Radox Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 MAFIA 11: CHRISTMAS REVENGE И така, осъмваме в поредното тъмно, леденостудено декемврийско утро в големия град. Пандемията е сковала всички. Ежедневието на всеки един човек е блокирано от невидимия убиец. Но това е само част от проблема, защото желязната хватка на престъпността отново се е свила около врата на гражданите. Мистериозната мафия, уж победена в Сезон 9, отново е тук и иска само едно - МЪСТ за позора! Дали обаче обединеното гражданско съсловие няма да успее отново да стори немислимото и да надвие за втори път кошмарната мафия, или празниците наистина ще бележат началото на едно злокобно царство на престъпността в града? НАЧАЛО НА ... ДЕН 1 В играта има 17 участника. За елиминация са необходими 9 гласа. Стартиращите в ДЕН 1 участници са: @Jack Bauer @neshev @baikiro @hacky @kabakov @The Best @Socki @prenti @Dudley @OyeaH @BAITO6O @Price @Bobotsi @Triple H (HHH) @Himler @MJ23 @Splin Крайният срок за гласуване е 22:00 часа на 5.12.2020! Link to comment
neshev Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Само минавам да кажа, че както винаги съм мирен гражданин БЕЗ роля. Молете се @Splin да е махнал ПРОКОБАТА, иначе сме ГГ. Link to comment
Triple H (HHH) Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Мафията бавно завзема града, но аз нямам намерение да й позволя да развали най-светлия християнски празник на спокойното и мирно население на нашия град. Тук съм, за да ги тикна зад решетките. Всеки един от тях ще си получи заслуженото. Ще душа навсякъде, ще анализирам всеки ход докато не хвана и последния мафиот. Ще върна отново усмивките по лицата на жителите на града, за да може всички мирни граждани да прекараме една весела Коледа и да посрещнем новата година със спокойствие и надежда за една по-добра година. Link to comment
Bobotsi Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Дълго време мислих какъв да ми е първият пост, нищо смислено не измисмих, така че ще почакам малко да напредне деня и ще се включа пак. Link to comment
hacky Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Тоя път съм гражданин с роля, евала на радокс пак ме уреди. Link to comment
Radox Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Положението с гласовете към момента: hacky (1 глас) - neshev Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, hacky, kabakov, The Best, Socki, prenti, Dudley, OyeaH, BAITO6O, Price, Bobotsi, Triple H (HHH), Himler, MJ23, Splin Link to comment
Splin Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Има ли мафиоти тоя сезон или пак ще си играм само мирните граждани първия ден? Мене лично neshev ми е съмнителен. Link to comment
OyeaH Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Здравейте! Време е и за най-запомнящия се дебют. Всеки ментак може да играе мафиот, сега ще ви покажа как се играе перфектната гражданска игра! Пък ако мафията насере и се опита да ме махне през нощта... Ще съм праволинеен и логичен, всеки ход ще е изпипан и до 5ти ден гражданите ще сме спечелили! Link to comment
Dudley Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Добър вечер - естествено съм гражданин както винаги. Има доста нови имена с които не съм много запознат , така че успех на всички и нека се забавляваме. Link to comment
The Best Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Здравейте! Не съм участвал като играч в последните сезони, но съм попрочитал какво се е случвало в тях, заради това нека уточним - има ли някой, който ще е възпрепятстван да пише редовно, защото ще се жени или омъжва, чака синове, внуци, ще му правят операция на простатата и тн. Да си казва и да си знаем. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
kabakov Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Както винаги мирен гражданин без роля. Един път бях шериф, ама той сезона се провали... Тоя път почвам с рогата напред, че принципно със скучна си игра гърмя още втори трети ден/нощ. Глас за neshev. Ако се беше записал Олимпик той щеше да отнесе гласа ми, ама при липсата му, скачам на Нешев, просто защото никога не мога да разгадая кой от двамата какъв е и винаги бъркам. Тоя път смятам от рано да се опитам да го метна под влака и да си спестя това главоболие. Та, отново - глас за neshev. Link to comment
neshev Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 1 minute ago, kabakov said: Ако се беше записал Олимпик той щеше да отнесе гласа ми, ама при липсата му, скачам на Нешев, просто защото никога не мога да разгадая кой от двамата какъв е и винаги бъркам. Тоя път смятам от рано да се опитам да го метна под влака и да си спестя това главоболие. Добре, че няма още 14 играчи или викаш тях ще ги разгадаеш по-лесно. Link to comment
Radox Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Положението с гласовете към момента: hacky (1 глас) - neshev neshev (1 глас) - kabakov Не са гласували: Jack Bauer, baikiro, hacky, The Best, Socki, prenti, Dudley, OyeaH, BAITO6O, Price, Bobotsi, Triple H (HHH), Himler, MJ23, Splin Link to comment
kabakov Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Е все от някъде трябва да почна 😂 Пък дали ще разгадая някой - едва ли 🤪 Link to comment
neshev Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Just now, kabakov said: Е все от някъде трябва да почна 😂 Пък дали ще разгадая някой - едва ли 🤪 Не си прави подобни експерименти, че може твоята дупара да бъде сецната днеска. Link to comment
Price Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Явих се на 'кастинг' с надеждата да получа главната роля и да изиграя образа на Frank Sheeran, но заложбите ми стигнаха само за треторазрядната роля на Jerry Vale Приятно е, че има нови лица и такива, които се завръщат след пауза. Хубаво е да има разнообразие и да не се въртим все едни и същи образи, така че определено съм надъхан за сезона. Прави ми впечатление OYeah, който явно ще си присвои гимика на Конър (да е в тон с аватара си) и ще го играе арогантен, готов да ебе мафията. Принципно дебютантите сякаш го играят по тихички и скромни, а сегашните май са по отворени и смели. Фен съм на това. И на Дъдли му имам зъб, че ми взе мафиотския номер на ЧОТУДЕ Link to comment
kabakov Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 3 minutes ago, neshev said: Не си прави подобни експерименти, че може твоята дупара да бъде сецната днеска. Е то няма да е сефте. Нищо ново няма да е 🤨 Link to comment
OyeaH Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 4 minutes ago, Price said: Явих се на 'кастинг' с надеждата да получа главната роля и да изиграя образа на Frank Sheeran, но заложбите ми стигнаха само за треторазрядната роля на Jerry Vale Приятно е, че има нови лица и такива, които се завръщат след пауза. Хубаво е да има разнообразие и да не се въртим все едни и същи образи, така че определено съм надъхан за сезона. Прави ми впечатление OYeah, който явно ще си присвои гимика на Конър (да е в тон с аватара си) и ще го играе арогантен, готов да ебе мафията. Принципно дебютантите сякаш го играят по тихички и скромни, а сегашните май са по отворени и смели. Фен съм на това. И на Дъдли му имам зъб, че ми взе мафиотския номер на ЧОТУДЕ Тея тихите и скромни дебюти никой не ги помни, аз ще съм хита на сезона Дори и да ме сецнат някоя нощ, пак ще се говори за мен Link to comment
OyeaH Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 14 minutes ago, kabakov said: Както винаги мирен гражданин без роля. Един път бях шериф, ама той сезона се провали... Тоя път почвам с рогата напред, че принципно със скучна си игра гърмя още втори трети ден/нощ. Глас за neshev. Ако се беше записал Олимпик той щеше да отнесе гласа ми, ама при липсата му, скачам на Нешев, просто защото никога не мога да разгадая кой от двамата какъв е и винаги бъркам. Тоя път смятам от рано да се опитам да го метна под влака и да си спестя това главоболие. Та, отново - глас за neshev. Ареее, първа страница и вече има МЕТНАТИ ПОД ВЛАКА! Link to comment
hacky Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Какъв е този излишен спам с глас за олимпик от химлер и соки. Тук всички сме искрени, а вие си правите ташак. Link to comment
Triple H (HHH) Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Искам да проверя дали съм заглушен. На случаен принцип си избирам някой. Глас за бай Киро. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.