Jump to content

UFC Fight Night "Thompson vs. Neal" - 19 декември 2020


neshev

Recommended Posts

На Greg Hardy му пръснаха балона. Не, че имаше кой знае какъв балон, мисля че за почти всички беше ясно, че не е шампионски материал. Но така да те разкрият и закрият на земя? Явно тренира само страйкинг. :D Ще трябва сериозно да подобри кардиото, играта на земя, ако иска да е конкурентен. Няма да се изненадам, ако вече спрат да го коткат и директно да го пускат само на адекватни и да му пожелаят успех в бъдещите начинания. Tybura направи доста силна 2020 и скоро вече трябва да го пуснат в големите битки.

 

Aldо доста ми хареса тази битка. Показа, че дори на тези години, след толкова много битки, продължава да е елитен боец. Тъй че вече не трябва да има критики защо е толкова нависоко в ранкинга. Върнаха се красивите удари в тялото, върнаха се ритниците. Абе, класическият Aldo беше това и определено ме надъха за следващите му битки.

 

Rob Font се очерта като сериозен претендент в bantam. Страхотни jab-ове, направо да ти е кеф да гледаш, когато ги прилагат добре в MMA. 

 

Anthony Pettis май приключи с UFC и очаквам да отиде в Bellator при брат си. Добра кариера направи в UFC. Стана шампион, даже по едно време беше един от най-популярните им лице, но контузиите доста сериозно го преебаха, а и стилът му не беше особено добър. 

 

Derron Winn ми е доста интересен боец. Чисто като борба е много, много класен, но реално е като джудже в LHW. :D Новият Cormier? Надали... :rolleyes:

Link to comment

Мисля че беше ясен този ход. Видя се че вече не може да се бие на най-високото ниво в UFC, в LW няма шансове за WW e малък, преди години се видя и че не става за FW, трудно кътва килата. Очаквам тук Белатор да го подпишат, защото им липсват големи имена в LW, особено след като Чандлър си тръгна

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...