Bobotsi Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 А какво мислите за Цанов Напред и Нагоре? На мен ми изглеждат почти еднакви. https://www.youtube.com/channel/UCfSs1_iEsunvP86-M8RXSbA Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Те даже имаха колаборация с Киро в две части. Quote Link to comment
HBK_forever Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Повечето от малките педалчета не ги харесват тея, защото им казват в очите, че са по-путки от жените, и те зачервяват бузки. Истината е, че Цанов и Киро Брейка са последните мохикани. Повечето са насрани гейчета, дето насират и си носят маската дори докат ги ебат анално. ShiningWizard 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
natopor4en Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Между другото, НБК, си прав. Кирето, какъвто и да е, просто им казва на калпазаните суровата истина в очите. А на тях това изобщо, ама изобщо не им понася и харесва. Те си живеят там в своят свят къде си въобразяват, че са някакъв фактор, че са с положение. Защото видиш ли били инфлуенсъри, нутришъни, лайфколчове, мотивешанал спикънри, вайлюбетърджии..... и други подобни актуални заместители на определението "човек без работа". И започват да се газират и пеняват, когато Кирето им каже СТУДЕНАТА ИСТИНА в очите. HBK_forever 1 Quote Link to comment
gboy Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Виждам, че добрите момчета от залите са се научили да качват клипчИта в ютуб, евала! Quote Link to comment
Enough* Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 2 hours ago, HBK_forever said: Повечето от малките педалчета не ги харесват тея, защото им казват в очите, че са по-путки от жените, и те зачервяват бузки. Истината е, че Цанов и Киро Брейка са последните мохикани. Повечето са насрани гейчета, дето насират и си носят маската дори докат ги ебат анално. Осъзнаваш ли колко приличаш на въпросния noobcleaver по външен вид? И как мнението на киро за теб, когато те види, би било същото. THE GRIM REAPER, MJ23, ShiningWizard and 7 others 10 Quote Link to comment
Bobotsi Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Цанов е голям манипулатор. Контента му се състои предимно от конспирации, като той завърта така нещата, че глупостите които говори биват представени за факти и истина. Използва различни трикове за манипулация и трие всякакви негативни коментари под видеата си. Освен това е човек на Волен и най-вероятно той му спонсорира видеата, не абонатите oт Patreon. spirtologa and jobber91 2 Quote Link to comment
neshev Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Бобката Цанов е клошар. Скивте му видеата, на всяка втора дума, едитват менталните паузи. Брейка е доказал, че може да кътва промота 1 час, без да спре. Няма сравнение. iMMORTAL!, nick and THE GRIM REAPER 1 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 7 minutes ago, neshev said: Бобката Цанов е клошар. Скивте му видеата, на всяка втора дума, едитват менталните паузи. Брейка е доказал, че може да кътва промота 1 час, без да спре. Няма сравнение. Станислав е това. Но е такъв джобър,че дори не го знаеш ( Което е нормално) и го сбърка с покойник..😂 neshev, Bobotsi, Enough* and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Farest Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Тоя брейка ако му набухам един десен ше повръща 2 часа. На 600 години ютюбър станал... Quote Link to comment
HBK_forever Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 6 hours ago, Enough* said: Осъзнаваш ли колко приличаш на въпросния noobcleaver по външен вид? И как мнението на киро за теб, когато те види, би било същото. Не знам какво е това човече нуубклевър, и дали е човече изобщо, или животинче някакво там, тамагоче сякаш ми звучи. Ако си много заинтересован от външния ми вид, винаги мога да ти дам още нови ъпдейти, със снимки на голия ми гъз, та да му лъскаш. Иначе било то Киро брейка, или когото и да било друг, ако дойде да ми говори някакви там хранилки, ще го яде боя. Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
gboy Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Цанов напред-назад поне си познава аудиторията и повтаря важните думи по два пъти, евала. Иначе, манете ги тея джобЕри, ей това е човека prenti, neshev, Chicky Ricky and 2 others 1 1 1 2 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 2 hours ago, gboy said: Цанов напред-назад поне си познава аудиторията и повтаря важните думи по два пъти, евала. Иначе, манете ги тея джобЕри, ей това е човека Quote Link to comment
neshev Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 @BAITO6O, май и с тебе е такава ситуацията. HBK_forever, ShwN and The Olimpic Hero 1 2 Quote Link to comment
BAITO6O Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) 1 hour ago, neshev said: @BAITO6O, май и с тебе е такава ситуацията. Ама немаше банани деа. Друго си е да набиваш банани и да гледаш мачове от NBA и EPL. Edited December 26, 2020 by BAITO6O brayan_lotusrenault, HBK_forever, neshev and 1 other 1 3 Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 57 minutes ago, BAITO6O said: Ама немаше банани деа. Тука който не е либерален педераст и демократ, значи е сектант! Добре дошъл в сектата, байтоше The_Eagle 1 Quote Link to comment
The_Eagle Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Киро break-а е иначе много точен човек аз един път сам го виждал на живо и даже си говорихме малко. Ама не знам защо ги говори тия глупусти за соца и комонистите според мене само се прави. За всички е ясно колко лайняно време е било тогава още повече като гледаш сега какво е. Иначе тоя чалга партей интернашанал е супер селяк пост и е много тъпо как ни излага навсякъде. Даже в САЩ се е излагал ей за такива като тоя ме е срам да кажа че съм българин. prenti and THE GRIM REAPER 2 Quote Link to comment
natopor4en Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Доста колоритен подкаст С четирима хич да не е бая филмари. Quote Link to comment
gboy Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 9.43 - Виктор стои ей тъй, кат` путенце. Кори Брейка е от BWC, знаех си! Edited January 9, 2021 by gboy The Olimpic Hero, neshev and Metzgermeister 1 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 🙏 gboy and Metzgermeister 1 1 Quote Link to comment
MOXLEY Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 ^гледам го от време на време и реших за първи път да му пусна коментар под това клипче, обаче нямаше и минута по-късно и коментарът ми беше изтрит Ще го публикувам тук все пак "Идиот от класа си! Момченцето събира пари за БЛАГОТВОРИТЕЛНА кауза, а ти го храниш какво (еди какво си било) че се записва как играе на компютъра, абе КИРЧО ти май искаш да гледаме с половин затворено око, не е ли работата такава чеееее.... ТИ изкарваш пари от ИНТЕРНЕТ, бе?? Филмар, ако не бяхме мръднали напред като свят, като общество ТИ нямаше да си ИНФЛУЕНСЪРЧЕ В ЮТУБ и оооо, да ПАТРЕОН. И приятелю, недей нарича децата "НАЩЕ", те не са "наще", те си имат СВОИ родители и са си НЕЧИИ деца и биват възпитавани по начин, по който родителите им преценят за правилен, не са "НАЩЕ" на kleta majka bg, да слушаш народно не те прави повече от някого, а да не говоря за филма.. гледали сме ги тия режисьорчета трето поколение потомъци на КОМУНЕТАТА с недъгавите им филми, карай си аудиторията petreoti да си дават парите по филма, ама недей излиза с такива гръмки заглавия и стига храни "Нашите деца", защото не са твои или на зрителите ти!!! Аман от патрЕоти" Mariyan01, THE GRIM REAPER, Metzgermeister and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts