kabakov Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Как си направи изводи от 5 коментара? Още повече, че Хари е от най-хлъзгавите играчи въобще. Link to comment
OyeaH Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 minute ago, kabakov said: Как си направи изводи от 5 коментара? Още повече, че Хари е от най-хлъзгавите играчи въобще. направих ПЪЛЕН АНАЛИЗ Link to comment
The Best Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Знаете, че не съм привърженик на гоненето на хора в ден 1. Често се случва така, че допълнителен ден не достига на гражданите за да обърнат сезона именно защото са изгонили човек в ден 1. Дотук общо-взето безпочвени обвинения на принципа този не ми е симпатичен, което е нормално, но ми е интересна играта на Кабаков и Трите Хикса. Първият номинира Нешев с първия си пост в темата, а след това веднага се съгласи с неговата теза. Вторият пък толкова да не е чел правилата и да не знае кога може да бъде блокиран човек в играта? Някак не ми се връзва. Отдавам го на факта, че и двамата са новаци в играта и не бързам да ги категоризирам като мафиоти, но ще ги следя под лупа. Хаки, обясни каква е идеята ти да твърдиш, че имаш роля още в ден 1? Как ще си ни полезен с тази тактика? "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
Dudley Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 И аз не съм фен на тийзването на роли , но ако съм Президент бих играл по същия начин. Просто не виждам каква друга роля може да се тийзва от ден 1. Но естествено го има варианта и да направи този блъф като мафиот, но съм останал с впечатлението , че Хаки не е рисков играч като Олимпик примерно , а по примерен. Пък и водихме тая дискусия в предния сезон на Радокс относно президента Link to comment
baikiro Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 minutes ago, Dudley said: И аз не съм фен на тийзването на роли , но ако съм Президент бих играл по същия начин. Просто не виждам каква друга роля може да се тийзва от ден 1. Но естествено го има варианта и да направи този блъф като мафиот, но съм останал с впечатлението , че Хаки не е рисков играч като Олимпик примерно , а по примерен. Пък и водихме тая дискусия в предния сезон на Радокс относно президента Нали Хаки блъфира точно президента тогава, ако не се лъжа? Сега пак същото ли упражнение да прави? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
kabakov Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Общо взето първата вечер всичко стреляне в тъмното и опипване на почвата. Двама или трима дори гласуваха за Олимпик, който не играе. Какъв анализ, какви пет лева. Link to comment
Dudley Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 А верно , а накрая доктор ли беше какво ? Демек е блъфирал президента , за да не го бара мафията , а същевременно е доктор. Но все пак рискува супер много , ако блъфира, щото може се появи Джак Бауър утре и да каже , че той е президент. Може и да иска да изкара президента наяве , щото е по добре според мен да е разкрит от ден 1 , но наистина е много нож с две остриета дейба. Link to comment
Jack Bauer Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 @BAITO6O Тоше пак ли ти бе дееба.... Еми не може пък всички да сме плътно тука в 22.00 че да почнем с обвиненията. Предния път като играхме заедно пак ме номинира веднага и те номинирах обратно, ама тоя път мисля да играя по разумно и да не се занимавам с теб засега. Ще прочета какво се е писало в темата и ще дам мнение малко по-късно. ПС. Пак гражданин без роля. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Положението с гласовете към момента: hacky (2 гласа) - neshev, kabakov Triple H (HHH) (1 глас) - MJ23 OyeaH (1 глас) - hacky Jack Bauer (1 глас) - BAITO6O kabakov (1 глас) - OyeaH Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, The Best, Socki, prenti, Dudley, Price, Bobotsi, Himler, Splin, Triple H (HHH) Link to comment
MJ23 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 hour ago, Triple H (HHH) said: Преди беше президент. Сега мина на тъмната страна и стана кръстник ли? Уж си нов,но пък следиш предишните сезони,което е нормално. Доста странно за човек,който помни ролите на другите играчи от предишни сезони да не знаеш кои роли не важат в първия ден? Link to comment
Triple H (HHH) Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Значи единствения сезон, който съм чел е 9 сезон лятото докато бях нощна на работа без да си имам на идея как се играе. 😀 Просто исках да разбера какво е това нещо, по което се е зарибил форума. И взе че ми хареса, затова се записах. И си признавам че преди три дни за първи прочетох правилата и ролите, ако щеш вярвай. Наистина исках да проверя как стоят нещата с тия роли и специални умения. Link to comment
hacky Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Мисля че само байкиро ме разбра, че троля, коментара ми не беше сериозен, а тролня към тези, коиото пишат че са граждани без роля в началото на играта Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Май ще е тегав сезон. Новобранци, пичове, които традиционно пишат малко и са трудни за прочит. АСЕН? Честно казано ми е леко през хуя тоя път. Ще пробвам да играя по-отборно, да видим дали ще има някакво по-благоприятно развитие. Но, ако зависеше от мен и то донякъде зависи, защото имам правото на своя глас, hacky трябва да хвръкне още днеска, че нещо доста мафиотски тръгна. Днеска, за да си разнообразя играта, мисля да се появя към 21:00 да видя какво точно ще правя. Но както е тръгнало, усещам, че няма да съм сам. Link to comment
hacky Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 25 minutes ago, neshev said: Май ще е тегав сезон. Новобранци, пичове, които традиционно пишат малко и са трудни за прочит. АСЕН? Честно казано ми е леко през хуя тоя път. Ще пробвам да играя по-отборно, да видим дали ще има някакво по-благоприятно развитие. Но, ако зависеше от мен и то донякъде зависи, защото имам правото на своя глас, hacky трябва да хвръкне още днеска, че нещо доста мафиотски тръгна. Днеска, за да си разнообразя играта, мисля да се появя към 21:00 да видя какво точно ще правя. Но както е тръгнало, усещам, че няма да съм сам. Ами махайте ме значи щом смяташ, че трябва да хвърча. Радвам се, че с моя тролеж извадих някакви реакции и раздвижих нещата. Аз този път мисля да играя с @Dudley Миналия сезон имаше много силен прочит, дано да е гражданин ппак. @neshev кое ми е мафиотското, я виж като съм бил мафиот кога съм почвал така, само питам? Link to comment
Price Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Аз до момента нищо мафиотско не виждам у Хаки, друг е върпосът, че и аз Вече не разбирам каква би могла да бъде идеята зад подобни тийзвания и заявявания на роли още в първите часове на Ден 1. Но то абсолютно същото направи и Oyeah, а като че ли акцентът се поставя само върху Хаки, което не ми харесва. Сега веднага ми идват два сценария, в които варинат 1 - Нешев е хванал спатиите на Хаки и "тролежа" му с тези роли и играя някаква стратегия да започне вот и да види кой би се прикрепил веднага. Пускаш голямо име по пързалката и мафията почти сигурно ще се зарадва от възможността рано рано да го бутне и биха се присламчили към влакчето. Единствено Кабаков го направи това, но той има същия проблем като мен - гражданската му игра е винаги е яко подозрителна и излита с дневни вотове. Забелязвам, че и сега сякаш започват да се прокрадват съмнения срещу него, на мен също ми направи някакво впечатление, но това също е грешка, която вече съм правил. Не бих тръгнал толкова рано срещу Кабаков, той така или иначе вероятно ще си остане подозрителен. Вариант 2 - на същия принцип, но Невеш е мафиот. Дори и да беше гражданин, според мен щеше да отстоява същата позиция, но тук единствено ме притеснява, че сякаш неглижира Oyeah, а скача само на Хаки, при положение, че и двамата направиха едно и също. Знае, че може да води гражданите за носа и нищо не му пречи да се опита да подеме вот, с който евентуално да махне Хаки и след това със сигурност ще си изиграе добре картите и ще замаскира така нещата, че да му повярват почти всички. Възможно е да съм тотално далеч от истината и с двете си хипотези, но се опитвам и аз като Олимпик 'да разсъждавам на глас'. В Ден 1 аз със сигурност няма да гласувам срещу Хаки. Ако ще прилагаме този аршин за гоненето поради ненужно тийзване на роли, по скоро бих номинирал Oyeah, някак си хем ми харесва играта му откъм интерес да му чета мненията, хем откривам някаква мафиотска арогантност, която едва ли много хора биха си позволили, така да се набиват на очи. Не ми се струва невъзможно да я опита в дебюта си, сякаш си ми се вписва в образа му. Чакам и по сериозно мнение от Тошката, понеже като се захванат двамата с Бауер безпричинно и след това играта отива на победа за мафията. Ако ще го кара и занапред на същия принцип, бих го гласувал днес, не ми допада подобен тип игра. А в ден 1 с мафиотски аргументи едва ли ще мога да номинирам някого. Link to comment
kabakov Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 10 hours ago, kabakov said: Още повече, че Хари е от най-хлъзгавите играчи въобще. Както казах - Хаки е хлъзгав. Първата вечер казва нещо и на другия ден заявява, че троли. В голяма част от предишните сезони го прави. За сега гласът ми остава за него, но до довечера нищо не се знае. Link to comment
Socki Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Няма достатъчно инфо за ПЪЛЕН АНАЛИЗ все още. Има още доста за преслушване. Като цяло новобранците изглеждат адекватни за момента, което е добре, но няма как да ги прочета все още, така че ако мафиот се крие там ще е доста трудно в началото ако играят правилно. Съгласен съм с neshev за ролите и как един ранен блъф би привлякъл цялото внимание на сезона, но в същото време вярвам, че hacky се лигавеше. Естествено винаги е възможно да е някакъв двоен блъф, в който си казва, че има роля и после уж насира и казва, че няма, но се съмнявам. Има точно две криминални отигравания до момента в деня и те са - TripleH и kabakov. Първият анализираше роли и си личи, че има познания в играта от следене на предишни сезони, но в същото време това със заглушаването беше много странно. Обяснението му после обаче ми се стори искрено, не знам. Вторият набеди Neshev и после пък веднага се закачи за потенциалния влак, който neshev подхвана към hacky. Нешката като цяло обича да вкарва мафиоти в подобни капани и дали не е хванал някой от рано? Ще ги наблюдавам внимателно и двамата. Като цяло ще кажа, че в отсъствието нa Olimpic, neshev е най-трудният за прочит от настоящите играчи, но това не значи, че трябва да отпадне още в първата фаза. Както добре знаем нешката умира през нощ 1/2 ако е гражданин, а ако се задържи по-дълго или има ужасен рийд или просто е мафиот. Аз все пак предпочитам да играя със слабо представящ се гражданин neshev, отколкото да го разкарам още днес погрешно. Ако е мафиот пък ще бъде преслушан и може да стане повторение на сезон 9. @hacky интересно ми е само как реши да играеш с Dudley още сега? Ами ако е мафиот? Или още от рано те е убедил, че е гражданин. И ти ли ще изкараш някоя КАРТА? Интересно ще е да играя отново с The Best. В последното ни участие заедно той се изложи яко, но това беше преди много месеци, а и да си гражданин е трудно. Надявам се да не си блъскаме еготата, а да играем заедно (ако е гражданин естествено). Толкова засега. Махам си гласа от Olimpic. Link to comment
MJ23 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Просто исках да поставя малко под напрежение @Triple H (HHH),за да видя как ще реагира. И на мен ми се стори искрено обяснението му. Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 9 minutes ago, Price said: Oyeah, а скача само на Хаки, при положение, че и двамата направиха едно и също. Къде, пропуснал съм го това. Link to comment
hacky Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 8 minutes ago, Socki said: Няма достатъчно инфо за ПЪЛЕН АНАЛИЗ все още. Има още доста за преслушване. Като цяло новобранците изглеждат адекватни за момента, което е добре, но няма как да ги прочета все още, така че ако мафиот се крие там ще е доста трудно в началото ако играят правилно. Съгласен съм с neshev за ролите и как един ранен блъф би привлякъл цялото внимание на сезона, но в същото време вярвам, че hacky се лигавеше. Естествено винаги е възможно да е някакъв двоен блъф, в който си казва, че има роля и после уж насира и казва, че няма, но се съмнявам. Има точно две криминални отигравания до момента в деня и те са - TripleH и kabakov. Първият анализираше роли и си личи, че има познания в играта от следене на предишни сезони, но в същото време това със заглушаването беше много странно. Обяснението му после обаче ми се стори искрено, не знам. Вторият набеди Neshev и после пък веднага се закачи за потенциалния влак, който neshev подхвана към hacky. Нешката като цяло обича да вкарва мафиоти в подобни капани и дали не е хванал някой от рано? Ще ги наблюдавам внимателно и двамата. Като цяло ще кажа, че в отсъствието нa Olimpic, neshev е най-трудният за прочит от настоящите играчи, но това не значи, че трябва да отпадне още в първата фаза. Както добре знаем нешката умира през нощ 1/2 ако е гражданин, а ако се задържи по-дълго или има ужасен рийд или просто е мафиот. Аз все пак предпочитам да играя със слабо представящ се гражданин neshev, отколкото да го разкарам още днес погрешно. Ако е мафиот пък ще бъде преслушан и може да стане повторение на сезон 9. @hacky интересно ми е само как реши да играеш с Dudley още сега? Ами ако е мафиот? Или още от рано те е убедил, че е гражданин. И ти ли ще изкараш някоя КАРТА? Интересно ще е да играя отново с The Best. В последното ни участие заедно той се изложи яко, но това беше преди много месеци, а и да си гражданин е трудно. Надявам се да не си блъскаме еготата, а да играем заедно (ако е гражданин естествено). Толкова засега. Махам си гласа от Olimpic. Не ме е убедил, че е гражданин, в ден едно всички сте ми мафиоти, просто е добър гражданин и се надявам да е пак такъв. Чакаме картата от нешев. Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 9 minutes ago, Socki said: Както добре знаем нешката умира през нощ 1/2 ако е гражданин, а ако се задържи по-дълго или има ужасен рийд или просто е мафиот. Ти направи прозрението на сезона. Може да е мафиот може, може да мирен гражданин... но УЖАСЕН РИЙД. Link to comment
Socki Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Ако neshev оцелее след нощ 2 значи или си няма идея кои са мафиотите или той самият е мафиот. Това е моята КАРТА от предните сезони. Link to comment
neshev Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 1 minute ago, Socki said: Ако neshev оцелее след нощ 2 значи или си няма идея кои са мафиотите или той самият е мафиот. Това е моята КАРТА от предните сезони. Ти като гледам май имаш идея кои са мафиотите. И май имаш идея и кои са гражданите. Link to comment
Socki Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 2 minutes ago, neshev said: Ти като гледам май имаш идея кои са мафиотите. И май имаш идея и кои са гражданите. Все още не. Link to comment
Price Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 7 minutes ago, neshev said: Къде, пропуснал съм го това. Човекът директно си го каза още в един от първите си постове, че ако случайно го очистят през някоя нощна фаза, пак ще остави своята следа в сезона и ще се запомни (ангел или ловец?). Това нещо със сигурност може да се тълкува по повече от един начин, но на мен ми прилича поразително на едни "отигравания" от сезон 10, които в крайна сметка до нищо не доведоха. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.