hacky Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Аре нешев вади карттаа, днес искам да гласувам по статистика Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 4 minutes ago, Socki said: Все още не. Все тая, просто като някой почне да ми говори какво би било в ДЕН 3, леко ме притеснява. Какъв точно ти е филмът тая игра? Ако е в играта Ден 3, значи е мафиот или е гражданин, но не го следвайте, защото не знае какво се случва. Демек, дори да е в играта, не му вярвайте. WTF? 2 minutes ago, Price said: Човекът директно си го каза още в един от първите си постове, че ако случайно го очистят през някоя нощна фаза, пак ще остави своята следа в сезона и ще се запомни (ангел или ловец?). Това нещо със сигурност може да се тълкува по повече от един начин, но на мен ми прилича поразително на едни "отигравания" от сезон 10, които в крайна сметка до нищо не доведоха. Аха, епа аз го тълкувам, че наистина е НАДЪХАН да остави своята следа, за това играе агресивно. 1 minute ago, hacky said: Аре нешев вади карттаа, днес искам да гласувам по статистика Няма да вадя НИКАКВИ карти днес. Всъщност днес планирам да ви оставя да измъдрите вота и да дам финалния глас. Като гледам вече няколко човека се закачихте за мен като удавници за пояс. Ай, сиктир. Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 9 hours ago, Triple H (HHH) said: Значи единствения сезон, който съм чел е 9 сезон лятото докато бях нощна на работа без да си имам на идея как се играе. 😀 Просто исках да разбера какво е това нещо, по което се е зарибил форума. И взе че ми хареса, затова се записах. И си признавам че преди три дни за първи прочетох правилата и ролите, ако щеш вярвай. Наистина исках да проверя как стоят нещата с тия роли и специални умения. И искаш да кажеш, че от лятото до сега си прочел само сезон 9? Аз съм работил нощни смени и мога уверено да кажа, че бих изчел всички сезони до Декември... Link to comment
Socki Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 19 minutes ago, neshev said: Все тая, просто като някой почне да ми говори какво би било в ДЕН 3, леко ме притеснява. Какъв точно ти е филмът тая игра? Ако е в играта Ден 3, значи е мафиот или е гражданин, но не го следвайте, защото не знае какво се случва. Демек, дори да е в играта, не му вярвайте. WTF? Прекалено задълбаваш. Идеята на коментарите ми беше, че не бих играл против теб в ден 1 и може би в ден 2 независимо дали си ми подозрителен или не. Гласуване в ден 1 си е рулетка поначало, но е още по-голяма рулетка ако се гласува за теб и предпочитам мафията да те остави жив, защото рано или късно ще ги надушиш. И че ако останеш жив това винаги ще буди съмнения, но не е толкова опасно тъй като ако има жив шериф той ще те преслуша моментално и ще те разкрие като менте. Така че твой дневен вот не е добра идея за мен. Няколко часа ще съм от телефона, така че предимно ще чета и ако пиша ще е супер бавно и кратко. Link to comment
Triple H (HHH) Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @OyeaHВсеки си има приоритети. Сезон 9 го четох докато вървеше лайв. Единствено може да прочета някога, когато имам време, така прословутия сезон 5 или 6 беше заради тези легендарни отигравания на олимпик. 😀 Link to comment
hacky Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 29 minutes ago, neshev said: Всъщност днес планирам да ви оставя да измъдрите вота и да дам финалния глас. Като гледам вече няколко човека се закачихте за мен като удавници за пояс. Ай, сиктир. Това е добре, подкрепям да не насочваш вотове към никой днес, дори в напреднала фаза да имаш добър рийд и да изхванеш поне 1-2 мафиота, то в първи ден често насочваш към някой вота просто така и всичко те следва срещу нарочения ГРАЖДАНИН 20 minutes ago, OyeaH said: И искаш да кажеш, че от лятото до сега си прочел само сезон 9? Аз съм работил нощни смени и мога уверено да кажа, че бих изчел всички сезони до Декември... Е кво значение има чел не чел, аз сезони в които играя не чета, а и не помня кво е ставало в два сезона назад, камо ли по-назад. Даже ми е трудно да се сещам неща от предния. Link to comment
baikiro Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Соки каза, че пише по 1 пост на ден, пък гледам вече е влязъл в престрелка с Нешев. Също и сякаш липсват обичайните фермани. Та @Socki защо тази промяна в стила? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @BAITO6O Защо гласува за Джак? Соки уж трябваше да е неактивен, но изглежда доста се е разписал сега. @kabakov Нешев по съмтителен ли ти се явява спрямо другите участници. Все пак в ден 1 е рано да се казва кой е мафиот, но ми е интересно подозираш ли го Link to comment
Socki Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 5 minutes ago, baikiro said: Соки каза, че пише по 1 пост на ден, пък гледам вече е влязъл в престрелка с Нешев. Също и сякаш липсват обичайните фермани. Та @Socki защо тази промяна в стила? Естествено че се лигавех за 1 пост на ден. А стила ми го промених още в сезон 9. Няма смисъл от чаршафи толкова рано в ден 1, но не се притеснявай - ще дойдат. Ай без да се хващате за сламки с това че съм казал че няма да съм активен. Ако наистина нямаше да съм активен нямаше да се запиша. Ако имате подозрения нямам проблем да се защитавам но измислете по интересни аргументи Link to comment
BAITO6O Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 4 minutes ago, Bobotsi said: @BAITO6O Защо гласува за Джак? Защото сме ден 1. Иначе положението в момента е, стига ми тая награда за друг да няма награда ( за Нешев засега). Link to comment
baikiro Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Еми аз се записах за All Srars като знаех, че няма да съм активен. Иначе спако, никой не те напада. Засега. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Dudley Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Очертава се труден ден 1, но пък кога е било лесно. Има хора които даже не са писали, но аз съм с идеята че ако ти се падне мафиот и то особено на някой който не е бил до сега, ще искаш да си доста активен. Не казвам, че е задължително, но от личен опит смятам че е така. Виждат се засега някои хора с повечко мнения, а и съм готов да разчупим статуквото да се гонят не толкова активни играчи в ден 1 Link to comment
Jack Bauer Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Triple H ме кефи, изглежда ми като мега ултра спамера и успешно ще замести Farest в ролята на неадекватния в сезона (макал че и Тошето успешно го гони). Ден едно ми е най-неприятния от всички дни защото наистина нищо не можеш да направиш, и какъвто и глас да се даде няма как да е адекватен или обоснован.Прайс винаги ми е съмнителен, просто самия му стил на писане ме предразполага да го подозирам. Нешев и Соки се въздържат от чаршафи, което е необичайно и за двамата въпреки че сме ден 1. Та човек ако иска да се хване за нещо, винаги ще намери. Вота за Хаки е типичния за ден 1 - от нищото просто за да има. Ще изчакам още малко с моя глас, но ще е доста тегав ден. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
kabakov Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 17 minutes ago, Bobotsi said: @kabakov Нешев по съмтителен ли ти се явява спрямо другите участници. Все пак в ден 1 е рано да се казва кой е мафиот, но ми е интересно подозираш ли го Бях си намислил от раз да почна или с Олимпик или Нешев, защото всеки сезон двамата тотално отвличат вниманието с редовните си спорове. След като Олимпик не играе, значи гласът ми автоматично отива за Нешев. Как да ми е подозрителен някой с 2 поста?! Гласът към Хаки е на същия принцип. Тото изтрел в тъмното 2 часа след старта на сезона. Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Стига с тия изстрели в тъмното. hacky надали би направил подобен пост като гражданин. Пичът рядко троли, обикновено има замисъл зад повечето му действия. След като го номинирах, отново заяви, че има роля, но като видя, че няма кой да му играе по свирката, реши да го обърне, че е тролил, което не върви. Отделно, няма нито един пост, който да ми се струва откровено граждански. Съмнявам се, че до края на играта ще мога да го изчистя, предполагам винаги ще ми е съмнителен заради ужасния старт. Тъй че днес наистина гласувам за човек, който ми е съмнителен, или за хора, които явно не искат да играят с мен и са ми ненужни, дори и да са граждани, като Socki, kabakov, BAITO6O и който там смелчага се появи и се опитва да ме подкопава. Link to comment
OyeaH Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Наистина се очертава труден първи ден. Трите Хикса за сега ми се поизчисти, отговорите му ми се струват логични и не се поддаде на провокациите. @kabakov също опитва различен тип игра, на този етап махам гласа си от него. Link to comment
kabakov Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 20 minutes ago, neshev said: Тъй че днес наистина гласувам за човек, който ми е съмнителен, или за хора, които явно не искат да играят с мен и са ми ненужни, дори и да са граждани, като Socki, kabakov, BAITO6O и който там смелчага се появи и се опитва да ме подкопава. @neshev значи щом някой не е на твоето мнение гори така ли? Е точно заради това твое мислене си бях решил, като се записвам да гласувам за теб или Олимпик. И явно ще си продължа по тази логика. Не знам дали си гражданин или мафиот, но с, едва ли не, незачитане на мнението на хора, които не са съгласни с теб няма смисъл да се играе с теб. Сменям гласа си от hacky на neshev. Link to comment
Radox Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 Положението с гласовете към момента: hacky (1 глас) - neshev neshev (1 глас) - kabakov Triple H (HHH) (1 глас) - MJ23 OyeaH (1 глас) - hacky Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, The Best, Socki, prenti, Dudley, Price, Bobotsi, Himler, Splin, Triple H (HHH), OyeaH Link to comment
Dudley Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Общо взето свхръх активните до този момент са Кабаков , Нешев , Хаки , Оуен , трите хикса и Соки може би. Соки в предния сезон на Радокс имаше 2-3 мнения по спомен в ден 1 , но тогава беше шериф и може би не искаше се набива на очи. Сега играе доста по отвързано , така че изводите на вас оставам Кофтито е , че е интелигентен играч и ако е гражданин , ще изгубим доста и пак стигаме до това за активните и неактивните играчи Примерно сега погледнах първата страница и осъзнах , че Химлер и Бобоцката участват. Не ги бях забелязъл Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 10 minutes ago, kabakov said: @neshev значи щом някой не е на твоето мнение гори така ли? Е точно заради това твое мислене си бях решил, като се записвам да гласувам за теб или Олимпик. И явно ще си продължа по тази логика. Не знам дали си гражданин или мафиот, но с, едва ли не, незачитане на мнението на хора, които не са съгласни с теб няма смисъл да се играе с теб. Сменям гласа си от hacky на neshev. Ти явно си си наумил, още преди играта, да ме гониш. Това ми показва, че не мислиш. Нямам нищо против да гласувате срещу мен, стига да покажете някаква мисъл. Но като някакви хора ме номинират без доводи или такива като Socki, които плетат някакви сценарии с пет дена напред, няма как да искате нещо различно от мен. Link to comment
Socki Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 15 minutes ago, Dudley said: Общо взето свхръх активните до този момент са Кабаков , Нешев , Хаки , Оуен , трите хикса и Соки може би. Соки в предния сезон на Радокс имаше 2-3 мнения по спомен в ден 1 , но тогава беше шериф и може би не искаше се набива на очи. Сега играе доста по отвързано , така че изводите на вас оставам Кофтито е , че е интелигентен играч и ако е гражданин , ще изгубим доста и пак стигаме до това за активните и неактивните играчи Примерно сега погледнах първата страница и осъзнах , че Химлер и Бобоцката участват. Не ги бях забелязъл Всъщност в ден 1 имах 1 пост и ме нямаше до края на фазата затова не писах. Иначе после си играх подобно на сега. А за neshev - не плета сценарии просто се опитвам да си изкарам рийд за най-трудните играчи за прочит. В тази игра винаги мисля с дни напред независимо какъв съм, а ако умра рано здраве да е. Link to comment
Price Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @Dudley Ако не беше го написал това, даже нямаше да разбера, че Химлер е в играта. Успя да ме шокираш с това откритие, наистина. Нека ти върна двойното подаване - Сплин също играе. @Jack Bauer Хайде твоите традиционни подозрения към мен са ясни, но защо така набеди HHH за заместник на Фарест в ролята на неадекватник, че и за спамер го натъкми? Нищо кой знае колко фрапиращо не е направил, в рамките на допустимото е първия път да сбъркаш някакви неща относно ролите. Link to comment
Jack Bauer Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Такова ми е първото впечатление, напълно е възможно да ме опровергае в следващите си постове. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Bobotsi Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @Splin Жив ли си бе маняк!? Link to comment
Splin Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Минавам да се отчета с един коментар с някакви хвърчащи мисли. За момента най-много ми се набиват на очи kabakov И OYeaH. И двамата влязоха доста агресивно в сезона. Първият директно с номинации, вторият по-скоро с приказки. Като чета коментарите на kabakov ми изглеждат неествени и принудени. Сякаш насила търси да скочи на някои. Може интуицията ми да не е правилна все пак е първи ден и семпълът е малък. За момента съм по-склонен да мисля, че е възможно да е гражданин, който търси конфронтация за да не бъде гръмнат първите нощни фази и бих му дал шанс, макар че е съмнителен. OYeaH тръгва яко контраверсиално и донякъде в образ. Мисля, че не е много вероятно дебютант да подходи така, ако е мафиот. Това го казвам като човек, който е играл само един сезон, в които бях от мафията. Разбира се може ОYeaH да е мафиот и да разчита точно на тази линия на разсъждение. Все пак са минали доста сезони, а той явно ги чете. Горните двама ги споменавам, като потенциално съмнителни играчи, за които обаче евда ли бих дал вот днес. Един вид за мен ще е грешка, ако се тръгне натам, поне в ден 1. Както казах, това са някакви моментни разсъждения на глас. Малко по-късно ще се опитам да измъдря неква номинация и ще се включа пак. Първия ден си е комар отвсякъде. Все пак държа да отбележа, че съм твърдо против нулеви дни в началната фаза. Всеки нулев ден е пропусната възможност за гражданите да извлекат информация. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.