Jump to content

UFC: Yoel Romero освободен от договора си


neshev

Recommended Posts

Бившият претендент и UFC са решили да разтрогнат отношенията си. Romero е имал още 3 битки в договора си. Все още няма яснота каква е причината и какво ще са бъдещите планове на Romero.

 

 

Link to comment

То всичко хубаво, ама сега какво правим?

 

PFL скоро може и да нямат шоута, особено као след НГ продължи сегашното положение. Bellator - освен за битка с Мусаси, която не би била добра за Ромеро, не знам какво ще прави там, дивизията им е страшно плитка и шанс за много пари нема.

ONE FC не ги следя много не знам какво е положението в момента с тяхната дивизия, ако може някой по запознат да каже. Не че в UFC щеше пак да помирише титла , но поне чековете щях да са по-стабилни и щеше да има класни опоненти (не че парите го вълнуват като прибра десетки милиони миналата година от делото с фирмата за добавки)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Кинтите в момента са в бокса. Доколкото знам, мениджърите му са близки с BKFC, но не знам дали ще могат да предложат добра сума.

 

Romero е дърт вече, но още е елитен боец. Топ 5 в UFC, без да се замислям. Според мен UFC сгрешиха, че го пуснаха. Пичът спокойно ще е топ MW боец, където и да отиде. 

Link to comment

Извън UFC битката е с Мусаси, то е ясно. Няма друг MW в света, който да е на това ниво и да е извън UFC. Не броя вече Rafael Lovato Jr., който явно свърши с битките.

ONE FC, колкото и да се пънат, са си треторазрядна федерация и единствените елитни бойци са им в ниските категории. Стигнат ли LW, не могат да предложат особено качество.

 

За BKFC - не знам, бих бил надъхан, но продължава да ми се струва freak show. Ясно е, че бойци от ММА и бивши боксьори го легитимират лека по лека и тоя спорт, но още време има преди да стане нещо нормално. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...