Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Мафия XII

Featured Replies

• Author

ГЛАСОВЕТЕ 

КЪМ МОМЕНТА

Dudley(1 глас) - ЧОТУДЕ

LightOne(1 глас) - neshev

OyeaH(1 глас) - BAITO6O

Не са гласували: Jack Bauer, StoneColdFaN, LightOne, Price, MJ23, Prince10, Farest, Dudley, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), yaripim, OyeaH, viky_milanov

За елиминация са необходими 9 гласа!

2 minutes ago, Price said:

Държа си на тезата и за подобни вотове (Dudley, neshev, Prince) конкретно в първия ден не ме търсете. 

Не разбирам каква е логиката да не гоним определени играчи. 

А ти от кои се причисляваш? От ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА или от джабронитата? :wank:

За да може плана ми сезона да свърши преди 31 трябва да има изгонен днес , така че твърдо против нулеви дни  - глас за ярипим 

6 minutes ago, neshev said:

Аз го разбирам, макар и да съм малко обиден, че не ме е споменал. Да напомня, че съм непобеден досега. Опитват се да ми предпишат загуба, когато бях врачка, но това няма как да стане, защото не успях да стана мафиот официално. Иначе в този сезон има прекалено много мърша, разбирай го мързеливи играчи, които са удобни на Мафията. Надявам се някой от тях да се е паднал мафиот.

Припишат*

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

3 minutes ago, neshev said:

По моите разбирания например да изгоним добър гражданин с уникален рийд (да кажем Дъдли) в Ден 1 би било доста по голяма загуба за цивилните, отколкото би била евентуалната победа ако супер случайно нацелим някое от големите имена като мафиот. Окей, започваме с +1, но се съмнявам някога отново да ни върже толкова брутално както със Соки и такова ранно изгонване на мафиот да ни навърже всичко, да се нареди пъзела и да ни постели за лесна победа след това. Ако съм в тотална заблуда, нека някой ме просветли и да спра с тези си възгледи. 

Иначе аз съм от ДЖАБРОНИТАТА, то е ясно, усещам гаврата с този въпрос :(

Аз като гледам Дъдлито е дал фира още отсега. Даже, ако е толкова отчаян, че е "мирен гражданин, без роля", може още днеска да го отървем от мъките. :)

Иначе ми идва доста удобно това за уникалния рийд и следването на хора. Вече няколко човека го засягате това. То играта е много лесна, ве, следваме Дъдлито, следваме Нешев и пей сърце. Ама май, май, няма да излязат сметките и този път. :happy:

Супер безинтересно ми е да съм гражданин без роля. Нв очаквайте особено активно мое участие този сезон.

55 minutes ago, Jack Bauer said:

И така, нов сезон ново начало. Този път - гражданско.

Викам отсега да се отървем от най-досадния играч в историяат на мафията - Оуен.

Няма нужда пак да слушаме 3 дни нападки към един и същи човек, след което единствено спам колко добър дебютант е, въпреки че е изгонил гражданин :D

Мойто момче, ще ти вляза директно с логически аргументи, като истински играч на Мафия.

-Ти се казваш Оуен

-На Оуен галеното трябва да е Оуенчо

-Оуенчо е много отворен

-Оуенчо звучи много като Йоанчо

-Йоанчо беше отворен и го ебаха варненски мутри

-Аз съм от Варна

Глас за Оуен

@OyeaH

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

6 minutes ago, neshev said:

Аз като гледам Дъдлито е дал фира още отсега. Даже, ако е толкова отчаян, че е "мирен гражданин, без роля", може още днеска да го отървем от мъките. :)

Като гледам му се празнува Нова Година, но можем да му осигурим и спокойна Коледа. КОЛИМ ли го? :happy:

сНешанка иска да сподели славата със своите джуджета и да ги окуражи да бъдат самостоятелни и независими - това не го очаквах. :D 

Иначе за лидерството, аз лично не се наемам след последния трагичен опит, когато се опълчих на тълпата, бях схрускан и изплют с нож в гърба за няма и 5 минути. :( Не съм от играчите с главно "И", като някои други колеги.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

2 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Като гледам му се празнува Нова Година, но можем да му осигурим и спокойна Коледа. КОЛИМ ли го? :happy:

Оууууу май брадаааа тестафааай,хуу ис дъ бест ин дъ уорлд

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ЩЕ ЯДЕМ СВИНСКООООООООО!

• Author

ГЛАСОВЕТЕ 

КЪМ МОМЕНТА

OyeaH (2 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer

Dudley (1 глас) - ЧОТУДЕ

LightOne (1 глас) - neshev

yaripim (1 глас) - Dudley

Не са гласували: StoneColdFaN, LightOne, Price, MJ23, Prince10, Farest, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), yaripim, OyeaH, viky_milanov

Edited by Radox

Прайс, научих ролите. Тоя път няма да се излагам, защото запомних, че специалните умения влизат в сила от нощ 1. :D  

Само да кажа, че се радвам, че миналия сезон помогнах на ойеах да стане най-великият играч в историята и дано този път отново да хване всички мафиоти набързо. С теб съм, колега. 

2 minutes ago, Jack Bauer said:

Мойто момче, ще ти вляза директно с логически аргументи, като истински играч на Мафия.

-Ти се казваш Оуен

-На Оуен галеното трябва да е Оуенчо

-Оуенчо е много отворен

-Оуенчо звучи много като Йоанчо

-Аз съм от Варна

Глас за Оуен

@OyeaH

Какъв истински играч, вече беше разкрит като менте :(

Варненки не повтарям, но за теб мога да направя изключение 😏

12 minutes ago, Jack Bauer said:

Мутри вън :) 

Моя Милост е обикновено гражданче от простолюдието без никаква роля. И понеже съм такъв, дай да гласувам за OYeaH, па к'вото стане. В първия ден се стреля на сляпо и няма много голям избор. :)

Пуф-паф :( 

Или бързо ми давайте роля, или бойкотирам сезона. Няма да цъкам по празниците като обикновен гражданин и просто да чета без нищо повече по 15 страници.

Много мутри без роли се навъдиха нещо. :(  Да не свършите като Сони Корлеоне само 

1 hour ago, Price said:

По моите разбирания например да изгоним добър гражданин с уникален рийд (да кажем Дъдли)

Аз не имена не робувам, спрямо преценката ми и прочита мога да тръгна срещу когото и да е. Съответно може да е тотално грешна,може и да е в десетката.Когато нарочат някой за голям разбирач в играта,тая аура се чупи трудно, което става лесно после за набедения да манипулира тълпата накъдето му хрумне.

Дъдли ме номинира, веднага след това Прайс вкарва  четките за точно него в графата с "уникален рийд". Или са партия заблудени граждани/масони, или Прайс е мафиот и удобно вкарва подкрепа на колегата си такъв или, или.... Няма как да знам в началото.Но няма как да разбера,без да направя нещо.

Глас за Прайс

3kuoda.gif

Може би за всички ще бъде много контроверсиален първи пост, но от сега си разкривам ролята на БОДИГАРД, като пазя  Дъдли, който си е наистина отново гражданите без роля. Защо се разкривам веднага, има си две причини:

Първата е, че ролята не ми харесва, а и не смятам, че би била кой знае колко полезна в бъдеще.

Втората е, че така ви се изваждат два чисти гражданина още от ден 1, което мисля, че е предимство. Естествено сега повечето ще си помислят, че блъфирам или нещо такова, но ще видите ако бъда елиминиран, че не лъжа и Дъдли ще ви се изчисти. Доктора да не ме пази нощната фаза, защото имам протекция първата нощ според правилата на ролята, естествено ако не ми повярвате и не ме елиминирате през деня, което няма да е голяма загуба, защото бай ви Дъдли става 100% гражданин.

ГЛАСОВЕТЕ 

КЪМ МОМЕНТА

OyeaH (2 гласa) - BAITO6O, Jack Bauer

Dudley (1 глас) - ЧОТУДЕ

LightOne (1 глас) - neshev

yaripim (1 глас) - Dudley

Price (1 глас) - yaripim

Не са гласували: StoneColdFaN, LightOne, Price, MJ23, Prince10, Farest, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), OyeaH, viky_milanov

35izpu1.jpg

Гласувал съм, Радох.

1 hour ago, StoneColdFaN said:

Моя Милост е обикновено гражданче от простолюдието без никаква роля. И понеже съм такъв, дай да гласувам за OYeaH, па к'вото стане. В първия ден се стреля на сляпо и няма много голям избор. :)

Edited by StoneColdFaN

Здравейте готини .Член съм на готиния ни форум от доста годинки вече .Не пиша много нито коментирам защото не се считам за знайко на тема кеч .Падам си по стратегии затова ме запали МАФИЯ ! Така че ако не ме опуцате рано рано очаквайте неочакваното от мен :)

20 minutes ago, Mariyan01 said:

Може би за всички ще бъде много контроверсиален първи пост, но от сега си разкривам ролята на БОДИГАРД, като пазя  Дъдли, който си е наистина отново гражданите без роля. Защо се разкривам веднага, има си две причини:

Първата е, че ролята не ми харесва, а и не смятам, че би била кой знае колко полезна в бъдеще.

Втората е, че така ви се изваждат два чисти гражданина още от ден 1, което мисля, че е предимство. Естествено сега повечето ще си помислят, че блъфирам или нещо такова, но ще видите ако бъда елиминиран, че не лъжа и Дъдли ще ви се изчисти. Доктора да не ме пази нощната фаза, защото имам протекция първата нощ според правилата на ролята, естествено ако не ми повярвате и не ме елиминирате през деня, което няма да е голяма загуба, защото бай ви Дъдли става 100% гражданин.

Чуек, можеше да подкрепиш въдичката за Дъдли и да стартираме влак без никакви доводи, за да видим кой щеше да се закачи. Той щеше да е апетитна хапка за мафиотите и нищо чудно някой зелен такъв да се беше оакал, пък ти пак можеше да се издадеш към края на деня. Сега, дори и да казваш истината, не мисля, че мафиотите ще ви пипат, защото ще опитат да целят Шерифа. Предполагам няма да е фатално да ви оставим до Ден 3-4, пък ако сме в тотално грешна посока до тогава може да ебнем единия от вас профилактично.