Jump to content

AEW Dynamite - 16 декември 2020


neshev

Recommended Posts

лИгендата Стинг ще се излага ли с мачове в AEW или не се знае още?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
The Olimpic Hero
1 hour ago, Jack Bauer said:

лИгендата Стинг ще се излага ли с мачове в AEW или не се знае още?

 

Няма да взима бъмпове, така че по-скоро не. Може би понякога ще пребива по някой мишкар. Или просто мачове, в които не бъмпва.

               

Link to comment

Тъкмо наберат инерция и си серат в устата с подобни безлични шоута.


Това копеле Janela не знам какво прави в ME на седмично шоу. Тотална торба с лайна, на ринга е отчайващ, нулево присъствие или харизма. Този мач го гледаме за 3-4 път поне и винаги завършва по едни начин. :lol: Jobber shit... Накрая идва PAC и обявява, че Fenix ще има мач за титлата? WTF? :D Добре, ве, на Impact събраха Добрите Братя и Омега, защо не направят нещо с тях и на AEW. И къде по дяволите е Jon Moxley? ЛЕДЕНИЯ на AEW го преебаха за титлата и две седмици ни вест, ни кост. Да еба...

 

Две седмици и Sting вече ми дотъпя. :lol: Просто нищо интересно не правят с него. Стана леко смешно като някакви назобани зверове като Will Hobbs и Brian Cage бягат от някакъв дъртак с бухалка. Явно всичко върви към стейбъла на Tazz срещу Cody/Darby/Sting. Не знам въобще Sting дали ще поема бъмпове, по един-два Scorpion Death Drop и би трябвало да заспят нещата. Това копеле Cody си казах мнението, още първото им шоу, където чупеше тронове, че е пълен mark и е AEW на версията. Да му е честито бъдещето бебе, но не знам дали мога да го понеса да го гледам по 10 пъти на шоу. :lol:

 

The Acclaimed ме кефят доста, показват стабилна харизма и имат потенциал.

 

Другото от шоуто, ми как да ме ебе за някакви факани отборни мачове, без никакъв залог? Слабичко, AEW... 

Link to comment

Не беше нещо WOW шоуто, но ставаше за зяпане. Продължавам да твърдя, че силата на AEW e интересния midcard и нещата, които се случват като "пълнеж", си струват. 

 

В действителност трябваше да дадат малко повече развитие на историята покрай Кени Омега. Нямам проблем, че би някакъв джобър - ОК съм с това, нормално е. Проблемът ми е, че се повтори промото от импакт оня ден и не се каза нищо повече. Тая история има нужда да се разгръща, има нужда от крайна цел, Кени трябва да е представен като кеч варианта на Танос и да взима титлите с реален залог, че федерациите ще страдат от него. В момента само слушам някакъв чичак да се дере, че е бил невидимата ръка и да се самопровъзгласява за някакъв mastermind. Разбрахме, стига всяко промо е било за това.

Иначе нещата покрай inner circle вървят добре, приличен upper midcard e това. Разцепването ще бъде епично, само въпросът е дали малките ще могат да носят на гърба си историята. Защото, ако Джерико и MJF останат от едната страна, то от другата няма много тежест (буквално и преносно). Но пък Сами Гевара ме кефи и може и да стане интересно да подпука MJF, ще видим. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...