Jump to content

UFC: Yoel Romero освободен от договора си


neshev

Recommended Posts

Бившият претендент и UFC са решили да разтрогнат отношенията си. Romero е имал още 3 битки в договора си. Все още няма яснота каква е причината и какво ще са бъдещите планове на Romero.

 

 

Link to comment

То всичко хубаво, ама сега какво правим?

 

PFL скоро може и да нямат шоута, особено као след НГ продължи сегашното положение. Bellator - освен за битка с Мусаси, която не би била добра за Ромеро, не знам какво ще прави там, дивизията им е страшно плитка и шанс за много пари нема.

ONE FC не ги следя много не знам какво е положението в момента с тяхната дивизия, ако може някой по запознат да каже. Не че в UFC щеше пак да помирише титла , но поне чековете щях да са по-стабилни и щеше да има класни опоненти (не че парите го вълнуват като прибра десетки милиони миналата година от делото с фирмата за добавки)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Кинтите в момента са в бокса. Доколкото знам, мениджърите му са близки с BKFC, но не знам дали ще могат да предложат добра сума.

 

Romero е дърт вече, но още е елитен боец. Топ 5 в UFC, без да се замислям. Според мен UFC сгрешиха, че го пуснаха. Пичът спокойно ще е топ MW боец, където и да отиде. 

Link to comment

Извън UFC битката е с Мусаси, то е ясно. Няма друг MW в света, който да е на това ниво и да е извън UFC. Не броя вече Rafael Lovato Jr., който явно свърши с битките.

ONE FC, колкото и да се пънат, са си треторазрядна федерация и единствените елитни бойци са им в ниските категории. Стигнат ли LW, не могат да предложат особено качество.

 

За BKFC - не знам, бих бил надъхан, но продължава да ми се струва freak show. Ясно е, че бойци от ММА и бивши боксьори го легитимират лека по лека и тоя спорт, но още време има преди да стане нещо нормално. 

 

Link to comment

Явно ще правят някаква голяма чистка, затова и Romero го клъцнаха. Динята твърди, че ще уволни 60 бойци. 

 

 

Link to comment

Изглежда Yoel ще ходи в Bellator и ще се бие в LHW дивизията. 💉

 

 

Countdown to deadline: [countdown]2021-10-13 13:25:31 -6.00[/countdown][/area]            

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...