neshev Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 2 hours ago, hacky said: Пускам даже от сега скрийншота от тегленето със закрити данни, същия скрийншот ще пусна след края на сезона без да са скрити. Ъпдейтни си Виндовса, чоек? Сериозно, искате да ебете Дявола ми се струва. Имаме 16 ЕКЗАЛТИРАНИ фена, пускайте ни АРЕНАТА! Link to comment
StoneColdFaN Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 К'во? О, Боже Мой!!! Това е StoneColdFaN. Не ми казвайте, че той ще се включи в Мафия XII. В предишните сезони, в които участва, той се провали с гръм и трясък. На него обаче очевидно не му пука, чу'ек. Сега той влиза на ринга, грабва микрофон и започва да говори! - Така, така, така! Слушайте ме с'я много внимателно - ще го кажа много просто и ясно! StoneColdFaN обявява, че ще участва в Mafia XII. Което означава, че той ще направи и невъзможното, за да стигне до края и никой няма да го спре! AND THAT'S THE BOTTOM LINE, 'CAUSE STONECOLDFAN SAID SO! Link to comment
Jack Bauer Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 5 hours ago, Mariyan01 said: Даже на 22 да почне ще е по-добре и така на 24 в 10 вечерта ще почне ден 2 Напълно подкрепям, мисля че така би бил по-удачния вариант, но водещите да кажат и те дали имат възможност за този график. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 IT'S ALL OVER!!! Всички 17 места се запълниха и предстои работата да си ебе путката майчина! Ролите вече са раздадени съгласно номерата, които hacky изтегли (дори не съм ги видял още лол). Така че, поради липса на каквито и да е възражения или обсъждания, МАФИЯ 12 започва на 22 декември в 22:00!!! В 21:30 на гореупомената дата (демек ВЪВ ВТОРНИК) ще ви изпратя ЛС-тата с ролите (ако кавала hacky ми покаже дотогава кой номер коя роля е де). Edit: Аз съм доста прост бе... НЕ СА раздадени ролите още. Така че ... напишете по един пост, за да получите номер и съответната му роля. ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА! @Jack Bauer @Dudley @Mariyan01 @OyeaH @viky_milanov @Triple H (HHH) @Himler @Price @yaripim @Prince10 @LightOne @BAITO6O @neshev @ЧОТУДЕ @MJ23 @Farest ! Link to comment
Jack Bauer Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 мятаме ги Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
LightOne Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Тука съм! "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Price Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Аз съм номер 4 (гражднин без роля) Link to comment
MJ23 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Тва със записването е супер ненужно според мен, ама халал да ви е. Номер 5 плийс. Link to comment
Radox Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 7 minutes ago, MJ23 said: Тва със записването е супер ненужно според мен, ама халал да ви е. Номер 5 плийс. Е как предлагаш да се определи кой с коя роля ще е? Да фърляме боб ли? Да фърляме БОБА като сър Стенли Ройс? Link to comment
Farest Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Ако пак съм гражданин без роля, ще направя клип как си режа главата и ще обвиня BWC за моята кончина Link to comment
yaripim Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Пионера за ролята и най-добрият детектив до момента се включва също. Link to comment
Dudley Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Ярипим мани си тоя подпис , че като го видя и ми идва си спра компютъра. Link to comment
MJ23 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 2 hours ago, Radox said: Е как предлагаш да се определи кой с коя роля ще е? Да фърляме боб ли? Да фърляме БОБА като сър Стенли Ройс? Е при самото записване и после теглиш или ще има обвинение че е наредено и няма рандУм генератор пп - Като заговорихме за подписи, твоя кво значи Link to comment
hacky Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 4 minutes ago, MJ23 said: Е при самото записване и после теглиш или ще има обвинение че е наредено и няма рандУм генератор пп - Като заговорихме за подписи, твоя кво значи За да няма спекулации с рандъм генератора е така да. Link to comment
Radox Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 4 minutes ago, MJ23 said: пп - Като заговорихме за подписи, твоя кво значи Бях пробвал форматирането на шрифтовете на форума преди и оттогава така си седи.. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.