Jump to content

ЗАПИСВАНЕ ЗА ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ!


Бихте ли се записали за ОМЕРТА, ако играта започва в четвъртък?  

24 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

elpresidente.jpg

 

Обещал съм сезона от половин година, а следващия прозорец вероятно ще бъде февруари, март. Все пак нека да видим дали ще има достатъчно желаещи, преди да пускам хайп теми и прочие. Ако всичко е по план, ще свършим за седмица или по-малко и ще има достатъчно време преди следващия сезон на Мафия. Вие решавате.:)

 

Единственото което мога да кажа предварително за концепцията е, че ще имаме остров, диктатор и агенти на ЦРУ които се опитват да го свалят от власт. Ако искате да разберете повече, VOTE!

  • Upvote 1
  • Haha 1
Link to comment

Само да кажа, че ако това се реализира изобщо, правилата ще са по-близки до Мафия отколкото ди Съпротивата и ще е в духът на сезон 7,5 макар че ще бъде леко по-изчистено.

Link to comment
The Olimpic Hero

Ако е този четвъртък, се записвам и каквото такова. Ще имате възможността да играете със ЗВЕЗДАТА на Мафия и да ме изгоните първи ако искате. Добър човек съм, давам ви тази възможност. Ако пък искате да ви е по-интересно, дръжте ме повече в играта.

 

Трябват 12 души, можем ли да ги съберем? Знаете, сезон с 12 играчи свършва по-бързо, така че аз съм готов. А вие готови ли сте за едно последно родео с Вашия Олимпийски Герой Гений?

  • Upvote 1
  • Wank 1

               

Link to comment

Елате си в Мафия раздела и ще участвам! Нека оставим този раздел на Асен! 

 

Сериозно тази игра е по-близо до Мафията от колкото до Съпротивата. Не знам защо Омерта гимика продължава. :D

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Абе може би е наистина по-добре да се изчака, за да се възстановим от предния сезон. И си съгласувайте сезоните с Мафия, че да не стане припокриване и т.н.

               

Link to comment
1 hour ago, ЧОТУДЕ said:

Колко играчи трябват? Най-горещата звезда в момента би подкрепил начинанието, ако е до края на месеца.

11 е минимума, желателно е 12. Единствения вариант който ми е удобен е да почнем четвъртък, като предполагам че ще свърши за по-малко от седмица, но все пак 3-4 декември ще е макса за финални дати. След това и аз съм зает. 

 

2 hours ago, baikiro said:

Не знам защо Омерта гимика продължава. :D

Омерта не е gimmick, това е lifestyle! И е само за tough guys, no candy asses!:wank:

Link to comment
The Olimpic Hero

Не ме слушайте. Трябва си пауза. Просто страдам от леко биполярно разстройство и... В 15.00 ми се играе, в 18.00 вече не ми се играе.

               

Link to comment

Олимпик почна да насира като видя какви имена се готвят да влязат на арената, слаба психика.

Пусни записването от ся, ако до четв. Се съберат хора започваме, ако не отлагаш?

Link to comment
52 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Не ме слушайте. Трябва си пауза. Просто страдам от леко биполярно разстройство и... В 15.00 ми се играе, в 18.00 вече не ми се играе.

 

Трябват си нови хора, мани я паузата... 

  • Upvote 2
  • Sad 1
Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Реших да послушам хаки. Тагвам само хората които вече обявиха намерение да се запишат официално, сега е момента да го потвърдят. Трябват ни 11 човека общо. Има вече списък с ролите и те ще се падат според реда ви на официално записване.

@neshev @The Olimpic Hero @Момчил @hacky @Prince10 @ЧОТУДЕ @StoneColdFaN

 

Най-голямата тръпка ще е, че все още не знаете нищо нито за ролите, нито концепцията.:D Това ще го разкривам постепенно като част от хайпа.

 

Ето сега давам лек хинт, като ще ви кажа, че в тази игра добри няма да има.:D Мирните граждани са обкръжението на диктатора и самия Ел Президенте, които са тирани измъчващи мирния народ на острова. В ролята на мафиотите ще са безкруполните агенти на ЦРУ, които искат да свалят режима и да го заменят със свой собствен, по- изгоден. Конкретните роли ще ги разкривам постепенно, като само част от тях ще присъстват наистина в играта, като ще има и една тайна. Това е засега. GO!

Link to comment

Замислял ли си се да поканиш други хора, които не участват в Мафия. Мен би ми било интересно да играя например с Lemon-714, Metzgermeister, iMMORTAL! Сега е момента да им пишеш и да ги надъхаш, когато никой не знае какво ще става - всички започваме на равни начала. :D Иначе аз ще чакам мойто число за записването.

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
7 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Замислял ли си се да поканиш други хора, които не участват в Мафия. Мен би ми било интересно да играя например с Lemon-714, Metzgermeister, iMMORTAL! Сега е момента да им пишеш и да ги надъхаш, когато никой не знае какво ще става - всички започваме на равни начала. :D Иначе аз ще чакам мойто число за записването.

Когато правих Маями Вайс каних страшно много хора, точно с идеята че исках да се включат по-свежи лица, включително и тези които си изброил. Лимончето е единственото момиче което ми е отказвало да я водя на плаж в Маями, не знам къде проблема, може би трябваше първо като Уаскоп да се фотографирам от кръста надолу за да имам шанс (не, тогава със сигурност нямаше да стане пак).:(

 

Long story short - Абсолютно всички ми отказаха.:D Не мисля, че има смисъл отново да им спамя, ако имат желание, нека да заповядат. 

  • Haha 2
Link to comment
23 minutes ago, THE ENEMY said:

може би трябваше първо като Уаскоп да се фотографирам от кръста надолу за да имам шанс (не, тогава със сигурност нямаше да стане пак). :(

Зависи на коя страна си се обърнал. Трябва да познаваш хората в BWC, за да знаеш как да ги убедиш. Аз ако съм, бих пращал и от двата края, за всеки случай.

 

После нали играхте на полицаи и убийци, може и без снимки да стане.

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment

 

ПЪРВИТЕ РОЛИ:

АГЕНТ НА ЦРУ (еквивалент на Мафиот) - Агентите на ЦРУ са пратени от своето правителство на малкия китен остров Тропико за да свалят режима на Ел Президенте. Някои вярват, че тяхната мисия е да донесат повече свобода и демокрация за гражданите на младата република, докато други ги обвиняват, че единствено искат да сменят ръководната фигура, за да могат да продават прескъпо американските си стоки на марионетни правителства, както и техните петролни компании да търсят нефт в региона. 

 

АГЕНТ НА ДС (еквивалент на Шериф) - Агентът на ДС е назначен с таен указ от изпълнителния орган на републиката. Неговото име е строго секретно и то е неизвестно дори за самия Ел Президенте, макар че неговата първа и най-важна мисия е да пази върховенството на режима. Като агент на тайните служби, той получава информация, че на острова са пристигнали вражески агенти и решава да открие кои точно са те. Всяка вечер той може да проучи досието на един от съмнителните жители, като по този начин със сигурност разбира дали той е обикновен член на правителството, или внедрен агент на ЦРУ.

 

ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ (еквивалент на Президент, но не точно) - Ел Президенте навремето е провел революция и е завоювал властта на острова, остановявайки диктатура и започвайки да трупа солидни банкови сметки в швейцарски банки, натрупани от разпродажбата на природните богатства на страната. При тези опасни времена, той решава да се дегизира и да се смеси с народа, за да не бъде разпознат от вражески агенти. При дневен вот, всеки има право да гласува срещу него, но всеки вот срещу него ще се окаже невалиден в края на дневната фаза. Точно така, Ел Президенте не може да бъде свален от власт с вот, това не ви е демокрация амигос! За сметка на това, ако нашия "любим" лидер бъде елиминиран през нощта, той може да избере свой наследник. Ако наследникът се окаже агент на ЦРУ, той не може да рискува да се разкрие, защото подръжниците на първия лидер ще го линчуват. Но пък получава правото да бъде това, което в нормалната игра на Мафия се нарича Кръстник.

 

(и трите роли ще присъстват със сигурност в играта)

Link to comment

ЦРУ са лошите ли, а Фиделката и неговите хора добрите? Това ще е забавно. :D

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
17 minutes ago, neshev said:

Ще го бъде ли? :D

 

Не оставяйте подобни тролове да ликуват върху залеза на велики идеи! Съмнява ме да се съберат 16 човека за редовния сезон на мафия, а и този ще бъде много по-fun, така че все още имате възможност да се включите и по този начин да покажете среден пръст на статуквото. 

 

Само така в онзи раздел ще си вземат поука и ако извадят достатъчно късмет, дори е възможно да поема вакантния пост на Мафия гуру и да върна тази игра към славното ѝ минало.

 

Хайде, нека да покажем на комсомолеца, че сме много и сме силни и можем да обърнем хода на историята! Към Revolution!

Link to comment

Бих се записал, ама в петък цял ден няма да мога да влизам, най-вероятно след 17-18 часа, ама пак не е сигурно. И за това гласувах с НЕ в анкетата за старт в четвъртък. Ако не достигат бройки, пишете ме, но в петък няма да съм много активен.

ring2.png.538ce23918992338276d662ac0e11f49.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...