Jump to content

Мafia - Сезон 11

Radox

Recommended Posts

2 hours ago, neshev said:

Стига с тия изстрели в тъмното. :lol:

hacky надали би направил подобен пост като гражданин. Пичът рядко троли, обикновено има замисъл зад повечето му действия. След като го номинирах, отново заяви, че има роля, но като видя, че няма кой да му играе по свирката, реши да го обърне, че е тролил, което не върви. Отделно, няма нито един пост, който да ми се струва откровено граждански. 

Съмнявам се, че до края на играта ще мога да го изчистя, предполагам винаги ще ми е съмнителен заради ужасния старт. Тъй че днес наистина гласувам за човек, който ми е съмнителен, или за хора, които явно не искат да играят с мен и са ми ненужни, дори и да са граждани, като Socki, kabakov, BAITO6O и който там смелчага се появи и се опитва да ме подкопава. ;)

@baikiro чети, рядко троля, да не съм те чул повече!

Ако наистина вярвате, че всичко е стрелба в тъмното, ролетка и прочие. Ми, аре да пуснем рандом да изтегли един номер от 1 до 17 и който се падне излита? :D

Хаки нещо прекалено несериозен ми идва. Мазя ми на ЧОТУДЕ от предния сезон.

Глас за hacky.

3 minutes ago, Splin said:

Хаки нещо прекалено несериозен ми идва. Мазя ми на ЧОТУДЕ от предния сезон.

Глас за hacky.

Кое ми е несериозното, какви анализи да ви дам в първата половина на първи ден. Просто гледам да пиша колкото да има нещо. Всеки който ми прави анализи големи в първи ден е яко във филма или мафиот какъвто беше олимпик в предния сезон. Пак се хващате стадото за нешев и ще го следвате, чудесно за него, зле за вас. 

Това показва, че този играч, ще е вредвн за вас в бъдеще и дори да ме махнете днес, а той се окаже мафиот лесно ще ви елиминира мафията и през дневните фази.

Положението с гласовете към момента:

hacky (глас) - neshev, Splin

neshev (глас) - kabakov, prenti

Triple H (HHH) (1 глас) - MJ23

OyeaH (1 глас) - hacky

Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O

Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, The Best, Socki, Dudley, Price, Bobotsi, Himler, Triple H (HHH), OyeaH

35izpu1.jpg

18 minutes ago, hacky said:

Пак се хващате стадото за нешев и ще го следвате, чудесно за него, зле за вас. 

Напротив, последните сезони не ме слушат достатъчно. :D

Но сега са се навъдили нови звезди, да видим дали ще имат топките да предложат нещо.

Засега нищо...

:( 

4 minutes ago, neshev said:

Напротив, последните сезони не ме слушат достатъчно. :D

Но сега са се навъдили нови звезди, да видим дали ще имат топките да предложат нещо.

Hide contents

Засега нищо...

:( 

Да разбирам ли че няма да играем в отбор

2 minutes ago, hacky said:

Да разбирам ли че няма да играем в отбор

Това е рано да се каже. Дай да видим дали някой от нас въобще ще оцелее днес, пък после ще му мислим. :lol:

@hacky сега последно нямаш роля, но блъфираше, че имаш някаква, така ли? :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Е първият ден си е гадория. Даже нищо чудно никого да не изгоним. Даже мафиотчетата сигурно още не са гласували и гледат сеира отстрани кой знае.

Ама ако трябва избирам от тримата коници дали Нешв, Соки или Хаки а излети, то Сокчето ще е човека. Недей така резко, че ще се тръгне към грешната посока и некой ще изгърми невинен.

5 minutes ago, baikiro said:

@hacky сега последно нямаш роля, но блъфираше, че имаш някаква, така ли? :D

Е ти ме усети, че троля другите с постовете им, че нямат роли. 

Не блафирах, ебавах се

Стилът на Хаки ме дразни, така е дори и да не е мафиот ще е по-скоро положително за играта.
Глас за hacky.

17 hours ago, hacky said:

Тоя път съм гражданин с роля, евала на радокс пак ме уреди.

16 hours ago, hacky said:

Първите по принцип или сега? Ти не искаше ли д спасяваш в прайс в онзи скучен и тъп преден сезон на играта, когато той филмираше роля.

Тоя път реших да играя с друг подход, от сега знаете, че имам роля.

Аре, първото наистина си изглежда като тролня. :D

Ама после защо го повтори, само ти си знаеш... 

hacky (гласа) - neshev, Splin, Himler

neshev (гласа) - kabakov, prenti

Triple H (HHH) (1 глас) - MJ23

OyeaH (1 глас) - hacky

Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O

Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, The Best, Socki, Dudley, Price, Bobotsi, Triple H (HHH), OyeaH

35izpu1.jpg

И каква ти беше целта, Хаки? Освен, че насъска половината племе срещу теб. :D

Кажи кой според теб е най-добрия кандидат за гонене? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

7 minutes ago, Himler said:

Стилът на Хаки ме дразни, така е дори и да не е мафиот ще е по-скоро положително за играта.
Глас за hacky.

Виж как играя в ден едно и колко пъти съм сериозен в предни сезони.:)

5 minutes ago, neshev said:

Аре, първото наистина си изглежда като тролня. :D

Ама после защо го повтори, само ти си знаеш... 

Добре, махайте ме щом ще ви помогне да хванете лошите.

Значи интересно ми е, че доста хора скочиха за сериозността ми, при положение, че някой от тях не са написали нищо смислено, имайте това впредвид когато ме махнете днес утре кой да гоните.

Абсурдно е днес в ранна фаза на деня да правя анализи, първи ден винаги търсим посока на деня за няккаъв разговор и дискусия.

Някой хора почти не са писали нищо.

Не ми харесва накъде отиват нещата, аз лично съм твърдо против това да се гонят играчи тип Нешев и Хаки в Ден 1. Ако поставя на една везна плюсовете и минусите, то за мен това е неоправдан риск. Много по голяма ще е загубата евентуално да отпадне някой от тях като гражданин, отколкото ще е печалбата ако евентуално бутнем някой от тях като мафиот. Поне в моите очи е така и не бих оправдал подобен риск, готов съм някой да изложи аргументи и да ме убеди в обратното, слушам! Мен днес за такъв вот не ме търсете, като същите аргументи важат и за другите 'ветерани' в играта, но те към момента не са и под светлините. 

Отделно от това ми прави впечатление Бобоци, който уж участва в играта с постове, ама реално нищо съществено не излага. The Best също е странно пасивен, но може би това е стилът му на игра, не съм участвал с него до момента. Другото, което ми направи впечатление беше един от по дългите постове на Соки, в които разсъждения му се припокриха 1 към 1 с моите. В ден 1 това е абсолютно нищо, но все отнякъде трябва да започна, така че него с лек превес бих го сложил към гражданите, но не е нищо сериозно и категорично това. 

За момента бих гласувал срещу байТошо, Бобоци, пренти и Химлер. Не ги подозирам по никакъв начин, просто за момента в моите очи най малко допринасят за филмирането и реално занапред биха ми били много трудни за прочит с тази пасивност в първия ден. Има предостатъчно време да се активизират, така че всичко е предпоследно тук, но засега те са хората, които биха получили моя вот днес. 

Triple H (HHH)

Хаки не мога да го разбера - първо има роля, после нямал, а пък тролел, бил сериозен, а друг път не бил сериозен. Двоен блъф ли се опитва да прави, не мога да му хвана спатиите засега. 🤔По-скоро не ми се рискува с него. 

Нешев се опита още от началото да насочи вота към хаки. Но такъв опитен играч като него не мисля, че веднага ще се издаде ако е мафиот. Не искам да го следвам засега (както казват колегите, че всеки път стадото му се връзвало и го следвало). 

Засега се въздържам от вот. 

16 minutes ago, hacky said:

Значи интересно ми е, че доста хора скочиха за сериозността ми, при положение, че някой от тях не са написали нищо смислено, имайте това впредвид когато ме махнете днес утре кой да гоните.

Абсурдно е днес в ранна фаза на деня да правя анализи, първи ден винаги търсим посока на деня за няккаъв разговор и дискусия.

Някой хора почти не са писали нищо.

Така е, тук съм абослютно съгласен с теб. И тези хора (включае и себе си) удобно продължават да остават твърде много. Трудно може да има смислени доводи в ден 1, но отнякъде трябва да се почне. Моят личен жребии определи този вот. Наречи го интуция, ако искаш.

4 minutes ago, Price said:

За момента бих гласувал срещу байТошо, Бобоци, пренти и Химлер. Не ги подозирам по никакъв начин, просто за момента в моите очи най малко допринасят за филмирането и реално занапред биха ми били много трудни за прочит с тази пасивност в първия ден. Има предостатъчно време да се активизират, така че всичко е предпоследно тук, но засега те са хората, които биха получили моя вот днес. 

И аз съм на това мнение. Глас за Bobotsi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...