Jack Bauer Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 1 hour ago, gboy said: Иначе реваншът между Reinier de Ridder и Aung La N Sang го чакам с нетърпение, това е един от най-големите мачове, които могат да се случат извън UFC и Белатор. @baikiro потвърждаваш ли? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted April 28, 2021 Author Share Posted April 28, 2021 Бай Киро от два дена не е спал, той е ясен тоя маняк Link to comment
gboy Posted May 13, 2021 Author Share Posted May 13, 2021 Тая седмица е много добра за ММА, не само заради UFC PPV-то, но и заради локалните събития. На Titan FC 69 за WW титлата се срещат двама от проспектите в дивизията - Carlos Matos МатадорО и Dilano Taylor. Първият е 8-0 и е приключвал всичките си мачове. Огромна част от тях в първия рунд - нокаути, събмишъни и прочее. Сега, каква му е била конкуренцията няма как да знам, вероятно е да са някакви джобъри, но в ММА-я е трудно да си намериш толкова удобни съперници чак, така че имам някакви надежди за него. Taylor e 5 -1 и манякът се бие супер редовно. От 2019-та насам върти мачове. При него последните му три срещи са си в Titan FC, така че си е заслужил мача за пояса. Очаквам интересен сблъсък и е доста вероятно победителя да го видим на DWCS тая година. В LFA 107 един от ветераните в малките федерации - Daniel Swain (20-10-1) излиза срещу Kamuela Kirk. Интересното е, че и двамата последните години стигнаха до DWCS и загубиха мачовете си, което общо взето е доста неприятен момент в една ММА кариера. За Swain не мисля, че вече има някакъв шанс за нещо по-сериозно. Пичът си е на години, минал е вече повече от 30 мача и не мисля, че някога ще се озове на голяма сцена повече. За Кирк повече има някаква надежда, тъй като е още само на 27 и хубавите му години предстоят. Вече въпрос е дали ще промени така навиците си, че да си реализира потенциала. Със сигурност МЕ на LFA е много добър спотлайт, под който може да се озове. Още повече, че той е интересен боец, приключва си повечето мачове въпреки категорията. Не е нещо особено МЕ на LFA тоя път, малко са reject-и, ама квото такова. Освен това ще играят двама проспекти - Allan Begosso (който е 5-0-1) и непобедният тежкар Jordan Heiderman (3-0). Не съм много хайпнат и за тях, но може пък да изненадат. На One FC Brandon Vera ще си защитава титлата при тежките срещу Arjan Bhullar (10-1). Общо взето са дъртички и двамата, ясни са, че са приключили, ама все пак титлата си е титла. @baikiro, ще гледаме тоя уикенд, мачлета! Link to comment
gboy Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 Dilano Taylor е новият шампион на Titan FC, но не впечатли особено - държеше пет рунда контрол на мрежата и това е. Има не лош страйкинг и очевидно го бива в борбата, но не показва нищо особено като умения за каквото и да е. Жалко, надавах се, че ще са добри бойци. Link to comment
gboy Posted September 24, 2021 Author Share Posted September 24, 2021 Един от най-големите мачове, които могат да предложат One FC - Lee vs Ok Christian Lee е феноменален талант - на 23 години е, 15-3 профи статс и е WW шампион на федерацията. Rae Yoon Ok пък е много кораво копеле, което победи Еди Алварез тая година в галавечерите, които се излъчваха в САЩ. Мачът се излъчва свободно в тубата Link to comment
gboy Posted September 25, 2021 Author Share Posted September 25, 2021 Rae Yoon Ok спечели вчера, което си се води изненада, имайки предвид как хайпват Крисчън Лий. Вторият поиска резултатът да бъде променен, защото според него е бил несправедлив. Определено беше близък мач и ще е добре да има реванш между двамата, чак за някаква тежка несправедливост не може да става дума. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.