December 23, 20205 yr Дъдли си е повярвало момчето и надъхано от лъки шот-а миналия сезон, но това разбира се не му пречи да греши жестоко Доста нестандартна и бих казал добра идея засега на Мариан с разкриването на бодигарда ( с уговорката,че му вярвам на 99,5, че тука никога нищо не се знае) и на този етап в този ден ще отклоня подозрението си от тях. По-скоро ми се ще да видя как са нещата при Triple H,вики миланов и Химлер,защото като нищо някой от тях може да е мафиот и да се спотайва кротко, без да се набива на очи,както и че не са от "известните" имена в сезоните.
December 23, 20205 yr 1 minute ago, yaripim said: Доста нестандартна и бих казал добра идея засега на Мариан с разкриването на бодигарда ( с уговорката,че му вярвам на 99,5, че тука никога нищо не се знае) и на този етап в този ден ще отклоня подозрението си от тях. По-скоро ми се ще да видя как са нещата при Triple H,вики миланов и Химлер,защото като нищо някой от тях може да е мафиот и да се спотайва кротко, без да се набива на очи,както и че не са от "известните" имена в сезоните Ако питаш мен, и ти се вписваш в тази групичка. Всъщност, с какво стана конкретно съмнителен на Дъдли-бой, че нещо не ми се свиди да скроля назад?
December 23, 20205 yr ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА Prince10 (5 гласа) - ЧОТУДЕ, Mariyan01, neshev, StoneColdFaN, Himler OyeaH (2 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer yaripim (1 глас) - Dudley Price (1 глас) - yaripim Neshev (1 глас) - Farest Не са гласували: LightOne, Price, MJ23, Prince10, Triple H (HHH), OyeaH, viky_milanov За елиминация са необходими 9 гласа!
December 23, 20205 yr Най ме радват такива където се опитват да ме тригърнат с това , че миналия сезон съм направил лъки шот. Добре че не съм като The Best със самочувствие до небето. С нищо не ми е съмнителен , просто някой трябва да си ходи ако ще свършваме преди 31 декември. Аз съм навит и мен да махнете ама шофьорчето ми се намеси и ме разкри
December 23, 20205 yr 5 minutes ago, Dudley said: Аз съм навит и мен да махнете ама шофьорчето ми се намеси и ме разкри Ако толкова не ти се играе, винаги има изход.
December 23, 20205 yr Що да не ми се играе - търся мафиоти , давам вотове , не виждам къв е проблема.
December 23, 20205 yr Мамка му получих дежа вю от Ден 2 на миналият сезон. Пак същата глупост ахххх. Ае всички да се метнем на Ледения или Фарест и да им се приключи. Особено голяма файда от тях не би трябвало да има. Компетентните органи да сканират Принца и готово.
December 23, 20205 yr 3 minutes ago, Dudley said: Що да не ми се играе - търся мафиоти , давам вотове , не виждам къв е проблема. Как ги търсиш като в предния пост пишеш, че Ярито с нищо не ти е съмнителен, но въпреки това го гласуваш, колкото да има. Ебем ти търсенето...
December 23, 20205 yr @Prince10 понеже влака вече пътува, тук е момента да спреш със стихотворенията, по две причини: 1. Да се защитиш давайки адекватен пост 2. Щото мъж да пише стихотворения е педалско. Така че аре по-бързо, че ме сърби и аз да вотна за теб. Просто засега Оуенчо още ми е топ и няма да сменям вот по 5 пъти. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
December 23, 20205 yr 4 minutes ago, neshev said: Как ги търсиш като в предния пост пишеш, че Ярито с нищо не ти е съмнителен, но въпреки това го гласуваш, колкото да има. Ебем ти търсенето... В ден 1 как се търсят мафиоти , подскажи ми. В момента съм най чистия гражданин и ти влизаш в безмислени дискусии с мен , а не търсиш мафиоти ?
December 23, 20205 yr 1 minute ago, Dudley said: В ден 1 как се търсят мафиоти , подскажи ми. В момента съм най чистия гражданин и ти влизаш в безмислени дискусии с мен , а не търсиш мафиоти ? Спокойно, нощта е млада, като нищо ще сецна мафията в 21:59. Иначе не влизам в спорове. Просто те питах колко сигурен си в прочита. Защото може би и аз имам нещо предвид.
December 23, 20205 yr Just now, neshev said: Има, има... Ами добре тогава, гласувайте ме и ще видиш, че няма
December 23, 20205 yr 1 minute ago, Jack Bauer said: Така че аре по-бързо, че ме сърби и аз да вотна за теб. Просто засега Оуенчо още ми е топ и няма да сменям вот по 5 пъти. Джаки нещо не е как трябва е човек. Пак сме на едно и също мнение и виждане. Да не си настинал нещо. Кво се случва е човек. Ще вземат да ни изкарат мафиотчета двамата недей така. Даже не ми мина и през главата ей така да пусна вот за теб хахха.
December 23, 20205 yr 1 minute ago, Farest said: Ами добре тогава, гласувайте ме и ще видиш, че няма Ами, айде. Нека видим. Гласувам за Farest
December 23, 20205 yr 3 minutes ago, Farest said: Мене нема смисъл да ме гласувате Ментетата магистри-мафиоти винаги има смисъл. Ама не се плаши за теб ножа е наточен на мааалко по-късен етап. Все пак до сега не си се изложил много. Нека да се изложиш маааалко повече и така. Повече доказателства => по-голямо кълцане.
December 23, 20205 yr 2 hours ago, Jack Bauer said: Как така с Оуен изведнъж станахте приятелчета, като той само се опитваше да те ебе трите дена подред преди ве? Да не сте аверчета мафиотчета? Мазня се, за да не ме закача този път. Фарест, нали беше новият лидер. Поведи ни към истината, о, всемогъщи.
December 23, 20205 yr Един път па да ме махнете на първия ден! Айдее чакам, не бъдете толкова несериозни всеки сезон да отлагате. Махайте ме още днес
December 23, 20205 yr 4 minutes ago, BAITO6O said: Джаки нещо не е как трябва е човек. Пак сме на едно и също мнение и виждане. Да не си настинал нещо. Кво се случва е човек. Ще вземат да ни изкарат мафиотчета двамата недей така. Даже не ми мина и през главата ей така да пусна вот за теб хахха. Вие сте си хомо бандюги просто, много ми е интересно с какво съм ви по-съмнителен от Фарест, Ледения и ХХХ? Айде, Бауер още му държи от миналия сезон, ама теб не мога да те разбера.
December 23, 20205 yr 3 minutes ago, Farest said: Един път па да ме махнете на първия ден! Айдее чакам, не бъдете толкова несериозни всеки сезон да отлагате. Махайте ме още днес Как ще махнем нашия лидер, човекът който ще ни поведе към победата?
December 23, 20205 yr 41 minutes ago, neshev said: Всъщност, с какво стана конкретно съмнителен на Дъдли-бой, че нещо не ми се свиди да скроля назад? С нищо. Звездите му го проговориха. Ти що се чепкаш с Лайта?