Jump to content

Kиро Брейка (обща тема)

TripleSix

Recommended Posts

Има една тролска страничка във ФБ за Киро Брейка и тях май е подкарал. Гледам че се жалват :D Киро коли и беси в държавата, ебаси селянина. 

Ебаси якото ВИНО НА БОГОВЕТЕ! ЧАК МИ СЕ ДОПИ, МАМКА МУ! Що не участвах в томболата, да се еба....

THE GRIM REAPER
20 hours ago, Ponetron said:

Има една тролска страничка във ФБ за Киро Брейка и тях май е подкарал. Гледам че се жалват :D Киро коли и беси в държавата, ебаси селянина. 

Той беше направил специално 5-минутно видео за тях. Опита да им предложи да го бранят когато е нападан, а те да си го плюят после и страничката ще стои. Не го приеха на сериозно и май втората страница ще яде дибелия скоро.

Брейкче, само уважение към теб. Шегували сме се с образа ти, но ние сме девствени кеч фенове, брат. Прости на кеч форума. И всички сме на мнение, че Исторически парк е едно от архитектурните чудеса за 21 Век. 

Отричаме се от Йоан Дъ Риъл. Никога не сме харесвали статиите му срещу парка.

Edited by Ponetron
  • Wank 3

Според мен дори той не вярва, че са червените фенове. По-скоро са го подпукали по домова книга. Бат Киро не се ебава.

Туй ся тирето ли е, числото ли е? Кръщавайте ги тия групи като хората, дейба... Едва ли е заради мемето вчера, то толкова бълвоч се излива, че ако тръгнат разни сини и червени зачервили фенове да репортват, няма да му се види края. По-скоро Ивилинската ХУНТА се е активизирала и там. Не знам защо продължавате да приписвате заслуги на киру фейка, предполагам е тролня?

Любо е постнал от личната си страница - има скриншоти с мета съпорт, където му казват че един от админите на страницата я е “unpublish”-нал тоест я е свалил, но не би трябвало да е изтрита. 
https://www.facebook.com/share/p/XZBNrM6zeaz9udH2/?

Ми остава да разберем дали вътрешният човек в МЕТА е чорбар или потникар. Залагам на второто, че бая неща изчезнаха последно време :D А доколкото се ориентирам в червените групи, те чак сега се усетиха, че имало такова меме, какво остава да ходят и да докладват.

И още нещо - ако следите любовният многоъгълник Цанов-Сводника-Измекяра-Тека-Жечев, ще разберете, че количеството репорти не върши работа. Върши работа да платиш на точните хора, които да ти кажат коя точно част трябва да се докладва. Или просто да имат човек в Мета :D 

Кой ще пази УНУКАТА от набезите на Тека? :(

Иначе, може да е от тия маняци дето тестват трасето или резервите. Май доста хора са обвързали този сезон с договори, че да не отидат при стоте УЯ. :D 

16 hours ago, THE GRIM REAPER said:

Още една доза пайпбомби

Добре де, тоя човек съвсем сериозно кълне така за един изтрит канал? Това е адски, адски тъжно. Айде да кълне Брейка ще го разбера. То вярно сега това да имаш канал с абонати го водят за някакъв невиждан ТРУД, все едно е нещо супер ангажиращо и изискващо. :D Абе дееба шизото ти , върви да блъскаш като миньор в някоя мина и тогава ми обяснявай колко часа труд ти е заминал.  Не знам, наистина не знам кой е най-противен от тия. Брейка дразни най много с ИвИлин, ама Тека като се включи с такава простотия, няма как да не ти стане неприятен... Май само Цанов е ок тук.

Освен най-накрая да си решат проблемите в някъв хендикап мач!

Освен най-накрая да си решат проблемите в някъв хендикап мач!