Jump to content

ЗАПИСВАНЕ ЗА ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ!

THE ENEMY

Бихте ли се записали за ОМЕРТА, ако играта започва в четвъртък?  

24 members have voted

1. 1. Бихте ли се записали за ОМЕРТА, ако играта започва в четвъртък?

• Да
      7
    • Не
      10

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

elpresidente.jpg

Обещал съм сезона от половин година, а следващия прозорец вероятно ще бъде февруари, март. Все пак нека да видим дали ще има достатъчно желаещи, преди да пускам хайп теми и прочие. Ако всичко е по план, ще свършим за седмица или по-малко и ще има достатъчно време преди следващия сезон на Мафия. Вие решавате.:)

Единственото което мога да кажа предварително за концепцията е, че ще имаме остров, диктатор и агенти на ЦРУ които се опитват да го свалят от власт. Ако искате да разберете повече, VOTE!

Ако диктатора е Олимпик, а ние ценните путрибители сме агентите ще сме по мотивирани!

Само да кажа, че ако това се реализира изобщо, правилата ще са по-близки до Мафия отколкото ди Съпротивата и ще е в духът на сезон 7,5 макар че ще бъде леко по-изчистено.

The Olimpic Hero

Аз съм обещал, че в сезона на THE ENEMY ще играя, когато и да е той.

The Olimpic Hero

Ако е този четвъртък, се записвам и каквото такова. Ще имате възможността да играете със ЗВЕЗДАТА на Мафия и да ме изгоните първи ако искате. Добър човек съм, давам ви тази възможност. Ако пък искате да ви е по-интересно, дръжте ме повече в играта.

Трябват 12 души, можем ли да ги съберем? Знаете, сезон с 12 играчи свършва по-бързо, така че аз съм готов. А вие готови ли сте за едно последно родео с Вашия Олимпийски Герой Гений?

Елате си в Мафия раздела и ще участвам! Нека оставим този раздел на Асен! 

Сериозно тази игра е по-близо до Мафията от колкото до Съпротивата. Не знам защо Омерта гимика продължава. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Абе може би е наистина по-добре да се изчака, за да се възстановим от предния сезон. И си съгласувайте сезоните с Мафия, че да не стане припокриване и т.н.

Колко играчи трябват? Най-горещата звезда в момента би подкрепил начинанието, ако е до края на месеца.

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

1 hour ago, ЧОТУДЕ said:

Колко играчи трябват? Най-горещата звезда в момента би подкрепил начинанието, ако е до края на месеца.

11 е минимума, желателно е 12. Единствения вариант който ми е удобен е да почнем четвъртък, като предполагам че ще свърши за по-малко от седмица, но все пак 3-4 декември ще е макса за финални дати. След това и аз съм зает. 

2 hours ago, baikiro said:

Не знам защо Омерта гимика продължава. :D

Омерта не е gimmick, това е lifestyle! И е само за tough guys, no candy asses!:wank:

The Olimpic Hero

Не ме слушайте. Трябва си пауза. Просто страдам от леко биполярно разстройство и... В 15.00 ми се играе, в 18.00 вече не ми се играе.

Олимпик почна да насира като видя какви имена се готвят да влязат на арената, слаба психика.

Пусни записването от ся, ако до четв. Се съберат хора започваме, ако не отлагаш?

52 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Не ме слушайте. Трябва си пауза. Просто страдам от леко биполярно разстройство и... В 15.00 ми се играе, в 18.00 вече не ми се играе.

Трябват си нови хора, мани я паузата... 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Реших да послушам хаки. Тагвам само хората които вече обявиха намерение да се запишат официално, сега е момента да го потвърдят. Трябват ни 11 човека общо. Има вече списък с ролите и те ще се падат според реда ви на официално записване.

@neshev @The Olimpic Hero @Момчил @hacky @Prince10 @ЧОТУДЕ @StoneColdFaN

Най-голямата тръпка ще е, че все още не знаете нищо нито за ролите, нито концепцията.:D Това ще го разкривам постепенно като част от хайпа.

Ето сега давам лек хинт, като ще ви кажа, че в тази игра добри няма да има.:D Мирните граждани са обкръжението на диктатора и самия Ел Президенте, които са тирани измъчващи мирния народ на острова. В ролята на мафиотите ще са безкруполните агенти на ЦРУ, които искат да свалят режима и да го заменят със свой собствен, по- изгоден. Конкретните роли ще ги разкривам постепенно, като само част от тях ще присъстват наистина в играта, като ще има и една тайна. Това е засега. GO!

Замислял ли си се да поканиш други хора, които не участват в Мафия. Мен би ми било интересно да играя например с Lemon-714, Metzgermeister, iMMORTAL! Сега е момента да им пишеш и да ги надъхаш, когато никой не знае какво ще става - всички започваме на равни начала. :D Иначе аз ще чакам мойто число за записването.

7 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Замислял ли си се да поканиш други хора, които не участват в Мафия. Мен би ми било интересно да играя например с Lemon-714, Metzgermeister, iMMORTAL! Сега е момента да им пишеш и да ги надъхаш, когато никой не знае какво ще става - всички започваме на равни начала. :D Иначе аз ще чакам мойто число за записването.

Когато правих Маями Вайс каних страшно много хора, точно с идеята че исках да се включат по-свежи лица, включително и тези които си изброил. Лимончето е единственото момиче което ми е отказвало да я водя на плаж в Маями, не знам къде проблема, може би трябваше първо като Уаскоп да се фотографирам от кръста надолу за да имам шанс (не, тогава със сигурност нямаше да стане пак).:(

Long story short - Абсолютно всички ми отказаха.:D Не мисля, че има смисъл отново да им спамя, ако имат желание, нека да заповядат. 

23 minutes ago, THE ENEMY said:

може би трябваше първо като Уаскоп да се фотографирам от кръста надолу за да имам шанс (не, тогава със сигурност нямаше да стане пак). :(

Зависи на коя страна си се обърнал. Трябва да познаваш хората в BWC, за да знаеш как да ги убедиш. Аз ако съм, бих пращал и от двата края, за всеки случай.

После нали играхте на полицаи и убийци, може и без снимки да стане.

ПЪРВИТЕ РОЛИ:

АГЕНТ НА ЦРУ (еквивалент на Мафиот) - Агентите на ЦРУ са пратени от своето правителство на малкия китен остров Тропико за да свалят режима на Ел Президенте. Някои вярват, че тяхната мисия е да донесат повече свобода и демокрация за гражданите на младата република, докато други ги обвиняват, че единствено искат да сменят ръководната фигура, за да могат да продават прескъпо американските си стоки на марионетни правителства, както и техните петролни компании да търсят нефт в региона. 

АГЕНТ НА ДС (еквивалент на Шериф) - Агентът на ДС е назначен с таен указ от изпълнителния орган на републиката. Неговото име е строго секретно и то е неизвестно дори за самия Ел Президенте, макар че неговата първа и най-важна мисия е да пази върховенството на режима. Като агент на тайните служби, той получава информация, че на острова са пристигнали вражески агенти и решава да открие кои точно са те. Всяка вечер той може да проучи досието на един от съмнителните жители, като по този начин със сигурност разбира дали той е обикновен член на правителството, или внедрен агент на ЦРУ.

ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ (еквивалент на Президент, но не точно) - Ел Президенте навремето е провел революция и е завоювал властта на острова, остановявайки диктатура и започвайки да трупа солидни банкови сметки в швейцарски банки, натрупани от разпродажбата на природните богатства на страната. При тези опасни времена, той решава да се дегизира и да се смеси с народа, за да не бъде разпознат от вражески агенти. При дневен вот, всеки има право да гласува срещу него, но всеки вот срещу него ще се окаже невалиден в края на дневната фаза. Точно така, Ел Президенте не може да бъде свален от власт с вот, това не ви е демокрация амигос! За сметка на това, ако нашия "любим" лидер бъде елиминиран през нощта, той може да избере свой наследник. Ако наследникът се окаже агент на ЦРУ, той не може да рискува да се разкрие, защото подръжниците на първия лидер ще го линчуват. Но пък получава правото да бъде това, което в нормалната игра на Мафия се нарича Кръстник.

(и трите роли ще присъстват със сигурност в играта)

ЦРУ са лошите ли, а Фиделката и неговите хора добрите? Това ще е забавно. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

17 minutes ago, neshev said:

Ще го бъде ли? :D

Не оставяйте подобни тролове да ликуват върху залеза на велики идеи! Съмнява ме да се съберат 16 човека за редовния сезон на мафия, а и този ще бъде много по-fun, така че все още имате възможност да се включите и по този начин да покажете среден пръст на статуквото. 

Само така в онзи раздел ще си вземат поука и ако извадят достатъчно късмет, дори е възможно да поема вакантния пост на Мафия гуру и да върна тази игра към славното ѝ минало.

Хайде, нека да покажем на комсомолеца, че сме много и сме силни и можем да обърнем хода на историята! Към Revolution!

Бих се записал, ама в петък цял ден няма да мога да влизам, най-вероятно след 17-18 часа, ама пак не е сигурно. И за това гласувах с НЕ в анкетата за старт в четвъртък. Ако не достигат бройки, пишете ме, но в петък няма да съм много активен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...