The Olimpic Hero Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Иконата Стинг! Кур за WWE и за дъртия неадекватник! Link to comment
gboy Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Не бях чакал кеч шоу с нетърпение от години. От времето, когато в TNA се случваха жестоки неща ... отдавна отминало време . AEW засега доставят, дано да продължат така и да не се окажат поредната федерация, която изгрява и залязва за няколко години. Чака се и Стинг, чака се и развитието с Омега ... щом inner circle се оказаха мидкард атракция, значи нещата са повече от добре. Link to comment
nWoHulkster Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Omega & Callis, първото интервю на Sting, коментари от Shaq, евентуално разпадане на Inner Cicle... Силно! Не помня досега да е имало по-голям епизод на Dynamite откъм истории. Само язък, че мачовете изглеждат доста джобърско. Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Ставаше сегментът със Sting, личеше му, че му е кеф и маркваше яко, но ми дойде една идея по-лигав, отколкото трябва да бъде. Все пак това е Sting да еба, да пази малко повече kayfabe и мистичния си образ. От друга страна пък помним Joker/Sting в TNA, което пък беше доста успешен образ. Ще видим за в бъдеще как ще я кара. Link to comment
neshev Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 Как няма да е щастлив Стинг, като на 60 години издои пакистанския марк, Tony Khan, за един последен, мазен чек? А това копеле Cody... Може ли да е в 82939823432 истории, да враждува с половината ростер едновременно и да е във всеки втори segment? Еми, може, защо да не може. С този Sting май леко си сраха на хайпа. Да ми чантва "this is awesome", да ръси шеги и да се прегръща с Tony Schiavone. Хуйня, но пък успеят да издигнат Darby Allin, може и да си заслужава. В тая компания имам чувството, че всеки кечист трябва да е комик и да има поне по 1-2 кринджни около образа му. Shaq ми беше дропец на мен. Нулеви умения на микрофона, а това интервю трябваше да завърши Brandi да изглежда силна. Май на Shaq му е през хуя въобще за кеч и за AEW, но нали Turner са му шефчета и явно е решил да ги ощастливи. Omega и Callis са много добра комбинация. Omega наистина изглежда като звезда, но като тръгне да говори... Ебахти нърда, майка. Но пък за това е Callis, който на микрофона е отличен. Историята можеше да е много по-ударна, ако наистина бяха направили някакъв по-сериозна колаборация с Impact. Да го изкарат сякаш Impact им е откраднал световния шампион. Вместо това, Omega май ще колекционира пояси, което на мен ми е изтъркано вече. Това е един от проблемите на AEW за мен. Всичко ми идва много праволинейно и предпазливо. Няма АТИТЮД, Няма КОНТРОВЕРСИЯ... И като цяло сами си серат на моменти. Ми имаш Shaq, имаш Sting, имаш Omega и Callis, трябваше да се сцепят от хайп и да има клифхенгъри всяко шоу. Трябва да се отчете, че за пръв път Rusev изглежда силен и доминантен. Ама защо се облича като пълен аотист, само той си знае... Link to comment
Hachiko Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 6 minutes ago, neshev said: Трябва да се отчете, че за пръв път Rusev изглежда силен и доминантен. Ама защо се облича като пълен аотист, само той си знае... Лично няма да го пусна отново да си избира сам дрехите.... ебати педалските са всеки път. Имам една и единствена критика... просто да дропнат тоя гимик. Нормално ли е си назобан на мърша и да ми играе Супер Марио? Смешно е. Link to comment
Hachiko Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 2/02/2020 Ratings: AEW 2nd in demo (.42) 913,000 viewership NXT 40th in demo (.16) 658,000 viewership 11/25/2020 Ratings: AEW 7th in demo (.26) 712,000 viewership NXT 25th in demo (.20) 712,000 viewership Жилото хапе стабилно! Link to comment
neshev Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 52 minutes ago, Hachiko said: 2/02/2020 Ratings: AEW 2nd in demo (.42) 913,000 viewership NXT 40th in demo (.16) 658,000 viewership 11/25/2020 Ratings: AEW 7th in demo (.26) 712,000 viewership NXT 25th in demo (.20) 712,000 viewership Жилото хапе стабилно! Стари цифри, Хачик. Тая седмица направиха 995 хилки. Тоя милион все им бяга. Link to comment
jobber91 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Никога не съм се интересувал от рейтингите, но ако прогнозата ми Spoiler се сбъдне спортно-забавлителната организацийка на Вини Мак скоро ще стане на ниво гаражна Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 3 hours ago, jobber91 said: Никога не съм се интересувал от рейтингите, но ако прогнозата ми Hide contents се сбъдне спортно-забавлителната организацийка на Вини Мак скоро ще стане на ниво гаражна Никакъв шанс. Буквално Тони Кан трябва да извади 7-8 милиона долара за 1 година за Brock, че да има шанс. Link to comment
nWoHulkster Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Разочароващ епизод. Можеше и трябваше повече. Sting беше добре, Shaq беше безсмислен, а Omega/Callis направиха почти 1-към-1 повторение на IMPACT промото им и не казаха нищо ново. Миналата седмица създадоха много силен buzz, но тази седмица не успяха да надградят. Надявах се да има по-значими развития, особено при Omega и Shaq. Изпуснат шанс. Между другото, ето нещо за маниаците, които се кефят на ПЪЛНИ АНАЛИЗИ. Подробен анализ на AEW гледаемостта, минута-по-минута, с участието на AEW вицепрезидента Chris Harrington: Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.