December 23, 20205 yr Аз съм написал че нямам роля в първото си съобщение. Оуен ми е идентичен с Фарест по начин на писане и интеракция... Не знам дали двама такива ще мога да изтрая 🙃
December 23, 20205 yr 1 minute ago, Dudley said: Аз съм написал че нямам роля в първото си съобщение. Оуен ми е идентичен с Фарест по начин на писане и интеракция... Не знам дали двама такива ще мога да изтрая 🙃 Никъде не си писал, че нямаш роля.
December 23, 20205 yr Заглавието вече се промени на - сНешанка с брадвата, чакаща да екзекутира непослушните джуджета. След като дъдли заяви, че няма роля, то мариян следва да му се вярва. Поне не съм аз единственият, който е готов да се жертва за своите съграждани. Респект. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
December 23, 20205 yr Това с мирните (без роля) всеки го пише, но истината е някъде там... Мутри вън! На този етап, Дъдли и Мариян не са опция за Ден 1... и може би въобще за играта.
December 23, 20205 yr Добър ход на Мариян, браво. Не мога да разбера как дори ме сравнявате с Фарест, показах перфектна гражданска игра миналия сезон, а той само пише глупости. Вие ебавате ли се? С какво хора като Живко Миланов са по-малко подозрителни? Някои пишат стихчета, други пеят песнички, а вие искате да гоните Ибача на Мафията...
December 23, 20205 yr Имам лошо предчувствие за сезона, явно ще е скандален и тотален мишмаш деба. А миналият сезон си беше толкова хубав, всичко се получаваше след ден 1 БАШ КАКТО СИ ТРЯБВА. Иначе днес може би трябва да бъде заклан един от тия индивиди : Фарест, Оуйеахто, Леденотосокчефен ииииии Джак Бауър. Не е за Джак се ебавам, нека остане засега, но Викчо Миланов трябва внимава какво върши. АААА ако ли не призовавъм мафията да ни спаси от OyeaH, все пак човека се е доказал като ибач на мафиоти. Трябва рано рано да си замине нали. Или не.. Edited December 23, 20205 yr by BAITO6O
December 23, 20205 yr @RadoxДа е ясно. Късно се усетих сорка. Чотудето с прасето ме хипнотизира. Няма се повтори.
December 23, 20205 yr Много интересен първи ден В пълния с джабронита сезон, къде се нахендрих да играя? Кви са тия Оуеновци, Викита, Лайтчета? Къде са истинските играчи на Мафия? Къде е Олимпик, къде е Енеми, къде са Лууп и ДъБест? Нема ги! Докато този безпардонен мръсник Радокс е в управлението, така ще е. Човекът се казва Радокс - пич на място, не е корумпиран. Значи поне имате късмет гражданчетата, че аз,Dudley, neshev и ЧОТУДЕ сме гражданчета също. Оуен ли е там къвто е, също е гражданин джаброни, но е много безполезен горкия. Мариянката и той е гражданин, може да помогне. Трябва обаче и другите да се поактивизират, за да разбера. Няма страшно, Кралят има хора навсякъде, ще разберем кой прави поразии в кралството
December 23, 20205 yr @Prince10, ай кажи кво си ве. Ако заявяваш, че си Принц да те пробваме да разберем дали си Принц или Кръстник, пък нулев ден не е фатално. Или не заявяваш, че си Принц? Не мога да го схвана това с Краля, ако не е това.
December 23, 20205 yr 2 minutes ago, Prince10 said: Значи поне имате късмет гражданчетата, че аз,Dudley, neshev и ЧОТУДЕ сме гражданчета също. Оуен ли е там къвто е, също е гражданин джаброни, но е много безполезен горкия. Мариянката и той е гражданин, може да помогне. Трябва обаче и другите да се поактивизират, за да разбера. Няма страшно, Кралят има хора навсякъде, ще разберем кой прави поразии в кралството Ти изчисти половината играчи, лек. Сега на кого да вярвам. На "Краля" ли? На "Ловеца на мафиоти"? Или защо да не ви гръмнем още днеска и двамата?
December 23, 20205 yr 7 minutes ago, Prince10 said: Много интересен първи ден В пълния с джабронита сезон, къде се нахендрих да играя? Кви са тия Оуеновци, Викита, Лайтчета? Къде са истинските играчи на Мафия? Къде е Олимпик, къде е Енеми, къде са Лууп и ДъБест? Нема ги! Докато този безпардонен мръсник Радокс е в управлението, така ще е. Човекът се казва Радокс - пич на място, не е корумпиран. Значи поне имате късмет гражданчетата, че аз,Dudley, neshev и ЧОТУДЕ сме гражданчета също. Оуен ли е там къвто е, също е гражданин джаброни, но е много безполезен горкия. Мариянката и той е гражданин, може да помогне. Трябва обаче и другите да се поактивизират, за да разбера. Няма страшно, Кралят има хора навсякъде, ще разберем кой прави поразии в кралството Здравей, Принц10. Ще отговоря на един от въпросите ти - ДъБест насра и се отказа от Мафия, защото "безполезното джаброни гражданин" OyeaH го разкри като менте. Виждам се опитваш да разсъждаваш, което е похвално. Склонен съм да те взема под крилото си, както направих с Прайс миналия сезон.
December 23, 20205 yr ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА OyeaH (3 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer, StoneColdFaN yaripim (1 глас) - Dudley Price (1 глас) - yaripim Neshev (1 глас) - Farest Prince10(1 глас) - ЧОТУДЕ Farest (1 глас) - neshev Jack Bauer (1 глас) - Mariyan01 Не са гласували: LightOne, Price, MJ23, Prince10, Himler, Triple H (HHH), OyeaH, viky_milanov За елиминация са необходими 9 гласа!
December 23, 20205 yr През 2020г. почти с всичко свикнах, но само и единствено немога да свикна, че Price и Prince10 са два различни индивида. Затова моля учтиво мафията. Ееее скапани мафиотчета, аре един от тях да си замине в нощ 1 е, по-лесно ще е за всички, та даже и за вас. Ти искаш да гласуваш за единия, но то пък си гласувал за другия. Ми не е ок. Иначе ден 1 ще си е нулев май май, което не е чак толкова лошо ЗАСЕГА. Но OyeaH е добър вариант за задушаване.
December 23, 20205 yr @ЧОТУДЕ Казах, че съм Крал, какво не разбираш? Над Принца, под Бога! @neshev Нешка, пак си в грешка! Недей ми говори на лек, ти заблуден гражданино шибек. @OyeaH За да говориш с Краля, трябва да поискаш разрешение, но няма смисъл, защото то няма да ти бъде дадено! Един велик треньор, наричан с небезизвестния прякор ,,Овча глава", казваше така: ,, На болен човек можеш да му помогнеш, ще му дадеш хапче, нещо, това-онава, ама на умрял човек..."
December 23, 20205 yr 3 minutes ago, Prince10 said: @ЧОТУДЕ Казах, че съм Крал, какво не разбираш? Над Принца, под Бога! @neshev Нешка, пак си в грешка! Недей ми говори на лек, ти заблуден гражданино шибек. @OyeaH За да говориш с Краля, трябва да поискаш разрешение, но няма смисъл, защото то няма да ти бъде дадено! Един велик треньор, наричан с небезизвестния прякор ,,Овча глава", казваше така: ,, На болен човек можеш да му помогнеш, ще му дадеш хапче, нещо, това-онава, ама на умрял човек..." Добре е човек кво тийзваш сега, кажи или да те мятаме. Да не си крал на мафията а.к.а Кръстник, ГОСПОДИН МАФИОТЕ?
December 23, 20205 yr 26 minutes ago, BAITO6O said: През 2020г. почти с всичко свикнах, но само и единствено немога да свикна, че Price и Prince10 са два различни индивида. Затова моля учтиво мафията. Ееее скапани мафиотчета, аре един от тях да си замине в нощ 1 е, по-лесно ще е за всички, та даже и за вас. Ти искаш да гласуваш за единия, но то пък си гласувал за другия. Ми не е ок. Тоше веднъж да сме на една вълна. И на мен тия двамата са ми еднакви, само дето Price повече пише като мафиот по default Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
December 23, 20205 yr 2 minutes ago, StoneColdFaN said: Май OyeaH е на път да си го получи. Къде си тръгнал бе, на теб ти трябваха 3 поста за да гласуваш правилно... Мислиш ли да напишеш нещо интересно днес? Все пак си номер третият, който гласува срещу мен и някой може да си помисли, че се опитваш да заформиш влакче срещу мирен гражданин?
December 23, 20205 yr Quote Къде си тръгнал бе, на теб ти трябваха 3 поста за да гласуваш правилно... А, и за т'ва ли точно тръгна да се хващаш срещу мен? Бре, много умно! А, и ако не си сляп, можеш да видиш назад в страниците, че първия глас срещу теб не беше мой, че да се опитва да заформям влакче срещу теб.
December 23, 20205 yr А бе, принце, какво ми се правиш на Шекспир. Като си крал да те връщаме обратно в двореца, какво се занимаваш с нас простолюдието. А някои явно ги е страх от ойеах, защото видяха предишния сезон, че разкри набързо мафиотите и сега гледат да го махнат веднага. От тримата гласували за него досега единствено съм склонен да повярвам, че джак е чист, защото два пъти подред да е мафиот ще е баси шанса. Ама знае ли се, не се знае. 🤔 И ми е интересно ще има ли мач за лидерската позиция между претендента фарест и обявения от останалите играчи за лидер нешев.
December 23, 20205 yr 8 minutes ago, Triple H (HHH) said: А бе, принце, какво ми се правиш на Шекспир. Като си крал да те връщаме обратно в двореца, какво се занимаваш с нас простолюдието. А някои явно ги е страх от ойеах, защото видяха предишния сезон, че разкри набързо мафиотите и сега гледат да го махнат веднага. От тримата гласували за него досега единствено съм склонен да повярвам, че джак е чист, защото два пъти подред да е мафиот ще е баси шанса. Ама знае ли се, не се знае. 🤔 И ми е интересно ще има ли мач за лидерската позиция между претендента фарест и обявения от останалите играчи за лидер нешев. Как така с Оуен изведнъж станахте приятелчета, като той само се опитваше да те ебе трите дена подред преди ве? Да не сте аверчета мафиотчета? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!