December 22, 20205 yr КРАЛЯТ Е МЪРТЪВ, ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ В кралстово нощес зад златното перде Случи се най-красивото роди се дете! Всичко е в украси Принца е обяздил коня бял И така, дойде моментът зрял в който Принца стана Крал! За някои любимец за други смъртен враг за едни щастливец за трети нещастен глупак Ще обича ли народа? Или ще го погуби както падна Рим? В мечта ли ще превърне земята? Или само в прах и дим? Странно е! Добрият ще бъде на бесилото или пък ще спи в тъмницата... Гладиатори - храна на лъвицата В сърцето със забит кол с благи мисли на екзекуторски стол страх от тъмнината двойно по-голям от светлината НО след тежки дни и нощи народът славен към ореол след краля си ще тръгне и свободата на звънче ще звънне Мъртъв ли го искат? Жив го искат, за да ги пази! На гроба му цветя, извадени от вази и предател, който от сърце го мрази Жив е Краля, жив е! Но в гърба му нож това предрича съдбата и ще тъне народът в нищетата. Само храбър воин четящ добре кралските канони може да разбере къде са неписаните закони Мъртъв е! Да Живее!
December 22, 20205 yr Аве Принце, то роля Крал няма ве, ама има една друга, почваща с "К". Не ми казвай, че си се паднал Принц пак.
December 22, 20205 yr За сега съм слонен да вярвам на мариян. Навит съм да дадем на него и Дъдли още един ден и да чакаме евентуално да се издадат ако са мутри.За другите играчи още нищо не мога да кажа.
December 22, 20205 yr Както казах в темата за записване дойдох да еба мафиоти и може и некой гражданин! И сега е моя момент! От днес аз ставам ЛИДЕР НА ГРАЖДАНИТЕ! За да стана лидер обаче трябва един човек да падне. Трябва един играч да бъде посечен от FAREST! Ситуацията е такава, че Нешев трябва да бъде убит от FAREST и той да дойде на власт. И дааа Фарест винаги е с роля! Ролята ми е на най-интересния играч в мафия за всички временна! Но това вече не ме устройва. Искам още. Гладен съм. Не съм още Лидер на гражданите, но утре ще съм! И така дойде момента в който Фарест заби копие в сърцето на Нешев без да го интересува гражданин ли е мафиот ли е. Нешев умря, а Фарест взе короната от мъртвата му глава. Глас за Нешев! И как да го кажааа... Ами ще го кажа с прости думи. Днес махаме Нешев и който не е съгласен ще яде хурката. И дааа имам тази власт! Короната ще е мояяяя!!!! Въобще не ме интересува!
December 23, 20205 yr 1 hour ago, Prince10 said: КРАЛЯТ Е МЪРТЪВ, ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ В кралстово нощес зад златното перде Случи се най-красивото роди се дете! Всичко е в украси Принца е обяздил коня бял И така, дойде моментът зрял в който Принца стана Крал! За някои любимец за други смъртен враг за едни щастливец за трети нещастен глупак Ще обича ли народа? Или ще го погуби както падна Рим? В мечта ли ще превърне земята? Или само в прах и дим? Странно е! Добрият ще бъде на бесилото или пък ще спи в тъмницата... Гладиатори - храна на лъвицата В сърцето със забит кол с благи мисли на екзекуторски стол страх от тъмнината двойно по-голям от светлината НО след тежки дни и нощи народът славен към ореол след краля си ще тръгне и свободата на звънче ще звънне Мъртъв ли го искат? Жив го искат, за да ги пази! На гроба му цветя, извадени от вази и предател, който от сърце го мрази Жив е Краля, жив е! Но в гърба му нож това предрича съдбата и ще тъне народът в нищетата. Само храбър воин четящ добре кралските канони може да разбере къде са неписаните закони Мъртъв е! Да Живее! В кралството настъпи Коледа пак, във всяка кочина бе пълен мрак. Свинетата кротко си похапваха помия, а стопанинът им точеше нож и пиеше ракия. Не след дълго се отвори вратата и в кочината грейна ярко светлината. Домакинът посочи най-охранения шопар, а той се зарадва и реши, че е цар. Нямаше представа, че всъщност Избрания щеше за Коледа да бъде заклания. Не беше той Принц на кочината, а неин Дон, време е да подгоним прасето с бутилка Дон Периньон. Сменям си гласа на Prince10.
December 23, 20205 yr Заколението на Дъдли се отлага за Коледа 2021. Няма причина да не вярвам на Мариян. Мафиот трудно би блъфирал така за гражданин, при условие, че няма как да знае дали има роля, а бодигард не може да пази човек с роля. Вариантът и двамата да са мафиоти също е малък, защото няма причина да търсят толкова ранен блъф. Най-логичното е и двамата да казват истината, което прави Ден 1 с една идея по-поносим. От 1/16 отиваме на 1/14 шанс. Явно днес ще се троли, което не ме устройва. Глас за Farest
December 23, 20205 yr Author ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА OyeaH (2 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer yaripim (1 глас) - Dudley Price (1 глас) - yaripim Neshev (1 глас) - Farest Prince10(1 глас) - ЧОТУДЕ Farest (1 глас) - neshev Не са гласували: StoneColdFaN, LightOne, Price, MJ23, Prince10, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), OyeaH, viky_milanov За елиминация са необходими 9 гласа!
December 23, 20205 yr 7 hours ago, ЧОТУДЕ said: Предполагам няма да е фатално да ви оставим до Ден 3-4, пък ако сме в тотално грешна посока до тогава може да ебнем единия от вас профилактично Леко с ебането само. Или ги смяташ за граждани, или не. Ако ще ги "ебем", да ги ебем още сега. Не виждам как 1 от 2 е мафиот. Даже бих казал, че е невъзможно мафиот да блъфира с гражданин. За гражданин да блъфира по друг играч, също ми изглежда нереално. Двамата да са мафиоти е опция, но прекалено далечна. Не виждам причина да преиграват. Тъй че остава най-логичното и простото. И двамата да са мирни. Не виждам как бих гласувал срещу някой от двамата, освен ако не излезе потвърден Шериф и ми каже, че са мафиоти.
December 23, 20205 yr 1 hour ago, neshev said: Леко с ебането само. Или ги смяташ за граждани, или не. Ако ще ги "ебем", да ги ебем още сега. Не виждам как 1 от 2 е мафиот. Даже бих казал, че е невъзможно мафиот да блъфира с гражданин. За гражданин да блъфира по друг играч, също ми изглежда нереално. Двамата да са мафиоти е опция, но прекалено далечна. Не виждам причина да преиграват. Тъй че остава най-логичното и простото. И двамата да са мирни. Не виждам как бих гласувал срещу някой от двамата, освен ако не излезе потвърден Шериф и ми каже, че са мафиоти. Ми това е идеята - че и двамата може да са мафиоти, но шансът е към 1%. Точно Мариян да го прави този блъф, не ми се вярва, иначе не е невъзможно по принцип.
December 23, 20205 yr Всъщност @Dudley не е коментирал още. Нека да намигне два пъти, ако Мариянката лъже.
December 23, 20205 yr Тази ситуация с Мариян ми напомня на разкритието на Бобоци. В толкова ранен етап мафиот (в случая мафиоти) да блъфира роля ми се струва по скоро малко вероятно. Хайде, то не е точно същото, тъй като доктор се блъфира много по трудно от бодигард, но все пак ми се струва прекалено рисково и за момента не бих го поставил под голямо съмнение. Колкото до засегнатата от Нешев тема за лидерството - да, звучи удобно за някои хора да следват лидерите, дори прекалено удобно. Но да се включа и аз в тона на Light - с какви очи примерно аз да тръгна да съм водач, след като в миналия сезон бях налапал яко въдицата на Соки още в Ден 1 и вероятно щях да му се доверя в следващите дневни фази ако не го беше изчаткал Дъдли, а след това бях може би бях единственото шаранче, което донякъде вярваше, че Асен може да е шериф, а Киро да го контрира като Кръстник. Принца с тези стихчета прекалено се набива на очи, не ми се вписва в мафиотски профил това, въпреки че то в сезон 12 вероятно всякакви стратегии не са за изключване. Вики Миланов с това изказване си постла доста добре. Принципно няма абсолютно нищо лошо в това да си надъхан да играеш и да искаш да останеш възможно най дълго в играта, но аз като мафиот в първия си сезон използвах точно същите изказвания и ми е някак невъзможно да не се впускам в подобни размисли и да нямам една червена лампичка над неговото име. Този сезон явно ще имаме сблъсък на ИГРАЧИТЕ - Фарест и Oyeah. Ентъртеймънт ще има, но доколко това ще е полезно за гражданите ми е спорен въпрос. Подобен тип играчи на мен почти винаги са ми съмнителни, макар и да са забавни за четене. Колкото до Oyeah - и той явно реши да става влак с това "пуф паф" още на 2 гласа. Миналият сезон имаше нещо пободно и той тогава по мои спомени сякаш се гаври с човекът-влак (не помня точно кой беше) За момента сякаш са това нещата, които ми правят впечатление.
December 23, 20205 yr Като погледнах за последно, има 17 играчи в момента. За да бием, всеки трябва да мисли за себе си и евентуално да стигнем до консенсус. Както се вижда, абсолютно никой не следва друг сляпо и, ако си мислите, че ще ми яздите ташаците, няма как да стане. Нулев ден, без да има масов вот, не е опция. Проблемът е, че спасяването на играч в последния момент вече се проигра и очаквам мафиотите да са доста по-добре подготвени за подобен ход. Всъщност лесно може да тестваме кои са овцете и кои се правят на такива. Но на мен лично ми хареса да съм в ролята на екзекутор и очаквам някой да покаже топки и да ме поведе.
December 23, 20205 yr Гласувам за OyeaH. И то трети път, че поради няк'ва причина - моят глас беше изпуснат на 2 пъти от нашите любими водещи.
December 23, 20205 yr Author ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА OyeaH (3 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer, StoneColdFaN yaripim (1 глас) - Dudley Price (1 глас) - yaripim Neshev (1 глас) - Farest Prince10(1 глас) - ЧОТУДЕ Farest (1 глас) - neshev Не са гласували: LightOne, Price, MJ23, Prince10, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), OyeaH, viky_milanov За елиминация са необходими 9 гласа! 9 minutes ago, StoneColdFaN said: Гласувам за OyeaH. И то трети път, че поради няк'ва причина - моят глас беше изпуснат на 2 пъти от нашите любими водещи. Преди този пост не си дал валиден глас. Edited December 23, 20205 yr by hacky
December 23, 20205 yr 1 hour ago, ЧОТУДЕ said: Ми това е идеята - че и двамата може да са мафиоти, но шансът е към 1%. Точно Мариян да го прави този блъф, не ми се вярва, иначе не е невъзможно по принцип. Честно казано съм способен на голям блъф още в началото, но със сигурност ако блъфирах нямаше да е Бодигард, защото ролята се отнася освен за теб и за друг човек, което си е рисковано.
December 23, 20205 yr То дъдли няма как да потвърди, че има бодигард, защото на него не му се казва, че има бодигард. Защитеният играч няма да знае, че има Бодигард. Така пишеше в описанието на ролята поне.
December 23, 20205 yr Just now, Triple H (HHH) said: То дъдли няма как да потвърди, че има бодигард, защото на него не му се казва, че има бодигард. Защитеният играч няма да знае, че има Бодигард. Така пишеше в описанието на ролята поне. Може да потвърди дали има/няма роля, например.
December 23, 20205 yr 58 minutes ago, neshev said: Оуенка, ще те мятаме ли при рибите? С толкова обосновани вотове срещу мен трудно ще изплувам, хахаха
December 23, 20205 yr 1 hour ago, Mariyan01 said: Честно казано съм способен на голям блъф още в началото, но със сигурност ако блъфирах нямаше да е Бодигард, защото ролята се отнася освен за теб и за друг човек, което си е рисковано. Това имах предвид - че не ми се виждаш толкова рисков играч, че да завлечеш друг мафиот още в началото, без да сте го обсъдили в чата.
December 23, 20205 yr По-скоро съм склонен и аз да вярвам на Мариан, защото мафиотите още не са имали възможност да обсъдят стратегии. Въпроса е друг - @Mariyan01 защо искаш да се самубиеш? Доста е вероятно мафиотите да те гръмнат още в една от първите вечери, при положение че отсега много хора те изчистиха като "сигурен гражданин", за да може да продължи филмирането. Ролятат ти не е чак толкова цена че да те защитава доктора, той по-коро ще защити някой който подозира за шериф или някой "утвърден силен играч с добър рийд()". А ако се задържиш жив повече от 2 нощни фази по-скоро ще създадеш съмнение към себе си, защо не са те гръмнали и че по-скоро блъфираш и си мафиот. Та обясни ми моля те смисъла на хода си, просто не ти се играе ли? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
December 23, 20205 yr Ай, четете ги тия роли, момчета. On 12/17/2020 at 5:45 PM, Radox said: Преди началото на сезона, ще му бъде зададено да пази един от гражданите. Защитеният играч няма да знае, че има Бодигард. - Охраняваният от Бодигарда играч задължително е гражданин без специална роля. Тоест, не може например Докторът да си има Бодигард. - Ако охраняваният играч бъде елиминиран по какъвто и да е начин през деня или през нощта, Бодигардът ще отпадне вместо него. - Ако обаче в дадена нощна фаза Бодигардът бъде блокиран, а охраняваният играч бъде атакуван, то Бодигардът няма да може да го спаси и ще остане в играта вместо него. - Бодигардът е имунизиран срещу първата директна нощна атака срещу себе си. Тоест ако мафията се опита да убие него през нощта, той оцелява първия път. След това ако в следваща фаза мафията реши отново да стреля по него, умира като обикновен гражданин Мафията не може да отстреля Мариянката директно. Трябва да го елиминира два пъти. Чакаме Дъдли да потвърди, че няма роля, но на мен ми хареса как Мариянката го изигра.
December 23, 20205 yr 6 minutes ago, Jack Bauer said: По-скоро съм склонен и аз да вярвам на Мариан, защото мафиотите още не са имали възможност да обсъдят стратегии. Въпроса е друг - @Mariyan01 защо искаш да се самубиеш? Доста е вероятно мафиотите да те гръмнат още в една от първите вечери, при положение че отсега много хора те изчистиха като "сигурен гражданин", за да може да продължи филмирането. Ролятат ти не е чак толкова цена че да те защитава доктора, той по-коро ще защити някой който подозира за шериф или някой "утвърден силен играч с добър рийд()". А ако се задържиш жив повече от 2 нощни фази по-скоро ще създадеш съмнение към себе си, защо не са те гръмнали и че по-скоро блъфираш и си мафиот. Та обясни ми моля те смисъла на хода си, просто не ти се играе ли? На първото, вече казах, ако ми повярвате имате 2 чисти гражданина, ако ме убият или ме гласувате излиза един чист гражданин в лицето на Дъдли. А за доктора кога съм казвал да ме защитава защото аз не помня такова нещо?