Jump to content

"Сериозен ли си или ще се излагаш?" 3 сезон, тема за записване


The Best

Recommended Posts

718001192_.thumb.jpg.b75338aa6d9cfb65b65522dd071e3f22.jpg

Здравейте, дами и господа. Ето, че вие пожелахте играта "Сериозен ли си или ще се излагаш?" да се завърне с нов сезон във форума и молбата ви беше удовлетворена. Както добре знаете, тази игра има състезателен характер, но също така ни помага да опознаем своите съфорумци по-добре и ни носи много забавни и положителни емоции.

 

В миналия сезон @Loop успя да спечели играта и сега се очаква да защитава своята титла. Отправил съм запитване към него и в най-скоро време ще се разбере дали той ще се присъедини към ростера за сезона. Победителят от миналия сезон е освободен от попълването на краткия лексикон за записване в сезона, така че не е необходимо Loop да го попълва. Още една важна подробност - след като Loop спечели предишния сезон на играта, той имаше право да избере един съфорумник, който да се включи в следващия сезон като ВИП участник и той се спря на @MJ23. Ще помоля и него да отговори ще иска ли да вземе участие в сезона.

 

И така, преминаваме към записването. Няма ограничения и специални покани - всеки, който желае да се запише за участие в играта може да го направи посредством тази тема. За целта той трябва да напише пет неща, които обича да прави/харесва и пет неща, от които се страхува/мрази. Крайният срок за записване в играта е 20 ноември, 20:00ч. След като записването приключи, ще бъдат отправени специални покани за вакантните позиции в журито и ще бъдат отново публикувани правилата в играта, в случай, че сте ги забравили.

 

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
ShiningWizard

Записвам се!

 

Харесвам:

1. Видео Игри

2. Филми/Сериали

3. Различни култури 

4. Създаване на видеосъдържание

5. Технологии

 

Мразя/страхувам се от:

1. Политкоректност 

2. Змии 

3. Лошите и некомпетентни шофьори

4. Съвременният кеч 

5. Провала

 

Link to comment
Metzgermeister

Този път и аз мисля да се запиша, макар и някои елементи от играта още да са ми малко неясни. По-важното обаче са въпросите и не ми пука дали ще спечеля или не.

 

Харесвам:

1. Вкусна храна, най-вече месо и захарни изделия. Не знам дали да изброявам всичките работи по степента, до която ми харесват, но без храна човек не може, така че са най-отгоре.

2. Не че ще изненадам някого, но автобуси, особено ако са по-стари. Бих добавил към тази точка и старите коли, понеже пак са МПС-та, към новите съм абсолютно равнодушен.

3. Филми и сериали, не се ограничавам с една конкретна ера, но повече клоня към утвърдените класики.

4. Рок, метъл и всякаква по-странна, мрачна и изчанчена музика, особено ако е електронна.

5. Миньончета, по възможност позакръглени, но не тлъсти.

 

Страхувам се/ не харесвам:

1. Високи места и не чак толкова високи, на които обаче не се чувствам стабилен и от които мога да падна, например велосипеди, мотори и стълби.

2. Чавета. Изписал съм цели теми защо не ги понасям, така че не е нужно да се разпростирам.

3. Несигурността и да ми се налага да се опитвам да върша нещо, което не умея или не знам дали мога.

4. Чушки, домати, патладжани, туршия. Тези четири неща могат да ме докарат до инстантна повърня, ако ги сложа в устата си.

5. Нови запознанства по задължение, принудителна комуникация с непознати и неприятни хора и очакването да съм усмихнат и лъчезарен 24/7.

 

 

Link to comment

Харесвам:

1. Видеоигри

2. Филми/сериали

3. Графични новели/комикси/книги

4. Футбол

5. Слушане на музика (по-специално рок, метъл, remix-ове и донякъде диско)

 

Мразя/Страхувам се от:

1. Българския футбол. Фен съм на български отбор, но всичко случващо се в нашенския футбол си е гавра.

2. Вършенето на някакви задачи по задължение. Не стига, че е досадно, но и на моменти ми се налага да разговарям с непознати и както съм по-притеснителен не е много приятно.

3. Провал.

4. Хорър и трилър филми/видеоигри.

5. Лицемерите.

Link to comment

Харесвам:

1.Рап и като цяло черната музика

2.Да ходя на фитнес

3.Да играя видео игри със сингъл плеър истории, нещо което има хубав изграден свят и герои-GTA,AC,Mass Effect,KOTOR...

4.Харесвам, когато ми е натоварено на работа и предпочитам да има адски много работа, защото мисля в момента и не мечтая

5.Харесвам да гледам клипчета в youtube на почти всякаква тема

 

Мразя

1.Голяма сбирщина от хора на едно място, дали ще е дискотека, кино, театър все тая.Чувствам се неудобно.

2.Мразя когато съм си казал, че ще свърша някоя задача и накрая се успа като копеле.Тоест от провала.

3.Понякога мразя зависимостите, които има мозъка ми-музика, телефона, технологиите, марихуаната

4.Мразя, че мисля прекалено много, вместо да действам повече.

5.Мразя, че съм интелигентен и имам силен нюх, а ми се иска да живея по-първично като некой тъпанар селяк. :D 

 

edit:Изобщо не знам правилата на играта и какво представлява, дано не съм се преебал хахах

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Най-общо казано, в играта задаваш въпроси и предизвикателства на опонентите си и те ти отвръщат със същото. Във всеки кръг в зависимост от програмата ще се падаш водещ или гост в двойка с друг от играчите.

 

Ако си водещ, ти задаваш каквито въпроси и предизвикателства решиш, като преди това го питаш на лични въпроса: "Сериозен ли си или ще се излагаш?". Твоят опонент може да отговори само по два начина - Да, ще съм сериозен/ Не, ще се излагам. Ако избере да е сериозен ти ще му зададеш два сериозни въпроса по твой избор и едно предизвикателство, ако избере обратното - две предизвикателства и един сериозен въпрос.

 

Когато си гост в дадена двойка, водещият ти задава въпроса, а ти избираш един от двата отговора и той формулира въпросите си според твоя отговор.

 

В края на всеки кръг, след като всички участници са задали и отговорили на въпросите, журито се намесва, за да даде своите оценки за представянето на всеки участник и се формира временно класиране. След това преминаваме към следващия кръг.

 

Може да звучи трудоемко, но е много забавно и интересно. Ще ти линкна темата за миналия сезон, да видиш как се разви играта.

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

След като победителят във втори сезон Loop ми каза, че няма да може да вземе участие в играта, шампионът от първи сезон на играта ще направи своето завръщане не само като водещ, но и като играч. Това съм аз:D Всеки, който иска да ми зададе някакви въпроси или нещо около моята персона го гложди, може да се запише в играта и да удовлетвори своето любопитство. Сега към лексикона:

 

Харесвам/обичам да правя:

Да пиша разкази, романи, ревюта, всякаква творческа дейност, която развива въображението и обогатява личността ми.

Да играя компютърни игри. Всякакъв вид, но напоследък стратегически ММО-та, защото е по-готино да съсипваш разни англичани, японци и американци с високо самочувствие, отколкото просто ботове.

Да гледам/чета и критикувам разнообразни филми и книги/комикси/манги от цял свят.

Харесвам Елизабет Олсен:wub:. Е, също и други красиви жени, не само известни.

Да затапвам феминисти и прочее ЛГБТ терористи с чиста логика и неподправени от политическа пропаганда аргументи.

 

Мразя/Страхувам се от:

Имам лек страх да карам превозни средства.

Мразя да се провалям в каквото и да било.

Мразя дупедавците и лъжците от всякакво естество без изключения и никога не им давам втори шанс.

Мразя нахалните кифли, които се имат за много начетени и демонстрират гигантско самочувствие без никакво покритие.

Имам страх от оси, пчели, стършели и прочее насекоми с жила.

 

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Още два дни до крайния срок за записване в играта! Време е да обявим имената на хората, които ще ни оценяват. Тяхната безпристрастност е пословична, тяхното чувство за хумор градира всяка година във възходяща линия, а никовете им говорят сами за себе си и разказват тъжните истории на загубеняците, дръзнали да се изправят срещу тях и заради това си действие изчезнали от кръгозора ни.

 

Първо място в журито заема легендата @HEIDENREICH. Познат още като човека, който ще ви сецне дупарите през кръста ако го вбесите, човек с традиции в бойните изкуства и мъжкар във време, в което на силния пол не ни е лесно не само да просперираме, но и изобщо да съществуваме с всичките адженди на либералите. Той завърши на второ място в играта през миналата година, а сега ще се настани сред колегите си и ще следи зорко как се справят участниците в играта.

 

Второто място в журито е за друг известен форумен потребител - @hacky. Обикновено оправдавам никнейма си щом става дума за форумни игри - абсолютен рекордьор съм по водене на форумни игри, по участия, но що се отнася до победите - там сме равни и макар той да ги е постигнал почти изцяло в една игра, това постижение не бива да бъде пренебрегвано. Също така, ако искате да разберете кой трол стои зад даден профил, дали жена ви ви изневерява или шефът ви се готви да ви бие шута - това е вашият човек, все пак е хакер!

 

Третия съдия в журито е @Himler. Химлер е идеен млад човек, който се опитва да допринесе за нашия форум с дискусионни теми. Разбира се, има някои крайни възгледи, като за това свидетелства и неговия ник, но хей - кой от нас е праволинеен по всички теми? Няма такъв. Понякога той показва незаинтересованост към някои форумни игри или се отказва преждевременно, както се случи в "Кой е убиецът?" 2 и "Сериозен ли си или ще се излагаш" 2, но се надяваме, че този път ще подходи сериозно към отговорната задача, която има и ако 2 не е било неговото число, то 3 ще е неговото число.

 

Четвъртия съдия е известно име и се радвам, че прие поканата ми да журира. Това е модераторът с главно м - @neshev. Това е единственият човек с желязна статистика в моите игри - едно участие и една победа. Абсолютна стопроцентова успеваемост. Кое не е така? Освен това, той е най-награждаваният форумен потребител на BWC, човек с афинитет към кеча, вкусната храна и не на последно място - критикуването. Гарантирано играчите ще се почувстваме като кечисти, които очакват да научат с колко звезди са били оценени, но всъщност в нашата игра звездите ще бъдат трансформирани в оценки по шестобалната система. 

 

Пожелавам успех на журиращите в тежката им задача да оценяват състезателите. Някои от вас може да си помислят, че не съм преброил правилно. Та нали журито ще се състои от пет човека, а съм споменал само четирима потребители. Кой е петият? Тази загадка ще се разреши по-късно, след като записването за играта бъде преустановено. Време не губете, а се запишете!     

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Яко ще ви иба в дупянцитата, гугутчици мои потни. А щом и нешович е в корумпираното жури че ви въртим на чеверме.

 

Link to comment

Обичам: 

 

- Да гледам филми, сериали, кеч, да чета книги. 

 

- Да бягам за здраве, разходките сред природата, да изследвам диви кътчета недокоснати от човека. 

 

- Красивите жени и нетолкова красивите жени, без значение от цвета на кожата им, стига да ми допадат като характер. 

 

- Астрономията, винаги ми е било интерсно да прочета за далечни планети, звезди, астероиди. Надявам се, да съм жив за да видя деня, в който хората ще стъпят на Марс. Ако набираха доброволци за колонизаренето на дадена планета, мисля че бих се включил. 

 

- Снега. Роден съм през зимата и винаги ми е бил любимият сезон. Обичам когато вали много, много сняг и затрупва чак до прозорците. Когато има снежна виелица и нищо не се вижда. Когато съм на топло пред камината и гледам през прозореца затрупващия сняг. 

 

Мразя:

 

- Егоистите, безотговорните, хората, които винаги са прави и не си признават дори когато грешат, хората, които отдават голямо значение на това какво мислят другите за тях и трудно понасят всякакви критики, мързеливите, дървените философи, хората, които не си държат на думата.

 

- Шибания дъжд. Мога да понасям студ, жега, но мразя дъжда. За дъжда няма подходящи дрехи и винаги се намокрям. 

 

- Климатичните промени и че реално вече няма зима.

 

- Сегашната епоха, иска ми се пак да сме 90-те и отново да съм безгрижно дете. 

 

- Да гледам всякакъв вид спортове, а специално футбола мразя и да го практикувам. 

 

 

Link to comment

Внимание! Играта ще започне на 25 ноември! До тази дата все още можете да се престрашите и да се запишете като играч в нея. След няколко дни ще пусна и официалната тема за сезона, заедно с обновените правила. 

 

Време е да обявя и последния съдия в журито, а той несъмнено също е голямо име. Това е убиецът на чаваци и всякакъв вид форумни спрелтаци - @Radox. Човек, който мрази посредствеността и обича да коментира и дава съвети. След дълги преговори за малко щях да го изгубя за каузата на играта, но когато разбра, че просто трябва да съсипва нас, играчите в сезона с оценки и коментари, той с удоволствие прие поканата. Само той си знае какви словесни мъчения е измислил за състезателите, които ще оценява.

 

Всеки, който иска да се изправи срещу страховете си може да се запише и застане срещу най-бруталния състав на жури във форумна игра за всички времена!

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
On 11/18/2020 at 7:09 PM, HEIDENREICH said:

Яко ще ви иба в дупянцитата, гугутчици мои потни. А щом и нешович е в корумпираното жури че ви въртим на чеверме.

 

Тоя нешката обаче е като курва пред три хуя - не може да реши накъде да си врътне гъза. Последно са в Мафия ли е, в Омерта ли е, тука ли е...

35izpu1.jpg

Link to comment

Айде и аз да се запиша.

 

Обичам/харесвам

1. Музика. Слушам почти всичко, но главно метъл и рап в последно време. Книги. Игри също, главно по-стари платформъри от рода на Касълвения, Контра, Марио. Но харесвам и по-нови. FPS също харесвам, и въпреки че не гледам футбол, фифа е игра която ми е забавно да играя. И въпреки всичко, все още обичам кеча. Сериали също. Dexter и Peaky Blinders са ми сред най-любимите. Харесвам стари хорър филми от 30те години на миналия век.

2. Голям почитател съм на историята, въпреки че в последните години не бях чел, наскоро се върнах към тази си страст. Като повечето българи, започнах с българска история, и сега започнах да чета повече чужда.

3. Тренировки. В последно време открих, че фитнеса е място, което ми носи мир и ми допада да тренирам. Към момента се придържам към по-силови неща, но вкарвам и доста кардио. 

4. ОБОЖАВАМ ХРАНА. Каквато и да е. От вредни неща бъкани със захар и сол, до неща, които биха могли да бъдат наречени безвкусни, защото са прекалено здравословни и без нищо което да добавя вкус към тях. Харесвам уиски много, и го слагам тук. Не пия много често, но ми е любима напитка.

5. Харесва ми да разговарям с хора, но не просто някакви обикновените теми, а по-дълбоки неща. Независимо дали ще е история, музика, игри, кеч или каквото и да е. Мога да прекарам буквално часове докато говоря с човек за нещо, с което съм запознат по-навътре.

 

Мразя/не харесвам/страхувам се

 

1. Хора, които приемат нещата прекалено сериозно и фатално. Вярвам, че в тоя свят има много малко фатални неща, и това че даден изпълнител прави поп вместо метъл/рап не е фатално. Тук бих сложил и хора, които се опитват да форсират нещата, без реално да има причина и просто вкарват още напрежение в дадена ситуация.

2. Обществото, или по-точно манталитета на голяма част от него, която вярва че някой трябва да свърши нещата за тях. Хора, които си изхвърлят боклука до кофата и после мрънкат, че е мръсно навсякъде. Или такива, които не могат да си възпитат децата, но в последствие говорят за това как е друга вината, че тяхното лайно си бие наркотици или е алкохолик. Сериозно. Мразя ги. Тук ще сложа и тези, които гледат само себе си и гледат да преебат другите за своя изгода, но после питат защо държавата/света е в това състояние.

3. Педофили и изнасилвачи. Няма да казвам нищо повече тук. Дори мразя е лека дума. Ненавиждам? 

4. Страх ме е от провал и съм много неуверен. Бих казал, че даже мразя тази своя черта, защото реално имам умствения потенциал да постигна много повече, но от страх оставам в положението в което съм.

5. Не харесвам това, че и в момента хората не приемат психическите проблеми сериозно и се присмиват на подобни неща, въпреки че все повече хора се самоубиват или извършват убийства. Неща, които биха могли да не се случат, ако хората просто бяха обърнали внимание на подобни случаи. 

 

Това е достатъчно, мисля.

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment

С лека промяна на правилата и в унисон с вече промотираното като "най-тегавото жури във форумна игра за всички времена" искам да обявя, че ще имаме шести съдия. Това е @The Olimpic Hero. Познат още като човекът, който никога не е печелил в моите форумни игри. Обаче за сметка на това е един от рекордьорите по победи в играта Мафия и също така един от големите стратези във форума. Любител на покера и дартса, Олимпик ще заеме своето място сред колегите си в журито и ще допринесе за епичността на сезона.

 

ПП: Остава ден до започването на сезона! В момента като участници сме се записали седем човека. Все още можете да се запишете за играта и да разберете повече за нас, останалите играчи, както и да видите какво има да каже за вас журито. А то не е сред най-тихите. Ковид-а напира, но защо да не направите изолацията една идея по-приятна с участие в "Сериозен ли си или ще се излагаш?"? Очакваме ви!

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
11 minutes ago, The Best said:

С лека промяна на правилата и в унисон с вече промотираното като "най-тегавото жури във форумна игра за всички времена" искам да обявя, че ще имаме шести съдия. Това е @The Olimpic Hero. Познат още като човекът, който никога не е печелил в моите форумни игри. Обаче за сметка на това е един от рекордьорите по победи в играта Мафия и също така един от големите стратези във форума. Любител на покера и дартса, Олимпик ще заеме своето място сред колегите си в журито и ще допринесе за епичността на сезона.

 

 

Олимпик в кои твои игри е играл? :D

Link to comment

Двата филмови куиза, като и в двата отпадна по скандално-атрактивен начин от Топора и Лимона. Не съм сигурен дали от тях отпадна точно, май така беше:D

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
The Olimpic Hero

Със сигурност от Лимончето отпаднах втория път. За първия не помня вече.

               

Link to comment

Ще бъде интересен сезон със сигурност. Ще е хубаво Юда разберем повече за хора за които не се знае много като Батиста хийл и мерцера.

Link to comment

Нещо като Денсинг старс се очертава да бъде:D. Но пък ще е забавно - с новите правила, които ти пратих мисля, че отново съм постигнал перфектния баланс и няма да има проблеми с провеждането на играта.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Времето настъпи. БАЙ ТОШО ДА се излага още повече или да е сериозен ако може де.

ЗАТОВА ей тия неща обичам и мразя.

 

Обичам:
Леката умерена простотия

Един син отбор, който е от западната част на град..... Лондон.

Филми дето като ги изгледаш си казваш " Баси мамата чуек, това не го очаквах, евала "

Да си на ръба на позволеното и а се възползваш на макс ако може и мине

Другарките с големи две предни аербеци, преди малко години като 100дент обичах и първоКУРсничките.

Да си легнеш в 07:00 сутринта отколкото да станеш в толко

Едното време, когато не съм се бил родил.

Хоумофиса

Спокойствието

 

Мразя

Мръсните долни и скапани змии

Гадна потлива жега и нещата идващи с нея на околните

Педеругата циганин Костов, Царя и един пожарникар сикаджия охранител тулуп селяндур

крайният либерализъм и простотия

уродите дето казват, че ако си позитивен и усмихнат то ще стане. Деба и наркоманските индивиди.

Тъпите прости селски путки с претенции

Назобените чукундури ултраси и всякаква такава туморова сган

Тия путьовци дето бият жените си или близки и роднини и тнк

Роднини дето се карат за земи и глупости

Хората дето не спират или прекалено много говорят

Свободията и ракията

Соломон Паси и подобни твари.
И др неща ма стига.

 

Link to comment

Край на записването! Благодаря на всички, които се записаха:beer:

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Обичам:

1. Себе си. Може да звучи хийлско и егоистично, но съм си такъв в действителност. Винаги поставям себе си на първо място. Готов съм да стъпкам всеки, както и мечтите му, ако това би помогнало на мен в живота. Освен това харесвам външния си вид и се поддържам доста, също така се старая да съм в добра форма като редовно ходя на фитнес от няколко години.

2. Храна. Казах, че поддържам добра форма, но втората точка винаги е бил голям проблем, за да бъда в топ такава. За мен това е може би най-голямото удоволствие в живота. Обичам да си тъпча лицето с почти всякаква храна, без значение дали съм гладен или не. Има периоди, в които се ограничавам доста заради фитнеса, смятам си калории, мазнини, въглехидрати, протеин и т.н., но понякога мога да се насера и да изям 10000 калории в един ден. За жалост тялото ми има способността да понася тъпчене с големи количества храна и ако ви пратя снимки няма да повярвате (само хората, които ме познават могат да потвърдят). Веднъж бях изял сладко на стойност 50 лв. от Кауфланд докато гледах кеч PPV. По принцип сладкото беше най-голямата ми слабост, но в последно време изглежда съм се излекувал. Иначе може би единствените храни, които не харесвам са люто и индийско. Ако храната е люта, то аз нямам способност да ям големи количества - явно имам непоносимост и почват да ми текат сълзи и сополи и да ми пари яко на езика от неща, които за други хора не са особено люти. Индийското пък е твърде пикантно.

3. Гледане. Тук ще сложа всичко на едно, защото иначе ще ми свършат точките. Сериали/кеч/футбол/Youtube клипчета. Само едно нещо ми е по-любимо за правене от това да ям и то е да ям, когато гледам нещо. Това е наистина любимото ми нещо и много мразя да ме прекъсват, когато го правя (винаги съм със слушалки и ако някой ми говори трябва да спра. Понякога не спирам и се правя, че разбирам като кимам с глава). За жалост в днешно време кечът и футболът тотално нямат нищо общо с едно време и силно съм ограничил гледането им. Кечът дори съм го спрял докато не се върне публиката, а цели мачове гледам само на Ливърпул (други, които ме интересуват само репортажи).

4. Предизвикателствата. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и да имам дръзки цели за в бъдеще. Два пъти съм напускал работа, въпреки че всички са ми казвали, че ми е супер и биха искали да са на мое място, защото съм се чувствал сякаш буксувам на едно място. Обичам развитието и смяната на обстановка.

5. Тук малко ще чийтна и ще сложа две неща в една точка. Просто не мога да избера. Да пътувам/музика (ако е проблем за водещия да го смята за "слушане на музика докато пътувам". :ph34r: Да пътувам просто няма какво да го обяснявам - любимо хоби на много хора. Това е едно от малкото неща, за които не съжалявам, когато троша пари. Всяка стотинка си заслужава за екскурзийки. Другото нещо, без което не мога е музиката. Тук двама човека от журито ще ми сецнат дупарата, защото май бях срещал някъде, че не слушат музика (деба изродите), но няма как да пропусна да спомена това занимание. Особено във фитнеса или в колата не мога без музика. Да се откъсна от света, слушайки песните, които обичам е нещо любимо за мен. Когато съм вкъщи и не гледам нещо също слушам музика докато съм из нета. Общо взето музиката е голяма част от денонощието ми, като винаги предпочитам слушалки, освен като шофирам (просто е съвсем различно и елиминират всякакви други звуци, които могат да те разсеят). Аз имам много странен вкус за музика и слушам почти всичко (рок, метъл, чалга, рап, хаус, поп) - зависи от настроението. Във всички тези стилове обаче харесвам по-стари песни (особено чалгата ми е главно ретро). Имам огромна колекция от музика, която почнах да събирам от времето на първия ми компютър. Разделил съм я на папки по стилове. Също така съм много претенциозен от към песни и много рядко си харесвам (сигурно на месец в колекцията влизат едва 2-3), т.е. за да поясня - обичам да слушам песни, които съм си харесал, а не всякакви - примерно радио никога не си пускам.

 

Мразя/страхувам се/гнус ме е от:

1. Да ми казват какво да правя/да ми дават акъл. Направо се побърквам. Това още от малък с родителите ми го разбрах и си остана до ден днешен. Често се случва да приема съвет, да кимна с глава и пак да си правя каквото си искам/или, ако трябва да свърша нещо, ще го направя по мой си начин.

2. Страх ме е от провала и от възможността да напусна този свят без да съм направил нещо смислено. Имам чувството, че дори и да създам някакво поколение, еди колко си години след смъртта ми, като си заминат роднините ми, ще бъда само гроб, който никой не помни. Затова и създаването на семейство не ми е топ приоритет - сякаш не си падам по идеята да се прибирам всяка вечер изнервен от работа, жадувайки за ракия и да бия жената, ако не е направила салата (реалност в много български семейства). По-привлечен съм от възможността да направя нещо, с което ще бъда запомнен по-дълго (имам няколко идеи и не, сериен убиец не е сред тях). Освен това мразя да ми влизат в личното пространство и допускам много малко хора до себе си (не, не съм социопат, което би ме направило потенциален сериен убиец). Бих се характеризирал повече като интроверт, но от друга страна нямам никакъв проблем да бъда в шумни компании, даже обичам да ходя по дискотеки. Бе странен съм, но се обичам.

3. Студ/зима. Горе не го споменах, защото ми свършиха точките, но обичам жегата, морето и самия vibe, който носи лятото. Ако мога да живея някъде, където е само лято със сигурност бих го направил. Сега поне съм на място където не вали сняг. На него му викам "бялата помия" и се изприщвам, когато видя, че тя пак е заляла света около мен. Не мога да разбера хората, които се радват на бялата помия - кучи студ, мокри крака, ставане всяка сутрин половин час по-рано, прекарвайки го в чистене на кола, шофиране с 5 км/ч, неизлизане от вас освен на работа и фитнес и всичко друго лошо, което идва с него. Освен това аз просто имам непоносимост към студ - чувствам се ужасно, докато в голяма жега мога да си вирея.

4. Тук пак ще обединя няколко неща в една точка - просто е невъзможно за избиране. Страхувам се от смъртта, височини, змии и не толкова страх колкото гнус от хлебарки. Смъртта - неизвестното след нея е плашещо. Не съм вярващ и не ми минава през ума, че има задгробен живот и такива работи, така че мисълта за вечна тъмнина си е плашеща. Височини - когато съм на високо място, което не е обесопасено адреналинът ми е на максумум и почвам да се потя. Даже като гледам клипчета с някакви дето скачат по таваните на високи сгради (не знам как има такива хора, изроди са това) ръцете ми произвеждат един литър течност. Змии - отвратителни твари. Само от мисълта, че мога да докосна такова същество започва да ми се повдига. Спомням си веднъж като бях на почивка с една бивша, тая глупавата искаше да се снима със змия. Казах й да не го прави иначе няма да я докосна докато не се изкъпе, а тая помисли, че се ебавам. После счете, че е забавно да ме гони из целия курорт с гнусните си, змийски ръце. Хлебарки - и тия пичове са мега противни. Завъждали са се вкъщи и направо не можех да заспя, имах чувството, че винаги като погледна към стената и ще видя гадната твар как ме гледа. Даже ми се струваше как ги чувам като вървят. Дори си измислих механизъм за улавянето им, без да ги смачквам.

5. Света в момента. Убеден съм, че съм роден в грешна ера. Имам доста по-старомодно мислене и харесвам неща от 20-ти век. Почти всичко се превърна в една огромна помия - поп култура, филми, кеч, спорт и каквото ви дойде на акъла. Може би само сериалите са по-качествени през 21-ви век. Не мога да повярвам колко активисти и подобни кавали има в днешно време, които следят всичко под лупа и скачат дори на най-малката закачка с дадена група. Хуморът се превърна в една повърня и почти нищо не е забавно. Единственият начин да забиеш момиче е да й пишеш в социалните мрежи. Живата тръпка вече я няма. Общо взето цялостната атмосфера на нашето съвремие е ужасна. Като си пусна да гледам нещо от 90-те примерно, веднага ме удря носталгията, дори и да е нещо тъпо (самата атмосфера на живота тогава е готина). Вчера си прехвърлях файлове от двата лаптопа и компа на телефона и се сетих как до 4-ти клас пестях пари от закуски, за да ходя в компютърна зала след училище. Чичката беше велик и изобщо не следеше времената, поради което малките кавалчета се бяхме научили да се пускаме за 20 стотинки. След един-два часа като кажеше "третиии, свърши ти времето", отвръщах с "продължавам за 10 стотинки". Ех, какви времена. :( Стана много дълго, за което съжалявам, така че спирам до тук. Не знам как сте избрали само по 5 неща, аз написах около 76 в 10 точки. :D Не ме карайте да избирам само 10, плс. :(

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

ТИ  !!!!!

 

 

Ти скъпи , BWC ценен путрибителю !!

 

Ти ! 

Искаш да бъдеш ебан ?? Журито да ти сере на живота, да ти срине самочувствието , да ти разшири дупките ?

 

Или пък не. Да се победиш останалите мишкари -участници  и да се гавриш с тях за това години наред.

 

Тогава ти си нашия човек. Запиши се на мястото на @The Pain и ни спести шибан служебен кръг и преебване на схемата.

 

А ти @The Pain,  да те еба в негрото, твоите отговори ми се четяха най-много. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...