Radox Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА: hacky (3 гласа) - neshev, Splin, Himler neshev (2 гласа) - kabakov, prenti Triple H (HHH) (1 глас) - MJ23 OyeaH (1 глас) - hacky Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O Bobotsi (1 глас) - OyeaH Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, The Best, Socki, Dudley, Price, Bobotsi, Triple H (HHH) Link to comment
Price Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 7 minutes ago, OyeaH said: И аз съм на това мнение. Глас за Bobotsi Окей, всичко точно, но защо директно се хвърли точно на Бобоци, лотария? Готов ли си да пробваме Пренти? Link to comment
The Best Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Не мога да ви смогна на коментарите. Някой може ли да резюмира ситуацията с Хаки? Какво съм пропуснал и увъртял ли се е прекалено много в блъфове/лъжи? Интересна словесна престрелка и напрежение между Нешев и Соцки. Вторият ме споменава, говори ми за лошо представяне преди около двеста сезона и някакво его, но забравя да спомене, че в същия сезон той бе мафиот, а на главата ми бяха Йо Реал и Loop, които попречиха на мен и Кирето да блеснем(ние също си попречихме, де, но чак ужасяващо представяне.). Каква могъща следа съм оставил в тази игра, щом още в съзнанието му стои моята игра от преди петнадесет сезона. Сега, последният път, когато играх в Мафия, след фиаското на гражданите се зарекох, че следващият път, в който играя срещу Соцки ще го гоня пръв заради чаршафите, които има склонност да създава и минава между капките. Но засега не виждам чаршафи, само заигравка с мен и Олимпик и мисля да поизчакам. Олимпик, защо не дойде за да те победя както в сезон 2? Кога ще ме победиш в някоя игра Не знам какви вакханалии са ставали с РандУм генератора, но не ми се ще да се лишаваме от играч като Нешката още в първи ден на играта. Трябват ни граждани с добър прочит, а независимо от неговия своеобразен рекорд по загуби в Мафия, той е показвал добър прочит. Нека не избързваме и да преценим внимателно от кого можем да се лишим още на старта на сезона. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 1 minute ago, Price said: Окей, всичко точно, но защо директно се хвърли точно на Бобоци, лотария? Готов ли си да пробваме Пренти? Имам нещо предвид. Пренти също съм готов да го метнем. За другите двама бих изчакал за момента. Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Леко ве, метачите. Накрая да не бъдете метнати вие. Link to comment
Splin Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 8 minutes ago, The Best said: Не знам какви вакханалии са ставали с РандУм генератора, но не ми се ще да се лишаваме от играч като Нешката още в първи ден на играта. Трябват ни граждани с добър прочит, а независимо от неговия своеобразен рекорд по загуби в Мафия, той е показвал добър прочит Така е, а и този сезон над него не тегне ПРОКОБАТА. Link to comment
MJ23 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Махам си гласа от Triple H (HHH) (По - сложен ник не можа ли да си измислиш ве) Първия ден винаги е мега тегав и този път не прави изключение. Приятно ще ми бъде да играя този сезон с The best, който наруши принципите и обещанието си да не играе никога повече и ще е интересен участник, Трипъл Х също като нов участник според мен заслужава шанс да покаже какво може, кабаков някой го спомена като дебютант, но съм сигурен, че игра в Сезон 9. Сплин също за благодарност, че се записа и започна сезона ни. Странна логика имам , но поне в първия ден бих "поущрил" тези хора. пп - Жалко че Олимпийския не се записа, много щеше да ни улесни в това кой да изгоним в Ден 1. Link to comment
Radox Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА: hacky (4 гласа) - neshev, Splin, Himler, Dudley neshev (2 гласа) - kabakov, prenti OyeaH (1 глас) - hacky Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O Bobotsi (1 глас) - OyeaH Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, The Best, Socki, Price, Bobotsi, Triple H (HHH), MJ23 Link to comment
Jack Bauer Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Заформя се влак за Хаки, който все още не мога да разбера, има наченки за друг за Нешев, който разбирам още по-малко. Както някой каза по-рано, това са опитни играчи и ако са граждани губим прекалено много ако ги убием в ден 1. Поне на този етап аз няма да гласувам за тях. В момента е много трудно да се каже за някого че бие на мафиот. За момента аз гласувам за prenti. Пича има точно 2 мнения в темата, първото е в началото на деня с нещо от типа на "ше ги ебем ли?" второто е просто "Глас за нешев" без никаква обосновка или логика. Дори да не е мафиот, то смятам че такъв тип граждани не ни носят нищо на този етап и по-скоро са в плюс на мафията. Глас за prenti Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Bobotsi Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @Price Съглесен съм с теб че би било хубаво да махнем някой от твоя списък (където влизам и аз ). Аз лично бих предпочел това да е пренти защото ми се вижда най-неебателен, другите поне имат желание да играят. @OyeaH Може ли да си кажеш доводите, а не да минаваш с номер имам нещо предвид? Link to comment
Radox Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА: hacky (4 гласа) - neshev, Splin, Himler, Dudley neshev (2 гласа) - kabakov, prenti OyeaH (1 глас) - hacky Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O Bobotsi (1 глас) - OyeaH prenti (1 глас) - Jack Bauer Не са гласували: baikiro, The Best, Socki, Price, Bobotsi, Triple H (HHH), MJ23 Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 4 minutes ago, Bobotsi said: @Price Съглесен съм с теб че би било хубаво да махнем някой от твоя списък (където влизам и аз ). Аз лично бих предпочел това да е пренти защото ми се вижда най-неебателен, другите поне имат желание да играят. @OyeaH Може ли да си кажеш доводите, а не да минаваш с номер имам нещо предвид? Дотук не видях да си по-ебателен от Пренти. Освен тази групичка, кой друг ти прави впечатление? Link to comment
Dudley Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Пренти така играеше и предния път Link to comment
Triple H (HHH) Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Сега какво, всеки ще гласува по лични симпатии и ще казва имам нещо предвид, така ли? @Jack Bauer с първите ми постове може да ти се струвам на неадекватен, но ти гарантирам, че съм напълно сериозен, а това за заглушаването, наистина не разбрах, че супер силите влизат в сила след ден 1 Link to comment
Bobotsi Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 6 minutes ago, OyeaH said: Дотук не видях да си по-ебателен от Пренти. Освен тази групичка, кой друг ти прави впечатление? Към момента не смятам че трябва да пипаме Нешев или Хаки, защото и двамата са доказано добри граждани и има много с какво да ни помогнат. Ако трябва да посоча по подозрителният от двамата, то това е Хаки, тъй като не разбрах какво искаше да постигне с тази ебавка. Факта че я повтори няколко пъти и подчерта че има роля в началото ми изглежда подозрителен. Но няма как да се хвана само за това, за да го изгоним днес. The Best ми изглежда необичайно пасивен, но все пак сме пръви ден, надявам се да стане по активен. Хиксовете според мен се прави на приятно разсеян, смятам че има някаква стратегия зад този образ, но все още ми е рано да кажа какво точно иска да постигне с нея. Кабаков ми е доста неадекватен с това как гласува за нешев без никаква логика, но след това побърза да го последва. Като за първи ден такива наблюдения имам, все още е рано да кажа за другите играчи. Хора като Химлер и Сплин с по 1 пост са много трудни за прочит Link to comment
baikiro Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Аз пак съм си на моето мнение, че в ден 1 трябва да се маха най-безполезния гражданин по презумпция. Жалко, че Фарест го няма. Засега ми се върти Пренти, който много напомня на Фарест по принцип, но е една идея по-полезен от него. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 2 minutes ago, baikiro said: Аз пак съм си на моето мнение, че в ден 1 трябва да се маха най-безполезния гражданин по презумпция. Жалко, че Фарест го няма. Засега ми се върти Пренти, който много напомня на Фарест по принцип, но е една идея по-полезен от него. Ти за полезен ли се имаш? Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Махам гласа си от Bobotsi. Също смятам, че Нешев и особено Хаки не са вот за днес и не бих ги гласувал. Изненадан съм от играта на The Best, очаквах още от първи ден да подхване мафията, а дотук ми изглежда да скатава. Link to comment
Radox Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 ГЛАСОВЕТЕ КЪМ МОМЕНТА: hacky (4 гласа) - neshev, Splin, Himler, Dudley neshev (2 гласа) - kabakov, prenti OyeaH (1 глас) - hacky Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O prenti (1 глас) - Jack Bauer Не са гласували: baikiro, The Best, Socki, Price, Bobotsi, Triple H (HHH), MJ23, OyeaH Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 24 minutes ago, Triple H (HHH) said: Сега какво, всеки ще гласува по лични симпатии и ще казва имам нещо предвид, така ли? @Jack Bauer с първите ми постове може да ти се струвам на неадекватен, но ти гарантирам, че съм напълно сериозен, а това за заглушаването, наистина не разбрах, че супер силите влизат в сила след ден 1 Нямам търпение да те видя и ти с какви доводи ще гласуваш, но дотук насираш? Или пък хитро чакаш да се заформи някое влакче и да се метнеш на него? Хич не обичам някой да се прави на приятно разсеян... Link to comment
baikiro Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @neshev до последно ли ще стоиш на Хаки? Какво мислиш за Пренти като опция? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 6 minutes ago, baikiro said: @neshev до последно ли ще стоиш на Хаки? Какво мислиш за Пренти като опция? Прентака направи кардиналната грешка да тръгва срещу мене... Тъй че защо да не го напляскам? Но нощта е млада. Още доста игра има да се играе. Link to comment
Bobotsi Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 2 hours ago, Himler said: Стилът на Хаки ме дразни, така е дори и да не е мафиот ще е по-скоро положително за играта. Глас за hacky. Чакай малко...казваш ми че гласуваш за Хаки защото не харесваш стила му на игра и не ти пука дали би ни бил полезен като гражданин? Мислиш че е мафиот или удобно видя някакъв прокаран вот и реши веднага да се закачиш? Link to comment
BAITO6O Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Ае тия къде не са гласували гоблени ли плетат бе деа. Произнесете се е ваща мама, отколко да пишете "тоа ми е съмнителен" и до там и то в ден 1. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.