neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Бившият претендент и UFC са решили да разтрогнат отношенията си. Romero е имал още 3 битки в договора си. Все още няма яснота каква е причината и какво ще са бъдещите планове на Romero. Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Жалко, искаше ми се още една битка с Коста... Link to comment
Jack Bauer Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 То всичко хубаво, ама сега какво правим? PFL скоро може и да нямат шоута, особено као след НГ продължи сегашното положение. Bellator - освен за битка с Мусаси, която не би била добра за Ромеро, не знам какво ще прави там, дивизията им е страшно плитка и шанс за много пари нема. ONE FC не ги следя много не знам какво е положението в момента с тяхната дивизия, ако може някой по запознат да каже. Не че в UFC щеше пак да помирише титла , но поне чековете щях да са по-стабилни и щеше да има класни опоненти (не че парите го вълнуват като прибра десетки милиони миналата година от делото с фирмата за добавки) Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 Кинтите в момента са в бокса. Доколкото знам, мениджърите му са близки с BKFC, но не знам дали ще могат да предложат добра сума. Romero е дърт вече, но още е елитен боец. Топ 5 в UFC, без да се замислям. Според мен UFC сгрешиха, че го пуснаха. Пичът спокойно ще е топ MW боец, където и да отиде. Link to comment
gboy Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Извън UFC битката е с Мусаси, то е ясно. Няма друг MW в света, който да е на това ниво и да е извън UFC. Не броя вече Rafael Lovato Jr., който явно свърши с битките. ONE FC, колкото и да се пънат, са си треторазрядна федерация и единствените елитни бойци са им в ниските категории. Стигнат ли LW, не могат да предложат особено качество. За BKFC - не знам, бих бил надъхан, но продължава да ми се струва freak show. Ясно е, че бойци от ММА и бивши боксьори го легитимират лека по лека и тоя спорт, но още време има преди да стане нещо нормално. Link to comment
neshev Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 Явно ще правят някаква голяма чистка, затова и Romero го клъцнаха. Динята твърди, че ще уволни 60 бойци. Link to comment
xelzing Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Аз залагам, че ще има "Welcome Yoel Romero to BKFC". [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
neshev Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 Изглежда Bellator и PFL не са заинтересовани. Май верно ще ходи в BKFC. Link to comment
Jack Bauer Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 И пичето Рейчъл Остович е гризнала дървото Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted December 14, 2020 Author Share Posted December 14, 2020 Изглежда Yoel ще ходи в Bellator и ще се бие в LHW дивизията. Countdown to deadline: [countdown]2021-10-13 13:25:31 -6.00[/countdown][/area] Link to comment
Jack Bauer Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Romero vs Rumble for №1 Contender, BOOK IT!!! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.