Jump to content

UFC Fight Night "Thompson vs. Neal" - 19 декември 2020


neshev

Recommended Posts

На Greg Hardy му пръснаха балона. Не, че имаше кой знае какъв балон, мисля че за почти всички беше ясно, че не е шампионски материал. Но така да те разкрият и закрият на земя? Явно тренира само страйкинг. :D Ще трябва сериозно да подобри кардиото, играта на земя, ако иска да е конкурентен. Няма да се изненадам, ако вече спрат да го коткат и директно да го пускат само на адекватни и да му пожелаят успех в бъдещите начинания. Tybura направи доста силна 2020 и скоро вече трябва да го пуснат в големите битки.

 

Aldо доста ми хареса тази битка. Показа, че дори на тези години, след толкова много битки, продължава да е елитен боец. Тъй че вече не трябва да има критики защо е толкова нависоко в ранкинга. Върнаха се красивите удари в тялото, върнаха се ритниците. Абе, класическият Aldo беше това и определено ме надъха за следващите му битки.

 

Rob Font се очерта като сериозен претендент в bantam. Страхотни jab-ове, направо да ти е кеф да гледаш, когато ги прилагат добре в MMA. 

 

Anthony Pettis май приключи с UFC и очаквам да отиде в Bellator при брат си. Добра кариера направи в UFC. Стана шампион, даже по едно време беше един от най-популярните им лице, но контузиите доста сериозно го преебаха, а и стилът му не беше особено добър. 

 

Derron Winn ми е доста интересен боец. Чисто като борба е много, много класен, но реално е като джудже в LHW. :D Новият Cormier? Надали... :rolleyes:

Link to comment

Мисля че беше ясен този ход. Видя се че вече не може да се бие на най-високото ниво в UFC, в LW няма шансове за WW e малък, преди години се видя и че не става за FW, трудно кътва килата. Очаквам тук Белатор да го подпишат, защото им липсват големи имена в LW, особено след като Чандлър си тръгна

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...