Jump to content

The Mandalorian


Sugarev

Recommended Posts

Харесвам го.

Втори сезон тръгна доста тегаво , с 2 поредни филър серии в които нищо важно не се случи.

Откакто вкараха Бо Катан и Ашока Тано обаче доста ми вдигнаха интереса. Супер много съм надъхан и за евентуална поява на адмирал Траун, чувал съм че е много любим характер на феновете, но не съм чел или гледал нищо за него досега.

В анимацията Clone Wars има много за мандалорците, даже финалът на шоуто е за тях, но още не съм имал време да я гледам, хем я дръпнах през август.

Предполагам че така много неща ще се изяснят.

 

Link to comment
4 hours ago, Sugarev said:

Тема за хитовия сериал,

може да споделяте мнения и коментирате тук. 

 

От клипчето, което сте качили, изглежда интересно, но за първи път го чувам - за какво става въпрос в тоя сериал?

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Последният епизод беше много интересен,

Spoiler

най-накрая видяхме Асока, споменаха и Траун :wank::wank::wank:, не знам какво ще направят в оставащите 3 епизода, но съм яко зарибен.

Надявам се да продължат Mandalorian или да направят още сериалчета за този Extended Universe, но да ги поверят на разбиращи режисьори и сценаристи. Дис ис дъ уей.

 

  • Upvote 2
Link to comment
  • 2 weeks later...

Последните 3 серии са чук, измиха срама от челото от мизерния старт.

 

Боба Фет изкърти последната серия, баси терминатора се оказа, Мандо репа да яде.

  • Upvote 2

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Басии много силен финал на сезона.  Марк аут след марк аут.

Spoiler

 

Бо Катан... Асока... ЛЮК ШИБАНИЯТ СКАЙОКУОКЪР ... 

Боба Фет крал на Татуин.....

 

 

 

Свърших поне 3 пъти само тая серия.

 

 

Изобщо не очаквах че качеството ще се вдигне ЧАК толкова много след безобразно скучните първи 2 серии.  8.5/10 на целия сезон 9/10 на финала 

 

Link to comment
  • 3 weeks later...

Класа безспорна. Дейв Филони и Джон Фаврю възкръснаха поредицата след абсолютно тъпата трилогия която забатачи френчайза. Препоръчвам последните 4 серии на Clone Wars  да се изгледат от всеки фен. 

Link to comment
  • 1 month later...

^А знаеш ли защо я уволниха? Защото политическите й убеждения клонят, подчертавам, клонят към десните. В същото време, водещата на The High Republic, някаква изключително противна чернилка, е отрит расист спрямо бялата раса и ни поставя под общ знаменател в Туитър. Какво правят Дисни? Пускат туит в подкрепа на това животно! Ще ме хванат за кура, не ме ебе и за Мандалориан вече, да мре целия франчайз, да връщат Катлийн Кенеди начело на всички големи проекти, пък дано ги погребе всички, мамица им!

Edited by Suffer-H
Link to comment
ShiningWizard

Обичайният двоен стандарт в Холивуд, където леви капути като Джеймс Гън могат да се шегуват за Холокоста и педофилия и да получат нова филмова сделка, но когато човек с различно мислене като Карано направи сравнение на сегрегацията в тази културна война, човекът яде хурката. 

Edited by ShiningWizard

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Link to comment

Като знаеш какви са в Холивуд , за къв хуй ти е да пишеш такива глупости в социалните медии... на всички е ясно , че там са разни неолиберали и с такива коментари само можеш да си вкараш таралеж в гащите както и стана. Разбирам е какво има предвид , но никога няма да е ползотворно да правиш сравнения с нацистка Германия и особено в социалните медии и никога ама никога няма да ти донесе позитиви дори и да си прав , още повече ако си разпознаваема личност. 

Link to comment
  • 2 years later...

Наскоро излезе трети сезон на Мандалореца, като вече има три излезли епизода. И до тук епизодите са невероятно надценени и скучни. В това ревю има спойлери.

 

Да започнем с епизод 1. Откриващата сцена е как посвещават в мандалорския култ някакво турбо случайно дете, което не виждаме в други епизоди. Когато изведнъж от водата изкача... О, не!... гигантско изчадие от Флорида, което напълно не е като гигантския червей от втори сезон първи епизод и гигантския паяк от втори сезон втори епизод. И следва една  петминутна пошло направена екшън сцена, в която се млатят с шибания крокодил, когото не нараняват. Накрая Мандалореца идва и изстрелва едно-две торпеда в урода и го ранява, при което нещото се прибира обратно във водите, от които излезе. Следва кратък разговор между Мандо и Armor-ката, която му казва, че трябва да се къпе в мандалорските горещи минерални извори, за да могат да го приемат пак в своят култ. Следва кратък курс до платетата от първи сезон, на която има неуспешен опит за реконструиране на IG-11, в който Динчо губи цялата си точност изведнъж. На планетата има и кратка престрелка с пирати. След като излита от планетата, Мандо е нападнат от същите пирати в кораби, като бързо се справя с тях. Като цяло много слабо начало на сезона, почти несвързано с края на втори сезон.

 

Във втори епизод Мандо търси части на IG и отива при космическите цигани на Татуин, които нямат, но спокойно... жената, която му поправя кораба му пробутва счупен дроид, който го е страх да лети. Пичагата го взима и отива на Мандалор, където дроидът е отвлечен от група слепи амгъли с дълги, бели коси, с които мандалореца се бие. След кратко спускане из руините на главния град, Мандалореца е нападнат от Внимание! огромен механичен паяк, който е управляван от нещо средно между гетите от Mass Effect и роботът, който хаква военните в Трансформърс 1. Мандо губи и е угоен, при което бебето бяга от там, вика Бо-катан, която спасява Мандалореца на два пъти - веднъж от гет-трансформъра и веднъж от удавяне, когато той започва да се къпе в минералните извори. В изворите живее и още един огромен урод - Митозавър, чиито вид се счита за избит. Като цяло отново много слаб епизод със слаби екшън сцени.

 

И трети сезон не е по-различен... в най-интересната част от епизода не присъстват главните действащи лица. Епизода свършва с redeem-ването на Дин Джарин пред другите мандалорци и включването на Бо-катан към култа им.

 

Много слабо представяне от Дрисни тоя път, не стартират добре. Дано последвалите епизоди не са такива "филъри", защото точно като това се усещат тези три епизода

Link to comment

Добре си е Мандрата, историята и граденето на вселената са интригуващи. Само тъпият гимик, Бейби Йода, вече е до болка изтъркан, ама от Дисни са си втълпили, че заради него се гледа шоуто. Първите два епизода бяха окей, като изключим че главния герой постоянно трябваше да го спасяват. Бо Катан кефи и поне е установен персонаж, така че не е чак такъв проблем, че носеше Мандрата на гръб. Все пак можеше от време на време и Динката да е полезен с нещо, докато е в нейната компания, ама карай. Абе щом не върнаха Саша Бенкс с ужасната й игра, съм доволен. Трети епизод беше един от най-добрите в цялото шоу. Това с програмата за помилване на бивши имперски офицери/служители е свежо и оригинално, такива неща ми се гледат от тая вселена. Показаха и Корусант в пълният му блясък, през нощта... нещо, което не съм сигурен дали видяхме в Андор. Такъв лек, ненатрапчив fan service харесвам, вместо връщане на стари песонажи, цитиране на до болка изтъркани реплики или копиране на стари сюжети.

  • Upvote 2
Link to comment
1 hour ago, Suffer-H said:

 Трети епизод беше един от най-добрите в цялото шоу. Това с програмата за помилване на бивши имперски офицери/служители е свежо и оригинално, такива неща ми се гледат от тая вселена. Показаха и Корусант в пълният му блясък, през нощта... нещо, което не съм сигурен дали видяхме в Андор.

За тези двете неща съм съгласен особено това за помилването на имперските служители, но третия сезон до тук ми се струва леко... попретупан като цяло. Краят на втори сезон беше доста добър като цяло и трети сезон не продължава сюжетните линии от втори сезон особено добре засега, но ще видим... има време.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...