December 23, 20205 yr 4 minutes ago, Jack Bauer said: Как така с Оуен изведнъж станахте приятелчета, като той само се опитваше да те ебе трите дена подред преди ве? Да не сте аверчета мафиотчета? Как съм се опитвал, аз направо си го ебах Добър въпрос, май като гражданин ще ти се получи играта. Като мафиот беше слабичък.
December 23, 20205 yr @BAITO6O @Jack Bauer Няма ядове, момчета! Ще говоря с боса на Мафията Радокс, който има правомощията да ми промени НИКА във форума и ако е благосклонен, скоро ще може да ни различавате с Принца по лесничко. Колкото до Принца - той изчисти половината играчи за граждани, тя работата значи е изпечена вече, играта е наполовина решена. На мен ходовете му продължават да ми изглеждат по скоро граждански, като единствено мога да си го представя да играе така ако е Кръстник, но не и обикновен мафиот. @LightOne Колега, ти защо така си се хванал в Нешев? Май досега нямаш пост, в който да не го споменаваш?! Оуенката си е същият, както и в предния сезон. Пак го раздава show-off, пак взема хора под крилото си, пак е наточил сатъра да чука мафията, поне за момента не го виждам като толкова силен кандидат за мафиот. Макар че той вече така си постели с начина си на писане, че във всеки сезон ще е сред най съмнителните, каквото и да прави. Логиката ми на гласуване за Ден 1 винаги е била една и съща и ще продължи и занапред да е такава - за мафиот в толкова ранна фаза няма как да набедя когото и да е, затова ако зависи от мен, в този етап на играта трябва да се гонят хора, които изобщо не са активни и в по късен етап не можеш с абсолютно нищо да ги обвърже човек. StoneCold отново влезе с голяма заявка, както всеки път, но като че ли отново няма да е сред най пишещите. За Химлер също важи това, като в миналия сезон го гласувах със същия довод. Yaripim също сякаш е по скоро от наблюдателите, по малко се включва, но от наблюденията си до момента изтъква мен като основен заподозрян . По същата логика както с останалите двама бих го гласувал и него днес.
December 23, 20205 yr 5 minutes ago, OyeaH said: Как съм се опитвал, аз направо си го ебах Добър въпрос, май като гражданин ще ти се получи играта. Като мафиот беше слабичък. По конкретната игра плануваш ли да напишеш нещо или ще слушаме какво е било преди 100 лета? Just now, Price said: Ще говоря с боса на Мафията Радокс, който има правомощията да ми промени НИКА във форума и ако е благосклонен, скоро ще може да ни различавате с Принца по лесничко. Отхвърля се. Всъщност, ако искаш може да те пишем ЦЕНАТА, но тогава ще те бъркат с ЧОКОНДУРКАТА.
December 23, 20205 yr Just now, neshev said: По конкретната игра плануваш ли да напишеш нещо или ще слушаме какво е било преди 100 лета? Планирам да напиша ПЪЛЕН АНАЛИЗ след малко... За целта трябва няколко човека да напишат поне по един смислен коментар. Ти какво мислиш за Ледения, която трети даде вот срещу мен и се опита да заформи влак без никаква обосновка?
December 23, 20205 yr 4 minutes ago, OyeaH said: Ти какво мислиш за Ледения, която трети даде вот срещу мен и се опита да заформи влак без никаква обосновка Мисля, че се филмираш. Но какво наистина се очаква да мисля за StoneColdFaN? Пичът е с една идея по-активен от предни сезони, където пишеше в последните 15 минути, без да е чел темата. Принципно е добър кандидат за ебане, защото и да е гражданин е тегаво да се играе с него. Ако е мафиот, от неговата елиминация не може да се извлече нищо. Като гледам доста вече започнаха да прилагат една и съща тактика и откровено трошат, и пишат в образ. Мен лично доста ме сърби да еба Принца-просяк, който усещам, че ще се окаже най-малкото МЕНТЕ.
December 23, 20205 yr 7 minutes ago, OyeaH said: и се опита да заформи влак без никаква обосновка? Като си почнал - дай да довършим. Къде досега видя да пиша нещо от типа на "който е с мен - да гласува срещу OyeaH"? За мен т'ва е заформяне на влак, ама твоите критерии явно са други.
December 23, 20205 yr 1 minute ago, StoneColdFaN said: Като си почнал - дай да довършим. Къде досега видя да пиша нещо от типа на "който е с мен - да гласува срещу OyeaH"? За мен т'ва е заформяне на влак, ама твоите критерии явно са други. Когато вече има два гласа и сложиш трети без обосновка - това за мен си е баш опит за влакче. Точно ти ако напишеш "който е с мен - да гласува срещу OyeaH" няма да направиш нищо, затова и не си го написал така. Що не гласува за Фарест примерно?
December 23, 20205 yr 1 hour ago, Prince10 said: @ЧОТУДЕ Казах, че съм Крал, какво не разбираш? Над Принца, под Бога!
December 23, 20205 yr Ех деба са в тоя момент как ми липсва prenti, да изкочи и той с някаква специална роля. Как е Ангел-детектив, ноооо това е каста. Иначе @Triple H (HHH) и @OyeaH да не сте гей дружинка мафиотчета е. Са кат си биете злобарки един да друг недей така явно е. Нема се плашите ще ви резнем съвсем скоро Ние гражданчетата.
December 23, 20205 yr За какви влакчета говорите? Влакчета се образуват постоянно и срещу мафиоти, и срещу граждани, но те реално нямат никаква стойност, особено в първите часове в Ден 1. По мои наблюдения, мафиотите не бързат да гласуват, а дебнат и вече решават дали искат да са на влакчето или ще избягат от него.
December 23, 20205 yr 37 minutes ago, Jack Bauer said: Как така с Оуен изведнъж станахте приятелчета, като той само се опитваше да те ебе трите дена подред преди ве? Да не сте аверчета мафиотчета? 32 minutes ago, OyeaH said: Как съм се опитвал, аз направо си го ебах Добър въпрос, май като гражданин ще ти се получи играта. Като мафиот беше слабичък.
December 23, 20205 yr ААА да имам въпрос към @StoneColdFaN, нощни смени ще имаш ли (охранител май може и да греша) и да нямаш време за писане и следене. То сега по Коледа да разчитаме ли на тебе. Или пак ще ходиш да помагаш на колежки за изпити и тнк. Би трябвало да си сега почти фултайм участник,а не призраче като преди. Щото нали си знаеш. Ако няма да те има много, то рано рано да ти теглим ножа и да похапнем ледено свинско. Да загреем горелките Spoiler
December 23, 20205 yr 52 minutes ago, Triple H (HHH) said: А бе, принце, какво ми се правиш на Шекспир. Като си крал да те връщаме обратно в двореца, какво се занимаваш с нас простолюдието. А някои явно ги е страх от ойеах, защото видяха предишния сезон, че разкри набързо мафиотите и сега гледат да го махнат веднага. От тримата гласували за него досега единствено съм склонен да повярвам, че джак е чист, защото два пъти подред да е мафиот ще е баси шанса. Ама знае ли се, не се знае. 🤔 И ми е интересно ще има ли мач за лидерската позиция между претендента фарест и обявения от останалите играчи за лидер нешев. Търсиш истината ала съзнанието сляпо още спи искаш отговори тогава отговори си кой си ти!
December 23, 20205 yr 2 minutes ago, Prince10 said: Търсиш истината ала съзнанието сляпо още спи искаш отговори тогава отговори си кой си ти! Кво искаш да кажеш с това, че си Крал и че си над принца? Такава роля няма в сезона. Дай малко повече информация ако е възможно
December 23, 20205 yr Интересно е колко лесно някой хора чистят граждани. С това темпо очаквам до края на деня да сме се надушили всички. Идвайте на влака за Краляъстника!
December 23, 20205 yr Колега Pricе. Прав си, факт е. По-скоро случайност, отколкото целенасочено, но факт. Краткото обяснение е подзаглавието на сезона, което поставих и интересът ми как ще еволюира то с времето. А и не е като да съм тръгнал да заявявам колко е изчистен гражданин или съмнителен мафиот. Просто си изреждам неща. Също така аз нямам проблем да те различавам с Prince10. Да не ти пипат ника. Захапването на OyeaH към Ледения ми е странно в логиката си. Третият гласуващ заформя влакче? А вторият гласуващ какъв е в композицията тогава? Не съм още заформил решения за винаги неясния ден първи, тепърва ще тече времето и надявам се по-малко писалите да допринесат за него, защото кръгът в момента е стеснен. Принцът тийзва, че е кралица, Чотуде изскача с някакви пилци. Това май обобщава изминалите часове. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
December 23, 20205 yr 33 minutes ago, neshev said: Като гледам доста вече започнаха да прилагат една и съща тактика и откровено трошат, и пишат в образ. Мен лично доста ме сърби да еба Принца-просяк, който усещам, че ще се окаже най-малкото МЕНТЕ. И аз съм навит докато не обясни какво има предвид с педалските си стихотворения глас за Принца
December 23, 20205 yr Имам запитване към старейшина на трупата ни от граждани @neshev. Нешка ако се наложи, а ще се наложи май май, би ли сменил за OyeaH или ЛеденияФен. Мага Фарест си е топ кандидакт за преклъцване, но той е ясен малко или много. Иначе ако тръгне вот към Фарест съм на 100% готов да сменя към него. Принца засега не влиза в уравнението.
December 23, 20205 yr Аве кви вотове гоните вие бе , идвайте на ярипима , надушвам го от тука Ако съм сбъркал отивам най отзад на Чавдара
December 23, 20205 yr 5 minutes ago, BAITO6O said: Нешка ако се наложи, а ще се наложи май май, би ли сменил за OyeaH или ЛеденияФен. Оуен с нищо не ми е съмнителен до момента. Ако е мафиот може да имитира лесно гражданската си игра. Така де, не е много трудно да спамиш постоянно как си закрил мафиотите. Предпочитам да изчета пълния анализ, преди да си правя изводи. За Ледения-фен си казах мнението. Има няколко играчи, които са трудни за прочит, по простата причина, че не пишат нищо съществено. Донякъде е проблемно да махаме "най-безполезния", защото тази игра има доста, които се вписват в това определение. Принце, какъв ти е филмът точно. Всъщност какво те питам, направи те коронясвам. Глас за Prince10
December 23, 20205 yr Бих те наредил на Чавдара, @Dudley, ама ти го гласува още преди да се е изказал човека. Как пък го налучка? На лотария ли? Засега имаш кредит на доверие от предния сезон и Мариян следва да те е изчистил, но такава атака е странна, особено като не си OyeaH или Farest, "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
December 23, 20205 yr 16 minutes ago, Dudley said: Аве кви вотове гоните вие бе , идвайте на ярипима , надушвам го от тука Ако съм сбъркал отивам най отзад на Чавдара Шефе, що толкова напираш за Ярипимката, с какво ти стана съмнителен?
December 23, 20205 yr Всъщност сега като се замисля, бих си сменил гласа. Тъкмо OyeaH ще има да се радва, че съмненията към него са с едно по-малко, а и също така вече ще може да е спокоен за "влакчето", което така и не разбрах как съм сформирал. Може би просто е търсил някой, с който да се заяде, че да си спаси кожицата поне за момент. Нека да върна аз нещата към Prince10. На теб к'ви са ти спатиите бе, баце? Какво се опитваш да постигнеш с тия стихотворения, съчинения, и т.н - не мога да те разбера и аз. Честна дума. Сменям гласа си на Prince10.
December 23, 20205 yr 9 minutes ago, Mariyan01 said: Шефе, що толкова напираш за Ярипимката, с какво ти стана съмнителен?
December 23, 20205 yr Спореед мен принцът не е най-добрата опция на ози етап,но от друга страна тоя негов стил ми е леко неясен. Глас за Prince10