Jump to content

Кога да се проведе Сезон XII на Мафия?


Radox

Кога да се проведе Сезон XII на Мафия?  

24 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

MAFIAXII

 

След сключването на договора ми с hacky, вече има зелена светлина да се проведе Сезон 12! Най-доброто от Сезон 9 и Сезон 11, с най-изпипаният баланс на базата на грешките и поуките от тези два сезона! И така ... нетърпеливи сте веднага да се потопите отново в магията на форумната Мафия? Търсите бърз реванш? Искате първо да си изкарате празниците на спокойствие и тогава да играете пак? Или пък искате по-голяма почивка от изтощителното участие в Сезон 11? Вие решавате с тази анкета. Дайте своя глас и определете кога да се проведе Mafia XII.

 

Сезонът ще бъде отново с 16-17 участника и ще бъде със свободно записване. Промени в правилата няма да има, само някои от ролите ще бъдат леко пипнати. Възможно е да има и 1-2 нови роли, но тайни необявени роли не се планират.

35izpu1.jpg

Link to comment
Just now, hacky said:

Сезон без никакви роли? Готови ли сте?

 

Мислех да е без Мафиоти. Според мен в такъв случай мафията ще спечели в поне 87% от 100 игри!

35izpu1.jpg

Link to comment

Аз предлагам да направим един реванш. Същите роли, същите играчи. Да видим дали ще има различно развитие.

Link to comment
13 minutes ago, neshev said:

Аз предлагам да направим един реванш. Същите роли, същите играчи. Да видим дали ще има различно развитие.

 

А да напиша ли за всеки случай в първия пост за Ден 1 кой с коя роля е точно, за да не забрави някой?

35izpu1.jpg

Link to comment

Тагвам @baikiro @The Olimpic Hero @Socki @Loop @Brutalnia @Splin @THE ENEMY @Himler @Price @LightOne @BAITO6O @Triple H (HHH) @OyeaH @prenti @Farest @Bobotsi @Jack Bauer @ЧОТУДЕ @Dudley @Prince10 @hacky @neshev @MJ23 @kabakov и @HEIDENREICH за да не би да пропуснат темата тези от тях, които не са гласували още. Барем се навият 17 от тези 25 и да МЯТАМЕ! :D

35izpu1.jpg

Link to comment

Аз съм аут със сигурност за следващите поне 1-2 месеца, но все пак гласувах за около 22 януари.

Link to comment
3 minutes ago, kabakov said:

Аз съм аут със сигурност за следващите поне 1-2 месеца, но все пак гласувах за около 22 януари.

 

Рикиши, не го прави, Рикишиии!

35izpu1.jpg

Link to comment

Аз вотвам за 22 декември, поне аз покрай празниците ще почивам и така или иначе съм вкъщи по цял ден зимата, не ми пречи да играя.

Само на 31-1 не знам каква активност може да се очаква :D 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Бая празници има, не знам дали ще се получи пълноценен сезон. По добре според мен е след нова година. Не че като гледам ще има някви опции за празнуване и че нещо ще е отворено, ама все пак усещам, че активноста няма да е толкова голяма. 

Link to comment

По всяка вероятност пропускам следващите 5-6 сезона, затова и не виждам смисъл да гласувам в анкетата.

 

Все пак, ако се вземе решение да се разиграят още 99 игри с разпределението на ролите от сезон 11, бих се ангажирал с участие в 30-тина. Макар и експертите да прогнозират win-rate от приблизително 90% за гражданите, аз лично очаквам стонойнотсти между 79 и 82%.  Би било добре да се запълни графика до сезон 111, за да се изчистят веднъж завиниги тези неща и оттам нататъка вече да си играем нормлано, с правилен баланс.
 

Link to comment

Да взема и аз да отправя малко покани към потенциални играчи, както сме започнали - @effe @viky_milanov @CXFVD @cska_sofia Тези хора постоянно ги засичам да четат темите на мафия, но никога не се включват нито с мнение, нито с участие :ph34r:

Link to comment

Гласувах за 2 януари с оглед да няма пренасищане, макар предвид развитието на последния сезон едва ли някой се е изморил. Бих могъл да участвам и за 22 декември също. 

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

Засега доста хора са надъхани и бързат да играят още на 22 декември, но май няма да стане за тогава. Просто не виждам кой ще виси във форума да пише чаршафи в Мафия, при положение че има Коледи, Бъдни вечери, Нови години... Май засега се очертава или да е от 2 януари (защото тогава има пак няколко празника, но не са толкова ангажиращи като Коледа/Нова година) или пък направо към 12-ти, за да се намали още малко пренасищането и да не са толкова близо двата сезона един след друг. Засега в анкетата са гласували 16 човека, което е екстра - значи имаме необходимия "кворум" за провеждането на поредния първокласен сезон, но все пак мисля да понамалим темпото. Въпреки това, гласувайте още няколко дни, да видим какво ще каже "глас народен, глас божи" :D

35izpu1.jpg

Link to comment
18 hours ago, neshev said:

Бачи Бойко като отвори дискотеките отново, никой няма да седи по форумите. ;)

 

 

Определено май нещата отиват за след Нова година. Все пак не искам да рискувам някой невинен гражданин да отпадне на 24.12 вечерта, понеже празнува с баба си и леля си и го няма в темата да се защити в 21:59 :(

35izpu1.jpg

Link to comment
5 minutes ago, hacky said:

По празниците всички висят тука ве, кво насирате!

 

Добре ве, немам нищо против, стига да се съберат необходимите хора. Айде, сега ще пусна темата за записване, да ви видим дали сте такива отворенгяси!

35izpu1.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...