Jump to content

UFC Fight Night "Felder vs. dos Anjos" - 14 ноември 2020


neshev

Recommended Posts

Страхотен мач се получи между Фелдер и дос Аньос, но не съм сигурен какво значи това. 

 

Първо, че им е много странно, че единият съдия даде решение в полза на ирландеца :blink: Двама дават 50-45, което според мен си е реалния резултат в полза на RDA, но единият е намерил цели три рунда, които да са в полза на Фелдер. Бих се съгласели донякъде за четвъртия рунд, където влезе много надъхано и имаше предимство в страйкинга, но в крайна сметка дос Аньос доминираше осезаемо целия мач и не виждам как може да му го отнемат. Мое виждане, разбира се.

Дори се изненадах, че по статистика в първите три рунда Дракона е записал повече significant strikes. Признавам си, че през цялото време ми се струваше, че RDA е далеч по-успешен в стойка, особено с това как вкарваше лявата ръка (той е с обратен гард). И в клинча ми се видя по-добър с тия лакти, дето влизаха чисто.

Но дори да го оставя всичко това, не разбирам много последствията от тоя мач. Пол Фелдер беше уж пенсиониран, сега реши да се връща. Беше номер 6 (или 7) в ранглистата, сега падна от човек много по-долу от него. От друга страна дойде без никакво предизвестие, имал е да сваля 22 паунда за три четири дена, за подготовка да не говорим ... Тоест, някак си никой не спечели от тоя мач. 

--------------

Khaos-а с много силна победа за трийсетина секунди :beer:Досега - два мача в UFC, два нокаута, 57 секунди общо в клетката :D Чакам Динята да му даде някой по-интересен опонент, момчето има динамит в ръцете. 

 

--------------

 

Брендън Алън загуби, жалко за добрата му серия, но пък Стрикланд изглеждаше много добре. Това му е трета поредна победа на човека. Въобще, в MW в момента има много интересни млади момчета, които лепят яко поредни победи и ще е интересно дали от UFC ще успеят да ги изградят добре. Според мен в мидкарда на тая дивизия има много потенциал и се надявам да успеят да го развият. Има интересни бойци и са интересни образи, могат да направят шоуто. 

-------------

ДонТейл Майес и Роке Мартинез могат да влязат в графа freak show, това не е сериозно. Забавно беше иначе де :D Стават за охрана на дискотека, за друго - не. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...