Jump to content

Kиро Брейка (обща тема)

TripleSix

Recommended Posts

@neshev Изпреварил си ме. 

Иначе Кирчето е човек дето си проси да го напсуваш ама и да му стиснеш ръката. 65% от нещата дето говори са си така, но другите са тотален шит. 

Но най-много ми харесва като почне да говори за кредитите и банките и тия дето са се възползвали от тях. Тука си е прав на почти 100%. Е са ще почне ебането. Щом не си си направил сметката ще го духаш. А и така и трябва да бъде. Даваш на някои цървулин фирмен кредит за 150К с обезпечение по пазарна оценка 290К. Ем така се прави, покритие на кредита от почти 190%. После цървулина се забатачва и му взимаш всичко. 

После нека ми говорят хората как били свободни. Щом имаш кредити, щом чакаш заплатата всеки месец за да покрие разходите - да живееш и тнк и тнк, то ти си РОБ. Малцина са истински свободни хора. 

Edited by BAITO6O

@Neshev, ако го поканите в "Без сценарий", обещавам да поема разходите за Хайнекен и мезе! :D

Би трябвало да приеме:

Spoiler

• Haha 2

Бих дръпнал на тоя Кирчо-лумпеняга шаутера.

1884587457.jpg.6de7f4c9540ddbe6cc7c9bf253c2d666.jpg

Но това е положението. Като не се показва грозната действителност " ААА ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТЕ" и после " АААА ЗАЩО ПОКАЗВАТЕ ТИЯ НЕЩА БЕ". Ми евете си мамето ве.

Това е реалността и свиквайте бе, това дето беше преди няма да се върне и 2021г.

Връщане назад няма. Играеш и това е. В политката,бизнеса и медиите морал няма и не трябва да има. Стига розови очила

Edited by BAITO6O

Тая плешива путка нали вече беше "обиден" на Youtube и щеше да пуска клипове единствено в Пйетрийън? Да ни учи как не трябва да даваме на децата си наркотици за по 6 евро на месец.

• Haha 2
  • Facepalm 1

35izpu1.jpg