Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Мафия XII

Featured Replies

Аз съм написал че нямам роля в първото си съобщение. Оуен ми е идентичен с Фарест по начин на писане и интеракция... Не знам дали двама такива ще мога да изтрая 🙃

1 minute ago, Dudley said:

Аз съм написал че нямам роля в първото си съобщение. Оуен ми е идентичен с Фарест по начин на писане и интеракция... Не знам дали двама такива ще мога да изтрая 🙃

Никъде не си писал, че нямаш роля.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Заглавието вече се промени на - сНешанка с брадвата, чакаща да екзекутира непослушните джуджета.

След като дъдли заяви, че няма роля, то мариян следва да му се вярва. Поне не съм аз единственият, който е готов да се жертва за своите съграждани. Респект.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Това с мирните (без роля) всеки го пише, но истината е някъде там... :ph34r: Мутри вън!

На този етап, Дъдли и Мариян не са опция за Ден 1... и може би въобще за играта. :lol:

Добър ход на Мариян, браво.

Не мога да разбера как дори ме сравнявате с Фарест, показах перфектна гражданска игра миналия сезон, а той само пише глупости. 

Вие ебавате ли се? 

С какво хора като Живко Миланов са по-малко подозрителни?

Някои пишат стихчета, други пеят песнички, а вие искате да гоните Ибача на Мафията...

Имам лошо предчувствие за сезона, явно ще е скандален и тотален мишмаш деба.
А миналият сезон си беше толкова хубав, всичко се получаваше след ден 1 БАШ КАКТО СИ ТРЯБВА.

Иначе днес може би трябва да бъде заклан един от тия индивиди : Фарест, Оуйеахто, Леденотосокчефен ииииии Джак Бауър. Не е за Джак се ебавам, нека остане засега, но Викчо Миланов трябва внимава какво върши.

download.png.aa72480ecab90cd46c5e27e6038e74fb.png

АААА ако ли не призовавъм мафията да ни спаси от OyeaH, все пак човека се е доказал като ибач на мафиоти. Трябва рано рано да си замине нали. Или не..

Edited by BAITO6O

Байтошо, не редактирай коментари. Последно предупреждение.

35izpu1.jpg

глас за Джакбауер

@RadoxДа е ясно. Късно се усетих сорка. Чотудето с прасето ме хипнотизира. Няма се повтори. 

Много интересен първи ден :( В пълния с джабронита сезон, къде се нахендрих да играя? Кви са тия Оуеновци, Викита, Лайтчета? Къде са истинските играчи на Мафия? Къде е Олимпик, къде е Енеми, къде  са Лууп и ДъБест? Нема ги!

Докато този безпардонен мръсник Радокс е в управлението, така ще е. Човекът се казва Радокс - пич на място, не е корумпиран.

Значи поне имате късмет гражданчетата, че аз,Dudley, neshev и ЧОТУДЕ сме гражданчета също. Оуен ли е там къвто е, също е гражданин джаброни, но е много безполезен горкия. Мариянката и той е гражданин, може да помогне. Трябва обаче и другите да се поактивизират, за да разбера. Няма страшно, Кралят има хора навсякъде, ще разберем кой прави поразии в кралството :)

@Prince10, ай кажи кво си ве. Ако заявяваш, че си Принц да те пробваме да разберем дали си Принц или Кръстник, пък нулев ден не е фатално. Или не заявяваш, че си Принц? Не мога да го схвана това с Краля, ако не е това.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

2 minutes ago, Prince10 said:

Значи поне имате късмет гражданчетата, че аз,Dudley, neshev и ЧОТУДЕ сме гражданчета също. Оуен ли е там къвто е, също е гражданин джаброни, но е много безполезен горкия. Мариянката и той е гражданин, може да помогне. Трябва обаче и другите да се поактивизират, за да разбера. Няма страшно, Кралят има хора навсякъде, ще разберем кой прави поразии в кралството :)

Ти изчисти половината играчи, лек. :lol:

Сега на кого да вярвам. На "Краля" ли? На "Ловеца на мафиоти"? Или защо да не ви гръмнем още днеска и двамата? :wank:

7 minutes ago, Prince10 said:

Много интересен първи ден :( В пълния с джабронита сезон, къде се нахендрих да играя? Кви са тия Оуеновци, Викита, Лайтчета? Къде са истинските играчи на Мафия? Къде е Олимпик, къде е Енеми, къде  са Лууп и ДъБест? Нема ги!

Докато този безпардонен мръсник Радокс е в управлението, така ще е. Човекът се казва Радокс - пич на място, не е корумпиран.

Здравей, Принц10.

Ще отговоря на един от въпросите ти - ДъБест насра и се отказа от Мафия, защото "безполезното джаброни гражданин" OyeaH го разкри като менте. Виждам се опитваш да разсъждаваш, което е похвално. Склонен съм да те взема под крилото си, както направих с Прайс миналия сезон. 

ГЛАСОВЕТЕ 

КЪМ МОМЕНТА

OyeaH (3 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer, StoneColdFaN

yaripim (1 глас) - Dudley

Price (1 глас) - yaripim

Neshev (1 глас) - Farest

Prince10(1 глас) - ЧОТУДЕ

Farest (1 глас) - neshev

Jack Bauer (1 глас) - Mariyan01

Не са гласували: LightOne, Price, MJ23, Prince10, Himler, Triple H (HHH), OyeaH, viky_milanov

За елиминация са необходими 9 гласа!

35izpu1.jpg

През 2020г. почти с всичко свикнах, но само и единствено немога да свикна, че Price и Prince10 са два различни индивида.

Затова моля учтиво мафията. Ееее скапани мафиотчета, аре един от тях да си замине в нощ 1 е, по-лесно ще е за всички, та даже и за вас.

Ти искаш да гласуваш за единия, но то пък си гласувал за другия. Ми не е ок.

Иначе ден 1 ще си е нулев май май, което не е чак толкова лошо ЗАСЕГА. Но OyeaH е добър вариант за задушаване.

3821da931e9c84b58b4771034c6607e6.gif

@ЧОТУДЕ Казах, че съм Крал, какво не разбираш? Над Принца, под Бога!

@neshev Нешка, пак си в грешка! Недей ми говори на лек, ти заблуден гражданино шибек.

@OyeaH За да говориш с Краля, трябва да поискаш разрешение, но няма смисъл, защото то няма да ти бъде дадено!

Един велик треньор, наричан с небезизвестния прякор ,,Овча глава", казваше така: ,, На болен човек можеш да му помогнеш, ще му дадеш хапче, нещо, това-онава, ама на умрял човек..." 

@Prince10Май да те пращаме да си гледаш бебето?

3 minutes ago, Prince10 said:

@ЧОТУДЕ Казах, че съм Крал, какво не разбираш? Над Принца, под Бога!

@neshev Нешка, пак си в грешка! Недей ми говори на лек, ти заблуден гражданино шибек.

@OyeaH За да говориш с Краля, трябва да поискаш разрешение, но няма смисъл, защото то няма да ти бъде дадено!

Един велик треньор, наричан с небезизвестния прякор ,,Овча глава", казваше така: ,, На болен човек можеш да му помогнеш, ще му дадеш хапче, нещо, това-онава, ама на умрял човек..." 

Добре е човек кво тийзваш сега, кажи или да те мятаме. Да не си крал на мафията а.к.а Кръстник, ГОСПОДИН МАФИОТЕ?

Давайте ярипимката да гоним , Лусил е гладна

giphy.gif

Май OyeaH е на път да си го получи. :rolleyes:

Stone Cold Steve Austin Stone Cold Stunner GIF - StoneColdSteveAustin StoneColdStunner EricBischoff GIFs

26 minutes ago, BAITO6O said:

През 2020г. почти с всичко свикнах, но само и единствено немога да свикна, че Price и Prince10 са два различни индивида.

Затова моля учтиво мафията. Ееее скапани мафиотчета, аре един от тях да си замине в нощ 1 е, по-лесно ще е за всички, та даже и за вас.

Ти искаш да гласуваш за единия, но то пък си гласувал за другия. Ми не е ок.

Тоше веднъж да сме на една вълна. И на мен тия двамата са ми еднакви, само дето Price повече пише като мафиот по default :D 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

2 minutes ago, StoneColdFaN said:

Май OyeaH е на път да си го получи. :rolleyes:

Stone Cold Steve Austin Stone Cold Stunner GIF - StoneColdSteveAustin StoneColdStunner EricBischoff GIFs

Къде си тръгнал бе, на теб ти трябваха 3 поста за да гласуваш правилно...

Мислиш ли да напишеш нещо интересно днес? Все пак си номер третият, който гласува срещу мен и някой може да си помисли, че се опитваш да заформиш влакче срещу мирен гражданин?

Къде си тръгнал бе, на теб ти трябваха 3 поста за да гласуваш правилно...

А, и за т'ва ли точно тръгна да се хващаш срещу мен? Бре, много умно! :rolleyes: А, и ако не си сляп, можеш да видиш назад в страниците, че първия глас срещу теб не беше мой, че да се опитва да заформям влакче срещу теб. :rolleyes:

А бе, принце, какво ми се правиш на Шекспир. Като си крал да те връщаме обратно в двореца, какво се занимаваш с нас простолюдието. 

А някои явно ги е страх от ойеах, защото видяха предишния сезон, че разкри набързо мафиотите и сега гледат да го махнат веднага. От тримата гласували за него досега единствено съм склонен да повярвам, че джак е чист, защото два пъти подред да е мафиот ще е баси шанса. Ама знае ли се, не се знае. 🤔 

И ми е интересно ще има ли мач за лидерската позиция между претендента фарест и обявения от останалите играчи за лидер нешев. 

8 minutes ago, Triple H (HHH) said:

А бе, принце, какво ми се правиш на Шекспир. Като си крал да те връщаме обратно в двореца, какво се занимаваш с нас простолюдието. 

А някои явно ги е страх от ойеах, защото видяха предишния сезон, че разкри набързо мафиотите и сега гледат да го махнат веднага. От тримата гласували за него досега единствено съм склонен да повярвам, че джак е чист, защото два пъти подред да е мафиот ще е баси шанса. Ама знае ли се, не се знае. 🤔 

И ми е интересно ще има ли мач за лидерската позиция между претендента фарест и обявения от останалите играчи за лидер нешев. 

Как така с Оуен изведнъж станахте приятелчета, като той само се опитваше да те ебе трите дена подред преди ве?

Да не сте аверчета мафиотчета?:wank:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!