Jump to content

Kиро Брейка (обща тема)

TripleSix

Recommended Posts

Posted

Един от най-бързо развиващите се български youtube-ри и influencer-и през 2020, в момента гонещ 50 000 абонати.

Кирчо от село Павел, водещ неговата страстна и гласна борба против лъжите във всичките им форми - нормализирането на стероидите, разрушаването на традиционните ценности, насаждането на западния модел, коронаизмамата и Новия Световен Ред. Способен да изнесе 20+ минутни промота на един дъх без сценарий. Собственоръчно и без страх подхваща и бута вражди срещу българското фитнес общество и представителите му (Stan Subev, Георги Шишков, Aesthetic By Science ООД), продажници от шоубизнеса (Сузанита, Слави Трифонов, Халваджиян), разнородни influencer-и (Filyaka, Noobcleaver), сдружения (Българско Рационално Общество, ГЕРБ) и не само...

Споделящ опита си на зрял мъж, израснал, врял и кипял по времето на Прехода, колаборирал се с Жоро Американеца, Жоро Диска, Емо Черния... дълбал по собствено или не толкова желание в различни аспекти на живота, представящ своя поглед над нещата около и вътре в нас, формиран въз основата на суров опит.

Aтлет, бизнесмен, родител, вдъхновител, реалист.

Posted

Прав е за младите, те са си утайки, спор няма и на доста хора това им е ясно. За частта с нууба не съм съгласен, тъй като съм му гледал някои видеа и общо взето и той прави същото, но през друга призма. Казвал е десетки пъти, че няма нужда да му плащат, но го правят, поне е честен с феновете си, за разлика от слави клашъра и други. Това е положението просто, младежтта е разделена на два бряга. Единият на биячите, схемаджийте, курвите, наркоманите и т.н, а другият на неудачниците, геймърите, инфлуенсърите, влогърите и другите подобни аутисти. 

Posted

Слушал съм го няколко пъти, но мамка му, после ме боли глава. Просто не млъква.

• Haha 1
Posted

Ама за сметка на т'ва - яко знае да псува. Вчера нахрани едно 26 годишно хюмне, дето си позволи да го коментира.

• Upvote 1
Posted
6 minutes ago, StoneColdFaN said:

Вчера нахрани едно 26 годишно хюмне

Хюмн!

The Olimpic Hero
Posted

За мен лично най-култовото му видео:

Posted (edited)

Това е най-култовото:

Edited by ЧОТУДЕ
  • Wank 1

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

The Olimpic Hero
Posted

Брейка реално прави мега, мега култови промота и нарежда по супер забавно-брутален начин.

Кофтито е, че на моменти е адски тъпа и проста чичка, най-вече това, че не вярва в Ковида. Е, колко хора още трябва да умрат, за да повярва. Лекарите убивали хората, страхът убивал хората. Сериозно, възможно ли е да има по-голяма глупост от това.

• Upvote 1

THE GRIM REAPER
Posted (edited)

Edited by THE GRIM REAPER
Posted

Отговори добре пича, каза си точно нещата.

• Haha 1
Posted

Много драма за нищо. Пребират си парите в крайна сметка.

Posted

Тоя дядка с удоволствие бих го потрошил и унижил по най-гадния начин на лайв стрийм. Типично комунистическо отроче. 

Posted

2020: Мартин Иванов се регва

2021: Киро Брейка се регва

🙏

Posted (edited)

Тоя Noobcleaver бяха го били преди 1 месец, лицето му беше синьо като патладжан, ама не знам дали са го били тия двамата.

Edited by Chicky Ricky
  • Upvote 1
  • Haha 2
Posted

Киро брейка е олицетворението на соц-носталгиците в БГ. Неграмотен, тъп, с някои добри доводи и гледни точки по други теми(стероиди, анаболи и други боклуци), но тотална деградация що стане дума за бАй тОшО и СОЦа

• Facepalm 2
Posted (edited)

Ах Кирчо тъпото. Ми и той си е за онова място, от дето хората изчезват завинаги.
Такива болни комунета, грях е да живеят. Тоя блян дето му е в простата селяндурска тимберица ... е невъзможен. Затова да не диша Кирчо селяка.

Иначе не съм съгласен, че повечето хора дето имат носталгия са прости тъпи и тнк. Естествено по-голямата част са такива, но ко да прайш. То като цяло сега масата е по-тъпа и проста от преди. Ма то и Света е по-тъп, глубендерщината е обхванала целият Свят. Едното време може да е било в цял Свят по-добре. И на запад изперкаха тотално вече заеби.

Edited by BAITO6O
Posted

Ae Кирчо селяндура има ли видео в което защитава пламено Кубрат Путлев, а критуците му са нищожества и тнк.

• Facepalm 1
Posted (edited)

Абсолютно перфектен. Сега сериозно, на тоя човек не могат да му стъпят на малкия пръст редица келеши. Аз го следя редовно, не съм му фен, защото не съм фен на никого освен на себе си, но съм съгласен с доста голяма част от нещата, които казва. Единствено възразявам остро срещу това, че не вярва реално в опасността на коронавируса, но, разбира се, е напълно прав, че хората не трябва да се насират и умират от страх. Реално той застъпва правилната теза, че животът не трябва да спира. Никога. Не е спирал и по време на чумата, и по време на световните воини. Киро Брейка е единственият бг ютубър, който мога да гледам и слушам и да знам, че не е путка травеститска, която лъска на някоя щатска курва тип джъстин бийбър и прилича на малка путка. Киро Брейка е от поколението, когатго все още преобладаващата част от правните субекти от мъжки пол бяха мъже, което е нормално да се не харесва на повечето келеши.

Edited by HBK_forever
  • Upvote 1

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Posted

А, със сигурност с тая уста, ако се е регвал в бвц е ял поне един път бана от Радокс.

THE GRIM REAPER
Posted

Брейка вади тежката артилерия ;) 

• Upvote 2
  • Haha 1
Posted
41 minutes ago, THE GRIM REAPER said:

Брейка вади тежката артилерия ;) 

"Ще ти махна каналчетата и ще останеш само с баба си и с кучетата" :laugh:

Spoiler

• Upvote 1