Jump to content

Мафия XII

hacky

Recommended Posts

MAFIA XII

MERRY "FN" CHRISTMAS!

С лек полъх на вятъра, започна първият сняг,

все още беше тихо, слънцето тъкмо се показваше,

за някои това щяха да са последните слънчеви лъчи.

Кой ще има възможност да усети аромата на канела в Коледната сутрин?

Кой ще живее, за да види фойерверките послучай новата година?

Гражданите не биха се предали, но Мафията е готова да пролива кръв...

НАЧАЛО НА ... ДЕН 1

В играта има 17 участника. За елиминация са необходими 9 гласа.

Стартиращите в ДЕН 1 участници са:

@neshev @Jack Bauer @StoneColdFaN @LightOne @Price

@MJ23 @Prince10 @BAITO6O @ЧОТУДЕ @Farest @Dudley

@Himler @Mariyan01 @Triple H (HHH) @yaripim @OyeaH @viky_milanov

Крайният срок за гласуване е 22:00 часа на 23.12.2020!

Айдееее!

Отново съм гражданин без роля, да видим този път за колко дни ще еба мафията. Играчът с главно "И" е тук, треперете!

Едно генерално встъпително писмо за коледния сезон, който може да се обобщи със следното заглавие:

Русата СНешанка и 16-те ухилени мургави джуджета, наредени около диванчето.

Този сезон, поне в първите дни, ще се върти около това ще му лапаме ли на нешев като наш вожд или ще го шитнем (граждани или мафията) и ще си играем джобърски сезон. Сериозно, в сезона имаме едно-единствено „тежко“ име за следване от овцете. Нямаме олимпик, нямаме соки, нямаме хаки, нямаме хора, които да бъркат пасианса на нешев като бест, радокс или байкиро. Евентуално Dudley, Prince10 или ЧОТУДЕ биха му се опрели от мидкарда. (като по-активни играчи, да не се обижда MJ23) 

Не че и на Нешев ще му е лесно с толкова  много джобъри де, да отсее кои са мафията. Някои от играчите са играли и преди, но ще си останат неразгадаеми. Или тотално си плямпам подценявайки качеството спрямо количеството. Но дори и да не съм прав, ако нешев ме обяви за изчистен гражданин, директно го гласувам. По моя вина или не, хич не може да ме „разчита“, че да твърди каквото и да е било по мой адрес. Но определено ще е интересен сезон само с едно „лидерско“ име да се следи дали ще може да ни разиграва на пръста си или ще му ударим игнор. Дали може да ни насочва или ще бъдем неконтролируема група от единаци, които да дърпат в десет посоки?

И накрая ей тъй, чисто на едното шесто чувство, имам залог с примамливо валю – най-малко един измежду Price, MJ23, BAITO6O и OyeaH нe е гражданин (подредени са по ред на номерата). Имам афинитет към статистиката (Радокс може да си спомни едни фермани за Е-феда, дето му бях пращал навремето. :D)  и досега кратката ми справка из историята на сезоните по номерата показва, че най-често мафиоти/врачки се падат номерата 5,6,8 и 16. (Поне по три пъти. Броях сезоните с 16-18 играчи.) Разбира се, това си е чиста лотария. Наясно съм. Не ми скачайте къде ми са великите аргументи. Но ще ми е интригуващо, ако все пак някое от числата се окаже отново печелившо. Така че и на тази лотария допълнително ще се основава някое мое гласуване, ако тези играчи се окажат на пангара.

Иначе най-любопитно ми е за представянето на StoneColdFan, с оглед забавното му промо на записване и последните му две участия, където неактивността му изяде главата през деня. Дали ще има промяна този път?

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Глас за Dudley. Това копеле явно е ебало АУРАТА на номера ми и съм шибан гражданин БЕЗ РОЛЯ.

giphy.gif

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

1 minute ago, LightOne said:

Не че и на Нешев ще му е лесно с толкова  много джобъри де, да отсее кои са мафията.

Мога да отсея, че ще ти загася факлата още днес. :)

survivor GIF by CBS

И така, нов сезон ново начало. Този път - гражданско.

Викам отсега да се отървем от най-досадния играч в историяат на мафията - Оуен.

Няма нужда пак да слушаме 3 дни нападки към един и същи човек, след което единствено спам колко добър дебютант е, въпреки че е изгонил гражданин :D

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Just now, Jack Bauer said:

И така, нов сезон ново начало. Този път - гражданско.

Викам отсега да се отървем от най-досадния играч в историяат на мафията - Оуен.

Няма нужда пак да слушаме 3 дни нападки към един и същи човек, след което единствено спам колко добър дебютант е, въпреки че е изгонил гражданин :D

Май още те боли дупарата от миналия сезон? 

ГЛАСОВЕТЕ 

КЪМ МОМЕНТА

Dudley(1 глас) - ЧОТУДЕ

Не са гласували: neshev, Jack Bauer, StoneColdFaN, LightOne, Price, MJ23, Prince10, BAITO6O, Farest, Dudley, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), yaripim, OyeaH, viky_milanov

За елиминация са необходими 9 гласа!

И ето, още в първия час Хаки разкрива какво се случва зад кулисите с услужливия ко-хост Радокс! :D 

А, усети се. :D :D

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

1 minute ago, LightOne said:

И ето, още в първия час Хаки разкрива какво се случва зад кулисите с услужливия ко-хост Радокс! :D 

А, усети се. :D :D

Да няма филми и интриги, защото някой ще се чуди какво съм едитнал. Подготвил съм си темплейт за картата за гласуване и бях копирал с текста, който гласеше, "Ето ти темплейт за гласуване.." този текст премахнах.

ГЛАСОВЕТЕ 

КЪМ МОМЕНТА

Dudley(1 глас) - ЧОТУДЕ

LightOne(1 глас) - neshev

Не са гласували: Jack Bauer, StoneColdFaN, LightOne, Price, MJ23, Prince10, BAITO6O, Farest, Dudley, Himler, Mariyan01, Triple H (HHH), yaripim, OyeaH, viky_milanov

За елиминация са необходими 9 гласа!

Нешев, примирил съм се, че няма да се разберем. Ама откога да се пошегуваш с невинна грешка на хоста е мафиотски ход?  :( 

Just now, LightOne said:

Нешев, примирил съм се, че няма да се разберем. Ама откога да се пошегуваш с невинна грешка на хоста е мафиотски ход?  :( 

Направи кардиналната грешка да тръгваш срещу мен. Аз не подбирам. ЕБА НАРЕД! :wank:

Когато за не знам кой път видя , че съм гражданин , оправете си скапания генератор чуек . 

giphy.gif

Това последното с тръгването съм го пропуснал. Изтъкнах  в първия си пост очевидното за всички как стоят нещата в сезона. Не съм те обявявал за никакъв все още (освен за лидер, ама това не значи мафиот/гражданин). Още един пример, че грешно ме четеш. :(

Е деа по Коледа ставали чудеса как ли пък не. Пак тъп гражданин баси, а как ми се искаше да еба мирните гражданчета, нооо пак съм от добрите явно.
Иначе глас за OyeaH. Да е чУек велик си затова трябва мелницата ти да изгори в 1 ден е. Страх ме е от теб ако си мафиот, прекалено силен и велик ще си, нямаме да имаме шанс. ЗАТОВА ДА ГОРИииш

3 minutes ago, LightOne said:

Това последното с тръгването съм го пропуснал. Изтъкнах  в първия си пост очевидното за всички как стоят нещата в сезона. Не съм те обявявал за никакъв все още (освен за лидер, ама това не значи мафиот/гражданин). Още един пример, че грешно ме четеш. :(

Доста се пробваха да ми подливат вода. Ама, май, май, самите те после се удавиха. :happy:

Иначе защо аз трябва да съм лидерът? Защо ти не станеш лидер, а аз да те следвам. :wank:Отведи ме към другарите ти мафиоти. :)

3 minutes ago, BAITO6O said:

Е деа по Коледа ставали чудеса как ли пък не. Пак тъп гражданин баси, а как ми се искаше да еба мирните гражданчета, нооо пак съм от добрите явно.
Иначе глас за OyeaH. Да е чУек велик си затова трябва мелницата ти да изгори в 1 ден е. Страх ме е от теб ако си мафиот, прекалено силен и велик ще си, нямаме да имаме шанс. ЗАТОВА ДА ГОРИииш

Или май си мафиот и те е страх, че ще те ебандуря, както чокнах приятелчето ти Бауер миналия сезон?

Ако си гражданин доста слабо решение, бива ли да лишиш отбора си от сигурна победа...

28 minutes ago, OyeaH said:

Айдееее!

Отново съм гражданин без роля, да видим този път за колко дни ще еба мафията. Играчът с главно "И" е тук, треперете!

Стига с тоя Играч, време е да ъпгрейднеш вече - от Играча е време да станеш Ибача! До нова година искам да си наИбал мафията :wank:

Иначе в малко по сериозен тон - много хора не са радетели на това робуване на имена. Аз обаче поне в Ден 1 не бих гласувал никога срещу някой от ГОЛЕМИТЕ. Това и в предния сезон го изложих като свое виждане и обясних каква точно ми е логиката и тогава единствено мафиотът Соки нещо не беше много съгласен с мен. Държа си на тезата и за подобни вотове (Dudley, neshev, Prince) конкретно в първия ден не ме търсете. 

За момента yaripim и Вики Миланов са ми най интересни - с първият не съм играл в нито един сезон, а вторият е тотална мистерия. Интересен ще ми е и HHH, дали ще влезе по силно в този сезон, дали е прочел ролите :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...