Jump to content

Kиро Брейка (обща тема)

TripleSix

Recommended Posts

Повечето от малките педалчета не ги харесват тея, защото им казват в очите, че са по-путки от жените, и те зачервяват бузки. Истината е, че Цанов и Киро Брейка са последните мохикани. Повечето са насрани гейчета, дето насират и си носят маската дори докат ги ебат анално. 

• Upvote 1

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Между другото, НБК, си прав. Кирето, какъвто и да е, просто им казва на калпазаните суровата истина в очите. А на тях това изобщо, ама изобщо не им понася и харесва. Те си живеят там в своят свят къде си въобразяват, че са някакъв фактор, че са с положение. Защото видиш ли били инфлуенсъри, нутришъни, лайфколчове, мотивешанал спикънри, вайлюбетърджии..... и други подобни актуални заместители на определението "човек без работа". И започват да се газират и пеняват, когато Кирето им каже СТУДЕНАТА ИСТИНА в очите.  :) 

• Upvote 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

2 hours ago, HBK_forever said:

Повечето от малките педалчета не ги харесват тея, защото им казват в очите, че са по-путки от жените, и те зачервяват бузки. Истината е, че Цанов и Киро Брейка са последните мохикани. Повечето са насрани гейчета, дето насират и си носят маската дори докат ги ебат анално. 

Осъзнаваш ли колко приличаш на въпросния noobcleaver по външен вид? И как мнението на киро за теб, когато те види, би било същото. :D

Цанов е голям манипулатор. Контента му се състои предимно от конспирации, като той завърта така нещата, че глупостите които говори биват представени за факти и истина. Използва различни трикове за манипулация и трие всякакви негативни коментари под видеата си. Освен това е човек на Волен и най-вероятно той му спонсорира видеата, не абонатите oт Patreon. :D

• Upvote 2

Бобката Цанов е клошар. Скивте му видеата, на всяка втора дума, едитват менталните паузи.

Брейка е доказал, че може да кътва промота 1 час, без да спре. Няма сравнение. 

• Upvote 1
  • Haha 2
7 minutes ago, neshev said:

Бобката Цанов е клошар. Скивте му видеата, на всяка втора дума, едитват менталните паузи.

Брейка е доказал, че може да кътва промота 1 час, без да спре. Няма сравнение. 

Станислав е това. Но е такъв джобър,че дори не го знаеш ( Което е нормално) и го сбърка с покойник..😂

6 hours ago, Enough* said:

Осъзнаваш ли колко приличаш на въпросния noobcleaver по външен вид? И как мнението на киро за теб, когато те види, би било същото. :D

Не знам какво е това човече нуубклевър, и дали е човече изобщо, или животинче някакво там, тамагоче сякаш ми звучи. Ако си много заинтересован от външния ми вид, винаги мога да ти дам още нови ъпдейти, със снимки на голия ми гъз, та да му лъскаш. Иначе било то Киро брейка, или когото и да било друг, ако дойде да ми говори някакви там хранилки, ще го яде боя.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Цанов напред-назад поне си познава аудиторията и повтаря важните думи по два пъти, евала. 

Иначе, манете ги тея джобЕри, ей това е човека 

The Olimpic Hero
2 hours ago, gboy said:

Цанов напред-назад поне си познава аудиторията и повтаря важните думи по два пъти, евала. 

Иначе, манете ги тея джобЕри, ей това е човека 

1 hour ago, neshev said:

@BAITO6O, май и с тебе е такава ситуацията. :(

Ама немаше банани деа.

Друго си е да набиваш банани и да гледаш мачове от NBA и EPL. 

Edited by BAITO6O
brayan_lotusrenault
57 minutes ago, BAITO6O said:

Ама немаше банани деа.

Тука който не е либерален педераст и демократ, значи е сектант!

Добре дошъл в сектата, байтоше

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Киро break-а е иначе много точен човек аз един път сам го виждал на живо и даже си говорихме малко. Ама не знам защо ги говори тия глупусти за соца и комонистите според мене само се прави. За всички е ясно колко лайняно време е било тогава още повече като гледаш сега какво е. 

Иначе тоя чалга партей интернашанал е супер селяк пост и е много тъпо как ни излага навсякъде. Даже в САЩ се е излагал ей за такива като тоя ме е срам да кажа че съм българин. 

• Facepalm 2

9.43 - Виктор стои ей тъй, кат` путенце.

Кори Брейка е от BWC, знаех си! 

Edited by gboy
  • Upvote 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

^гледам го от време на време и реших за първи път да му пусна коментар под това клипче, обаче нямаше и минута по-късно и коментарът ми беше изтрит :D Ще го публикувам тук все пак

"Идиот от класа си! Момченцето събира пари за БЛАГОТВОРИТЕЛНА кауза, а ти го храниш какво (еди какво си било) че се записва как играе на компютъра, абе КИРЧО ти май искаш да гледаме с половин затворено око, не е ли работата такава чеееее.... ТИ изкарваш пари от ИНТЕРНЕТ, бе?? Филмар, ако не бяхме мръднали напред като свят, като общество ТИ нямаше да си ИНФЛУЕНСЪРЧЕ В ЮТУБ и оооо, да ПАТРЕОН. И приятелю, недей нарича децата "НАЩЕ", те не са "наще", те си имат СВОИ родители и са си НЕЧИИ деца и биват възпитавани по начин, по който родителите им преценят за правилен, не са "НАЩЕ" на kleta majka bg, да слушаш народно не те прави повече от някого, а да не говоря за филма.. гледали сме ги тия режисьорчета трето поколение потомъци на КОМУНЕТАТА с недъгавите им филми, карай си аудиторията petreoti да си дават парите по филма, ама недей излиза с такива гръмки заглавия и стига храни "Нашите деца", защото не са твои или на зрителите ти!!! Аман от патрЕоти"