Jump to content

Сигнално жълто


Himler

Recommended Posts

Metzgermeister

Ей, това "Бегай, бе! Бегай, бе!" го помня от 15 години и го виждам за първи път пак от толкова и ме удари една носталгия. Хем беше грубо, хем беше и забавно по един извратен начин и го следях религиозно. Други любими моменти бяха как Иво Андреев наплю Албена Вулева и после даваха как храчката се връща в устата му със сърбащ звук; Устата как напсува репортера им, а той му отвърна с: "Кво стана, мааа, миндил?"; Лили Иванова, която на въпроса не мисли ли, че вече е твърде стара и е редно да отстъпи път на мласите отговори с: "Ще пея, докато ми се пее!", а също и как Стефан Диомов отговаряше на въпроси, като след всеки горе вдясно се появяваше логото на Планета, зазвучаваше "Честни сини очи" и излизаше надпис: "Позрави за Стефан Диомов от фестивала "Бургас и морето"!" Имаше и случай, в който Слави я заля с бира и после питаше саркастично: "А, що не снимате с тая камера, бе? Ееей, не заслужавате да бъдете тука значи!", но той не ми беше чак толкова забавен. За сметка на това си спомням интервю с Таня Боева, правено видимо след нейна пластична операция, на което брутално ревах от смях как мъжки глас зад кадър говореше върху нея от време на време и се получи нещо такова:

- Ти какво получи за Коледа?

- НОВ НОС!

- А какво искаше да получиш?

- Ами, както вече казах, НОВ НОС! И всеки път, когато отивах някъде, ме питаха: "ЕЙ, НАКЪДЕ С ТОЗИ НОС?"

И последно се сещам как снимаха анонсите преди репортажите нейде из планината и по време на финалните надписи Вулева казваше на асистента си: "Еее, то тука много хубаво и свежо, бе! Трябваше да вземем Азис с нас да ни пръдне малко" :D 

  • Upvote 2

 

 

Link to post

В YouTube има много епизоди. Ако ти се гледа  имаш голям избор от епизоди.

Edited by Himler
  • Upvote 1
Link to post
natopor4en

Чест и почитания за автора на темата. :beer: 

Сигнално жълто беше и си остава едно от най-култовите предавания в родният ефир. Предаване, което просто беше изпреварило своето време.

А на малкото палаво Албенче все още имам мерак да й cumm-на на малките палави цицки тип лисичи муцунки.  

Тук е и момента да спомена мега мазната тролска песничка, която вървеше на заден фон, докато Бени Бейби изнасяше своите промота.

  • Thanks 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
brayan_lotusrenault

Стабилна носталгия по "детството" ми връща предаването.

Да не забравяме, че те първи разпространиха култовия клип на Галена в банята в едно издание на предаването, което по мой спомен се излъчи 2006 или 2007-а и след което кариерата на последната процъфтя нагоре.

Иначе не толкова ми е носталгично за малоумното предаване, колкото за нещата, които се излъчваха по българската телевизия тогава и бяха абсолютен култаж.

Азис имаше шоло по отдавна мъртвата вече ТВ2, Вулева пускаше порно по СКАТ в праймтайма, Шоуто на Слави все още беше забавно, в Big Brother имаше истински секс без малоумни сторилайни,както и побоища и телевизията като цяло изобщо нямаше нищо общо с PG говната от днес.

Поне от това, което си спомням е, че смешките, вицовете и самата телевизия бълваше от неща, които не бяха политкоректни и нямат нищо общо с това, което се излъчва днес :D

 

Edit:

Сега се сетих и за още едно скандално предаване "Островът на Изкушението", от там пък тръгна "кариерата" на Русата Райка Златкова, която беше ебана в национален ефир от баце ти Филип от "Бричка" :D

Спомням си и, че преди време Слави беше направил някаква игра, нещо като "Луда Надпревара" с двойки, които обикаляха разни места из България и изпълняваха предизвикателства.

Там пък участваше черната Златка и си спомням ясно, че си показа циците в ефир, имаше и една двойка нереално култови братовчеди, които се псуваха и се караха нонстоп и всичко това в национален ефир хахаха.

Почти съм сигурен, че на днешно време никой не би пуснал такива олигофрении по национална телевизия, понеже и тук хората станаха по чувствителни.

Забравих да спомена и изродите Нед и Гроши, които потрошиха къщата на Брадъра, Нед си показваше гъза и от екрана бълваха псувни и цинизми :D :D

Дори не мога да повярвам, че такива неща изобщо се излъчваха тука пхахаха.

Забравих и за предаването "Страх", което също беше култово и интересно.

Иначе отдолу за хората с по мътни спомени, клипче на Филип и Райка от "Островът на Изкушението" :D

 

 

Edited by brayan_lotusrenault
  • Upvote 2

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to post
BAITO6O

Да не забравяме и после Нешоуто на Нед, което го даваха по GTV А повторенията май бяха от 07:30 и преди даскало ги гледах пак хахах.

 

 

  • Wank 1
Link to post
ShiningWizard

Някой помни ли онова ток шоу с анимираното магаре по ТВ7? ТВ7 също имаше един формат като Екс фактор, но с актьори.

Link to post
BAITO6O
21 hours ago, ShiningWizard said:

Някой помни ли онова ток шоу с анимираното магаре по ТВ7?

Марк О Селски

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...