Jump to content

AEW Dynamite - 9 декември 2020

neshev

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Иконата Стинг! Кур за WWE и за дъртия неадекватник!

Не бях чакал кеч шоу с нетърпение от години. От времето, когато в TNA се случваха жестоки неща ... отдавна отминало време :lol:. AEW засега доставят, дано да продължат така и да не се окажат поредната федерация, която изгрява и залязва за няколко години. 

Чака се и Стинг, чака се и развитието с Омега ... щом inner circle се оказаха мидкард атракция, значи нещата са повече от добре. 

Omega & Callis, първото интервю на Sting, коментари от Shaq, евентуално разпадане на Inner Cicle... Силно! Не помня досега да е имало по-голям епизод на Dynamite откъм истории. Само язък, че мачовете изглеждат доста джобърско.

The Olimpic Hero

Ставаше сегментът със Sting, личеше му, че му е кеф и маркваше яко, но ми дойде една идея по-лигав, отколкото трябва да бъде. Все пак това е Sting да еба, да пази малко повече kayfabe и мистичния си образ. От друга страна пък помним Joker/Sting в TNA, което пък беше доста успешен образ. Ще видим за в бъдеще как ще я кара.

Как няма да е щастлив Стинг, като на 60 години издои пакистанския марк, Tony Khan, за един последен, мазен чек? :D

А това копеле Cody... Може ли да е в 82939823432 истории, да враждува с половината ростер едновременно и да е във всеки втори segment? Еми, може, защо да не може. :lol: С този Sting май леко си сраха на хайпа. Да ми чантва "this is awesome", да ръси шеги и да се прегръща с Tony Schiavone. Хуйня, но пък успеят да издигнат Darby Allin, може и да си заслужава. В тая компания имам чувството, че всеки кечист трябва да е комик и да има поне по 1-2 кринджни около образа му.

Shaq ми беше дропец на мен. Нулеви умения на микрофона, а това интервю трябваше да завърши Brandi да изглежда силна. Май на Shaq му е през хуя въобще за кеч и за AEW, но нали Turner са му шефчета и явно е решил да ги ощастливи. 

Omega и Callis са много добра комбинация. Omega наистина изглежда като звезда, но като тръгне да говори... Ебахти нърда, майка. Но пък за това е Callis, който на микрофона е отличен. Историята можеше да е много по-ударна, ако наистина бяха направили някакъв по-сериозна колаборация с Impact. Да го изкарат сякаш Impact им е откраднал световния шампион. Вместо това, Omega май ще колекционира пояси, което на мен ми е изтъркано вече. Това е един от проблемите на AEW за мен. Всичко ми идва много праволинейно и предпазливо. Няма АТИТЮД, Няма КОНТРОВЕРСИЯ... И като цяло сами си серат на моменти. Ми имаш Shaq, имаш Sting, имаш Omega и Callis, трябваше да се сцепят от хайп и да има клифхенгъри всяко шоу.

Трябва да се отчете, че за пръв път Rusev изглежда силен и доминантен. Ама защо се облича като пълен аотист, само той си знае...

6 minutes ago, neshev said:

Трябва да се отчете, че за пръв път Rusev изглежда силен и доминантен. Ама защо се облича като пълен аотист, само той си знае...

Лично няма да го пусна отново да си избира сам дрехите.... ебати педалските са всеки път. 

Имам една и единствена критика... просто да дропнат тоя гимик. Нормално ли е си назобан на мърша и да ми играе Супер Марио? Смешно е.

2/02/2020 Ratings:

• AEW 2nd in demo (.42) 913,000 viewership

• NXT 40th in demo (.16) 658,000 viewership

11/25/2020 Ratings:

• AEW 7th in demo (.26) 712,000 viewership

• NXT 25th in demo (.20) 712,000 viewership

Жилото  хапе стабилно!

52 minutes ago, Hachiko said:

2/02/2020 Ratings:

• AEW 2nd in demo (.42) 913,000 viewership

• NXT 40th in demo (.16) 658,000 viewership

11/25/2020 Ratings:

• AEW 7th in demo (.26) 712,000 viewership

• NXT 25th in demo (.20) 712,000 viewership

Жилото  хапе стабилно!

Стари цифри, Хачик. Тая седмица направиха 995 хилки. Тоя милион все им бяга. :D

Никога не съм се интересувал от рейтингите, но ако прогнозата ми

Spoiler

d742b-15993718348725-800.thumb.jpg.df10d8731fd99c667f96ef371e71b959.jpg

се сбъдне

спортно-забавлителната организацийка на Вини Мак скоро ще стане на ниво гаражна

The Olimpic Hero
3 hours ago, jobber91 said:

Никога не съм се интересувал от рейтингите, но ако прогнозата ми

Hide contents

d742b-15993718348725-800.thumb.jpg.df10d8731fd99c667f96ef371e71b959.jpg

се сбъдне

спортно-забавлителната организацийка на Вини Мак скоро ще стане на ниво гаражна

Никакъв шанс. Буквално Тони Кан трябва да извади 7-8 милиона долара за 1 година за Brock, че да има шанс.

Разочароващ епизод. Можеше и трябваше повече. Sting беше добре, Shaq беше безсмислен, а Omega/Callis направиха почти 1-към-1 повторение на IMPACT промото им и не казаха нищо ново. Миналата седмица създадоха много силен buzz, но тази седмица не успяха да надградят. Надявах се да има по-значими развития, особено при Omega и Shaq. Изпуснат шанс.

Между другото, ето нещо за маниаците, които се кефят на ПЪЛНИ АНАЛИЗИ. Подробен анализ на AEW гледаемостта, минута-по-минута, с участието на AEW вицепрезидента Chris Harrington:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...