Jump to content

WWE/AEW: Luke Harper е починал


neshev

Recommended Posts

neshev

Бившият AEW и WWE кечист, Luke Harper (истинско име Jon Huber, известен още като Brodie Lee) е починал на 41 годишна възраст. Причината е заболяване в белите дробове, различно от коронавирус. 

 

От WWE и AEW изказаха съболезнования. Да почива в мир!
 

Image

 • Upvote 1
 • Confused 3
 • Sad 33
Link to post
HEIDENREICH

Харесвах го, според мен като за гигант бе доста талантлив и имаше потенциал за нещо повече. Все пак не направи лоша кариера даже в WWE, беше важна част от Wyatt Family, отделно Bludgeon Brothers яко газеха.

Гимикът му в AEW ми се видя доста тъп, но човекът така и няма време да го развие.

 

RIP :( 

 • Upvote 8

 

Link to post
Brock_Lesnar

Неприятна и неочаквана новина :( . Беше най-добрият кечист от Wyatt Family и правеше много добри singles мачове, няма да забравя този с Dolph Ziggler от TLC 2014. Нека почива в мир! 😢

 • Upvote 8

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 NEW!!!

Link to post
neshev

Дойде изненадващо дойде. Нещо ми намирисваше, че го извадиха от екран, но си викам, че или е коронясал или лекува някакви травми. Въобще не очаквах, че нещата са толкова сериозни...
 

Може би са знаели, че няма да го бъде, затова искаше да направи едно последно царуване, защото си е огромен риск с респираторни проблеми, по време на КОВИД, да се излагаш на такъв риск.

 

Жалко, много жалко. Никога не съм му бил някакъв огромен фен, но на моменти беше набрал доста инерция в WWE и можеше да го издигнат на следващото ниво. Пък в AEW, той кажи-речи спаси Dark Order от колосален провал.

 

Иначе е показателно как всичките му колеги му отдадоха почит и постоянно разказват някакви положителни истории с него. И дори WWE отчетоха смъртта му и правят tribute видеа. Нещо, което почти никога не правят за кечист в конкурентна компания. RIP! 

 • Upvote 5
Link to post
HeaDMaKeR™

Винаги съм го го харесвал, жалко е да видиш някого толкова млад да си отиде.Ще го запомня с "50 минутния" му уличен бой в Амброуз, враждата със The Shield, мачовете със Зиглър.Да почива в мир.

 • Upvote 7

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to post
baikiro

Никога не съм го гледал, но нека почива в мир човека, много млад си е отишъл. 

 

@neshev как е възможно да е бил кечист с такива здравословни проблеми? Не минават ли на някакви прегледи и тн? 

 • Upvote 3
Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to post
neshev
1 minute ago, baikiro said:

@neshev как е възможно да е бил кечист с такива здравословни проблеми? Не минават ли на някакви прегледи и тн? 

 

Нямам си на идея. Без да знаем въобще каква е болестта му, не може да се коментира нищо. :(

 • Upvote 4
Link to post
Chicky Ricky

Беше много подценен в WWE. И наистина беше човекът от Wyatt Family, които имаше най-много умения на ринга. Лека му пръст

 • Upvote 6
Link to post
iMMORTAL!

Влезнах във форума специфично, защото знаех, че ще има тема за него. 

 

Доста талантлив гигант. Помня като го видях за пръв път в CHIKARA изпаднах в шок, че човек може да има такива размери и да се движи по такъв начин. Определено смятах, че има някакво бъдеще в него. Жалко е, че е починал. Жалко е, че така и бе видяхме какво може да направи. Да почива в мир! 

 • Upvote 7

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to post

RIP! За мен Brodie Lee направи най-силната си година: мега дебютът му, един от любимите ми мачове за 2020: Lee vs Moxley, спечелването на TNT титлата. Едно от главните лица в AEW за 2020!

 • Upvote 4
Link to post
Metzgermeister

Знаеш, че даден кечист има талант, когато има гимик на клошар и въпреки това е интересен. Тъжно и неочаквано, защото досега по време на мачовете си не е давал никакви признаци, че е болен. Да почива в мир! :(

 • Upvote 7

 

 

Link to post

Изключително подценен кечист. Имаше харизма, имаше уменията на ринга, а и беше с добри габарити. При друго стечение на обстоятелствата, можеше да е уникален хийл, легендарен. 

 

Снощи и аз се облещих, като я разбрах новината. Много млад си е отишъл човека. Лека му пръст, с добро ще го запомним феновете. 

 • Upvote 6

 

Link to post
The Olimpic Hero

Кофти за човека и семейството му, прекалено млад си отива. Сравнително го харесвах. Един от най-добрите на ринга сред големите момчета. В WWE имаше някои добри периоди, още в началото в The Wyatt Family мачовете му срещу The Shield ще се запомнят. Като единичен кечист така и не му дадоха особено голям шанс. В AEW ми хареса като лидер на The Dark Order, имаше интересни и различни сегменти.

 

Нека почива в мир.

 • Upvote 3

               

Link to post

WTF, неочаквано. И аз не съм му бил някакъв голям фен, ама човекът радваше, кефеше ме да цъкам и с него в игрите, тоя саблен удар дето правеше те пълни отвсякъде. Блъджъните същи бяха доста свеж отбор, който беше едно от нещата, заради които гледах смака тогава. В аедъб не съм го следял, но наистина тъпо, че е починал.

 • Upvote 2
Link to post
Bobotsi

Никога не съм му бил фен, но е факт че беше добър кечист. Направи запомняща се кариера в WWE и силен дебют в AEW. Най-вероятно е правил мачове докато е бил болен, което си е истинско геройство. Много млад си е заминал, нека почива в мир :(

 • Upvote 2
Link to post
StoneColdFaN

Тая 2020 година не можеше ли да бъде по наебана? Тя отне повече, отколкото даде, бе. Наистина жалко за човечеца. Не ме кефеше кой знае колко в WWE, но талантът му беше безспорен. Нека почива в мир!

Edited by StoneColdFaN
 • Upvote 3
Link to post
HBK_forever

Аз имам доста високо мнение за него, мир на праха му, жалко. Винаги е жалко, когато почине човек, разбира се, още повече, когато е млад, какъвто е и настоящия случай. Един от доста можещите кечисти, за съжаление не беше оценен изобщо в WWE, не съм запознат с изявите му след това в детайли, но определено можеше да изнася добри мачове, особено за размерите си, беше изключително подвижен. Сериите му от мачове с Долф Зиглър, както и членството му в семейстно Уаят са това, с което ще го запомня основно. Имаше един период, когато беше ИК шампион, за около 3-4 месеца беше в upper midcard-а, и го изграждаха адски стабилно. 

 • Upvote 5

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to post

Кофти е доста, че такъв млад човек си отиде. Все си мисля, че ако беше в WWE нещата щяха да са други. Все пак там работят с лекари на съвсем друго ниво

 • Upvote 2
 • Facepalm 1
Link to post

Така , нека и аз се изкажа - не съм му бил фен , но все пак в сравнение със сегашните смешници беше много по-добър , разбира се всеки знае , че аз съм олд-скуул фен , много приличаше на Bruiser Brody , определено голяма загуба за кеча . Респект !!!

 • Upvote 5
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...