Jump to content

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs - 20 декември 2020


romanreigns989898

Recommended Posts

romanreigns989898

wwe-tlc-2020-date-1246071.jpeg

Brands: Raw, SmackDown

Date: December 15, 2019

City: St. Petersburg, Florida

Venue: Tropicana Field

 

MATCH CARD:

 

Tables, Ladders, and Chairs match for the WWE Championship

           Drew McIntyre (c) vs. AJ Styles

20201130_TLC_DrewAJ_FC_Date--3ee2dc116056e47a66c21688dea56cfe.jpg

 

Tables, Ladders, and Chairs match for the WWE Universal Championship 

      Roman Reigns (c) vs. Kevin Owens

20201204_TLC_RomanOwens_FC_Date--e3b0a3db62f39331743a3017e5ce3f4b.jpg

 

Singles match

"The Fiend" Bray Wyatt vs. Randy Orton

20201204_TLC_BrayOrton_FC_sun--8d99dc47de1b72cb57239f85defe05d6.jpg

 

 

SmackDown Women's Champion Sasha Banks vs. Carmella

image.png

 

Raw Tag Team Titles Match

The New Day vs. The Hurt Business’ Shelton Benjamin & Cedric Alexander 

image.png

 

 

Edited by neshev
 • Upvote 4
 • Wank 1
Link to post
Hachiko

Очаквам мега синематик мач/сегмент между Ортън и дебелия. Скучни са когато се бият заедно и затова смятам, че ще разчитат на нещо подобно на хорър филм.

 

Не мисля, че дори някой се е филмирал че Оуенс има шанс да спечели срещу Рейнс, но пък според мен не мисля, че би било зле. Рейнс и без титла пак ще е силен образ, пък и ще може да си развива образът, заедно с шизофренията му още повече. А пък от друга страна, ще изкрадят силен бейби фейс в лицето на KO.

 

AJ и Drew ще е просто хубав мач. В момента няма как да има важни смени на титли. Всичко живо е в очакване дали ще има Royal Rumble и Wrestlemania отново с публика, както и това кога Леснър ще се завърне и срещу кого. 

 • Upvote 4
Link to post
 • 2 weeks later...
Hachiko
On 12/7/2020 at 11:31 AM, Hachiko said:

Очаквам мега синематик мач/сегмент между Ортън и дебелия. 

 

 Firefly Inferno match :D .  

 

Ще се гледа. Очаквам мега тъпотията с леки комедиини елементи.

 • Upvote 1
 • Thanks 1
 • Haha 2
 • Wank 1
Link to post
HBK_forever

ППВ-то изглежда доста стабилно, поне на хартия, като категорично ще го гледам. Вярно е, че тази година не е силна за компанията, но като цяло годината е шибана. Тук очаквам да станем свидетели на 2 доста силни мача - тези за световните титли, докато към Ортън и Уаят нямам особени очаквания. Истина е, че това ППВ традиционно е ситуирано хронологически в момент, точно антиципиращ билда за Мания, както и че рядко виждаме някакви големи изненади или смени на титли, но кой знае. Дори да няма нещо неочаквано, което да се случи, според мен ще ни предложат прилични мачове. Маткентайър и Стайлс ще е прекрасен сблъсък, отсега го усещам. Освен това не изключвам възможността да предложат някой тотален swerve. The Miz=Ratings :D А сега, след рекордно историческия нисък рейтинг на първична сила, е време моят човек да стане пак световен шампион. Ще чакам евентуалното му кеширане целия турнир :D 

 • Upvote 1

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to post
neshev

Епа, въпреки че сраха тотално вече на gimmick мачовете, все пак съм надъхан, барем видим нови неща.

 

AJ Styles и Drew McIntyre си е нещо като dream мач. Поне аз не помня да съм ги гледал или да се засичали. Може да предложат нещо интересно, макар че интрига май няма от към победител.

 

Owens срещу ГОЛЯМОТО КУЧЕ също би трябвало да изкърти, даже ако бяхме в други времена, защо да не дадат победата на Owens. НО в момента Roman е човекът и прави най-добрите си неща в компанията, тъй че има нулев шанс да сдаде титлата преди WM.

 

Нямам си на идея какво трябва да значи INFERNO FIREFLY мач. Ще палят thunderdome-а? :D 

 • Upvote 2
Link to post
natopor4en

Аз съм хайпиран за мача на Сашенцето и Кармелитка. Дайте титлата на Кармелита. :beer:

 • Upvote 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
Spoiler

Ебати та***а беше този cash-in, няма как да са доволни от USA...

 

 • Upvote 2

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Link to post
BAITO6O

Ае горенето на Финта добре се е получило, НО мама ви деба и WWE можеше и по-добре.
Попринцип прасчо Брейчо, като е на пода и лежи, си личи как чукундура диша и шкембето му е нагоре надоле, са ко той да не е умрел преди паленето е. Иначе преди това горенето му го направиха добре.

Можеха още малко по-достоверно да бъде и още повече филмарщина да има. Ортън като го поля и запали там да се меташе като риба на сухо и тнк. Иначе психарския образ на Ортън винаги е бил добър.

Edited by BAITO6O
 • Upvote 2
Link to post
2 hours ago, Chicky Ricky said:

 Firefly Inferno мачът беше много добър. А наистина ли горя The Fiend, или беше макет на него?

Наистина горе, РИП.

 

Много ме е яд, че преебаха куфара и МИЗ, тотално сряха, ДРЮ продължава да копае дъното на рейтингите,а те продлжават да му дават зверския пуш, деба гадния метал дейба.

 

Рейнс и Оуенс направиха епично силен мач.

 • Upvote 1
 • Confused 1
Link to post
57 minutes ago, MJ23 said:

Поне научихме, че торбите с лайна могат да горят. Благодаря за научното откритие.

 

Торба с лайна е CM Punk, тоя е торба с урина.

 • Upvote 1
 • Haha 3

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
Bobotsi

Страхотен турнир се получи, ако не и най-доброто TLC последните години. Нямаше слаб мач.

 

Много ме е яд че преебаха кеширането на Миз. Дрю изглежда ще пази минимум до Мания, за съжаление. Първият му reign беше добър, но откакто си я върна е много скучен.

 

Радвам се че развеселените патладжани загубиха. Дано скоро не докопат титла. Колкото до другите печки, просто няма по-подходящи които да държат коланите.

 

Рейнс и Оуенс направиха един от мачовете на годината. Много епичен и напрегнат мач. Очакваше се Роуман да запази, но имаше интрига до последно. 

 

Пожарният мач ме изненада доста приятно. Очаквах поредната синематик глупост, но те ни поднесоха може би най-добрият inferno match в WWE. Финала също бе ефектно направен и двамата доставиха.

 • Upvote 4
 • Facepalm 1
Link to post
THE ENEMY

Drew McIntyre vs. AJ Styles - Тук си получихме шокиращия момент с кеширането на куфара.:D Разбирам и гледната точка на хората които са недоволни, че то беше неуспешно, но честно казано с този клоунски гимик на Миз, това беше по-доброто решение. Безспорно Мизанин има по-голям потенциал и при една по-нормална презентация щеше да изглежда готина алтернатива. Но и точно в момент в който рейтингите на Raw копаят дъното, очаквано WWE решиха да заложат на своя нов golden boy - McIntyre. Самия той продължава да страда от прекалено мекия буукинг, но този проблем го гледаме при почти всеки голям бейбифейс в компанията напоследък. Така бе и със Сина, а и с Роман преди Дрю. Виждаме сега когато решиха, че няма да им е top guy как почнаха да поемат рискове с буукинга на Рейнс и нещата естествено започнаха да се получават при него, макар според мен да не ги ебеше особено. За един кечист освен всичко останало е важно да се чувства комфортно в ролята си и да има известна свобода и когато това е налице, резултатите се виждат, това е поуката.

Не че Дрю е лош шампион, цялостно продължава да ме кефи, особено на фона на останалите помии в червения бранд, но осъзнавам също, че може да бъде и в пъти по-добре ако около него има някаква по-дълбока история и добре изградени противници, които да го застрашават (както правят нещата в SD).

 

Roman Reigns vs. Kevin Owens - Много добър hardcore мач си спретнаха двамата... Двамата не е точното определение, защото мачът си беше хендикап през по-голямата част и КО трябваше да се бие колкото с Роман, толкова и брат'чед му.:D Но с оглед, че аз съм фен на работата на Кевин в последно време и смятам, че той заслужава да получи признание за нея, то по-скоро съм ок с това, че загубата в мача се случи по този начин, а именно след оспорван мач, в който самоанците бяха и с числено предимство и това бе от огромно значение накрая.

Да, за Рейнс е важно да влезе в WM прериода като легитимно страховит хийл, но също така е важно и да бъде много мразен (което пък с еполучи). А предвид факта, че когато ограниченията паднат, той отново ще ходи да снима филми с другия си, по-известен братовчед, то е нормално леко да му занижат показателите преди да дропне титлата и окончателно.

Вече единственото което искам е да видя как това представяне на КО се оползотворява и след като се би като равен с Трайбъл чийфа, сега да продължи да получава един плавен пуш нагоре.

 

ИНФЕРНО БЕЙБИ!:wank: - Или най-контроверсиалния мач/сегмент на вечерта.:D Т'ва не е точно ебавка, защото съм си доволен от мача и съм надъхан от изхода му. Беше си готин момент, неочакван и най-вече изглеждаше като супер важно събитие, подобаващ начин да се завърши турнира. Могат да се намерят някакви кусури, примерно че това сме го гледали вече, или че е тъпо хайпа около Финта да умира точно по такъв начин. Но пък от друга страна явно идеята е Ортън да си бъде представян като криптонитът на Уаят, неговия най-голям враг който винаго го наебава накрая във всичките му все по-психарски превъплащения. Ако има някаква по-дълбока идея в това ще е интересно, но как да се надъхаме, като знаем, че това е WWE и шансът да се осерат тотално за пореден път накрая, не е никак малък.:(

 

Аз съм доста доволен от PPV-то. 

 • Upvote 6
Link to post
batistaheel

Drew vs AJ Styles - Не мога да кажа, че се изкефих кой знае колко на този мач, но според мен правилният човек запази. Дрю го градят като абсолютния babyface, новият Сина, така че не очаквам скоро да дропне титлата. Пък и на кого му се гледа Миз или Стайлс като шампион? Миз ще види световна титла когато наближава времето му да се пенсионира, за да му се отплати WWE за лоялността. Styles от своя страна ролята му вече е да издига млади таланти, отделно от това последното му едногодишно царуване беше омръзнало на всички. Прави впечатление, че куфарчето вече не се използва за да направят шампион някой млад кечист или някой ветеран, който заслужава да бъде, но никога не е бил шампион (или е бил такъв, но много отдавна). Последните години имаме повече неуспешни опити за кеширане и/или се печели от някой, който няма нужда от куфарче. 

 

Sasha Banks vs Carmella - Тука трябва да поздравя WWE за чудесния избор на първа претендентка за новоспечелената титла на Саша. Можеха да направят някой дебилен избор като Наталия или Найоми, но WWE избраха правилната жена. Мела вече е била шампионка и то когато за титлата се бореха Беки Линч и Шарлот Флейър и тя по нищо не им отстъпваше. Отделно тя е стабилна на ринга, а не помня двете да се се били помежду си. Мачът беше добър, но се надявам това да не е краят на враждата им. 

 

Шарлот се завърна и без големите цомби изглежда по-добре. Мен винаги са ме дразнели големите ѝ цомби, не знам защо. Но да ѝ дадат отборните титли беше само въпрос на време. Сега въпросът е колко време ще мине преди да ѝ дадат и женската титла на RAW. 

 

Не за първи път гледаме Roman Reigns vs Kevin Owens, но за първи път ролите бяха разменени и хийлът не беше Оуенс. Мачът беше бруталия, ето такъв трябваше да бъде мачът между Роман и близнака братовчед на HIAC. Хареса ми мачът и то много. Лек минус беше, че на моменти се завръщаха за секунди след брутален спот. Доволен съм от победителя, защото честно казано едно, че това е най-силният период на Роман Рейнс и той просто няма как да загуби, второ КО е идеален като претендент, но не и шампион. При първото му царуване Крис Джерико беше по-интересния човек от двамата. KO колкото и да е добър на микрифона и на ринга за мен винаги ще бъде от хората, които нямам желание да видя като шампион. 

 

Това сега краят на Финта ли беше или той пак ще се прероди като феникс от пепелта? Иначе добър мач. Ортън продължава силната серия преди завръщането на Острието. 

 

Хубав турнир. 

 • Upvote 2
Link to post
ЧОТУДЕ

Ей сега ми излезе видео на Аска, в което говори преди мача. Е, на тая пача английското произношение не само не прогресира, ами деградира. От първата половина нищо не разбрах. Не ми го побира акъла как може да живееш в САЩ толкова дълго и още да ти пишат промотата на японски. Все едно на Русев да му пишеха промотата по този начин: "ай репризент Ръша - дъ стронгест кънтри ин дъ уорлд. Томороу ай шоу ю. Русев кръъъш!". То дори и така да го прочетеш ще се разбере, но тая жълтозъба дръпната пачавра няма извинение. Това, че езикът й е по-особен не е такова, това са 5 шибани години. Ако бях аз, щях да я джобя докато й изтече договора.

 

Иначе ми е интересно как са направили изгарянето на Bray Wyatt. Като бях малък имаше един лаф "изгоря кат' Васко циганина" - един мангал се беше напил и се самозапали без да иска. Та някой има ли видео как Финта е изгорял кат' Васко циганина, защото не ми се тегли цялото PPV, само за да видя това?

 • Upvote 1
 • Haha 5

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
Metzgermeister

Е, то се виждаше, че бяха сложили кукла за финалните кадри. Очевидно слизането на Ортън от ринга беше, за да може да се махне Брей и да сложат куклата, без това да става пред камерите. Принципно има огнеупорни костюми и подобни работи, но то се виждаше, че изобщо не помръдва и че краката са твърде тънки, а и огънят вече беше твърде много, за да рискуват здравето му.

 • Upvote 4

 

 

Link to post
THE ENEMY
4 hours ago, ЧОТУДЕ said:

Иначе ми е интересно как са направили изгарянето на Bray Wyatt. Като бях малък имаше един лаф "изгоря кат' Васко циганина" - един мангал се беше напил и се самозапали без да иска. Та някой има ли видео как Финта е изгорял кат' Васко циганина, защото не ми се тегли цялото PPV, само за да видя това?

 

 • Upvote 2
Link to post
ЧОТУДЕ
40 minutes ago, THE ENEMY said:

 

Мерси, ама ми се искаше да видя неедитнато видео от шоуто. Май ще трябва да го тегля. :(

 • Upvote 1

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
The Big Red Machine

https://www.sportlive.bg/timeout/curious/video-ognen-ad-rendi-ortyn-podpali-brejt-uajyt-s-benzin-i-klechka-kibrit-1534002.html?fbclid=IwAR3VY7IcsKbR-p9oZma8nc4joJMHttg823lr-wV0dG2s58IhihpNPy8Zey0
 

Според този сайт, мачът е бил записан предварително, и “трупа” на Уайът всъщност е манекен. То се и вижда накрая де ако по-добре се вгледате, точно преди Ортън да хвърли клечката.

 

Иначе кеч не бях гледал доста време, но като разбрах че е имало инферно реших да си дръпна турнирчето. Ами хареса ми. Рейнс срещу Оуенс си е класика, изпълнена с драматизъм. Саша срещу Кармела също бе добро. Жалко че изгърмяха куфара на Миз. Инферното достави. Любопитно ми е сега Фиенд “умря” ли или ще направи като на Гробаря завръщанията. Ортън с психопатския и садистичен образ и перфе..

Edited by The Big Red Machine
 • Upvote 1
 • Haha 1
Link to post
natopor4en

Оффф ае хора, дори няма да троля, сериозно ли още дискутирате дали са запалили Дафинда, или негово чучело. Много ясно, че е чучело. Вижте му растата. Вижте му и маската, колко се различава.Вижте му и лявата ръка, ръкавицата. Колкото и да му се иска на дъртият рептил ВиниМак, няма как да заблудят и залъжат Топорката. :cool: Не гледаме Кеча от вчера. Не на нас тея. 

 • Upvote 1
 • Haha 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
neshev

Добре беше ПеПеТо.

 

Малко ми е странно да гледам Inferno мач, без въжетата да са подпалени. Губи се смисъла изцяло за мен. Як момент накрая, като изгориха Изчадието. Дано това доведе до някаква промяна на образа. Има нужда.

 

Roman Reigns и Owens се сцепиха. Тук обаче има нещо, което меко казано никога не съм го разбирал в WWE. Фейсът е 1в2 срещу лошите, епа няма ли нито един зад кулисите, който е приятел с Owens, че да му се притече на помощ? :lol: Roman е MVP-то тази година. Всичко му се получава. И на ринга, и на микрофона. Мисля си, че предпазиха Owens в загубата и го представиха като най-коравото копеле в WWE, което е плюс за него. На моменти даже ме филмираха, че Owens може да спечели, тъй че си свършиха работата перфектно.

 

Drew и AJ ме разочароваха. Очаквах повече и добре, че беше кеширането на The Miz, че да раздвижи малко нещата. Накрая наистина се получи интересно, защото винаги, когато има кеширане, човек се филмира, че ще види смяна на титлата. Цялата MitB концепция има нужда от промяна, според мен куфарът не е бил по-непрестижен и жалък, откакто е създаден. В началото беше култово, но вече го дават на хора като Otis и се убива тотално престижа. The Miz надали ще види ново царуване с титлата, изглежда WWE приключиха с този филм и ще го използват основно в mid card-а. Иначе самият мач ми беше странен, защото като видиш животно като Drew и дребосък като AJ си казваш, че Drew е лошият. Е, имаха 7 феет бунака да е ЕКВАЛИЗАТОРА, но въобще не ме зарибиха.

 

Sasha и Carmella беше изненадващо добре, но краят беше ташаклийски и заслужаваха малко повече време. Carmella доста кефи напоследък, макар че образът е абсолютно клише. Тя успява да го играе добре, макар че на моменти ми изглежда като евтино копие на Scarlett. Самата Кармела се е насрала от пластика, започва да изглежда като извънземно. :lol:
 

То и Charlotte се е омазала. Поне е махнала въздушните възглавници, но фейсът вече е покъртителен, не може да се усмихне като хората. Много ги обичат WWE такива отборни шампиони, които не се разбират. Играно и проиграно... Nia Jax с този костюм, точно мязаше на една торба с лайна. :D

 

Изкефих се на Shelton, че пак взе отборното злато. Този stable е ударът на WWE за 2020. Много дръпнаха всички в него, MVP е страхотен в ролята си на мениджър. 

 • Upvote 3
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brands: Raw, SmackDown
   Date: April 10–11, 2021
   City: Tampa, Florida
   Venue: Raymond James Stadium
   Tagline: Back in Business!
    
   MATCHES:
   Night 1 (April 10)
   Singles match for the WWE Championship
   (Cedric Alexander and Shelton Benjamin are banned from ringside)
   Bobby Lashley (c) vs. Drew McIntyre

    
   Steel cage match
   Braun Strowman vs. Shane McMahon

    
   Singles match for the WWE SmackDown Women's Championship
   Sasha Banks (c) vs. Bianca Belair

    
   Tag Team match for the WWE Raw Tag Team Championship
   The New Day (c) vs. AJ Styles and Omos

    
   Singles match
   Bad Bunny vs. The Miz 

    
   Singles match
   Cesaro vs. Seth Rollins

    
   Tag Team Turmoil match
   (Winners receive a WWE Women's Tag Team Championship match on Night 2)
   Lana and Naomi vs. Dana Brooke and Mandy Rose vs. The Riott Squad vs. Natalya and Tamina

    
   --------------------------------
   Night 2 (April 11)
   Triple Threat match for the WWE Universal Championship
   Roman Reigns (c) vs. Edge vs. Daniel Bryan

    
   Singles match
   The Fiend vs. Randy Orton

    
   Singles match for the WWE Raw Women's Championship
   Asuka (c) vs. Rhea Ripley

    
   Nigerian Drum Fight for the WWE Intercontinental Championship
   Big E (c) vs. Apollo Crews

    
   Singles match for the WWE United States Championship
   Riddle (c) vs. Sheamus

    
   Singles match
   Kevin Owens vs. Sami Zayn 

    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brand: NXT
   Date: 7-8 April
   City: Orlando (Florida)
   Venue: Capitol Wrestling Center
    
   MATCHES:
    
   Night 1 (April 7)
   Singles match for the NXT Women's Championship
   Io Shirai (c) vs. Raquel González

    
       Singles match for the NXT United Kingdom Championship
   Walter (c) vs. Tommaso Ciampa

    
   Singles match
   Pete Dunne vs. Kushida

    
   Six-man Gauntlet Eliminator match
    to determine the #1 contender for the NXT North American Championship on Night 2
   Leon Ruff vs. Isaiah "Swerve" Scott vs. Bronson Reed vs. Cameron Grimes vs. Dexter Lumis vs. LA Knight

    
   Triple threat tag team match for the vacant NXT Tag Team Championship
   MSK vs. Grizzled Young Veterans vs. Legado Del Fantasma 

    
   -----------------
    
   Night 1 (April 7)
   Singles match for the NXT Championship
   Finn Bálor (c) vs. Karrion Kross

    
   Unsanctioned match
   Adam Cole vs. Kyle O'Reilly

    
   Tag team match for the NXT Women's Tag Team Championship
   Ember Moon and Shotzi Blackheart (c) vs. The Way 

    
   Ladder match 
   to determine the undisputed NXT Cruiserweight Champion
   Santos Escobar (c) vs. Jordan Devlin (c) 

    
   Singles match for the NXT North American Championship
   Johnny Gargano (c) vs. Gauntlet Eliminator winner

  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brands: Raw, SmackDown
   Date: March 21, 2021
   City: St. Petersburg, Florida
   Venue: Tropicana Field
    
   MATCHES:
    
   Singles match for the WWE Universal Championship
   Roman Reigns (c) vs. Daniel Bryan

    
   Singles match for the WWE Intercontinental Championship
   Big E (c) vs. Apollo Crews

    
   Tag team match for the WWE Women's Tag Team Championship
   Nia Jax and Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks and Bianca Belair

    
   Intergender match
   Alexa Bliss vs. Randy Orton

    
   Singles match
   Drew McIntyre vs. Sheamus

    
   Singles match for the WWE United States Championship
   Riddle (c) vs. Mustafa Ali

    
   Singles match
   Shinsuke Nakamura vs. Seth Rollins

  • romanreigns989898
   By romanreigns989898
   Реших да направя тема кой кечист мисля, че ще търне фейс/хийл през 2021 г. И сега ще напиша моя предикшън кои кечисти през 2021 ще търнат фейс от хийл и хийл от фейс.
    
   8 кечисти които ще търнат фейс през 2021!
   1 - Брок Леснар се завръща и търн-ва фейс.
   2 - Миз търн-ва фейс.
   3 - Боби Лейшли търн-ва фейс.
   4 - Роман Рейнс търн-ва фейс.
   5 - Ей Джей Стайлс търн-ва фейс.
   6 - Сет Ролинс търн-ва фейс.
   7 - Ренди Ортън търн-ва фейс.
    
   8 кечисти които ще търнат хийл през 2021!
   1 - Острието търн-ва хийл.
   2 - Кийт Лий търн-ва хийл.
   3 - Даниел Браян търн-ва хийл.
   4 - Ридъл търн-ва хийл.
   5 - Кевин Оуенс търн-ва хийл.
   6 - Рикошет търн-ва хийл.
   7 - Джеф Харди търн-ва хийл.
   8 - Големия И търн-ва хийл.
    
   Напишете и своя предикшън за търн на суперзвездите!
    
   Очаквам и ваши предикшъни да напишете!
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brand: NXT
   Date: February 14, 2021
   City: Orlando, Florida
   Venue: WWE Performance Center
    
   MATCHES:
    
   Triple threat match for the NXT Women's Championship
   Io Shirai (c) vs. Toni Storm vs. Mercedes Martinez

    
   Singles match for the NXT Championship
   Finn Bálor (c) vs. Pete Dunne

    
   Singles match for the NXT North American Championship
   Johnny Gargano (c) vs. Kushida

    
   Women’s Dusty Rhodes Tag Team Classic finals
   (Winners also receive a future WWE Women's Tag Team Championship match)
   Dakota Kai and Raquel González vs. Ember Moon and Shotzi Blackheart

    
   Men's Dusty Rhodes Tag Team Classic finals
   (Winners also receive a future NXT Tag Team Championship match)
   MSK vs. Grizzled Young Veterans 

×
×
 • Create New...