен да му повярвам. Нешев пък почти ни нави да изхвърлим ШИБАНИЯ ШЕРИФ. Тук вече нещата излязоха извън контрол и след като бях изпуцал патроните ме болеше хуя. Бях метнал двама "граждани" и не вярвах на прочита си грам, нямах търпение мафията да ме ебне. В крайна сметка ХХХ го изяде абсолютно заслужено, ЗАЩО РЕШИ ДА БЛЪФИРА ГРАЖДАНСКА РОЛЯ??? Ден 5 параноята беше пълна, някой тъпак блъфираше роля и решихме да го търсим. ПРИНЦА го питах 100 пъти как е играл дотук, той само ме игнорираше - е как да не отиде при рибите деба? Не разбрах що не го ебеше, да беше писал две думи кой е защитавал от началото и защо и толкова. Все пак добри последни думи от негова страна, позна мафиотите. Честно казано ме е яд, че не игра по-сериозно и не ни спести параноята в този ден. НОЩ 5 ме Ибаха защото много ги беше страх от мен (естествено). Поздравления на колегите граждани, въпреки параноята успяха да завършат добре сезона. Някои неща, които си заслужава да се отбележат за сезона: Фарката - нема такъв кавал бате, с глас се смях! ЧОТУДЕ - Не знам тея мисирки от къде му дойдоха, ама имаше мега добри включвания. Тошо доста добре описа пътната обстановка покрай нова година по тангентата, бахахаххаха. Постовете на МЖ, в които сереше по сезона и призоваваше да свършва тая ПОМИЯ. Ами по едно време и аз се чувствах така, нищо хубаво не се случваше и все едно играех с аутисти. Толкова засега, утре ще отговоря на няколко подбрани въпроса от стотиците, с които ме заливате на ЛС.
January 11, 20215 yr Успях днес да намеря време и да отговоря на няколко подбрани въпроса от стотиците ЛС-та, които получих. 1. Привет, Ибачо. Огромен фен съм на играта ти и исках да попитам как така Иба мафията два сезона подред? Миналия ги закри за 5 дни в дебюта си, сега отстреля двама с три куршума и подари победата на гражданите, как го правиш ДЕБА МАМА МУ? Здравей, колега. Благодаря за милите думи. Истината е, че имам инстинкт на хищник. Доста хора смятаха, че ще се проваля след перфектния си дебют... че ще опозоря ренегатската роля, но ето че ще бъда запомнен като Ренегат номер едно в историята на играта. Даже и водещите се изказаха, че ролята е прекалено силна когато имаш Феномен като Ибача зад нея. Щом си огромен фен, то те подканям да се запишеш за следващи сезони, може някой да те вземе под крилото си и да те направи Човек. 2. Здравей, Ибачо. Въпрос от фен от Кърджали. Как ще коментираш играта на гражданите и те ли ти попречиха да закриеш мафията за 4 дни? Здравей. Съжалявам, но не отговарям на резаци. Радвам се, че следиш играта ми и си фен, хубаво е да имам такива и от други религии. 3. Как ще коментираш слуховете за твое отказване от Мафия? Има ли предизвикателства пред теб или вече постигна всичко в тази игра? За момента нямам какво да доказвам в Мафия, поради тази причина обявявам оттеглянето си от играта. 4. Ибачо, надявам се слуховете за отказването ти да не се потвърдят. Ако все пак е така, то кой ще те наследи като Ибач на мафията? Хубав въпрос, не съм сигурен с отговора. Всички помнят, че в сезон 11 взех Прайс под крилото си и му показах техники, с които лесно да шиба мафиотите. Той израстна пред очите ми, като единствен аз го заподозрях и отсрелях като куче в сезон 12, който иначе щеше да спечели като врачка. Подозирам, че това ще е Играчът, с който другите ще се съобразяват занапред. 5. Ибачо, ела ми го подай и на килима ме обладай!! Илияно, снимай си и циците първо, пък ще видим.